icon

Prečo sa muž zľakol mojich pocitov?

10. apr 2026

Ahojte.
Už rok si píšem s chlapom,každý deň.Stretavali sme sa veľmi často.Ja som sa do neho veľmi zamilovala aj keď sme sa dohodli na Tom že žiadne cíti,iba sex.No po roku som mu povedala že k nemu niečo cítim,že proste sa mi veľmi ľúbi že sme si dosť podobný atď.No a od vtedy mi prestal písať,prestal javiť záujem a u neho to skončilo.Pisal mi iba raz nech sa vidíme a to bol pod vplyvom alkoholu.U mňa je to v veľmi komplikovane lebo stale nemám riešené veci s ex manželom a máme spolu dieťa. Myslíte že sa zľakol a že vôbec nechce vztach? A tiež nerozumiem že prečo mi písal každý deň aj prečo sme sa takmer každý deň videli a teraz jak som mu prejavila cíti úplne sa vykašľal.

Strana
z2
autor
11. apr 2026
@anonym_799661

@katkazatka prečo jej to píšeme? Pretože je to tak, pretože ženy nefungujú rovnako ako muži, len si to chcú myslieť. Chcú si myslieť že sa vyrovnajú mužom, alebo lepšie povedané, že fungujú na emocionálnej úrovni ako muži. A dnešná spoločnosť je tomu naklonená. Preto tieto nezmyselné kamarátstva s akože výhodami, ale len pre mužov. Kedysi boli verejné domy a prostitútky. Dnes sú kamarátky s výhodami, ale pointa je tá istá. Muž potrebuje " vytriasť gule" a tým to pre neho hasne. Bolo by fér, keby za to zaplatil a šiel si po svojom. Ale dnes si vypisujú a udržujú akože ilúziu vzťahu, ktorý nie je ( ten vzťah) a ženy vyjdú z toho s dlhým nosom, resp. očami pre plač. Áno je to jej vec, ako naloží so svojím intímnym životom, vrátane vypisovanie na verejné fórum a dožadovania sa rady. Ano, je mi jej ľúto a zároveň nechápem ako jedna normálna, psychicky a fyzicky zdravá mladá žena dokáže na takéto " dohody" pristúpiť a potom vyplákavať. Nevraviac o tom, že určite nebola exkluzívnou " kamarátkou", takže okrem zlomeného srdaca si možno odniesla aj iný suvenír v podobe HPV, alebo iného neduhu.

@anonym_799661 nie práveže, ja som vôbec nechcela vztah,ale rozumeli sme si veľmi a stalo sa a až rok sme sa sretavali.Mne sa zdalo že on sa viazal tiež,aspoň mi to tak pripadalo,nuž opak je pravdou.Jak som mu vyznala cíti on zdrhol 😃 on mi aj hovoril že nechce vôbec vztah,ja som bola úprimná povedala som čo cítim a aspoň to takto skončilo lebo skôr či neskôr by to aj tak skončilo.Len dosť mi chýba a je to ťažké.Ale chcem ešte podotknúť že ja som tiež mala potrebu takú istú jako on,žiadna stetka nie som nespavam kade skim,takto sme to chceli ja až po roku som sa do neho ''zamilovala'' bohužiaľ.

anonym_b450b1
11. apr 2026
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 práveže ja som tiež to tak citila že chcem iba sex,nechcela som hneď skákať do vzťahu až po roku som začala niečo cítiť.

@anonym_autor Veď to je ten problém, on zostal v pôvodnom nastavení a ty chceš viac než ste sa dohodli. Čomu nerozumieš? Máj hrdosť a nestretávaj sa s ním. Hľadaj iného.

anonym_799661
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_799661 nie práveže, ja som vôbec nechcela vztah,ale rozumeli sme si veľmi a stalo sa a až rok sme sa sretavali.Mne sa zdalo že on sa viazal tiež,aspoň mi to tak pripadalo,nuž opak je pravdou.Jak som mu vyznala cíti on zdrhol 😃 on mi aj hovoril že nechce vôbec vztah,ja som bola úprimná povedala som čo cítim a aspoň to takto skončilo lebo skôr či neskôr by to aj tak skončilo.Len dosť mi chýba a je to ťažké.Ale chcem ešte podotknúť že ja som tiež mala potrebu takú istú jako on,žiadna stetka nie som nespavam kade skim,takto sme to chceli ja až po roku som sa do neho ''zamilovala'' bohužiaľ.

@anonym_autor stále je to o tom istom o nejakej dohode, totálne chorej dohode, ktorá ide proti PRIRODZENEJ ženskej emocionalite, psychike a proste proti prirodzenému ženskému nastaveniu. Zaväzovať sa k niečomu, čoho žena nie je schopná a keď konečne prevládne v tebe prirodzenosť a vývinu sa prirodzene city, tak jednoducho chlap zahlási : " porušila si dohodu". Už na začiatku je to vychcanosť z oboch strán, ja chcem len niečo, chcem len sex. Ale takto to u zdravých, psychicky a emocionálne zdravých žien nemôže a nikdy nefungovalo. Ak to aj tak niekto ( žena ) robí, je buď traumatizovanýá, nedozretá, bez sebaúcty, ... alebo príliš mladá a neskúsená a nevie náležite posúdiť následky svojho konania do budúcnosti.

danica2711
11. apr 2026

@anonym_autor čomu nerozumieš? Dohodli ste sa, že bude len sex a žiadne "citi", ty si ich prejavila = porušila si dohodu a on zdupkal, pretože namiesto nekomplikovaného sexu by zrazu mal mať "vztach". Vsjo jasno

muchotrafka298
11. apr 2026

On sa nicoho nezlakol. On s tebou ziadny vztah nechce. Dohoda bola jasna. To ze ty si sa namotala nie je jeho problem.

anonym_bc9732
11. apr 2026

Vztach... 🤕

anonym_b49d29
11. apr 2026
@anonym_bc9732

Vztach... 🤕

@anonym_bc9732 a citi 😅

puremum
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2