Prečo sa cudzí ľudia starajú do cudzieho života?
Som zaskočená. Volala mi známa, či fajčím. Lebo sa k nej dostalo že som tuhá fajčiarśka. Pri tom si dám niekedy 1-2 cigarety. Že ma videli fajčiť. Akože vážne? Prečo sa niektorí ľudia musia starať do cudzích, a ešte klamať?
@mandarinka555 rozmnožovať sa nemusím. Deti už mám 🙂 a na základe tohto posudzuješ že som dedinská sliepka? Nepreháňaš trošku?
@gribka1 vieš do asi sa bojím že budú sklamaní, keďže ako hovorím.. "výchova ku dokonalosti"
@bublinka1426 ďakujem
@viestta osamostatnená som. Nežijem s rodinou. Žijem od nich.. ale aj tak... proste neviem prečo trápi ma to.
Tak jedine prestať fajčiť, alebo ísť s kožou na trh. Takto sa trápiš, dlhodobo to je problém. Povedz rodičom, že ty proste nie si dokonalá.
"...nedajbože by sa to dozvedel niekto z rodiny..."
Uz im to urcite volala. 😂
Jezus Maria tak fajcis. A co. Tvoja vec. Si dospela, nemusis nikomu skladat ucty. O deti sa staras, to je zaklad. Nerobis nic zle. Ja sice nefajcim, ale fajcenie je to najmenej z toho bordelu, co su ludia schopni spravit. Netrap sa tym aj keby to cela deidina vedela. H... ich do toho

Máš 28 a bojíš sa, čo povedia dedinské sliepky? Takže už patríš k nim🙈 Celé zle! Takto rozmýšľa dospelá žena a ešte sa bude chcieť rozmnožovať...No, mám dosť...