Prečo si lepšie rozumiem s vydatými ženami?
Odjakživa som si viac rozumel s vydatými ženami ktoré sú už roky vydaté, majú deti, dobré vzťahy v rodine. Takže to nieje tou zadanosťou lebo nie čerstvo vydaté alebo len zadané čo majú pol roka priateľa, ale väčšinou také čo majú roky stabilný vzťah, dobre fungujúcu rodinu, a s takými sa viem najlepšie porozprávať.
@unbeholfen kde na také ženy chodiš keď meniš robotu častejšie ako ponožky?
Stihneš od nich ešte aj životopis vypýtať?
@anonym_f5e604 na zábave alebo na bále.
@unbeholfen nebude to tým, že vtedy niesi pod tlakom snažiť sa zapôsobiť, lebo vieš, ze z toho nic nebude? Si tym pádom viac uvoľnený, viac sebou?
Pretože si zadané a nerozprávajú sa s tebou za účelom vzťahu.
Tie nezadané, keď nemajú záujem to dajú rovno najavo.
@anonym_f5e604 na prestávke, vo vlaku, aj v súkromí nielen v práci, hocikde sa dá spoznať. Ja som komunikatívny extrovert. Ja nemám problém spoznať sa s ľuďmi a kamošiť sa snima.
@anonym_f5e604 na zábave alebo na bále.
@anonym_79522c tam nie. Tam sú čudné.
@unbeholfen odkiaľ z Galanty si?
@unbeholfen nebude to tým, že vtedy niesi pod tlakom snažiť sa zapôsobiť, lebo vieš, ze z toho nic nebude? Si tym pádom viac uvoľnený, viac sebou?
@haley7897 presne toto mi povedal aj kamoš ale hlavne aj tie ženy to tak berú. A umelá inteligencia zase tvrdí že také ženy sú vyrovnanejšie, priamejšie, vraj pôsobia pokojnejšie, menej impulzívne, skôr vedú vecné otvorené rozhovory, ak nejde o flirt tak interakcia býva prirodzenejšia.
@anonym_f5e604 na prestávke, vo vlaku, aj v súkromí nielen v práci, hocikde sa dá spoznať. Ja som komunikatívny extrovert. Ja nemám problém spoznať sa s ľuďmi a kamošiť sa snima.
@unbeholfen a to Ti hneď každá zavesí na nos koľko je vydatá, koľko má detí, koľko ma priatelá?
@anonym_79522c tam nie. Tam sú čudné.
@unbeholfen lebo ta beru ako ukecaneho extrovertneho synacika.
Pretože si zadané a nerozprávajú sa s tebou za účelom vzťahu.
Tie nezadané, keď nemajú záujem to dajú rovno najavo.
@leveta v podstate to je to čo kamoš hovorí.
@unbeholfen odkiaľ z Galanty si?
@anonym_47f2f1 revolučná štvrť (sídlisko pri Bille). Prechodne Švermova (sídlisko pri kolajniciach) a niekedy obec Trstice.
@haley7897 presne toto mi povedal aj kamoš ale hlavne aj tie ženy to tak berú. A umelá inteligencia zase tvrdí že také ženy sú vyrovnanejšie, priamejšie, vraj pôsobia pokojnejšie, menej impulzívne, skôr vedú vecné otvorené rozhovory, ak nejde o flirt tak interakcia býva prirodzenejšia.
@unbeholfen určite áno. A z toho vyplýva, ze nemá význam sa tlačiť na pílu. Aspon sam v praxi vidíš ten rozdiel.
@unbeholfen určite áno. A z toho vyplýva, ze nemá význam sa tlačiť na pílu. Aspon sam v praxi vidíš ten rozdiel.
@haley7897 väčšinou sa oháňajú tým tlačením na pílu. Tie veci čo tvrdí AI si skôr všímam. Tie nezadané sú čudnejšie ajtak. Tie vydaté pri tých je to také pohodovejšie.
@haley7897 väčšinou sa oháňajú tým tlačením na pílu. Tie veci čo tvrdí AI si skôr všímam. Tie nezadané sú čudnejšie ajtak. Tie vydaté pri tých je to také pohodovejšie.
@unbeholfen hej hej, ked sa ľudia, zeny aj chlapi snažia urobiť na niekoho dobrý dojem, tak to niekedy vypáli uplne opačne 😬
Ked si zadaný, alebo len proste nemáš potrebu hľadať niekoho si v kľude, nieje dôvod na žiadne "extra" správanie.
@unbeholfen Ale nadväzovať vzťah s vydatými ženami, len kvoli tomu, že sa s nimi vie porozprávať nemá zmysel pre mladého muža, ktorý si má hľadať vzťah perspektívny.
Na nezadaných ženách nie je nič čudné a oni tiež hľadajú mužov na perspektívny vzťah.
@unbeholfen lebo sa neboja, že ich prekotíš
@unbeholfen Ale nadväzovať vzťah s vydatými ženami, len kvoli tomu, že sa s nimi vie porozprávať nemá zmysel pre mladého muža, ktorý si má hľadať vzťah perspektívny.
Na nezadaných ženách nie je nič čudné a oni tiež hľadajú mužov na perspektívny vzťah.
@petronelag len takí ako ja nech radšej do vzťahov nelezú... To sme si v iných témach povedali. Len som to tak skonštatoval a nahlas rozmýšlal že prečo je to tak.
Kto z vas vie aka je velka futbalova branka?
@unbeholfen je to tak, ze ludia, ktorí sú v dlhodobých, fungujúcich vzťahoch, si často vybudovali emocionálnu stabilitu, empatiu a dobré komunikačné návyky. ...a tiez,
Ak nehľadás romantiku, odstraňuje to urcity tlak... take
nejake hranie , predstieranie, pózovanie, ktoré niekedy existuje v interakciách medzi mužom a ženou... niektore
mamicky tiez majú tendenciu prejavovať empatiu a pozornosť, starostlivost..
ale zase, je vela nezadanych ludi, ktori maju tiez stabilitu, empatiu, vysoku inteligenciu a vela skusenosti...

Vďaka za info