icon

Prečo slobodní otcovia posielajú žiadosti na Facebook?

29. júl 2024

Som mladá, bezdetná, slobodná žena a vkuse musím odstraňovať zo žiadostí týchto, čo si veľmi mylne myslia, že by som mohla mať o nich záujem.

Ani peniaze, ani škola, ani výzor a decko k tomu, kde berú tú drzosť? Mladé baby 20+ (slobodné, bezdetné) - aj vám sa to deje?
Prečo neposielajú žiadosti slobodným mamičkám s ich levelom vzdelania a zmýšľania?

tuippo
29. júl 2024

treba si nastaviť možnosť, aby ti žiadosti o priateľstvo mohli posielať len priatelia tvojich priateľov

thirstymonk
29. júl 2024

No chcu ťa opichať, čo ine? Sory za naturalizmus, ale je to tak.

markusrasford
29. júl 2024

Opytaj sa ich Prečo to robia? Určite ti dajú kvalifikovanú odpoveď.

mamamasama
29. júl 2024

Asi vyzeráš "dostupne"

princkrason
29. júl 2024

daj fotku a posudime

30katrusa40
29. júl 2024

Mňa by len zaujímalo aby vieš posúdiť že nemá peniaze či vzdelanie ?

princkrason
29. júl 2024

@30katrusa40 kukne a vidi asi podla chrupu 😉

ina2405
29. júl 2024

No hrôza čo si to dovoľujú. Bez peňazí a s deckom.

30katrusa40
29. júl 2024

@princkrason nuž alebo je to jedna z tých čo všetko vedia na sociálne siete a myslí si že všetci to tak robia. Neprekvapilo by ma keby verí všetkému čo je na sietach napísané

stanulienkat
29. júl 2024

Lebo chlapi nemaju sebareflexiu a sudnost.😁

isis234
29. júl 2024

Napíš im správu, aký majú dôvod poslať ti žiadosť o priateľstvo. Možno ti niektorí neodpovedia. lebo.... to priateľstvo posiela i fb.!! Už sa to viac krát stalo.
Ja som napríklad istým ľuďom neposlala žiadosť o priateľstvo. V oznámeni bolo... prijali vašu žiadosť o priateľstvo .. 😲 tých ľudí som nepoznala... ani oni mňa.. a tiež som mala "záhadným" spôsobom pár ľudí medzi priateľmi... Vymazala som ich..

enmery
29. júl 2024

@princkrason Zase sa kamarát pýta?😄

princkrason
29. júl 2024

@enmery kolega 😉🙂

lakebabe
29. júl 2024

Lebo hľadajú opatrovateľkalu pre svoje deti poväčšine a tie staršie majú už viac odzite a s nimi to nie je také jednoduché 💁‍♀️

hellwant
29. júl 2024

A keby to bol Sugar daddy toho by si brala? Teda ak je problem iba vzdelanie a prachy😅

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
ina2405
29. júl 2024

Treba napísať do profilu, že ako slobodná, samostatná žena s tvojim levelom vzdelania a zmýšľania nemáš o nejakých lúzrov záujem. A už nenapíše nik. Len tí Indovia😁

lakebabe
29. júl 2024

@sisamisaaa to nie , strašne veľa aj slovenských zufalych chlapov posiela žiadosti o priateľstvo alebo vypisuje 😄

januska12323
29. júl 2024

Netreba sa pýtať prečo to robia ale prečo máš žiadosti otvorené pre všetkých a predpokladám aj celý profil. Základy internetu nič?

mimi3008
29. júl 2024

@ina2405 presne, tiez som pozerala na autorkine priority. Ako prvy problem, ze bez penazi. Mozno keby boli prachati, ani to "decko" by uz nevadilo

ukgirls
29. júl 2024

s tymto pristupom aj ty budes jedneho dna bez penazi s deckom a hlupa... vlastne okrem decka uz vsetko mas- takze vrana k vrane sada no nie?

kristiii
29. júl 2024

Autorka neboj, posielajú aj tým slobodným mamičkám. Ja som 40-, mám syna a tiež mi chodia žiadosti a správy od kde koho. Takže si nenamyslaj, zrejme to berú rad radom.

ivetz
29. júl 2024

Aj my sa môžeme čudovať, prečo si na tomto fóre?

princkrason
29. júl 2024

A možno sa jej ozve Boris, hneď bude Happy autorka

mimka1402
29. júl 2024

Miláčik to ze ti pošle žiadosť americký vdovec s jednou fotkou tak ver mi, že nemá záujem o teba. Je veľa podvodnych profilov ktoré neobjavis.
Ale ta nadradenosť, ktorá z teba ide je hnusná...

lilka5566
29. júl 2024

Aký level vzdelania a zmýšľania majú slobodné mamičky by ma trošku zaujímalo 😄

estellas
30. júl 2024

Ja si nepridávam ľudí ktorých nepoznám. Mne chodia také žiadosti že na fotke je buď starší muž alebo staršia žena v profile majú napísané že sú z Ameriky, že sú vdovec/vdova. Som ich blokla, asi to boli podvodné profily.

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
30. júl 2024

@sisamisaaa bud rada mne také indivíduá, že nemáš čo závidieť 😄 a pritom tam nič nemám ani fotky

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal