Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?
Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval
Mate niekto skusenost?
@anonym_autor
Bolo by zaujímavé,keby sa tu našiel psychológ a skúsil sa vyjadriť.
@ketrin1984 hodila som to do AI a vypupla celkom zaujimave myslienky
@ketrin1984 hodila som to do AI a vypupla celkom zaujimave myslienky
@anonym_autor No to ma zaujima ☺️
@anonym_autor No to ma zaujima ☺️
@dadis..... padol mu mobil do jazera, prešla ho rozbehnutá 🦆,omylom si vymazal telefónne číslo,odišiel na misiu do Afriky zachraňovať nosorožcov,išiel si plniť sen a pripravuje sa na výstup na Everest, nemá signál 😁.
Ludia sa tu smeju naivnym dochodcom, ako naletia podvodnikom a vyhadzuju z okna igelitky s peniazmi. Nevidim rozdiel.
Ak to nie je troll, táto žena je regulárne psychicky chorá....s IQ tak max 90.
Taka tu už jedna s erotomaniou bola-smrteľne ju chcel kolega a neskôr zadaný šéf.
Zase erotomania ako vysitá, ako to nie je troll....
@anonym_autor ty od proficky tiez nemas daleko. ked mas skusenosti s mnohymi chlapmi a vychrapes sa po tyzdni so zenatym chlapom a skonstatujes, ze nemas vycitky. byt tebou, zamyslim sa nad tym, preco si roky single a nemas pri sebe normalneho milujuceho chlapa, ktory ti sice nezaplati luxusny hotel a vecere, ale tie srdiecka ti posle len tak hocikedy bez postranneho umyslu, pretoze to tak bude citit.
@anonym_autor jaaaj autorka, toto som ja počúvala 8 mesiacov. Aká som úžasná, ake to bolo skvele, aka je medzi nami chémia, akí sme rovnakí, najlepsi sex v zivote a blablabla. Potom z ničoho nic ticho. Na žiadnu spravu neodpovedal. Ozval sa po 2 mesiacoch, zase par dni vsetko super...a potom zase ticho.
Takze ano,ozve sa ti ked si bude chcieť vrznut a potom ta zas odkopne. Také keci co trepe tebe hovori aj druhej, tretej, desiatej. Takze prestaň si o sebe myslieť ze si pre neho nieco viac ako ine, ze s tebou zazil nejake duchovne prepojenie a tie ostatne sracky. Ked je chlap zo zeny hotový, tak pohne celým svetom len aby bol s ňou. Takze nie moja, nie je z teba hotový. Mozno s nim ešte zazijes par hodín skvelého sexu, ale potom ta odkopne. A ty sa za ten čas na neho namotas a potom sa budes citit ako najväčšia chudera a budes doma revat do vankúša, zatial co on bude tieto sladké reči rozprávať inej
@anonym_autor jaaaj autorka, toto som ja počúvala 8 mesiacov. Aká som úžasná, ake to bolo skvele, aka je medzi nami chémia, akí sme rovnakí, najlepsi sex v zivote a blablabla. Potom z ničoho nic ticho. Na žiadnu spravu neodpovedal. Ozval sa po 2 mesiacoch, zase par dni vsetko super...a potom zase ticho.
Takze ano,ozve sa ti ked si bude chcieť vrznut a potom ta zas odkopne. Také keci co trepe tebe hovori aj druhej, tretej, desiatej. Takze prestaň si o sebe myslieť ze si pre neho nieco viac ako ine, ze s tebou zazil nejake duchovne prepojenie a tie ostatne sracky. Ked je chlap zo zeny hotový, tak pohne celým svetom len aby bol s ňou. Takze nie moja, nie je z teba hotový. Mozno s nim ešte zazijes par hodín skvelého sexu, ale potom ta odkopne. A ty sa za ten čas na neho namotas a potom sa budes citit ako najväčšia chudera a budes doma revat do vankúša, zatial co on bude tieto sladké reči rozprávať inej
@anonym_6f8348 ty si sa tqk citila? Ako chudera? Ja viem do coho idem
Ak to nie je troll, táto žena je regulárne psychicky chorá....s IQ tak max 90.
Taka tu už jedna s erotomaniou bola-smrteľne ju chcel kolega a neskôr zadaný šéf.
Zase erotomania ako vysitá, ako to nie je troll....
@enmery ano tiez mi pride ten styl a zas to moze byt niekto kto len vymysla prispevky....sedi to aj na styl tej co sa chlapovi vopchala do bytu a nasla v kupelni vlozky, ktore boli isto mamine, sestrine.....😂
Juraj, ozvi sa😂Viem, že sem chodíš.
@anonym_6f8348 ty si sa tqk citila? Ako chudera? Ja viem do coho idem
@anonym_autor nie nevieš do čoho ideš. Po sexe ta zas odkopne a budes sa cítiť ako lacná štetka. Ci si myslíš ze s tebou bude spávať az do konca života?
@anonym_autor nie nevieš do čoho ideš. Po sexe ta zas odkopne a budes sa cítiť ako lacná štetka. Ci si myslíš ze s tebou bude spávať az do konca života?
@anonym_6f8348 taky dobey sex by som brala - bez ostatnych jeho problemov 😆
Ja len dúfam autorka, že ssi to raz zakusis aké to je aj z druhej strany.Budes ma vztah a nejaka hyena ti do neho vstúpi a vztah ti bez štipky charakteru znici.Co si ty za človeka keď vies, že ma doma zenu a rodinu, a ty ju vedome nicis? Ani jeden zenac ti pravdu nepovie, kvoli sexu natara kazdy jeden blaboly, to hádam vies keď nemáš 15.On musi mat o tebe mienku, že za pár kav a vecere si schopná roztiahnuť nohy, on veľmi dobre vie, že keby bol s tebou, si schopná toto urobiť i jemu.Pamätaj nikdy nevies čo sa stane zajtra …
Ja len dúfam autorka, že ssi to raz zakusis aké to je aj z druhej strany.Budes ma vztah a nejaka hyena ti do neho vstúpi a vztah ti bez štipky charakteru znici.Co si ty za človeka keď vies, že ma doma zenu a rodinu, a ty ju vedome nicis? Ani jeden zenac ti pravdu nepovie, kvoli sexu natara kazdy jeden blaboly, to hádam vies keď nemáš 15.On musi mat o tebe mienku, že za pár kav a vecere si schopná roztiahnuť nohy, on veľmi dobre vie, že keby bol s tebou, si schopná toto urobiť i jemu.Pamätaj nikdy nevies čo sa stane zajtra …
@anonym_bbc4aa ale tak hádam nejdeš útočiť na autorku, ktorá vzťah nemá, že ona je zodpovedná za to, že ten chlap kade chodí, tade jebe? to hádam nie? ten chlap by svoju rodinu ničil či s autorkou alebo inou. jednoducho je taký. keby si rodinu vážil a bol za ňu vďačný, tak ho iné nezaujímajú, nieže ich ešte aj "loví", a to dobre naučeným spôsobom.
@anonym_autor nie každý si nájde jednu na pravidelné stretávanie. Sú aj takí, ktorým jedna nestačí, majú radi zmenu, držia si hárem/ spravidla narcisi/, sú aj takí, ktorý si zo 6,7 žien poskladajú jednu ideálnu 🙂
@anonym_bbc4aa nie kazdy chlap chce hocijaku jednoduchu prvoplanovu zenu a tak isto aj zeny. Su muzi ktori su mentalne inde a aj si preto vyberaju zeny s ktornu sa vedia porozpravat a az nasledne vznikne ta sexualna energia - urcite ma mepovazuje za jikoho kto sa mu hned hodil do postele a neverim ze toto robieva bezne - nevravim ze to nikdy neurobil ake urcire nie bezne
@anonym_autor hnus ženská,sama pred sebou by som sa hanbila že rozbíjam rodinu a je jedno či funkčnú alebo nie, ako sa za teba budú hanbiť deti že majú mater čo nemá problém sexovať so ženatým lb nemá na to, aby si našla slobodného ..verím že ťa karma dobehne
@anonym_bbc4aa nie kazdy chlap chce hocijaku jednoduchu prvoplanovu zenu a tak isto aj zeny. Su muzi ktori su mentalne inde a aj si preto vyberaju zeny s ktornu sa vedia porozpravat a az nasledne vznikne ta sexualna energia - urcite ma mepovazuje za jikoho kto sa mu hned hodil do postele a neverim ze toto robieva bezne - nevravim ze to nikdy neurobil ake urcire nie bezne
@anonym_autor stále veríš tomu, čo píšeš? 😀
@anonym_autor
Ved ked si taká očarujúca a neodolateľná, ozve sa🙂.
A ked nie, platí to co tu žienky napísali....bola si ďalší zárez.
Ale co poznám mužov, ked stretnú ženu, co im nedá spávať , tak sa inak činia.....
Úprimne ti poviem - popis si s chat gpt. Ten je nastavený tak, aby odpovedal ako ches a ty vieš, čo chces počuť. Viac žien ti tu odpovedalo (aj so skúsenosťami) a ty stále hadzes to svoje, že on nie je taký a dufas, že sa ozve. Tak o čo ti ide tu? Keď presvedčis niekoho, kto s tebou nesúhlasi tak tomu uplne uveris aj sama, alebo o čo ide?
@anonym_autor už si tu niekoľkokrát písala ze ste sa na verejnosti bozkávali, ale predpokladám ze to nebolo v blízkosti jeho bydliska, ale niekde úplne mimo. Takže, prečo nie.
Mala by si sa aspoň naučiť písať, lebo sa nedá po tebe prečítať nič.
A hlavne sa už preber, lebo si tak naivná a hlúpa zároveň, že to až bolí.
A v neposlednom rade sa môžeš hanbiť ze sa válaš zo ženatým chlapom, a ešte sa tým aj chvališ. Fuj🤮
@anonym_autor ťažko Ti niečo písať, keď máš svoju pravdu. Príde mi, že očakávaš ako tu niektorá napíše, že aj jej sa stalo niečo podobné a jediný dôvod prečo sa nemohol ozvať( ale veľmi chcel-samozrejme) je, že bol na Evereste, ako tu jedna písala 🙂 a pri výstupe sa mu vybil mobil... Naletela si, bohužiaľ a za pár dní aj namotal.
Možno sa ozve, ale dôvod prečo už Ti tu dievčatá písali tie
@anonym_autor Tiez poznam taku zufalku ako ty, co obhana zenacov.Doma muz a ona sa hadze zenacom okolo krku.Potom vyplakava, že žiaden to s nou nemyslí vszne, len si chcu užiť
Zeny to už ozaj nemáte žiadnu sebaúctu? Aspoň vy by ste mali mat rozum keď chlapi ho nemajú v hlave ale guliach.Takych ako ste vy majú ďalších 10

@anonym_autor
Bolo by zaujímavé,keby sa tu našiel psychológ a skúsil sa vyjadriť.