Prečo sa môjmu partnerovi na Telegrame zobrazuje zvláštny smajlík?
V rychlej reakciina spravu na telegrame pokial viem kazdy ma hned k dispozicii iba srdce paci sa mi to a plamen
Moj partner ma tam ako prve diabla s rohami nadrzany smajlik.
Ked som sa pytala preco vraj to je nahodny vyber. Ja som si skusila sama sebe posiela tie nadrzane smajle na telegrame ale mne sa tam neskor nezobrazili. Preco sa zobrazuju jemu? Premium nema.
Tvrdi mi ze random telegram to tam dal.
Chyba.
Telegram neponuka v rychlej reakcii smajla nadrzaneho. Spytala som sa chat gpt.
Takze to niektorej poslal alebo oznavil nejaku spravu tym smajlom. Ako to vam funguje preco ho tam. Mal?
Autorka, naughty nemusí nutne znamenať horny. Veď naughty sa používa aj v jemnejších významoch. Ale keďže o tom vieš tak veľa, asi sa o to prehnane zaujímaš… kto vie prečo 🤔 dôvera k partnerovi asi nebude ten dôvod.
@laila22 ja som si tiež myslela, že to je čert 😂 buď nahnevaný 👿 alebo taký potmehútsky 😈 ale tak nuž, vidíš že všetko môže byť inak ako sa zdá 🤣
@nikiki29 potmehusky cert no ale to je horny..
Poznam co pouziva moj muz..
Ale potvrdilo sa mi to ze je to tak..
Velakrat som to poslala kamoske na telegrame ako oznacenie na spravu vcera asi 50 krat
.
Dnes bum! Mam ho prveho vo vynere na oznacenie spravy takze len tak ten smajlik sa tam nedostane.
Posielal ho nejakym ste tkam a vela vela krat

Takze kvoli kktine vyvolas doma hadku. Lebo ty si myslis, ze to je nadrzany smajl, ktoreho ti neposlal. Ale ostatne prejavy lasky nevidis. Proste si sa na kkt upla na blbeho smajla. Chudak chlap.