icon

Prečo si ma priateľ zablokoval bez vysvetlenia?

lilstar111
25. jan 2024

Ahojte, dávnejšie som tu písala o mojom rozchode. Môj ex priateľ sa mi ozval v januári a nejako som mu odpustila... no a prešli 3 týždne včera nemal moc dobý deň, tak som ho nechala si robiť svoje veci... večer sme volali na video všetko bolo okej iba nemal náladu. Povedala som mu, že či by sme nemohli efektívnejšie komunikovať lebo sa neozýval 8 hodín a ja som mala blbý pocit , že sa niečo deje... v tej chvíli mi zložil a už som od neho nepočula. Dnes ráno som vstala s tým, že si ma všade zablokoval ? Nerozumiem tomu absolútne :/

minulý týždeň sa stala podozrivá vec, že chcel napísať svojej ex ktorú stihol mať počas nášho polročného nebavenia sa. Chcel jej napísať, že je somnou a preto si ju blokol on. Ale aj tak to neurobil? je to tak strašne divná situácia... a ešte k tomu ona sa rozišla s ním a ževraj boli kamaráti? Ich vzťah bol na diaľku cez celé SK, nedávalo mi to moc zmysel....

Strana
z2
karolinakr
26. jan 2024

suvisi to s ex " zevraj boli kamarati" tak asi neboli, nejak ho presvedčila, že mu je lepšie byt s ňou, počas vašho rozchodu vyskušali postelne radovanky, tak ta blokol, lebo je zbabely ti povedat na rovinu, že si vybral ju..ak mu to s ňou nevyjde, a ta odblokuje, dufam, že nebudeš taka hlupa a " neodpustíš mu"

hope87
26. jan 2024

@lilstar111 ja chapem, ze si z toho v soku ale toto ma byt pre teba jasny znak toho, ze ten chlapec nie je pre teba a nechala si sa len oblbnut. Je to nevyzrete decko, ktore ta tymto len manipuluje a mysli si, ze ty tu budes vzdy, ked sa mu uráči. Vsak odprosika, naslubuje a ty sa do toho nechas znova stiahnut. Maj sebauctu a ak sa aj stane, ze ta opat oslovi, absolutne nereaguj a na oplatku si ho zablokuj vsade ty. Si este mladucka, isto este stretnes niekoho normalneho 😉. Len si urci svoje hranice a nenechaj so sebou manipulovat.

simca06022011
26. jan 2024

tento prelietavy motylik si beha od jednej k druhej, blokuje ludi ako male decko.. najlepsie urobit, ked ho zo svojho zivota vymazes uplne a viac ho tam nepustis. Aj keby niekto mal neviem aky zly den, tak takto reagovat je prehnane, aj keby zlozil a neozve sa ti, ok.. ale blkovat? a zduvat sa? :D

victory7897
26. jan 2024

No su len dve možnosti,buď si ty veľmi otravná alebo on je debil ...ale akože keby mi muž počítal koľko hodín som sa neozvala tak neviem neviem ..

lilstar111
autor
26. jan 2024

@danica2711 tak ved super keď ti vyhovuje ak ti tvoj partner nenapíše neodpise 8 h ved každý má iné štandardy chápem

lilstar111
autor
26. jan 2024

@karolinakr nie už toto bolo úplne cez, takže tak

lilstar111
autor
26. jan 2024

@victory7897 nemyslím ze som otravná ak sme normalne boli v kontakte a zrazu z dňa na deň zmenil postoj a bol divný tak asi si vsimnem ze nejako mi 8 hodín neodpísal a mala som obavy, zbytocne to budem už riešiť keď je to cele už o ničom keďže je koniec

lilstar111
autor
26. jan 2024

@simca06022011 no ved toto, nevadí popalila som sa, mam čisté svedomie jednoducho nie je čo už riešiť proste to nemá význam

victory7897
27. jan 2024

@lilstar111 dobre že si si to uvedomila, toto normálny chlapec (chlap ) nerobí...

kayyaa
27. jan 2024

@lilstar111 to, ze si ta zablokoval, nie je ok...ale tiez nie je ok riesit, ze sa neozval 8 hodin🤦‍♀️...to je dost mimo podla mna, ved si najdi rusnovodica, ten sa musi tiez hlasit kazdu chvilu...aku mas normu, kolko minut - hodin je este ok, a kedy uz zacina problem ?😃🤦‍♀️ ..vzhladom na ohlasovaciu povinnost sa ja chalanovi ani necudujem😅

lilstar111
autor
27. jan 2024

@kayyaa jaka povinnost? Prosím ta

Strana
z2