Prečo sa zoznamka mení na sériu nevydarených rande?
Som sama 2 roky. Keďže som dosiahla okrúhly počet stretnutí s mužmi - 10, začínam mať výčitky svedomia, že niečo nie je správne. Stretnutia boli cez zoznamku. Z 10 chlapov som sa opakovane stretla so 6mi. Traja sa mi aj páčili a brala by som ich. Na vzťah treba dvoch a nevyšlo to. Ale aj o mňa bol záujem ale zasa neočarili mňa.
Už sa aj vám stalo, že z 10 stretnutí s mužmi ste si nikoho nenašli? Trochu mi to podkopalo sebavedomie a navyše ma pobyt na zoznamke vyčerpáva, žerie to čas a už ma to ani nebaví. Chcela by som stáleho partnera ale nedarí sa. Stalo sa vám niečo podobné? Alebo robím niečo zle?
Samozrejme. Najst na začiatok sympaťáka, ktoremu sa budeš aj ty páčiť, je extrémne tazke.
Ja som bola sama cca 2 roky, v tom čase som stihla 6m vztah - nevztah a než som spoznala terajsieho partnera, stretla som sa s možno 20-25 mužmi. Vacsinou to bolo 1 stretnutie, niekde dve. S jednym sme zostali kámoši.
Takže ano, hladaj dalej. Kludne si daj pauzu od zoznamiek, tiež ma to znechutilo po čase. Mávala som rande vo vlnách - 6 za mesiac a potom niekolko mesiacov nic.
Ja som kedysi citala, alebo na youtube od nejakeho psychologa pocula, ze 80 stretnuti je to cislo, kedy mozes povedat, ze si uz stretla pre teba idealneho partnera. Ked si mala iba 10 stretnuti, tak zrejme si vystihla iba tych neidealnych.
Ze preto je tolko rozvodov, tolko sklamani, lebo zena stretne dvoch troch a uz je zalaskovana. Ale ze statisticky je to nemozne toho osemdesiateho v tych dvoch-troch stretnutiach trafit🙂
Bola som sama asi 4 alebo 5 rokov (ani rande som medzi tym nemala :D ) a potom som stretla svojho manžela(nie na zoznamke). Netreba zúfať 🙂
Tie témy s nevydarenými rande, sa nám tu za posledné dni akosi premnožili!!!
A aké zoznamky ste skúsili? Ja som rok sama a premýšľam, že už by som išla aj na nejaké rande 😂
Treba počítať s tým, že zoznamkach je síce omnoho, omnoho viac mužov, ale zase pochybnej kvality a hlavne aj zadaných, ktorý takto skúšajú, dvíhajú si ego, alebo pripravujú pôdu na sex. Netreba sa tým trápiť. Skús sa obhliadnuť v práci, susedia, kamosky majú bratov, známych, bratrancov, kolegyne synov a nejaké výlety a pod.
citala som ze Paulina Porizkova mala cca 150 nevydarenych rande zo zoznamky kym tam stretla toho praveho 🙂
Za mňa aj 10rande je už dosť 😅. Asi by som si dala pauzu a nesilila to. Ked to pride,tak príde a do tej doby by som sa venovala sebe, priateľom, koníčkom. Vraví sa tiež,keď sa nenaučíš byť istú dobu len sama so sebou,ako môže byť potom niekto druhý s tebou? 😉.
(rečnícka otázka)
Zoznamka mi v dnešnej dobe pripadá ako tá najhoršia možnosť, ktorá sa dá použiť na pokus o zoznámenie sa. Z princípu tam 95 % ľudí budú takí, čo tam:
a) nehľadajú skutočný vzťah, ale len sex, vydržiavanie, či len pocit, že je o neho/o ňu záujem
b) sú z nejakého dôvodu pre vzťah nepoužiteľní
Tí, čo sa chcú reálne zoznámiť, a za niečo stoja, hneď po zoznámení sa zo zoznamky vypadávajú. Takže tam trvale či opakovane zostávajú len typy spomenuté vyššie.
Omnoho úspešnejšie partnerstvá sú také, kde prvotné zoznámenie sa nie je priamo s cieľom vzťahu - to, že si tí dvaja rozumejú, zistia pri nejakej inej činnosti a až potom sa "dajú dokopy".
Nejaké záujmy a koníčky, kde sa dá stretnúť mladých mužov nemáš?
plne suhlasim s hefom...akoze zoznamka ....come ooon 🙂...spravny chlap sa hlada bud pri nejakych spolocnych aktivitach, skole, zaujmoch, zalubach, priatelia dohodia, nahodne stretnutie. Proste treba daco robit, spoznat toho cloveka v reale. Ja si neviem predstavit ze by som "zoznamkovala". Nechcem vidiet divadielko ktore mi osoba predvedie pocas hodiny ale ako sa zachova v situaciach ktore nie su bezne.
Inac so svojim manzelom som 22r 🙂
na zoznamke sa musis vidlami prekopat hromadou hnoja, kym najdes nieco pouzitelne 🙂 to plati pre obe pohlavia. ja som bola na minimalne 50 prvych rande, z toho som realne na zoznamke sa zoznamila asi s tromi, s ktorymi som zacala chodit. s dvoma to napokon nevyslo, s tretim som aktualne uz viac ako 2 roky. cize, ak chces vysledok, musis mat trpezlivost a brat to ako pracu, nie ako volnocasovu aktivitu.
na zoznamke sa musis vidlami prekopat hromadou hnoja, kym najdes nieco pouzitelne 🙂 to plati pre obe pohlavia. ja som bola na minimalne 50 prvych rande, z toho som realne na zoznamke sa zoznamila asi s tromi, s ktorymi som zacala chodit. s dvoma to napokon nevyslo, s tretim som aktualne uz viac ako 2 roky. cize, ak chces vysledok, musis mat trpezlivost a brat to ako pracu, nie ako volnocasovu aktivitu.
@tarvika no ešte aby som aj na rande pracoval! No fuj!!
no teda ja som bola za onoho času len na troch rande a to s rozpätím niekolko rokov.Ako ti niekto môže takto sadnúť tolkí naraz behom chvíle? alebo ja som skôr náročná asi.S jedným som bola zopár mesiacov s druhým iba jedno radne lebo sa z toho vyklul magor čo chcel len sexovať a ešte s jedným to sme boli kamoši ako normálny nie s výhodami.Neviem si predstaviť takto stále chodiť po stretkách.Mňa by to ubíjalo.Mne tie zoznamky prídu tak akoby ludia boli nejaký tovar alebo mäso a ty vyberaj z regálu😀 a to bol fúú ešte rok 2010,2012 a 2015 či 2017 ked som tam chodila.Teraz už ani neviem ako to tam funguje.Ale čím dalej tým horšie ako tak pozerám.Radšej sama ako na týchto pofidérnych stránkach.A polovičku som si aj tak potom našla mimo netu
je to paradox vyberu, zeny maju nekonecne moznosti tak si nevedia vybrat si...
Kym bezny chlap je rad, ze na zoznamke ma tak 1-2 zhody za mesiac a za 2-3 mesiace jedno rande. tak zeny si mozu vyberat veselo. az tak, ze stale si myslia ze co ak bude este lepsia moznost.
Presne suhlasim s tým čo bolo vyššie že na zoznamkach sa musiš prekopat vela ludmi a brat to ako prácu. Za mňa jednoducho musíš zvýšiť šancu že stretneš toho pravého.
Keď nejaká žena odporučí, že počkaj ono to príde samo ked bude správny čas. To je taký škodlivý názor. Sediet doma a čakat na spasenie...
Najlepšie je nielen byt odrána do večera na zoznamke, ale ísť sa zoznamovať do spoločnosti, čím väčší máš výber a čím viac mužov poznáš tým lepšie.
Proste začni chodiť na miesta a na koníčky kde sú najmä muži. Napríklad ja chodím do posilky a často sa mi stane že ma niekto osloví. A ja som taká huba že sa aj sama zakecám a je tam x chlapov čo sa zdravíme.
Začala som chodievat na box, lebo som sa chcela vybit a to isté. Chodím na rôzne podujatia, konferencie a podobne.
A trošku poflirtujem s tými chlapmi lebo im nedojde len tak, alebo sú príliš slušný. A vybavené. Zrazu máš 10 chlapov čo sa o teba bijú a ani nevieš ako a môže vyberať.
A hlavne je to zábava. Nie ako na zoznamke len tukat a odpovedat na "ako sa maš".

Očividne zoznamka nebude riešením pre teba. 🤷♀️. Daj tomu čas ak má prísť tak príde, ak nie tak nie