Prečo sa môj manžel zrazu zaujíma o nás?
Ahojte, prosim o Vas nazor.
Moj este manzel, si nasiel milenku a nechal ma s dvoma malymi detmi pred pomaly rokom, s minimalnym zaujem o mna, o deti a nas novy zivot bez neho. Poslednu dobu ako pride po deti , mi dava otazky typu, preco som odmerana, ci sa nieco stalo? (Ja sa snazim na jeho otazky odpovedat len vecne, ano, nie, dobre). Naposledy ako dosiel sa zase pytal, ci sa nieco deje. To som uz nedala, a povedala, ze ano, deje, ze ublizil mne a aj celej rodine a na to mi povedal, ci mu mozem odpustit alebo aspon zabudnut, ja ze nikdy!!! Ze sme stale manzelia (doteraz nepodal ziadost o rozvod) a ze ma podvadza, on len ze nas vztah by sa rozpadol tak ci tak,..Ked som sa spytala, kedy mi pridu konecne rozvodove papiere , tak len pokrcil ramenami,..
Cele mesiace ho netrapilo, ako sa mame, ako vsetko zvladame same a zrazu tieto otazky,..neviem co tym sleduje???
A prečo si už dávno nepodala o rozvod ty?
Opadla eufória z novej zásuvky. Uvedomuje si že ublížil, tak to chce žehliť. Nemyslim že sa chce vracať, len hormóny sa sklidnili, nechce byt nenávidený
Nepodala, aby sme s detmi neprisli o byvanie, nakolko po rozvode by sa musel nas dom predat.
Nepodala, aby sme s detmi neprisli o byvanie, nakolko po rozvode by sa musel nas dom predat.
@anonym_autor ... Nemusí. Môže vám ho manžel nechat
Prosím tá, chod sa poradiť k právnikovi. Strašne blbosti píšeš
@anonym_autor a nevadí ti, že s novou frajerkou môze narobiť dlhy, ktoré môžu splácať aj tvoje deti?
Prosím tá, chod sa poradiť k právnikovi. Strašne blbosti píšeš
@pribinak dakujem za radu, bola som , bud ho vyplatim, na co nemam, alebo sa dom preda a dostanem polovicu
Opadla eufória z novej zásuvky. Uvedomuje si že ublížil, tak to chce žehliť. Nemyslim že sa chce vracať, len hormóny sa sklidnili, nechce byt nenávidený
@anonym_autor Nepodala, aby sme s detmi neprisli o byvanie, nakolko po rozvode by sa musel nas dom predat.
veď ale k tomu dôjde aj v situácii, keď o rozvod požiada manžel predsa...
a čo tým sleduje? buď je to to, čo uvádza
@evazhoufova
alebo ešte vyšší stupeň, nabažil sa a zistil, že slečna povahovo a celkovo nebude nič moc a zacítil potrebu rozvíjať s tebou komunikáciu? ty ho poznáš, ty musíš vedieť, čo tým sleduje.
@anonym_autor a on teda žije kde? Ty vo vašom spoločnom dome a on?
No každopádne, keby si mala dostať určitý obnos z vyplatenia vášho domu po rozvode, tak čo?
Veď začneš odznova, v menšom, keď aj v garsonke
@anonym_autor a on teda žije kde? Ty vo vašom spoločnom dome a on?
No každopádne, keby si mala dostať určitý obnos z vyplatenia vášho domu po rozvode, tak čo?
Veď začneš odznova, v menšom, keď aj v garsonke
@anonym_442aaa on zije s nou v najme
@pribinak dakujem za radu, bola som , bud ho vyplatim, na co nemam, alebo sa dom preda a dostanem polovicu
@anonym_autor veď to je riešenie. Nie ty žiješ sama, on s milenkou.
Uvedomuješ si že napr on je nakúpi na splátky niečo drahšie rozídu sa a on prestane splácať tak si na rade so splácaním Ty? Ste stále manželia, čiže exekútor mize zaklopať na dvere tebe
Mizes byt rozvedená aj 100 rokov a stále bývať v dome
@anonym_autor
Nerieš čo tým sleduje.
Je to emočný mrzak. Ty podaj o rozvod
Takze ty kvoli domu udrziavas nefunkcne manzelstvo? Ked vas rozvedu na jeho podnet tak ci tak sa bude riesit aj dom. Ci si naivne myslis, ze potom ti ostane? Nie, tak ci tak sa to bude delit na polovicu bez ohladu na to kto ziadal o rozvod.
no čo, už sa mu prekyslo. možno by sa aj rád vrátil.
však čo rozvedení nie ste, dom ešte je váš, s frajerkou si už užil do sýtosti - možno sa mu zacnelo detí a troška kľudu.
kolegyňa sa nechala obmäkčiť, chlapa zobrala naspäť . on ju zato podvádzal s každou sukňou ktorá sa okolo neho mihla. ľutovala roky.
Takze ty kvoli domu udrziavas nefunkcne manzelstvo? Ked vas rozvedu na jeho podnet tak ci tak sa bude riesit aj dom. Ci si naivne myslis, ze potom ti ostane? Nie, tak ci tak sa to bude delit na polovicu bez ohladu na to kto ziadal o rozvod.
@viestta samozrejme, len deti prisli o otca a nechcela by som, aby prisli hned aj o domov
Ja Ta chapem no bala by som sa aby dlhy nespravil.
On zas asi nechce vyzivne na papieri. Bohvie
pri rozvode sa kludne môžete dohodnúť, ze dom ostane tebe s deťmi, alebo ho napísať potom na deti.
pri rozvode sa kludne môžete dohodnúť, ze dom ostane tebe s deťmi, alebo ho napísať potom na deti.
@anonym_6c019f tak on by s tym nikdy nesuhlasil, este ako odchadzal mi hovoril, ze si mam navysit hypoteku a ho vyplatit, co je nerealne
@viestta samozrejme, len deti prisli o otca a nechcela by som, aby prisli hned aj o domov
@anonym_autor deti neprišli o otca, veď nezomrel. Môže sa im venovať do roztrhania tela. Chápem, že je pre deti ťažké odísť z domu, kde sú zvyknuté, ale tiež nejdú do detského domova, domov im vytvoríš nový. Niektoré deti sa počas detstva sťahujú viac krát, možno im to sťahovanie spôsobí v hlavách menší zmätok, ako to, že otec chodí domov na návštevu a mama je z toho psychicky vedľa
@anonym_autor ty zjavne čakáš kedy sa vráti keďže si sama nepodala žiadosť a riešiš tieto jeho otázky. Dúfaš, že ti napíšeme že ťa miluje a čoskoro ťa príde odprosiť. Akurát sa oberáš o výživné.
@anonym_6c019f tak on by s tym nikdy nesuhlasil, este ako odchadzal mi hovoril, ze si mam navysit hypoteku a ho vyplatit, co je nerealne
@anonym_autor a na čo čakáš? Začni jednať, nevyhnes sa tomu, hladaj si malý byt a dom mu nechaj nech vyplati on teba alebo ho predajte. Či čo chceš odmietať rozvod a žiť tam do smrti?
Haloooo! pozor na tie dlzoby co baby pisu... uz len z trucu, aby ti ich neurobil....
A ak sa v duchu utesujes s tym, ze 'to by on predsa nikdy neurobil', tak asi aj pri uzatvarani manzelstva ste si mysleli, ze 'toto nikdy neurobi' a predsa.
Chran buducnost svojich deti!
Ber tuto diskusiu ako znamenie na rozhybanie sa. Ber to ako nazory nestrannych ludi, kt. do toho nie su emocne zapleteni a dokazu racionalne vyhodnotit situaciu.
no čo, už sa mu prekyslo. možno by sa aj rád vrátil.
však čo rozvedení nie ste, dom ešte je váš, s frajerkou si už užil do sýtosti - možno sa mu zacnelo detí a troška kľudu.
kolegyňa sa nechala obmäkčiť, chlapa zobrala naspäť . on ju zato podvádzal s každou sukňou ktorá sa okolo neho mihla. ľutovala roky.
@deti95060810 presne. Ako kocúr ktorý skočí cez plot na trtka.ky, vráti sa vyhladovany , vychudnuty , žobre o misku mlieka veľkými očami a teplý pelech. To presne sa mi vyjavilo po dočítaní.
Autorka maj hrdosť a kopni ho do zadku.
Lebo Ta zlomí a po čase Ťa to bude bolieť ešte viac.
To, prečo sa o vás zrazu zaujíma je to posledné čo by si mala riešiť. Začni riešiť rozvod a bývanie. Či čo myslíš, že on bude do konca života spokojne žiť s milenkou v podnájme? Je len otázkou času kedy to začne riešiť (možno aj na naliehanie milenky). Treba byť o krok vpred, nájsť dostupné a reálne možnosti a začať KONAŤ, nie sedieť na zadku, zamýšľať sa nad tým prečo sa o vás zaujíma a dúfať, že tam budete žiť s deťmi a on v podnájme.
@anonym_autor ty splacas hypoteku?
Cize platis dom, ktory sa rozdeli na polovicu. Posplateny pojde na pololovicu. Cize cim viac zaplatis o to o viac prides.
Nezaujima sa o teba. Nevrati sa k vam, aj ked podvedome po tom tuzis.
Je jedno, kto poda o rozvod.ci on, alebo ty. Plati ti vyzivne na deti? Podla vasho prijmu moze platit aj vyzivne na teba.
Ano, vyzivne na deti mi plati, ako sme sa dohodli, hypoteku platim celu sama, on odmieta. Tie dlzoby mi nenapadli vobec, ale je pravda , ze ani tu neveru by som nikdy v zivote nepovedala,..
Ano, vyzivne na deti mi plati, ako sme sa dohodli, hypoteku platim celu sama, on odmieta. Tie dlzoby mi nenapadli vobec, ale je pravda , ze ani tu neveru by som nikdy v zivote nepovedala,..
@anonym_autor tebe riadne šibe...normálne to zen pred sud takto platíš hypo a z toho peniazenpojdu aj jemu !!!!

@anonym_autor aty si nesvojpravna. A nevieš podať o rozvod? Dúfam že aspoň na deti ti platí ..