icon

Prečo sa môj manžel zrazu zaujíma o nás?

24. okt 2025

Ahojte, prosim o Vas nazor.
Moj este manzel, si nasiel milenku a nechal ma s dvoma malymi detmi pred pomaly rokom, s minimalnym zaujem o mna, o deti a nas novy zivot bez neho. Poslednu dobu ako pride po deti , mi dava otazky typu, preco som odmerana, ci sa nieco stalo? (Ja sa snazim na jeho otazky odpovedat len vecne, ano, nie, dobre). Naposledy ako dosiel sa zase pytal, ci sa nieco deje. To som uz nedala, a povedala, ze ano, deje, ze ublizil mne a aj celej rodine a na to mi povedal, ci mu mozem odpustit alebo aspon zabudnut, ja ze nikdy!!! Ze sme stale manzelia (doteraz nepodal ziadost o rozvod) a ze ma podvadza, on len ze nas vztah by sa rozpadol tak ci tak,..Ked som sa spytala, kedy mi pridu konecne rozvodove papiere , tak len pokrcil ramenami,..
Cele mesiace ho netrapilo, ako sa mame, ako vsetko zvladame same a zrazu tieto otazky,..neviem co tym sleduje???

Strana
z2
anonym_05914a
25. okt 2025
@anonym_autor

Ano, vyzivne na deti mi plati, ako sme sa dohodli, hypoteku platim celu sama, on odmieta. Tie dlzoby mi nenapadli vobec, ale je pravda , ze ani tu neveru by som nikdy v zivote nepovedala,..

@anonym_autor na koho je pisany dom? Preco platíš hypo ty? To co ze on odmieta? Sa uvedom, ty dávaš peniaze do hypo a este chce aby si ho vyplatila. Dom ti neostane. Pojde na polovicu tak ci tak. Začni zháňať menšie bývanie.

lienka.7
25. okt 2025
@anonym_autor

@pribinak dakujem za radu, bola som , bud ho vyplatim, na co nemam, alebo sa dom preda a dostanem polovicu

@anonym_autor a doteraz ta tam nechal iba tak bývať? Myslíš, ze to takto ostatne nastalo? Ked je taky grand, nech svoju časť domu dá deťom. Ale to asi nie je. A navyše, ako ti tu napisali, v manželstve je spoločný nielen majetok ale aj dlhy. A este nech si urobi ďalšie deti a aj tie budu mat potom v budúcnosti narok na dom. Tiez ma to nezabudni.
Tak len čakaj a zozieraj sa vnútorne nad svojou hlúposťou

anonym_f2cd51
25. okt 2025

@anonym_autor čo tým sleduje?? 🤦To vôbec nerieš, ty sa sustred na bývanie, aby ste s deťmi mali bývanie a jeho vôbec nerieš,zbytočne minas energiu na krypla. Snažila by som sa to bývanie riešiť, aby som sa nemusela na zmätka pozerať keď dôjde za deťmi. Najlepšie svoje bývanie a deti nech si príde ku dverám vyzdvihnúť a potom priniesť zase. Inak len tak na okraj, je to vrchol hnusu, keď sa spakuje za milenkou a potom sa pýta, " a čo ti je? prečo si odmerana??" Pa papuli jednu by si zaslúžil, aby sa prebral a správal sa adekvátne situácii.

anonym_332822
25. okt 2025

Tu mám pocit, že keby ti zazvonil pri dverách s kyticou veľkou ako dvere tak ho pustis ďalej do domu..žena rozmýšľaj, čo si tak zblbnuta? Deti neprídu o otca, veď žije ani o domov, ten bude inde novy

mandzula
25. okt 2025
@anonym_autor

Ano, vyzivne na deti mi plati, ako sme sa dohodli, hypoteku platim celu sama, on odmieta. Tie dlzoby mi nenapadli vobec, ale je pravda , ze ani tu neveru by som nikdy v zivote nepovedala,..

@anonym_autor A prave tymi dlzobami ta o byvanie pripravi velmi lahko, pripadne ti na krku ostane aj nejaky dlh. Konaj rychlo.

anonym_2509de
25. okt 2025

@anonym_autor nic tym nesleduje
Nenahovoaraj si
Pokial si svojpravna pytam sa na co cakas sntymi papiermi? Jasne ze sa mu rozvadzat nechce ale ani postarat o rodinu, tie papiere by som podala uz davno, maj voci sebe trosku ucty
A inak ani ja by som neodpustila, niesi matka tereza nemusis odpustat vsetko vserkym a je to v poriadku uplne

bielasovicka
25. okt 2025

Každá normálna žena by už podala o rozvod keby ju manžel podvádzal, a ešte aj odíde k milenke. 🤦🏻‍♀️Ale ona nepodá, lebo čaká kedy sa k nej vráti. Tu není iné vysvetlenie.

kiki68
25. okt 2025

Moja svokra sa rozviedla pred 32 rokmi a prehovorila s ex raz. Ona o nom nehovori nikdy, ani jej deti ho nespominaju pred nou. Proste ten clovek je pre nu neexistujuci. Cele roky iba deti dala pred dom a cakala vnutri. Cize ide to aj dost brutalne. Staci len chciet

sense
25. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hypoteku plaid celu ty ale Z nej vyplacst v pripade rozvodu budeš aj jeho, a ak Nairobi dlhy ešte aj tie. Takze ak ho nechces naspat necakaj kedy poda o rozvod on, alebo aspon ziadaj Co najskor zrusenie bsm

anonym_0a36cd
25. okt 2025

@anonym_autor viem, ze zúfalo a naivne čakáš, ze sa vrati a ty ho vezmeš spat, ale to je velmi zle riešenie pre teba aj pre deti.
Preco preboha platíš celu hypotéku?? Vravíš, ze si bola za právnikom a toto nemáš právne ošetrené? Láskavo si zožeň dôkaz, ze xy mesiacov platíš hypo iba ty a daj to na súd rovno s rozvodom výživným a vysporiadanim.

domkakvet
25. okt 2025

@anonym_autor tak toto este nemusi byt zaujem, mozno chce mat len dobre vztahy kvoli detom.

anonym_fccaa9
25. okt 2025

Ty teraz hlavne využi že sa zaujíma a že je taký zhovievavý,pekne si ho posaď a predebatuj čo ďalej ....
Platíš hypo s ktorej ho budeš musieť vyplácať.....
Konaj rýchlo,aby nezačala konať milenka a nezmyslela si že v dome chce bývať ona aj s tvojim manželom,potom vyplatia teba,len či máš kam ísť......

vorkola
25. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor No ja ti poradim,,este stale, ako ste manzelia ,rychlo si daj vyzivne aj na teba ..Lebo ked uz by si bola rozvedena, tak si uz pravne prenho cudzia zena,a vtedy dostanes vyzivne na seba teda ako rozveena, velmi malo,, a samozrejme pridavkay si daj na seba ...Vyzivne na seba trva 5 rokov,aj po rozvode,.taky je zakon..Ak sa rozvedes hned,ani dokonca nemusis na seba vyzivne dostat,,,len na deti..Neviem ,ci si ma spravne pochopila este raz.napisem, Po 1)pokial chces aby sud prisudil vyzivne ako na manzelku, tak sa zatial nezozvadzaj.. Po 2) akonahle budes rozvedena ,podla zakona nemusi ti platit vyzivne, rozvedena je uz cudzia zena..Ja to mam overene, riesila som to..Po 3)hned si daj o vyzivne, na seba , a aj na deti na sud,aby tvoj navrh tam bol skor, ako jeho, nevies, co mu dr..ne v debne...Sud musi riesit toho, kto da skor návrh..,tak aby tam bol (teda na sude) tvoj návrh,.Ak by na jeho navrh vas rozviedli,,aj po rozvedeni, 5 rokov,plati zakon ti musi platit vyzivne na teba..Deti to je samozrejost,,platit musi,,

anonym_bd7d44
26. okt 2025

@anonym_autor je dosť možné že začal ľutovať a skúša či by mal u teba ešte nádej.

autor
26. okt 2025
@vorkola

@anonym_autor No ja ti poradim,,este stale, ako ste manzelia ,rychlo si daj vyzivne aj na teba ..Lebo ked uz by si bola rozvedena, tak si uz pravne prenho cudzia zena,a vtedy dostanes vyzivne na seba teda ako rozveena, velmi malo,, a samozrejme pridavkay si daj na seba ...Vyzivne na seba trva 5 rokov,aj po rozvode,.taky je zakon..Ak sa rozvedes hned,ani dokonca nemusis na seba vyzivne dostat,,,len na deti..Neviem ,ci si ma spravne pochopila este raz.napisem, Po 1)pokial chces aby sud prisudil vyzivne ako na manzelku, tak sa zatial nezozvadzaj.. Po 2) akonahle budes rozvedena ,podla zakona nemusi ti platit vyzivne, rozvedena je uz cudzia zena..Ja to mam overene, riesila som to..Po 3)hned si daj o vyzivne, na seba , a aj na deti na sud,aby tvoj navrh tam bol skor, ako jeho, nevies, co mu dr..ne v debne...Sud musi riesit toho, kto da skor návrh..,tak aby tam bol (teda na sude) tvoj návrh,.Ak by na jeho navrh vas rozviedli,,aj po rozvedeni, 5 rokov,plati zakon ti musi platit vyzivne na teba..Deti to je samozrejost,,platit musi,,

@vorkola dakujem za radu, netusila som, ze by mal platit vytivne aj na mna. V lete mi skoncil rodicak, dovtedy platil aj mne , od kedy pracujem nie. Zarabam o cosi viac ako on, tak neviem , ci by mi nieco dali.

Strana
z2