icon

Prečo si komunikatívna žena nedokáže nájsť partnera?

5. jan 2025

Ako je možné že žena 30+ pracovne uspesna, mila, sikovna, komunikativna,…si nemoze najst partnera?
Jedna sa o niekoho koho mam velmi rada a sama to nechapem, ja keby som muz tak by som ju brala vsetkymi desiatimi…

autor
5. jan 2025

@hefo Práveže mala nejaké to rande ale keď mi o tom rozprávala…asi to boli dáki jednoduchší muži 😅 takže to zabalila skôr ona…a zoznámiť, no teraz po dlhšom čase je na pokeci ale tam že to tiež nie je bohviečo
No bohuzial, ako pises, vy vsetci ste už zenati…

@micusa2222 Ano to suhlasim, ona je už dlhšie sama, takze sa tak nejako naučila si všetko riešiť sama

@ina2405 No tak ju ja vidim, je to pravda co som o nej vyssie pisala 🙂 ze zamestnankyna…taka uplne pohodova baba, no je ten typ zeny ktorej nerobi problem sa porozpravat s hocikym ale zase nie je otravne ukecana

autor
5. jan 2025

@diewcatqoo Ano viem aky typ mas na mysli ale to ona nie je taka

autor
5. jan 2025

@ruxandra Áno to si sa trafila, tak po 30tke už asi by si mala radšej niekoho s kým nestrácaš čas, to ona aj sama povedala

autor
5. jan 2025

@milos81 A možno im vážne nikto a nič nechýba 🤣 taka scasti pravda/loz asi

autor
5. jan 2025

@ina2405 Nie nevyhlavuje že nikoho nepotrebuje a dokonca ani nie je nejaka zufalka, nechava to tak, podla mna bohuzial, ona si mysli ze si uz nikoho nenajde ale velmi by chcela už toho partnera, aj deti by chcela
Je to aj pre mna neprijemne sa na nu pozerat, som od nej mladsia o par rokov a chystame s priatelom pomaly svadbu, co uz mne dojdu slova co jej hovorit, avsak lutovat ju nelutujem, nema to rada

michal_dr
5. jan 2025

Autorka

Daj jej nick na pokec 😉 Verejne alebo SS 🙂

autor
5. jan 2025

@michal_dr “Silná žena potrebuje ešte silnejšieho muža, než je ona sama.”…ja súhlasím, ona potrebuje poriadneho muža, nie tutka, no povedzme že zatiaľ nemala stastie na takého

autor
5. jan 2025

@michal_dr haha to by som musela pozistovat, bo neviem ako sa tam vola…🙂

michal_dr
5. jan 2025

Autorka... keď tu o nej píšeš, máš starosť, téma ako šľak, príspevkov na dve strany... 🙄

Prečo haha?
Normalne, seriozne... Nikdy nevieme, koho kde stretneme... 😉
Život je tak krásne rozmanitý... 😎
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod... 😉
Zisti a daj do SS... 😉

autor
5. jan 2025

@michal_dr čisto teoreticky, ak by som nejako vyzistila, potom mi nerob hanbu 🤣 pana beka by ma dorazila za toto, ešte že tu nechodí…🙂

procrastique
5. jan 2025

Autorka :D tvoja kámoška by ti veľmi ďakovala že si dohodila nejakého dementa z modrého koňa čo má v profile link na bdsm web :D :D :D šípim, že presne takého zúfalca nehľadala

autor
5. jan 2025

@procrastique 😆😆😆😆

autor
5. jan 2025

@michal_dr Misko, misko, tak ty mas taketo rad?

michal_dr
5. jan 2025

@procrastique

Podľa seba súdiš mna...? 🙂 Kludne pokračuj čučoriedka... 🙂
Nepoznáš, súdiš, urážaš, pekné kvietko 🙂

Mne vanilka nechutí, tu nechávam iným 😉

hefo
6. jan 2025

No, podľa môjho názoru, ak v okolí nemá nijakých perspektívnych mužov, tak by mala začať chodiť niekam (ideálne aby sa to nejako krylo s jej koníčkami a záujmami, napr. ak ju baví chodiť do prírody, tak sa zapísať do nejakého turistického klubu, ak ju baví tancovať, tak na nejakú školu tanca alebo niečo také, a podobne), kde sa bude môcť stretnúť s mnohými, a snáď sa nejaký vyhovujúci nájde. Vo veku 30+ už nesmie zaspať a čakať ako Ruženka na princa na bielom koni...

Na internetové zoznamky, pokecy a čokoľvek podobné nie-naživo nech sa vykašle, cez to sa v dnešnej dobe dá zoznámiť na dlhodobý rodinne založený vzťah len vyslovene náhodou.

eva8
6. jan 2025

@procrastique co je zle na bdsm webe? Nepoznam

macekovam
6. jan 2025

mozno muzom nepride ataktivna.. dost zenska.. mozno komunikuje az moc.. a s kazdym.. najma s muzmi a to sa im uz az tak nepaci.

adkoalauri
6. jan 2025

@michal_dr ukončí ťa, keď sa pozrie na tvoj profil a prečíta tých pár viet 🙂

eva8
6. jan 2025

@adkoalauri preco?

adkoalauri
6. jan 2025

@eva8 lebo mi stačila prvá veta: egoista..

eva8
6. jan 2025

@adkoalauri pravda. Brala som to ako nadsadzku

lenkakravcova
6. jan 2025

Možno tým, že je úspešná, tak pôsobí na mužov podobne ako muž. 😶 Ako si písala, muži si hľadajú o trošku slabšie ženy. Keď je ona silná povahovo, a už v tom hrá rolu aj vek, tak sa jej znižujú šance nájsť si muža. Lebo ti dominantnejší, sú už poväčšine v tom veku zadaní. Proste prespala dobu.. teraz to bude mať už len čím ďalej tým ťažšie.

hendikep
6. jan 2025

@micusa2222 podla mna takych sa mozu bat len nejaki zakomplexovanci co chcu zeny manipulovat alebo financne ovladat … moj muz mi vela x ked sa rozpravame o inych zenach prizvukuje, ze on by nemohol byt s hlupou zenou, ani hlupejsou ako je on sam … A ja by som tiez nechcela, to su tie pary ( a nepoznam takych vela ) ktori sa po korone nazorovo rozdelili - jeden konspirator a druhy ostal pri rozume… to by som fakt nechcela zazit zeby mojmu zivotnemu partnerovi preplo. Ved to musi byt nevyrovnany vztah.. ked nemas intelektualne seberovneho partnera.

madeincssr
6. jan 2025

@hendikep no len (okrem vyraznych pripadov) si takmer kazdy o sebe mysli, ze je inteligentny, mudry, vzdelany. A aj medzi ludmi s Dr. titulmi a mensackym IQ su silni konspiratori (poznam). Ale mas pravdu, tazko sa spoluzije ludom s celkom opacnymi nazormi na tento svet, je to takmer nemozne.

michal_dr
6. jan 2025

@adkoalauri
Mimo tému

Ak by som sa v živote zaoberal "problemami" iných viac ako 5 sekund, tak by ma trafil šlak (nehovorím o partnerke, to je iný level) a v práci/živote by som veľa neurobil.
Vo všeobecnosti prečítať si niekoho profil je ako čítať životopis záujemcu o prácu... Zbežne prebehnuť vzdelanie, skusenosti/prax k pozicii... ale pod na pohovor, rozpravaj, reaguj či zaujmeš, pripadne ukaž čo vieš. Je povrchne hodnotiť, súdiť, škatulkovať, je to v podstate vypovedna hodnota človeka, či charakter? 🤔
I ty tu na fóre @adkoalauri, môžeš mať krásny profil, plný kvetiniek, milých slov, laske, avšak pri káve otvoriš usta a... ukážeš sa svojim ja a prave to ja, tvoja gestigulácia a reakcia vie zaujať, pretože to hovorí o tebe.
Ak chcem, pozriem si tvoje prispevky, ako reaguješ, zmýšlaš, urobim si o tebe ako žene obraz a to je vypovedná hodnota, ktorou vieš na začiatok zaujať alebo nie.

K tej autorkinej kamaratke 🙂 Kludne by ma mohla ukončiť, možno by som ju ukončil po tom, čo by napisala 3 vety alebo otvorila ústa. Je mi to jedno, nič som nestratil, nič nehladam. Ale spoznat ju, darovať par minút niekomu či už správami alebo rozhovore pri káve, prečo nie... ak vie zaujať, byť niečim vynimočná oproti iným, fajn super.
Všetci vieme, že je to fiktivny príbeh 😉🙂. Kazdy ma starosti dost, nie to si "ku srdcu" brat kamaratku, ktora nevie z xy chlapov ani jedného zaujať, uznaj sama 😉🙂.

lindus_esterka
6. jan 2025

A aj na rande je taka, ako pises? Mam kamaratku, tiez som ju videla ako ty svoju a dohodla som jej rande s kamosom. Skoro som odpadla ked mi to rande opisoval, kamoska asi zo stresu sa spravala ako cista zufalka, nespoznavala som ju. Dnes uz je vydata, stacilo sa ukludnit a netlacit na to 🙂

autor
6. jan 2025

@hefo ona už v jednom turistickom klube je už nejaký ten rok, spoznala tam jedného muža ale je ženatý s deťmi ale vraj ho žena podviedla ale on sa ani nemá k tomu sa odsťahovať od nej…a nakoniec asi je to záletník aj tak, o žiadnom inom mužovi z toho klubu ktorý by ju zaujal mi nepovedala

autor
6. jan 2025

@lindus_esterka to netušim ako sa správa na rande…podľa mna vie spravit dobry dojem tak správanim to podla mna nebude 😅

adkoalauri
6. jan 2025

@michal_dr bez urážky, človek viac než dosť prezradí o sebe, ak dokáže napísať, že je egoista. Ale to je len môj názor 🙂

michal_dr
6. jan 2025

@adkoalauri
V pohode, nie je dôvod sa uraziť, nie sme deti... 😉
Každý máme svoj názor a to je v poriadku, ja to beriem 👍