Prečo priťahujem vydate ženy vo veku 40-45 rokov?
Toto je uplne seriozna tema a otazka, lamem si nad tym hlavu a kamarati mi na to odpovedat nevedia, tak sa chcem spytat zien na zenskom fore:
Preco pritahujem vyhradne zeny vo veku 40 - 45 rokov, vydate, s detmi?
Mam 33 rokov, single, som introvert, vyska 173 cm, cvicim ale nejak extra vymakany nie som. Takze nie som ziadny zajacik, nie som ani charizmaticky a ocarujuci, a nemam ani uzasne telo. Napriek tomu za posledneho jeden a pol roka po mne vystartovali uz tri taketo zeny. Dve v praci a jedna susedka ktoru obcas stretavam ked vencim psa. Tym myslim ze boli navrhy z ich strany, ktore som odmietol, kedze mam ako-take moralne zabrany este. Nie som si vedomy, ze by som im daval nejake signaly ja, ja sa skorej staram o seba a socializujem sa vyhradne s par blizkymi ludmi. Netusim cim to je. Pre single rovesnicky som uplne nezaujimavy. Este tu susedku by som pochopil, pokial viem tak muz je kamionista a doma je na par tyzdnov v roku, ale obe tie kolegyne nechapem uz vobec. Jedna ma telo ako 20 rocna, slinta po nej cely muzsky kolektiv v offici a mohla by mat hocikoho, druha je vydata za spanielskeho fesaka. Napriek tomu sa ma spytali ci by som ich nechcel pozvat k sebe. Akoze nestazujem sa, ale fakt tomu nerozumiem ze co take konkretne vyzarujem 😀
@anonym_autor nízky si
Skôr si myslím že keďže si nezaujímavý pre svoje rovesníčky, rady sa obetujú . Z ich strany čistý kalkul. Cítia sa neodolateľné a predsa si muž - rátajú s tým že ich neodmietneš, isté potreby máš.
@anonym_autor nízky si
@anonym_290f03 dámy možno majú 1,5m - pre nich OK.
Zacinam mat tusenie, ze MK skapina, tak treba vymyslat temy...
@anonym_autor Ja by som povedala, že tie ženy rozmýšľajú takým spôsobom, že keď takýto 33 ročný nemá priateľku ani nie je ešte ženatý, tak mu budeme dobré aj my staršie.
@anonym_autor
Ja mám podobný problém. 192 cm, 100 kg, veľký Bavorák, zlatá a platinová kreditka a potom sa čudujem, že priťahujem takú pestrú škálu od zlatokopiek až po rozvedené mamičky. Asi som jednoducho magnet na všetky kategórie. 😄
@anonym_autor Ja by som povedala, že tie ženy rozmýšľajú takým spôsobom, že keď takýto 33 ročný nemá priateľku ani nie je ešte ženatý, tak mu budeme dobré aj my staršie.
@petronelag však si ešte mladá ?
@anonym_autor ber to pozitívne - lepšie nejaký typ, ako žiaden. Raz sa aj tá pravá možno objaví.
Asi si v praci/ v panelaku jediny obstojny... tie zeny sa na teba nevrhaju hufne vsade... su to 3 zeny z okolia, ktore nechcu byt same
Ak si pre rovesnicky nezaujimavy, tak asi nemas co do zivota ponuknut. Tie starsie uz maju vsetko zariadene a hladaju si partnera pre uz spominany dovod
@anonym_autor mozno mas 33 a vyzeras na 43
Tri prejavy záujmu za poldruha roka - ergo každý polrok jeden - sú žalostne málo na to, aby si si o sebe namýšľal, že niekoho priťahuješ.
Keďže navyše podľa opisu nie si nič moc...
😉
@anonym_autor a možno si to len namýšlaš, neviem sa v žiť do žien 40+ s dieťaťom a vyštartovať po mladom zajkovi 😅 ... jedine, že by boli zúfalé? Hmm ..
Ak si pre ženy v tvojom veku nezaujímavý, tak asi niekde chyba bude
Tri prejavy záujmu za poldruha roka - ergo každý polrok jeden - sú žalostne málo na to, aby si si o sebe namýšľal, že niekoho priťahuješ.
Keďže navyše podľa opisu nie si nič moc...
😉
@orisker zato ty plesaty zosuvereny debilko si uplne terno, ze ano 😂
@anonym_autor vydáte ženy,doma dlhoročný stereotyp,tak hľadajú úlet..🙂 nedávno som ti písal,že tu máš úspech zaručený aj keď nehľadás samé si ťa nájdu🙂 doma muži nemajú záujem,tak hľadajú inde a vedia si to teda užiť;)
Najskôr si myslím, že vyzeráš na staršie o 15 rokov a tým je všetko vyriešené, nemyslím si, že keby vedeli tvoj skutočný vek, že nejaký záujem by tam bol
@anonym_autor vrcholné trapne, vymyslená téma.
Asi pre rovesnicky nie si material na manzelstvo a tie starsie chcu len flirt s niekym mladsim, aby si dokazali, ze este su ziaduce?
"socializujem sa vyhradne s par blizkymi ludmi"
Skus sa socializovat so sirsim okruhom ludi. Mozno tam najdes nejaku vekom primeranu o ktoru sa mozes uchadzat a necakat kym ta nejaka oslovi. Ci cakas, ze ti nejaka vekom primerana zaklope na dvere a s usmevom oznami "Janicko, som tu, mam o teba zaujem"? Prezradim ti tajomstvo: Zeny ocakavaju, ze budu dobyjane, nie, ze budu nejakeho domaseda same uhanat.
Takto mozes byt rad, ze aspon tie zrele zeny o teba prejavili aky taky zaujem. Len ony vedia co si z teba neutahovali.
@anonym_autor načo by im bol rovesník?😉mladé mäsko je mladé mäsko.Mozno práve tá utiahnutost ich láka.Ale niečo v tebe bude ešte sa stazuj

Tak vyzeráš ako dieťa, prebúdza sa v nich materinský inštinkt.