Prečo slobodní otcovia posielajú žiadosti na Facebook?
Som mladá, bezdetná, slobodná žena a vkuse musím odstraňovať zo žiadostí týchto, čo si veľmi mylne myslia, že by som mohla mať o nich záujem.
Ani peniaze, ani škola, ani výzor a decko k tomu, kde berú tú drzosť? Mladé baby 20+ (slobodné, bezdetné) - aj vám sa to deje?
Prečo neposielajú žiadosti slobodným mamičkám s ich levelom vzdelania a zmýšľania?
No chcu ťa opichať, čo ine? Sory za naturalizmus, ale je to tak.
Opytaj sa ich Prečo to robia? Určite ti dajú kvalifikovanú odpoveď.
Asi vyzeráš "dostupne"
daj fotku a posudime
Mňa by len zaujímalo aby vieš posúdiť že nemá peniaze či vzdelanie ?
@30katrusa40 kukne a vidi asi podla chrupu 😉
No hrôza čo si to dovoľujú. Bez peňazí a s deckom.
@princkrason nuž alebo je to jedna z tých čo všetko vedia na sociálne siete a myslí si že všetci to tak robia. Neprekvapilo by ma keby verí všetkému čo je na sietach napísané
Lebo chlapi nemaju sebareflexiu a sudnost.😁
Napíš im správu, aký majú dôvod poslať ti žiadosť o priateľstvo. Možno ti niektorí neodpovedia. lebo.... to priateľstvo posiela i fb.!! Už sa to viac krát stalo.
Ja som napríklad istým ľuďom neposlala žiadosť o priateľstvo. V oznámeni bolo... prijali vašu žiadosť o priateľstvo .. 😲 tých ľudí som nepoznala... ani oni mňa.. a tiež som mala "záhadným" spôsobom pár ľudí medzi priateľmi... Vymazala som ich..
@princkrason Zase sa kamarát pýta?😄
@enmery kolega 😉🙂
Lebo hľadajú opatrovateľkalu pre svoje deti poväčšine a tie staršie majú už viac odzite a s nimi to nie je také jednoduché 💁♀️
A keby to bol Sugar daddy toho by si brala? Teda ak je problem iba vzdelanie a prachy😅
Treba napísať do profilu, že ako slobodná, samostatná žena s tvojim levelom vzdelania a zmýšľania nemáš o nejakých lúzrov záujem. A už nenapíše nik. Len tí Indovia😁
@sisamisaaa to nie , strašne veľa aj slovenských zufalych chlapov posiela žiadosti o priateľstvo alebo vypisuje 😄
Netreba sa pýtať prečo to robia ale prečo máš žiadosti otvorené pre všetkých a predpokladám aj celý profil. Základy internetu nič?
s tymto pristupom aj ty budes jedneho dna bez penazi s deckom a hlupa... vlastne okrem decka uz vsetko mas- takze vrana k vrane sada no nie?
Autorka neboj, posielajú aj tým slobodným mamičkám. Ja som 40-, mám syna a tiež mi chodia žiadosti a správy od kde koho. Takže si nenamyslaj, zrejme to berú rad radom.
Aj my sa môžeme čudovať, prečo si na tomto fóre?
A možno sa jej ozve Boris, hneď bude Happy autorka
Miláčik to ze ti pošle žiadosť americký vdovec s jednou fotkou tak ver mi, že nemá záujem o teba. Je veľa podvodnych profilov ktoré neobjavis.
Ale ta nadradenosť, ktorá z teba ide je hnusná...
Aký level vzdelania a zmýšľania majú slobodné mamičky by ma trošku zaujímalo 😄
Ja si nepridávam ľudí ktorých nepoznám. Mne chodia také žiadosti že na fotke je buď starší muž alebo staršia žena v profile majú napísané že sú z Ameriky, že sú vdovec/vdova. Som ich blokla, asi to boli podvodné profily.
@sisamisaaa bud rada mne také indivíduá, že nemáš čo závidieť 😄 a pritom tam nič nemám ani fotky

treba si nastaviť možnosť, aby ti žiadosti o priateľstvo mohli posielať len priatelia tvojich priateľov