icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

Strana
z19
tatiana288
28. dec 2025

Bože, a čo chceš teraz ďalších desať rokov emocionálne ťažiť zo štvoritého orgazmu a dávať tomu väčší význam než to malo? Mal ťa na sex, ostatné okolo boli kecy a teraz máva kartou pred nejakou inou. Hotovo, koniec príbehu, pusť to z hlavy.

anonym_150a72
28. dec 2025
@tatiana288

Bože, a čo chceš teraz ďalších desať rokov emocionálne ťažiť zo štvoritého orgazmu a dávať tomu väčší význam než to malo? Mal ťa na sex, ostatné okolo boli kecy a teraz máva kartou pred nejakou inou. Hotovo, koniec príbehu, pusť to z hlavy.

@tatiana288 Tá už svadobné zvony počula 😂😂😂 Presne, len trty trty a dovi dopo 😂😂😂

mischy00
28. dec 2025

Daj sem jeho číslo, napíšem mu nech sa vyjadrí, ze nemôžeš pokojne spávať 🙂

anonym_117ce5
28. dec 2025
@mischy00

Daj sem jeho číslo, napíšem mu nech sa vyjadrí, ze nemôžeš pokojne spávať 🙂

@mischy00
4x?sa ani nedivím, ze stratila reč, súdnosť, aj kontakt s realitou 🙂

anonym_083db5
28. dec 2025
@anonym_117ce5

@mischy00
4x?sa ani nedivím, ze stratila reč, súdnosť, aj kontakt s realitou 🙂

@anonym_117ce5 mozno je ten typ ženy co s tym problém nemá, rovnako ako on.
4x orgazmus predsa nemusí byt vôbec indikátorom skvelého sexu, bežne to môže mat doma pri manželke a aj ked si odbehne poza bučky. Naozaj ani toto ho nedonutilo aby s nou aspoň ako tak zostal v kontakte, takze asi pre neho bežný jav. Žiadny nadpozemsky výkon.
@autor uz na neho zabudni, keby ta chcel aj po sexe, sprava sa k tebe rovnako ako ked ešte sex nebol, ver mi 😉

autor
28. dec 2025
@anonym_b8efe3

@anonym_autor si hlupa az to boli. splietas tu, ze sa roky pohybujes v podnikatelskych kruhoch a pritom neovladas uplne primitivnu vec, ze podnikatelia, ktori cestuju si hotely a restauracie davaju do nakladov. hadam si nemyslis, ze to platil kartou od bezneho uctu, ktory maju spolocny ako rodina. a ze na to nie je odkazany? ty si nebola ani prva ani posledna, pred ktorou zahral stedreho. preco by na teba a ostatne vyhadzoval peniaze do luftu, ked to moze preprat cez firmu.

@anonym_b8efe3 nechPem kde si sa docital, ze bol stedry alebo ze by som si myslela, ake peniaze na mna minal
Je to uplne nepodstatne
To, ze platil kartou, je absurdne vzhladom na to, ze zenaty chlap si ako tak dava pozor
To, ci si to da do nakldob, je uplne jedno. Kazdopadne, nie kazdy riaditel firmy je aj jej majitel, nie kazdy riaditel je odkazany na zo, ze si potrebuje par sto eur nechat preplatit firmou
Ja som tu riesila uplne nieco ine …

anonym_03f6e4
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b8efe3 nechPem kde si sa docital, ze bol stedry alebo ze by som si myslela, ake peniaze na mna minal
Je to uplne nepodstatne
To, ze platil kartou, je absurdne vzhladom na to, ze zenaty chlap si ako tak dava pozor
To, ci si to da do nakldob, je uplne jedno. Kazdopadne, nie kazdy riaditel firmy je aj jej majitel, nie kazdy riaditel je odkazany na zo, ze si potrebuje par sto eur nechat preplatit firmou
Ja som tu riesila uplne nieco ine …

@anonym_autor to ze platil kartou, kopa muzov ma vlastny ucet, kde manzelka nema pristup a mnohokrat o nom ani nevie. Takze nieco platit kartou je uplne v pohode. Nie vsade ma manzelka plny a nekontrolovany pristup k manzelovym financiam.
A keby si videla, ake veci si nechavaju u nas manazeri preplacat, tak by si kukala. Od obedov, po kvety, ubytovanie, darceky akoze pre obchodnych partnerov.

autor
28. dec 2025
@anonym_083db5

4x orgazmus predsa nemusí byt vôbec indikátorom skvelého sexu, bežne to môže mat doma pri manželke a aj ked si odbehne poza bučky. Naozaj ani toto ho nedonutilo aby s nou aspoň ako tak zostal v kontakte, takze asi pre neho bežný jav. Žiadny nadpozemsky výkon.
@autor uz na neho zabudni, keby ta chcel aj po sexe, sprava sa k tebe rovnako ako ked ešte sex nebol, ver mi 😉

@anonym_083db5 jop ja 3-4x bezne
On netusim … vyzeralo to tak ze je vytrenovany. Netusim. Ani ma nenapadlo sa nad tym zamyslat.
Keby sa neozve hned PO tak by som to brala ze islo o ulet

anonym_150a72
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_083db5 jop ja 3-4x bezne
On netusim … vyzeralo to tak ze je vytrenovany. Netusim. Ani ma nenapadlo sa nad tym zamyslat.
Keby sa neozve hned PO tak by som to brala ze islo o ulet

@anonym_autor Ešte raz, pochop to. Išlo o úlet. Z jeho strany určite. Neboj, nájdes iného hopsálka. On už našiel. Si jedna z mnohých.

autor
28. dec 2025
@anonym_150a72

@anonym_autor Ešte raz, pochop to. Išlo o úlet. Z jeho strany určite. Neboj, nájdes iného hopsálka. On už našiel. Si jedna z mnohých.

@anonym_150a72
@anonym_150a72
Nepochopim. Na co komu je jednorazovy ulet … ale Ok. Mozno snad raz pochopim …

anonym_bf89f3
28. dec 2025

Možno si ho otravovala málo, on podal životný výkon (4x ) a ty si to dosť neocenila.
Alebo sa zľakol, že by si to chcela 4x pokaždé😁

dadis
28. dec 2025
@anonym_083db5

@anonym_083db5 Alebo si myslel, ze to 4x na neho zahrala 😅

anonym_150a72
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_150a72
@anonym_150a72

@anonym_autor U mužov bežné. Pochop to už.

dadis
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_150a72
@anonym_150a72

@anonym_autor podla mna by v tom aj pokracoval, ale rychlo pochopil, ze by sa ta tak lahko nezbavil, aka si z neho hotova a namotana..tak zvolil jednoduchsiu cestu.. inak keby vedel, ze ho tu mesiac riesis, prisamvacku by si radsej 4x vytrel do servitky

mandzula
28. dec 2025
@dadis

@anonym_autor podla mna by v tom aj pokracoval, ale rychlo pochopil, ze by sa ta tak lahko nezbavil, aka si z neho hotova a namotana..tak zvolil jednoduchsiu cestu.. inak keby vedel, ze ho tu mesiac riesis, prisamvacku by si radsej 4x vytrel do servitky

@dadis Presne tak, chlap chcel ulet, no ked videl, ze tuto pani sa pomaly, ale isto namotava a cuha z toho pruser, odmlcal sa v nadeji, ze snad pochopi.

anonym_bf89f3
28. dec 2025

Ja som si podobným prešla, bol slobodný, mal niekoľko firiem aj v zahraničí, výrobu atď
Mal rád dobré jedlo, pekné hotely a kvalitný sex.
No bolo to pre neho so mnou neudržatelné, bol unavený, po premilovanej noci bol KO, často mi hovoril, že dospáva aj 2 dni spoločnú noc.
Vídali sme sa len cez víkend, milovania s ním som nemala nikdy dosť, začal ma odmietať až to dospelo k tomu, že mi narovinu povedal, že ma nechce trápiť, že potrebujem niekoho mladšieho, bol odomňa o dosť starší a že ho vyčerpávam. Ešte sme sa pár x videli, ale už to nefungovalo, zahasil vo mne ten oheň..
U takého chlapa človek nikdy nevie čo mu preletí cez nos, čo všetko mu príde ako záťaž a vie chladnokrvne vyhodnotiť plusy a mínusy pre seba.

autor
28. dec 2025
@anonym_bf89f3

Ja som si podobným prešla, bol slobodný, mal niekoľko firiem aj v zahraničí, výrobu atď
No bolo to pre neho so mnou neudržatelné, bol unavený, po premilovanej noci bol KO, často mi hovoril, že dospáva aj 2 dni spoločnú noc.
Vídali sme sa len cez víkend, milovania s ním som nemala nikdy dosť, začal ma odmietať až to dospelo k tomu, že mi narovinu povedal, že ma nechce trápiť, že potrebujem niekoho mladšieho, bol odomňa o dosť starší a že ho vyčerpávam. Ešte sme sa pár x videli, ale už to nefungovalo, zahasil vo mne ten oheň..
U takého chlapa človek nikdy nevie čo mu preletí cez nos, čo všetko mu príde ako záťaž a vie chladnokrvne vyhodnotiť plusy a mínusy pre seba.

@anonym_bf89f3 ja si myslim ze ho neunavil az tak ten nas sex - ale mozno predstava toho, ze ak by sme sa mali stretnut co i len parkrat mesacne - ze mu to bere vela energie a casu - musel to doma obhajit (soominal ze zrusil prigram s rodinou 🤦‍♀️) - unaveny musel byt - ja som bola KO a to som na dalsi den nemusela vstavat a cez vikend boli moje deti u otca, on doma.
Nezastavam ho, ale myslim, ze casovo vy to dlhodobo neudrzal.
A ja by som hentaky sex tiez nezvladala popri inemu vztahu - to sa da, ked sois s 1 osobou a nezurujes 🙂

autor
28. dec 2025
@anonym_bf89f3

@anonym_bf89f3 ale tebe aspon typek povedal nieco, vyjadril sa … vedela si, na com si 🙂

mandzula
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_bf89f3 ale tebe aspon typek povedal nieco, vyjadril sa … vedela si, na com si 🙂

@anonym_autor Chces povedat, ze ty nevies, na com si?

anonym_aa1955
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_150a72
@anonym_150a72

@anonym_autor ale prosím ťa.. píšeš ze ty si to brala ako úlet,ako zábava a zostali ťa jeho srdiečka a fotky jeho detí..Nejako to musel na teba zahrať..Ked ťa uz dostal,tak zistil,ze ok bolo to fajn,ale vie o čo všetko môže prísť. Možno to zistila jeho žena,a teraz bude musieť doma nejaký čas sekať dobrotu.Aj keď skôr si myslím,ze toto je u neho bežné.Namotat ženskú a dovidenia.. Nemá ti byť za nim ľúto, máš určite na viac a nie sa tu mesiac rozjímať nad nejakým kurevnikom... Máš svoj vek,mala by si mať rozum a pochopiť, že nič to pre neho neznamená.. celá vaša aférka...

autor
28. dec 2025
@mandzula

@anonym_autor Chces povedat, ze ty nevies, na com si?

@mandzula do nedavna, kym ma kontaktoval, som nevedela. Odmlacal sa z nicoho nic …

dadis
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_bf89f3 ja si myslim ze ho neunavil az tak ten nas sex - ale mozno predstava toho, ze ak by sme sa mali stretnut co i len parkrat mesacne - ze mu to bere vela energie a casu - musel to doma obhajit (soominal ze zrusil prigram s rodinou 🤦‍♀️) - unaveny musel byt - ja som bola KO a to som na dalsi den nemusela vstavat a cez vikend boli moje deti u otca, on doma.
Nezastavam ho, ale myslim, ze casovo vy to dlhodobo neudrzal.
A ja by som hentaky sex tiez nezvladala popri inemu vztahu - to sa da, ked sois s 1 osobou a nezurujes 🙂

@anonym_autor Ach, pani sexualna raketa 🤦‍♀️.. jedina na celom celucickom svete.. ja sa pri kazdej tvojej dalsej odpovedi vzdy chytam za hlavu, co si si opat domyslela 😅

anonym_150a72
28. dec 2025
@anonym_autor

@mandzula do nedavna, kym ma kontaktoval, som nevedela. Odmlacal sa z nicoho nic …

@anonym_autor Ty si ozaj čakala iný scenár? 😂 veď to ti muselo byť jasné od začiatku. Či si čakala, že ty budeš osudová a rozvedie sa? Pred tebou boli, za tebou budú.

mandzula
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Cokolvek za tym je, hlavny dovod je len a len jeden - nestojis za to. Nemyslim to ako urazku, len je to proste fakt. Chlap ak zenu naozaj chce, nepozna prekazky.

anonym_350027
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Počúvaj, Teba nikto od rozvodu nepretiahol, však? Inak si neviem vysvetliť tvoje správanie a vŕtanie sa v ničom už druhý mesiac. No nie, pre neho to neznamenalo nič osudové, len sex. Zato ty si ako zmyslov zbavená a normálne na smiech. Uvedom si, že stačí, že takto reaguje pár rozvedených, osamelých žien a chlap si môže vyberať a zabávať sa na vás.

Strana
z19