Prečo sa naša "mandarínka" mení kvôli partnerovi?
Tých pár úprav predtým človek ešte pochopí, ale toto spraviť prečo? Sa mi tak zdá, že jej nový partner ju v tom podporuje, alebo dokonca nabáda? Keď si pred mnohými rokmi dala upraviť nos, všetci pochopili. Toto čo je z nej je teraz, pôsobí ako nejaká kreatúra niekdajšej krásnej ženy predtým.
to o kom pises.
Dara?
To je každého osobná vec, čo si dá upraviť, mne to neprekáža.
@trema tiež ma napadla...
Mandarinka ?👀 akoze Dara ? Ci ?
Ale tak jej vec, co si dala/ nedala porobit. Ci ona alebo niekto iny
Keď je reč o Dare, aj ja sa tomu čudujem...Áno, jej telo a jej vec, ale mne sa teraz vôbec nepáči, vyzerá celá divne, ani by som ju nespoznala 😬
co sa deje s nou :D
je to cisto jej vec a tie komenty co dostava pod kazdou fotkou su na facku kazdej jednej chudere, co ma potrebu ju zhadzovat...
keby sa kazdy staral o seba, o vsetkych by bolo postarane
Tak nikto nemladne a ona sa štylizuje do večne mladého dievčatka chcela by som vedieť či aj v 60 tke bude nosiť padnuté rifle a holý pupok veď nemôže mať takýto štýl aj v 62 r.Ale je krásna a štíhla a má úžasnú energiu to klobúk dole vôbec to nepotrebovala videla som ju pred 2 r meter odo mňa.Ale jej plastický chirurg tvrdil, že okolo 50 tky je čas na takýto zákrok kvoli padajúcimi licam, takže asi chcela vystihnúť správny čas.A nie, mne sa teraz nepáči, ale je to jej vec.
Druhý Michael Jackson 🙈
@danyelia vždy z nej šiel nadhľad, taká pohoda a teraz mi príde veľmi zle psychicky na tom. Ten muž na ňu nemá dobrý vplyv si myslím.
@kat_ pod fotkou niekoho urážať je poriadne cez čiaru.
Krásna žena, sebavedomá, múdra to bola.
Tak som to čekla.. tieto zeny to maju tazke, vek ide hore a vyzerat chcu stale ako mlade. Len co bude o par rokov? Ktovie.. teraz ma noveho borca, ale tych uz bolo, cize urcite to robi pre seba, vsak nech.. My obycajne zeny si mozeme dovolit starnut prirodzene, ona to zrejme odmieta.
Šibnutá téma šibnutej autorky 🤪
@0silvia0 ktovie či to bola jej posledná úprava, či stihla už aj ďalšie. Je to rozumná ženská, verím že ju ten chlap nezvalcuje. Prosím ťa zmaž jej fotku.
Prečo si myslíš, že to robí kvôli chlapovi?
@luccija vždy pôsobila nad vecou, vyrovnane. Odkedy je s ním, zdá sa mi taká roztrasená, bez sebadôvery.

Chskym?