Prečo sa partner mení kvôli novej kamarátke?
Dobry den, nastala u nas situacia, kedy neviem, ako z nej von. S partnerom sme 3 roky spolu, viem, ze to nie je este nic dlhodobe. Sprava sa uplne inak, odvtedy ako spoznal jeho novu kamaratku. Neviem kde ju spoznal, ale uz sa to neda pocuvat. Uz ro tak graduje, ze ked ju aj spomenie, ze s nou skoci na kavu (je z daleka), tak chitim nervy na neho. Hovori mi, ze len hystercim, pritom ked sa na to pozriem celkovo, posledny mesiac sa s nou nakoniec stretol niekolkokrat. Pytala som sa, ci nema partnera, ze sa jej nema kto venovat a potrebuje pobehovat za nim vlakmi. On sa na to urazil, ze nevie ci niekoho ma a ze len prehanam furt. Nema chut na sex, citim sa pri nom nepotrebna, ako by ma bral za samozrejmost, na nu som nepocula ziadneho kriveho slova. Normalne voci nej citim odpor, keby ju stretnem, tak jej pekne poviem, co si o tomto celom myslim. Navrhla som mu, nech nas predstavi, on sa nejak do toho nehrnie, ajked na zaciatku mi hovoril, ze nas predstavi. Nepredstavujem si taketo napredovanie vztahu, kde sa on bude kurvit s ostatnymi. Mame spolocne byvanie a jeden vecer som ho zhanala kde je, po praci nesiel domov, ale sa vratil nad ranom, ze bol s kamoskou vonku, ze mu volala, ze ju nieco trapi. Jasneze s inou, co dlhsie pozna odomna. Ma aj kamaratov, s tymi na pivo nechodi, zo mna robi hysterku a este ziarli na dalsich muzov.
Ten je jasný… myslím si o sebe, že som veľmi tolerantná, ale toto je moc, tu podľa mňa nie je o čom, ja by som mu veľmi rýchlo zamávala na rozlúčku, aj keď viem, že nám sa to tu ľahšie povie ako tebe po 3 rokoch vzťahu spraví… nenechaj si natlačiť do hlavy, že to ty si tá zlá…
A načo čakáš? Snáď ti je to jasné, že sa nerozpravaju či nechápeš?
no ak uz spolu byvate, mal by sa spravat trocha inak. Nie behat za kamaratkami. Aj ked dobre, moze mat kamosku ale je jasne, ze aj tu plati urcita miera frekvencie stretavania sa. Pozri bud ta s nou zoznami - ihned a ty si s nou zoci voci mozes povedat ako na tom ste alebo toto naozaj nema u vas dlhe trvanie. Vypytala by som si na nu telefonne cislo a normalne by som jej zavolala. Nie ze robim sceny pred frajerom ale v klude na rovinu - pocuj vies, ze uz 3. roky byva so mnou ? Podla mna sa pricasto stretavate - co od neho ocakavas ? Ak chces v tom vztahu s nim pokracovat bud taka dobra a povedz mi to na rovinu a ja ti ho prenecham. Len potrebujem vediet na com som. Nechces s nim nic ? - vies co v tom pripade to vase stretavanie do toho nasho vztahu zasahuje privela takze daj si spiatocku. Autorka - Vo vztahu je potrebna dovera a istota a tu ty nemas.
Áno, muži majú aj kamarátky, sám ich mám niekoľko, aj veľmi dobré kamarátky, ktorým som hovoril nejaké dosť dôverné veci...
Ale NIKDY N-I-K-D-Y som nestaval nejakú kamarátku nad potreby vlastnej manželky. Vždy som sa spýtal, či môžem ísť s tou, alebo tamtou, lebo mi to prišlo normálne, aby manželka o tom vedela. Jedine, keď som sa nepytal bolo vtedy, ak som šiel s deťmi na ihrisko a tam sme sa náhodou stretli. ale to je asi normálne.
Určite nie nočnou hodinou ci kokos. A prísť domov nad ránom? Jasný kurvizmus, netreba nič viac. To niečo, čo ju trápilo bolo asi to, že bola dlho nevytrtkaná.
"Kamarátka"....uhmmmm, jasné.
Už som to tu písala v inej diskusii, ale dám ešte raz: Muž, ktorý pociťuje potrebu tráviť čas s inou ženou, ako s tou svojou, nestojí ani za deravý groš.
To je taká kamarátka, jak ja pápež. Dievča, pred tvojimi očami sa vláči s milenkou a ty to tolerujes? Už by som bola preč
Toto nieje kamoška.Človek ktorý ma čisté úmyslu nemá problém predstaviť kamarátku/ta partnerovi a malo by to byť ako prvoradé.Nemá k tebe žiadnu úctu a rešpekt, nezáleží mu na tvojich pocitoch.Je to sebec.Toto by nikto netoleroval, len ten čo ma taktiež takých ,, kamarátov,, alebo kto má partnera na háku a vzťah je mŕtvy.
Mení sa preto že jeho záujem o teba je menší ako o novú kamaratku
Asi ti musi byt uplne jasne, co sa deje. Henta ma od kamaratky velmi daleko a je mi to luto, ale partner je uz asi skor byvaly partner ako sucasny.
Zasluzis si niekoho, kto bude mat k tebe uctu a bude mu na tebe zalezat.
Nedávno tu bola téma, či muži môžu mať kamarátky. Väčšina žien s tým nemala problém.
Ak má chlap kamarátku a odmieta ju predstaviť súčasnej partnerke vždy je za tým niečo viac. Obyčajnej kamošky by sa nebál, že niečo vykecá. Nalož s tou informáciou ako uznáš za vhodné.
Áno, áno, jasne, našiel si kamarátku, čo býva ďaleko... a ty ani nevieš, ako sa s ňou zoznámil. Myslím si, že tušíš, že chodí na nejakú zoznamku alebo chat. A potom to, ako šiel s nejakou von a vrátil sa ráno... to už hraničí s absurditou... On bude stále všetko prekrúcať... mne to pripadá, že ťa má za hlúpu...
Kamaratka okej. Ale tu uz sa mi zda ze je niekto viac ako kamaratka. Resp ze je pre nieco dolezitejsia ako iba kamaratka. Je dobre zistit preco...
aj kamaratstvo by malo mat iste hranice.
Sprava sa k tebe ako k padnutej na hlavu - nova kamoska z daleka s ktorou je v noci lebo ju nieco trapi :D ty budes asi naivnejsia ked si sa s nim este nerozisla.
Nevieš kde ju spoznal, ale je zďaleka. Kedy ju spoznal nepíšeš, ale asi nedávno. Tipujem- zoznamka? Na sex s tebou chuť nemá, zoznámiť vás nechce… nuž, nevinné to nebude.
Ahoj, tiez si myslim, ze to nevyzera moc ruzovo :/ ved mozno ani spolu nic nemali po fyzickej stranke ale mozno sa k tomu pomaly schyluje
Neviem aku vyhovorku pouzije ked sa budes pytat a pytat. Budes za hysterku. Bude mu "lahsie" hodit to ma teba ze ty si "otravna" a prekrucas...
ma s tebou zavazok-spolocne byvanie... ale... uprimnost a vernost vo vztahu je viac ako "byvanie".
Chod s nimi na tú kávu a počúvaj svoje pocity na tom stretku. Drž sa.
@sevrin sú kamarátky a “kamarátky”, táto konkrétna situácia sa vôbec nedá porovnať s nejakou všeobecnou o kamarástvach medzi opačnými pohlaviami… môj snúbenec má aj svoje kamarátky, máme aj spoločné kamarátky, aj ja mám kamarátov a je to okej, ale to čo opisuje autorka je niečo úplne iné
To nevies, ze ma o nu zaujem a s tebou to este taha kto vie preco, mozno ta ma ako rezervu, mozno nevie ako ti to povedat, tak chce aby si sa ty s nim rozisla, mozno sa boji co bude, ak mate spolocnu hypoteku, dovodov moze byt viac.
Skus ju kontaktovat a opytat sa jej o co ide
Dnes sme ta tak pohadali, ze este ona mne pisala, ze si to cele zle vysvetlujem. Vybehla som na nu, co od neho chce, co si o sebe mysli, ze takyto konanim chce dosiahnut. Ona jasneze zatlkala a zatlkala, priatel sa ani neozyval s prace. Ked prisiel domov, cakali ho veci v taskach a vyhodila som ho, nech si bezi za nou na vlak. On vsetko otocil proti mne, este po niekolkych hodinach som si nasla od neho hovory, neviem co chce.
Jasneze viem, ze toto zavana uplne niecim inym ako kamaratstvo a vrchol opovazlivosti, ze to zatlka a dovoluje si to voci mne a nou. Napisala som jej este nakoniec, ze uz je na ceste k nej a nech si uziva s takou k****ou ako je ona sama
Samozrejme, že zatĺka, hádam si nečakala, že sa prizná.Keby bol seriózny dávno vás zoznámi a chodíte spolu von.Ale poza chrbát robil z Teba blbca.Dobre si urobila , že si vyhodila.Len sa nedaj vtiahnut spať lebo si celý život pokazíš.
Prečo si vybehla na ňu? Správala si sa ako hysterka. Mala si vybehnúť naňho. Ona s tebou nežije, ani nie je tvoja partnerka.
@stanulienkat preco som na nu vybehla, lebo mi vypisovala kaleraby, ako nie je proti nikomu, nikomu do vztahu nezasahuje, tak som slecinku zrovnala. Ked exo prisiel domov, tiez som mu vycistila zaludok a tam su dvere. Ja som bola voci nemu vzdy ustretova ale nie za takychto podmienok
A podľa mňa to chalan dobre urobil! Z Teba urobil histerku, ktorá sa s ním rozišla sama, veď čo si bude ruky špiniť, u kamarátky nájde pochopenie (a razom si uvedomí, že ona je vlastne tá pravá, ktorá ho chápe a bla bla bla...). No a on vlastne nič zle neurobil... Je len obeťou Tvojej paranoje, ktorá ho vlastne priviedla do náručia kamarátky. Mal to zrátané dobre.
ok mat espolocne byvanie-takze vyhodit ho aj z jweho bytu nemozes... ze je debil je vec druha ... dat ultimatum bude ona alebo ty a ak ona - vyrieste si byvanie a chodte od seba
Takto začína nevera...každá je kamarátka😛 a ty samozrejme prehanas. Toto ako cez kopirak tí muži a keď ta opustí, za 2 týždne bude s ňou. ..a vieš prečo? Predsa lebo si HYSTERKA🫡 .
Tieto záhadné kamarátky sa len tak zrazu objavia, neskutočné.....asi na neho skočila zo zastávky

no, asi to nebude len taka obycajna kamaratka.. tiez by mi asi blikali vsetky kontrolky.. a panka by som poslala do teplych krajov, nech sa moze v klude nadalej stretavat s tou svojou kamoskou