icon

Prečo si lepšie rozumiem s vydatými ženami?

unbeholfen
5. nov 2025

Odjakživa som si viac rozumel s vydatými ženami ktoré sú už roky vydaté, majú deti, dobré vzťahy v rodine. Takže to nieje tou zadanosťou lebo nie čerstvo vydaté alebo len zadané čo majú pol roka priateľa, ale väčšinou také čo majú roky stabilný vzťah, dobre fungujúcu rodinu, a s takými sa viem najlepšie porozprávať.

stellarstar
5. nov 2025

Vďaka za info

anonym_f5e604
5. nov 2025

@unbeholfen kde na také ženy chodiš keď meniš robotu častejšie ako ponožky?
Stihneš od nich ešte aj životopis vypýtať?

anonym_79522c
5. nov 2025
@anonym_f5e604

@anonym_f5e604 na zábave alebo na bále.

haley7897
5. nov 2025

@unbeholfen nebude to tým, že vtedy niesi pod tlakom snažiť sa zapôsobiť, lebo vieš, ze z toho nic nebude? Si tym pádom viac uvoľnený, viac sebou?

leveta
5. nov 2025

Pretože si zadané a nerozprávajú sa s tebou za účelom vzťahu.
Tie nezadané, keď nemajú záujem to dajú rovno najavo.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@anonym_f5e604

@anonym_f5e604 na prestávke, vo vlaku, aj v súkromí nielen v práci, hocikde sa dá spoznať. Ja som komunikatívny extrovert. Ja nemám problém spoznať sa s ľuďmi a kamošiť sa snima.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@anonym_79522c

@anonym_f5e604 na zábave alebo na bále.

@anonym_79522c tam nie. Tam sú čudné.

anonym_47f2f1
5. nov 2025

@unbeholfen odkiaľ z Galanty si?

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@haley7897

@unbeholfen nebude to tým, že vtedy niesi pod tlakom snažiť sa zapôsobiť, lebo vieš, ze z toho nic nebude? Si tym pádom viac uvoľnený, viac sebou?

@haley7897 presne toto mi povedal aj kamoš ale hlavne aj tie ženy to tak berú. A umelá inteligencia zase tvrdí že také ženy sú vyrovnanejšie, priamejšie, vraj pôsobia pokojnejšie, menej impulzívne, skôr vedú vecné otvorené rozhovory, ak nejde o flirt tak interakcia býva prirodzenejšia.

anonym_f5e604
5. nov 2025
@unbeholfen

@anonym_f5e604 na prestávke, vo vlaku, aj v súkromí nielen v práci, hocikde sa dá spoznať. Ja som komunikatívny extrovert. Ja nemám problém spoznať sa s ľuďmi a kamošiť sa snima.

@unbeholfen a to Ti hneď každá zavesí na nos koľko je vydatá, koľko má detí, koľko ma priatelá?

anonym_a5e649
5. nov 2025
@unbeholfen

@anonym_79522c tam nie. Tam sú čudné.

@unbeholfen lebo ta beru ako ukecaneho extrovertneho synacika.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@leveta

Pretože si zadané a nerozprávajú sa s tebou za účelom vzťahu.
Tie nezadané, keď nemajú záujem to dajú rovno najavo.

@leveta v podstate to je to čo kamoš hovorí.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@anonym_47f2f1

@unbeholfen odkiaľ z Galanty si?

@anonym_47f2f1 revolučná štvrť (sídlisko pri Bille). Prechodne Švermova (sídlisko pri kolajniciach) a niekedy obec Trstice.

haley7897
5. nov 2025
@unbeholfen

@haley7897 presne toto mi povedal aj kamoš ale hlavne aj tie ženy to tak berú. A umelá inteligencia zase tvrdí že také ženy sú vyrovnanejšie, priamejšie, vraj pôsobia pokojnejšie, menej impulzívne, skôr vedú vecné otvorené rozhovory, ak nejde o flirt tak interakcia býva prirodzenejšia.

@unbeholfen určite áno. A z toho vyplýva, ze nemá význam sa tlačiť na pílu. Aspon sam v praxi vidíš ten rozdiel.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@haley7897

@unbeholfen určite áno. A z toho vyplýva, ze nemá význam sa tlačiť na pílu. Aspon sam v praxi vidíš ten rozdiel.

@haley7897 väčšinou sa oháňajú tým tlačením na pílu. Tie veci čo tvrdí AI si skôr všímam. Tie nezadané sú čudnejšie ajtak. Tie vydaté pri tých je to také pohodovejšie.

haley7897
5. nov 2025
@unbeholfen

@haley7897 väčšinou sa oháňajú tým tlačením na pílu. Tie veci čo tvrdí AI si skôr všímam. Tie nezadané sú čudnejšie ajtak. Tie vydaté pri tých je to také pohodovejšie.

@unbeholfen hej hej, ked sa ľudia, zeny aj chlapi snažia urobiť na niekoho dobrý dojem, tak to niekedy vypáli uplne opačne 😬
Ked si zadaný, alebo len proste nemáš potrebu hľadať niekoho si v kľude, nieje dôvod na žiadne "extra" správanie.

petronelag
5. nov 2025

@unbeholfen Ale nadväzovať vzťah s vydatými ženami, len kvoli tomu, že sa s nimi vie porozprávať nemá zmysel pre mladého muža, ktorý si má hľadať vzťah perspektívny.
Na nezadaných ženách nie je nič čudné a oni tiež hľadajú mužov na perspektívny vzťah.

karolinakr
5. nov 2025

@unbeholfen lebo sa neboja, že ich prekotíš

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@petronelag

@unbeholfen Ale nadväzovať vzťah s vydatými ženami, len kvoli tomu, že sa s nimi vie porozprávať nemá zmysel pre mladého muža, ktorý si má hľadať vzťah perspektívny.
Na nezadaných ženách nie je nič čudné a oni tiež hľadajú mužov na perspektívny vzťah.

@petronelag len takí ako ja nech radšej do vzťahov nelezú... To sme si v iných témach povedali. Len som to tak skonštatoval a nahlas rozmýšlal že prečo je to tak.

unbeholfen
autor
5. nov 2025
@stellarstar

Vďaka za info

@stellarstar len nahlas rozmýšlam...

stellarstar
5. nov 2025
@unbeholfen

@stellarstar len nahlas rozmýšlam...

@unbeholfen počuť to až sem 😁

anonym_f141fe
5. nov 2025

Kto z vas vie aka je velka futbalova branka?

anonym_1c3c85
5. nov 2025

@unbeholfen je to tak, ze ludia, ktorí sú v dlhodobých, fungujúcich vzťahoch, si často vybudovali emocionálnu stabilitu, empatiu a dobré komunikačné návyky. ...a tiez,
Ak nehľadás romantiku, odstraňuje to urcity tlak... take
nejake hranie , predstieranie, pózovanie, ktoré niekedy existuje v interakciách medzi mužom a ženou... niektore
mamicky tiez majú tendenciu prejavovať empatiu a pozornosť, starostlivost..

ale zase, je vela nezadanych ludi, ktori maju tiez stabilitu, empatiu, vysoku inteligenciu a vela skusenosti...