Prečo sa rozhodnúť pre druhé manželstvo?
Dobrý deň prajem. Otazka smeruje hlavne pre tých, ktori sa druhý krát vydali/ženili.. aký ste mali na to dôvod?
Bolo z dôvodu finančného, alebo to malo pre vás hlbší význam ?
Ďakujem
jediný dôvod prečo by som sa druhý krát vydala by bolo spoločné dieťa
to čo je za otázku, tak buď máš tú potrebu alebo nemáš. A je jedno, či to je prvý alebo drukýkrát. Tak môžno ešte na staré kolená kvoli vdovskému.
Teraz si to vôbec neviem predstaviť, povedať "áno" dvakrát, pre mňa by to stratilo tú skutočnú váhu. Ale tak to vidím teraz, žijúc v úžasnom manželstve s úžasným chlapom. Už 20 rokov.
@kittykat22 ...napriek tomu je to nepochybne veľmi častý dôvod na svadbu.
Lebo ho milujem.
Lebo čokoľvek sa stane, som tu pre neho, a hlavne vždy budú kontaktovať mňa.
Na Slovensku by to bol dôvod finančný a právny. V CH kde žijem by to bolo jediné z dôvodu žeby bol partner pre mňa ozaj dokonalý z každej strany s neskutočne by som ho lubila
Opýtam sa manžela 🤷🏻♀️
@kittykat22 niektoré ženy si berú mužov kvôli peniazom. A niektorí muži vyslovene vyhľadávajú ženy, ktorým nechcú ponúknuť nič viac ako peniaze. Potrebujú ich kvôli spoločenskému a biznis statusu.
Nebolo akoze, ak by sa nieco stalo, tak ma nárok na vdovsky? Ja som to tak pochopila. Aj mne tak vedia povedat aby sme sa zobrali... No ja som dajako ešte nedozrela na manželstvo.
Druhý krát som sa vydávala z lásky 🥰🥰🥰
Druhý krát z lásky a stále to stojí za to a viem na 200%,že som urobila dobre
Lebo ho milujem, mame spolu deti, dom. Keby sa čokoľvek stalo, dostanem sa k informáciám.

V prvom rade, ak sa niečo stane, máme prístup k tomu druhému a môžme rozhodovať a ľúbime sa