Prečo si niektorí muži myslia, že sa svet točí okolo nich?
Ahojte, možno téma trošku na zamyslenie, ale píšem z vlastnej skúsenosti. Chcel ma spoznať nejaký muž z instagramu, trocha sme si písali. Zavolal ma von, ale nešli sme, pretože som mala iný plán. On automaticky, ako sa ma opýtal, či sa nestretneme a moja odpoved bola, že nie že mám na pláne v ten deň niečo iné, tak reagoval tak, prečo to nezrušim a nejdem s ním. Skôr by som čakala, že navrhne iný deň radšej, ako bude čakať, že svoj plán prisposobim jemu. Odvtedy sme si nepísali, ale napísal mi po pár týždňoch znova, či nemozem zájsť v nedeľu von. Ale keďže som v tú nedeľu bola znova odcestovana, napísala som, že nie. Znova nenavrhol iný termín. Predchvilou mi napísal znova či sa nestretneme v pondelok, ale mne už začína škola a som v pondelky v škole od rana až do 19, takže som mu to vysvetlila. A on znova, že “ takže sa nestretneme hej? A to musíš ísť na tie prednášky ?”. Len som sa chytala za hlavu😅 Prečo niektorí muži namiesto návrhu iného termínu čakajú, že sa svet a život žien bude točiť len okolo nich? Príde mi to vtipné.
Keď si odmietla stretnutie preto, že v ním navrhnutý čas nemôžeš, mala si prísť s náhradným termínom ty... xy-krát to skúsil, xy-krát si povedala, že nemôžeš, ja by som ti tiež nič nové nenavrhovala, brala by som to ako že nemáš záujem
Keď si odmietla stretnutie preto, že v ním navrhnutý čas nemôžeš, mala si prísť s náhradným termínom ty... xy-krát to skúsil, xy-krát si povedala, že nemôžeš, ja by som ti tiež nič nové nenavrhovala, brala by som to ako že nemáš záujem
@anonym_ed392f navrhla som, samozrejme to odmietol on, že on vtedy nebude v mojom meste. Že on chce ísť von preto, lebo vtedy tu bude lebo si tu musí niečo vyriešiť. A ja celkom poznám svoju hodnotu aby som vedela, že jednoducho nebudem chodiť s niekým von len preto, lebo si pán vtedy robí služobnú cestu do môjho mesta, ale keď ma voľno, tak nepríde lebo načo. Nie som handra snáď.
@anonym_autor možno čaká ze ty dáš návrh pretože si evidentné neuveriteľné vyťažená keď nikdy nemôžeš. Okrem toho na jeho mieste by som si myslel že sa len vyhovaraš a tahaš ho za nos . Nezdá sa mi že by očakával že svete sa krúti okolo neho . Skôr že ty mu nevieš povedať rovno kedy máš čas a kedy nie .
@anonym_ed392f navrhla som, samozrejme to odmietol on, že on vtedy nebude v mojom meste. Že on chce ísť von preto, lebo vtedy tu bude lebo si tu musí niečo vyriešiť. A ja celkom poznám svoju hodnotu aby som vedela, že jednoducho nebudem chodiť s niekým von len preto, lebo si pán vtedy robí služobnú cestu do môjho mesta, ale keď ma voľno, tak nepríde lebo načo. Nie som handra snáď.
@anonym_autor tak tieto informácie už trošku menia kontext pôvodného príspevku... aj s tým, že ste si medzitým nepísali je asi jasné, že mu ide len o to vyplniť čas a zabaviť sa, keď je mu to pohodlné, tu nie je o čom... nemyslím, že si nutne myslí, že sa okolo neho točí svet, len že nemá o teba seriózny záujem...
na prvý pohľad blbec. Vážne stojíš o jeho spoločnosť?
Pises v mnoznom cisle a len o jednkm muzovi. Niektore zeny su uplne rovnake to nie je o pohlavi
@anonym_autor ja neviem, ale prečo strácaš čas s mužom, ktorý ti očividne nevyhovuje? Načo s ním udržuješ kontakt? Robí ti to dobre, alebo aký je dôvod? On chce nejako zabiť čas a keď žiadna iná nemôže, tak to skúsi u teba, a ty sa v tom rýpeš ako keby išlo o niečo dôležité.
Nebyvate ani v rovnakom meste, co chcete riesit?
@anonym_autor lebo vtedy ma služobnú a vtedy ide od rodiny a ženy preč😂, tak logicky, vtedy chce " nadviazať kontakt". 🤦Načo ti je takýto človek? Na nič.
@anonym_autor keďže z čisto fyzikálneho hľadiska nevieme určiť kde je stred vesmíru, resp. môže byť v hociktorom bode, každý má právo si myslieť, že sa svet točí okolo neho.
@anonym_autor preco zakladas temu, ked tvrdis ze ti na tom nezalezi.
Zase teoreticky, ak iba "zacinate" a spoznavate sa, tak upne chapem, ze sa chce prioritne (prvy krat?) stretnut vtedy, ked ide do vzdialeneho mesta na sluzobku... Celkovo tieto vztahy na dialku asi nic moc...
@anonym_autor nazor mam taky, ze su aj divni muzi a treba sa im vyhybat.
Je mozne, ze ma priatelku, zenu, alebo ine zavazky, takze nemoze hocikedy odbehnut. Ked ma sluzobne vybavovacky, tak to zena nebude riesit preco tam ide.
@anonym_autor no očividne s ním čas strácaš, keď si jeho správy čítaš, odpovedáš na ne a ešte mu aj venuješ diskusiu na mk 😀
Celkom trpezlivy, ja ked nedostanem konkretny protinavrh s nahradnym casom, koncim, nebudem sa nikde doprosovat, kde nie je zaujem.
@anonym_autor myslím, že on snahu ma, ale mohla si mu aj ty iný termín navrhnúť
@anonym_autor niektorí? Snáď všetci 😁😁😁
@anonym_autor myslím, že on snahu ma, ale mohla si mu aj ty iný termín navrhnúť
@patrike
@anonym_c20554 vsak neskor pisala, ze mu navrhovala ine terminy a on nemohol, lebo on kvoli nej do jej mesta cestovat nebude, iba ked ma sluzobku

@anonym_autor prečo si niektoré zeny myslia,že sa svet bude točil okoli nich