icon

Prečo sa cítim, že ma nikto nemá rád?

11. jan 2025

Ahojte, je mi trošku ťažko, ale niekde v živote robím chybu.
Mám taký pocit, že ma ľudia vnímajú v negatívnom svetle.
Najčastejšie počúvam, že som sebecká, nudná, tichá a že som zlá. Zlá možno aj v tom zmysle,že sa snažím pôsobiť dobrý dojmom a preto v sebe dusím mnohé myšlienky, pocity akými sú napríklad hnev a myšlienky ktoré si skutočne myslím.
Mnohokrát si pomyslím o ľuďoch svoje, dokonca som sa pristihla pri Tom ako mnohokrát ľuďmi pohŕdam či ich záujmami. No nebudem im to hovoriť, lebo však na čo.
Ale už keď to dusim dlho, zrazu to zo mňa vysrkne a ľudia sú prekvapení. Rovnako keď jednoducho nemám v ten deň náladu a nechce sa mi nikým sa zapodievať.
Máte to niekto aj Vy tak? Cítite sa potom zahanbeno, nehodné, ako zlý človek? Ďakujem.

jozeffezoj
11. jan 2025

Ty tu náladu nemáš zjavne 365 dní v roku.
Hľadaj si kamarátov cez to co ta baví, ak ti vôbec niečo je. Nepíšeš koľko máš rokov, ani cinsi výdata, či si z mesta či dediny.. ťažko ti niekto poradí.
Zatiaľ to vyzerá na mrzutu pannu

martinmmartin
11. jan 2025

Tazko s nadvazuju vztahy niekomu kto do vztahu na prvy pohlad prinesie same negativne veci- skus chvilu predavat iba to co si myslis ze je na tebe dobre a ostatne schovaj. Nikto nevhce za sebou tahat pasivnu drevenu káru ktorá jak otvori usta vyde z nej iba nieco smutne a negativne. A nedajboze este jej robit program a zakazdym ju pracne presviedcat nech na sa ten program aspon dostavi

7miriam77
11. jan 2025

Možno máš vo svojom okolí ľudí s ktorými si si jednoducho nesadla. Žiadny človek si nerozumie s každým. Sme ľudia,každý je iný a máme svoju povahu, náladu....No ak si sama na sebe uvedomujes, že chyba je v tebe, tak sa skús prísť na to, prečo je to tak a postupne to meniť. No sú aj ľudia, čo sú najradšej sami so sebou a iných si proste do svojho priestoru nepustia.

thereisabear
11. jan 2025

Nie, neobklopujem sa ľuďmi na ktorých sa hnevám, ktorými pohŕdam a pri ktorých musím dusiť svoje pocity a myšlienky.

pralinka25
11. jan 2025

"snažím sa pôsobiť dobrý dojmom a preto v sebe dusím mnohé myšlienky, pocity akými sú napríklad hnev a myšlienky ktoré si skutočne myslím.
Mnohokrát si pomyslím o ľuďoch svoje, dokonca som sa pristihla pri Tom ako mnohokrát ľuďmi pohŕdam či ich záujmami. No nebudem im to hovoriť, lebo však na čo."
nech sa snazis akokolvek ludia to z teba podvedome vycitia. je to o tvojom vnutornom nastaveni. nie kazdy nam sedi ale pohrdanie nie je dobra emocia. snaz sa ludom porozumiet.

"Ale už keď to dusim dlho, zrazu to zo mňa vysrkne a ľudia sú prekvapení. Rovnako keď jednoducho nemám v ten deň náladu a nechce sa mi nikým sa zapodievať." neviem. nerobim to. bud sa tych ludi snazim pochopit, alebo sa radsej drzim dalej a nevyhladavam ich spolocnost. mozno mas v zivote sama so sebou malo pozitivnych vnemov, malo naplnujucich veci a potom si lahsie podrazditelna. neviem. uprimne z tej druhej strany asi je naozaj tazke s tebou kamosit. vsetci sem tam nemame svoj den. treba sa naucit s tym pracovat. vekom sa tieto veci zvyknu zhorsovat.

oceanahory
11. jan 2025

Hlavne si myslim podla toho, co si napisala, ze nie si sama sebou...mozno by tvoje vyjadrenia a spravanie neposobilo na inych tak inpulzivne, ak by si bola hned na zaciatku uprimna.

lija22
11. jan 2025

to je dobre, ze mas sebareflexiu, pretoze ak ti toto spomenulo viac ludi tak, taka si. nudna ticha sebecka zla, nuz zaujimave spektrum. Snad sa ti to podari fixnut, aj ked povaha cloveka, podla mna, sa zmenit neda a ak tak k horsiemu

grof_monte_christo
11. jan 2025

Nechápem, prečo pohŕdas niekoho zaujmami. Tak sa potom nekamarat s ľuďmi, ktorí ti nesedia. Aky to má význam stretávať sa s niekym, kým pohrdam a potom mu vyčistím žalúdok?

0silvia0
11. jan 2025

Nie si prirodzena, hras nejake role a to ludia nemaju radi. Najprv sa pretvarujes a potom vybuchujes, to je na co dobre?

miadi
11. jan 2025

Skor by mal byt nazov temy nemam nikoho rada. Preco by ta mali mat ludia radi ked ty nemas rada ich? Co citis to vyzarujes. Bud zmen okolie alebo seba. ( lahsie zmenis okolie)

rorino
11. jan 2025

Skús byť sama sebou,začni sa mať rada a budú ťa mať radi aj iní.Ty by si chcela kamarátky,či kolegov,ktorí sa stále pretvárajú?Odpovedz si sama a máš vyriešené,kde je problém😉.Veľa zdaru

jozef11111111
1. mar 2025

Tak čau ja sa chcem už dlhšie zoznámiť alebo možno len vykecávať sa

vroni
1. mar 2025

Nuž, možno si tichá a nudná. Ale sebecká a zla sú obvykle vlastnosti, ktoré človeku skôr pripisuje toxické okolie. Mne z toho skôr vychádza, že si introvertna a plachá (a preto neriesis konflikty okamžitou konfrontáciou ale až výbuchom, keď ti vykypi z hrnca). Skús si spísať svoje dobré vlastnosti a poobzerať sa, kde by si ich mohla prezentovať. Nepíšeš, ktoré to sú, takže ťažko radiť, ale nejaké sa určite nájdu.