icon

Prečo si komunikatívna žena nedokáže nájsť partnera?

5. jan 2025

Ako je možné že žena 30+ pracovne uspesna, mila, sikovna, komunikativna,…si nemoze najst partnera?
Jedna sa o niekoho koho mam velmi rada a sama to nechapem, ja keby som muz tak by som ju brala vsetkymi desiatimi…

Strana
z3
tundra
5. jan 2025

Vysoke naroky,malo casu alebo xy inych pricin.
Nezijes jej zivot,ste len kamaratky.
Mozno je lesba,mozno nechce vztah...

autor
5. jan 2025

@tundra práveže nemá nejaké vysoke nároky, poznam ju az velmi dobre povedala by som a lezba nie je, akurat ci uz ozaj nejaki normalnejsi muzi nejestvuju

tundra
5. jan 2025

Tak v dnesnej rýchlej dobe,asi nie je jednoduche najst protikus.Ked sa pozriem mojim pohladom,ak by som bol sam a niekoho hladal,tak z casoveho dôvodu,by som tazko niekoho nasiel.
Ak je uspesna,urcite ma tiez, malo casu...

hefo
5. jan 2025

Pracovné úspechy sú pre ženu na vzťahovom trhu skôr mínus. A vek tiež, hlavne ak je to 30+ v skutočnosti 35+, to už bude mať kočka ťažšie, aby našla "normálnejšieho muža". My všetci sme už dávno ženatí. 😉

Každopádne, čo znamená, že si nemôže nájsť partnera? Že s ňou nikto ani len nejde na rande, alebo to po prvom-druhom rande zabalia, alebo s ňou nikto nevydrží dlhodobo?
A akým spôsobom sa skúša zoznámiť?

micusa2222
5. jan 2025

veľa mužov v dnešnej dobe sa doslova bojí emancipovaných, schopných a častokrát vzdelanejších žien...píšem z mnohých, aj z vlastnej skúsenosti...

tundra
5. jan 2025

@micusa2222 strach a peniaze som nikdy nemal😂😂😂

ina2405
5. jan 2025

Lebo muž nehľadá zamestnankyňu, ale partnerku. Už len ten výpočet kvalít znie ako v životopise.

diewcatqoo
5. jan 2025

A mozno je az prilis komunikativna... vies, taky ten typ, co niektorym ide na nervy. Moj chlap napr. neznasa (a ja tiez) take typy zien, co s kazdym hahaha hihihi, mojenko, srdenko, sranda prevelika vzdy a vsade. Ako kamoska ok, ale zit s niekym takym, tak to dik.

madeincssr
5. jan 2025

Lebo je velmi malo pravdepodobne, ze ti, ktori k sebe pasuju, sa najdu, stretnu. A mozno aj preto, ze najvzacnejsia komodita, ktoru mame a ktoru je nutne investovat do hladania a zaciatku budovania vztahu je cas. A asi aj preto, ze silno komunikativni extroverti mozu 3/4 okolitych ludi "nepritahovat". Navyse ak je niekto extremne nezavisly (nikdy nic od nikoho nepotrebuje), nie je mozne mu niecim urobit radost, pomoct mu s niecim... co je korenim hlbsich vztahov.

ruxandra
5. jan 2025

Možno je príliš schopná a okolo nej sú sami neschopni tutkovia. Taka žena radšej bude sama, než by mala byť s blbcom o ktorého sa treba starať alebo ho všade treba viesť za ručičku..
Schopných voľných mužov je už absolútne minimum, to sa potom ťažko hľadá

marianarem
5. jan 2025

Ja som bola nieco taketo. Na prvy pohlad to na mne nikto nevidel, kamarati to nezistili vobec, ale mala som vo vnutri problemy, ktore mi branili nadviazat normalny vztah. Prejavilo sa to az ked som sa zacala s nejakym chlapom zblizovat alebo uz ked mal nejaky dobry chlap ocividny zaujem. Prekonala som to vdaka psychoterapii. Prvy dlhodobejsi a pekny vztah som nasla az tesne pred 30.

bloger
5. jan 2025

Tak možno je komunikatívna až príliš.

rorino
5. jan 2025

Ty ju možno inak vnímaš ako muži,a idealizujes si ju.Netvrdim,že je to tak,len jedna z možností.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
eva8
5. jan 2025

Nazov temy bol zmeneny.
Peknych a inteligentnych zien sa muzi boja. Ti nebojacni su uz asi zadani.

bloger
5. jan 2025

@lonely66 Samozrejme ale netvrdím, že to tak musí byť. Je to len jedna z možností.

sense
5. jan 2025

Možno je až príliš komunikatívna....

procrastique
5. jan 2025

Šikovní, úspešní a ambiciózni muži sú už obsadení (hľadá cca 35-40r chlapa), takže tam je to fakt malá šanca že sa nejaký muž ešte v tejto kategórií vyskytne.
A manták sa o takú pre istotu ani nepokúsi lebo vie, že z toho nič nebude :D

jozeffezoj
5. jan 2025

Ja tu nechcem pchať výzor. Ale tak možno ma všetky super vlastnosti až na nejaký výzor. Možno ma pocit ze je pekná ale zas pekný chlap v jej kvalitách je určite obsadený. A ona nemusí chcieť murára. Myslím to v dobrom

milos81
5. jan 2025

Väčšinou také úspešné a skvelé osobnosti pri kontakte s mužom tvrdia, že sú spokojné a šťastné a že im nič nechýba, keď počujem to slovné spojenie, vždy ľutujem, že som sa vôbec pýtal 😅
...o vek nejde, ten je super

ina2405
5. jan 2025

Ja si myslím, že žiadny chlap sa inteligentnej kočky nezľakne, ak ide len o tieto dve vlastnosti. Ale ak sama vyhlasuje, ako ona nikoho nepotrebuje a ani nechce a pod., tak sa radšej ani nepokúsi, načo aj..

madeincssr
5. jan 2025

Cela nasa "civilizacia" sa vyvija k individualizmu. Nik nikoho na nic nepotrebuje (navonok to tvrdi), je zabezpeceny, samostatny. Len psychicke diagnozy nam akosi pribudaju. Za dokonalymi fasadami je osamelost.

ibatanecnica
5. jan 2025

@diewcatqoo presne to ma.napadlo. mam take kamosky s ktorymi som pol hodiny a mam dost
Prilis ukecane niektore upistane. Vsade ich je vela
.

michal_dr
5. jan 2025

@micusa2222

Chvala Bohu... 😉, keď chlapi nemajú gule, stačí im priemer, ich problém.
"Kto sa bojí, nech nechodí do lesa"... 😂

Mne osobne práve takéto ženy imponujú 😎, pretože s nimi nie je nuda 🙂

olimuc
5. jan 2025

Ak je schopna a uspesna, vie sa postarat sama o seba … vela chlapov sa asi boji, a nejake “vadne” modely neprejdu ani prvym kolom, pretoze sa z nich nejde po ….. ja si obcas poviem, ze chcem vztah … ale realne potrebujem personal 😂

majka99999
5. jan 2025

Ja som nebola ani uspesna, ani komunikativna, mila len tak stredne, sikovna neviem, co pod tym myslis (vylesti byt za 2 hodiny, vymeni pneumatiku na aute, uvari uzasny koprovy privarok?), ani nejaka pekna nie som a nasla som. Takze ano, ma vysoke naroky, resp. baziruje na nespravnych veciach, mozno to nepovie nahlas, ale podvedomie a biologiu neoklames. 😬
PS ked zena zarobi 5tis mesacne, to ziadneho chlapa nevzrusuje, skor naopak, mozu ho odradit tie vlastnosti a spravanie, ktore su potrebne na tych 5 tis.

michal_dr
5. jan 2025

Autorka

Žena je práve tá, ktorá si vyberá... ;) Tá, ktorá dáva "zelenú..."

Žene stačí 40 sekúnd na to, aby vedela, či s chlapom skončí v posteli (dnes, v blízkom čase), alebo je objekt odpísaný a zaradený do kolónky - friendzone, kamarát 🙈🙉🙊

Problém bude niekde inde...
Záleží od xy premenných, všetci sa tu môžeme domnievať, ale... Ty ju vnímaš ako kamarátku, to je pekné, ale nevieš, aká je v spoločnosti muža... ako reaguje...

Vraví sa, "čo vyžaruješ, to priťahuješ... " a je to skutočne pravda 😉

Áno, nedá sa ovplyvniť, kto príde na stretko, ale aby sa stretla s xy mužmi a nikto neprejavil záujem?
Tak to nie je náhoda... mala by sa zamyslieť a začať rozhodne u seba 😉

surriana
5. jan 2025

Ak je taká úžasná ako ju opisuješ možno si len chlapci netrúfajú.
Možno na mužov pôsobí nedostupne.
Nejeden krát sa mi stalo že keď som sa z nejakým chlapom bližšie spoznala (rozumej kamarátstvo bez toho aby sme spolu niekedy niečo mali)
tak som sa od viacerých dozvedela že pôsobím ako panička z inej ligy,na ktorú by si nikdy netrúfli.
Nemôžeš vedieť ako na mužov pôsobí.By sme sa nejeden krát čudovali ako nás muži vnímajú ☺️A ako moji kolegovia hovoria: My chlapi si dobre zvážime na ktorú si trúfneme a na ktorú už nie 😁

michal_dr
5. jan 2025

@surriana

"...trúfneme?" No to hádam nie... 🙄
Veď vy ženy nekúšete... s vami je život tak krásne rozmanitý 😎😉, ako na húpačke 😝

Muži, ktorí majú nízke sebavedomie, sa boja odmietnutia od silnej, atraktívnej ženy... (tak odmietne, pohoda, nie každý každému sedí... 😎), ide sa ďalej...)

V podstate keď sú pri peknej, sebavedomej žene, sú z nej "hotový", majú strach komunikovať, dotknúť sa jej, nervózny, tep vysoký až tlakomer trhá.... Keď toto žena cíti, logicky muž v jej očiach ide dolu. Silná žena potrebuje ešte silnejšieho muža, než je ona sama.

Ak chlapi nesúhlasite, povedzte svoj názor ako to vnímate, prečo to tak je...

surriana
5. jan 2025

@michal_dr V podstate keď sú pri peknej, sebavedomej žene, sú z nej "hotový", majú strach komunikovať, dotknúť sa jej, nervózny, tep vysoký až tlakomer trhá.... Keď toto žena cíti, logicky muž v jej očiach ide dolu. Silná žena potrebuje ešte silnejšieho muža, než je ona sama.
No u mňa taký chlap teda vôbec dolu nejde😃
Za mňa je to teda veľmi chutné vidieť chlapa keď je taký hotový 😅

Strana
z3