Prečo sa partner mení kvôli novej kamarátke?
Dobry den, nastala u nas situacia, kedy neviem, ako z nej von. S partnerom sme 3 roky spolu, viem, ze to nie je este nic dlhodobe. Sprava sa uplne inak, odvtedy ako spoznal jeho novu kamaratku. Neviem kde ju spoznal, ale uz sa to neda pocuvat. Uz ro tak graduje, ze ked ju aj spomenie, ze s nou skoci na kavu (je z daleka), tak chitim nervy na neho. Hovori mi, ze len hystercim, pritom ked sa na to pozriem celkovo, posledny mesiac sa s nou nakoniec stretol niekolkokrat. Pytala som sa, ci nema partnera, ze sa jej nema kto venovat a potrebuje pobehovat za nim vlakmi. On sa na to urazil, ze nevie ci niekoho ma a ze len prehanam furt. Nema chut na sex, citim sa pri nom nepotrebna, ako by ma bral za samozrejmost, na nu som nepocula ziadneho kriveho slova. Normalne voci nej citim odpor, keby ju stretnem, tak jej pekne poviem, co si o tomto celom myslim. Navrhla som mu, nech nas predstavi, on sa nejak do toho nehrnie, ajked na zaciatku mi hovoril, ze nas predstavi. Nepredstavujem si taketo napredovanie vztahu, kde sa on bude kurvit s ostatnymi. Mame spolocne byvanie a jeden vecer som ho zhanala kde je, po praci nesiel domov, ale sa vratil nad ranom, ze bol s kamoskou vonku, ze mu volala, ze ju nieco trapi. Jasneze s inou, co dlhsie pozna odomna. Ma aj kamaratov, s tymi na pivo nechodi, zo mna robi hysterku a este ziarli na dalsich muzov.
Co cítiš - tak vacsinou aj je. Ak vies kto to je ta dievcina ak je k svetu aj fajn vyzera tak.............
Tvoj partner este cim by ju mohol ocarit? Ako teba.. aj o tom porozmyslaj. Ci neni flirtovny typ alebo fesak, alebo ja neviem.. pospajaj si to. Ale co citis z neho tskt o vacsinou je je mu pri nej dobre. To je to. Jedine ze by ho manipulovala ze ju poslucha ako pes ze ide zanim a nedokaze ju odbitm. Aj to je zle keby ju len poslucha. Povedz ze aj ty ides snovym kamosom... 🥷
Ale viem jednu vec. Ked je ignorant tychto situacii.
Ak clovek nieco spraví raz urobí to druhy krat, spraví to zas. Moze o 3 roky s inou znamou. Takze ani nejde o to ci ma kamaratky okej, ale ze ked stebou spí zobudí sa a je snou na prechadzke jedení a neni to kolegyna, tak je neseriozny muz a ma ta v pazi tvoje pocity. Mne by sa zhnusil ale ja mam taku povahu. Mne sa dokaze niekto zhnusit a na druhy den ma nechapu ze som otoceny clovek (pretoze necakali ze taka dobracka sa im otočí ) asi ani on to necaka od teba je si tebou istý. Ach...
Zbal mu kufre a daj pred dvere, tento chlap ta nemá ako prioritu.Cim skôr to ukonči. To, ze nemáš fyzický dôkaz, že ťa podvádza nevadí, úplne postačuje že ma inde priority.A to sa nezmení.
@jednorozec007 uz ho pobalila a poslala ku “kamoske”.

Dobre si spravila.Podla mna je to absolutne jasne ako facka.Mas vo vztahu 3.cloveka,koniec.Hlavne sa nenechaj obmakcit,lebo toto by ma total ponizilo na tvojkm mieste nejaka kamoska s ktoroubtravi cas namiesto teba.Ubohost.