icon

Prečo sa bývalý po desiatich mesiacoch rozchodu hnevá?

20. máj 2025

Ahojte, je to 10 mesiacov od rozchodu. Mame spolu deti, neboli sme manzelia. Rozisiel sa on so mnou, pre mna to bol trochu sok, lebo som si myslela, ze sme relativne ok (aj ked sme sa hadali, mali sme tazsie obdobie). Ci v tom bola ina zena, to neviem. V podstate to je jedno. Ja som uz na tom v pohode, preniesla som sa cez to, poriesila si veci. Komunikujeme cisto logisticky. Deti, peniaze, vsetko medzi nami funguje. Co ma ale zaraza, v poslednom case, on sa proste hneva. Ak nieco poviem, tak hned z pokojnej konverzacie hned ide hore. Pri jednej vete, alebo poznamke. Cize, moja konverzacia sa obmedzila cisto na vety typu: zajtra, ok, nie, ano... On mi zacal viacej posielat fotky, kde su s detmi ked su s nim. Ja mu akurat dam like na fotku co posle ale dalej sa nepytam. A zaujima ma, kde sa v nom berie ten hnev? Z coho prameni? Stalu priatelku nema, lebo mame spolocnych znamych, takze ci chcem ci nechcem - viem, kde je v tom case, ked nie je s detmi.

a_alexandra_a
20. máj 2025

A to my ti máme povedať kde sa v tvojom ex berie hnev a z čoho pramení? 😀 Ako máme podľa pár tvojich viet toto zanalyzovať? Výpovedná hodnota bude nula. Absolútne nepoznáme teba ani jeho, všetko tu budú len dohady a polemiky a akurát nejaká premotivovaná osoba ti nasadí x chrobákov do hlavy z čoho to ASI môže byť.

sowhat
20. máj 2025

ked su dvaja ludia nie velmi kompatibilni, vedia si tak zacat liezt na nervy, ze ich uz potom irituje vsetko, su alergicki aj na dychanie toho druheho... takto si to vysvetlujem, to co popisujes

7miriam77
20. máj 2025

Možno ho hnevá,že si sa cez rozchod preniesla a že ťa vidí šťastnú. Asi dúfal, že sa budeš umarat v slzách a depresiách. A možno rozchod ľutuje a hnevá sa sám na seba. Ťažko povedať....

lenka.25
20. máj 2025
@7miriam77

Možno ho hnevá,že si sa cez rozchod preniesla a že ťa vidí šťastnú. Asi dúfal, že sa budeš umarat v slzách a depresiách. A možno rozchod ľutuje a hnevá sa sám na seba. Ťažko povedať....

úplne súhlasím s
@7miriam77

autor
20. máj 2025
@7miriam77

@a_alexandra_a
@7miriam77 ano, prve mesiace som to niesla dost tazko. Ale, uz som si povedala dost. Presla som si spracovanim a vsetkymi fazami. On zase naopak, bol spokojny. A teraz sa situacia akoby obratila. Len sa nad tym zamyslam, preco nie je spokojny ked je tam, kde chcel byt.

magic08
20. máj 2025

nebola tu nedavno takato podobna tema?

viestta
20. máj 2025

Neries preco je nespokojny. Konverzuj s nim o nevyhnutnom a vec vybavena. Jeho hnev je jeho kapusta, nie tvoja

zooeynka
20. máj 2025

A nie je ti uplne u riti co mu bezi v hlavicke? Preco ho vobec riesis....?

autor
20. máj 2025

Lebo ma jeho spravanie proste prekvapilo, to je cele. A je to otec mojich deti, takze chcem, aby sa mali deti dobre

zooeynka
20. máj 2025

Lebo si dlho nevrzol a je nervozny. Pomohlo? Aj o 10 rokov ti bude zalezat na jeho naladach? Moze ti byt ukradnuty pokial posle vyzivne.

motylik2559
20. máj 2025

Neviem co je na tom pravdy, ale vraj to byva tak, ze zena smuti a snazi sa z toho dostat hned od rozchodu a chlapovi ten porozchodovy cas dojde aj za par mesiacov😀 ked su zeny uz ok, tak na chlapa to az vtedy zacne doliehat😀 aj ked urcite to zavisi aj od povah, ale takto sa väcsinou vyjadrili odbornici🤷‍♀️😀

vilma7
20. máj 2025

Asi ho poslala frajerka do riti a je nahnevaný celkovo, nie len na teba...kto vie.

viera012345
24. máj 2025

Mňa by to už veľmi nezaujímalo, keďže sa vaše cesty rozišli.Mozno by som ho slušne požiadala,aby ostal v kľude pri konverzácii a riešil veci racionálne