Prečo sme neboli pozvaní na krstiny?
Ahojte. Idem si sem asi vyliať dušu alebo lepšie povedané pozrieť si aj váš názor na danú situáciu. Ide o to že sme so snúbencom (bývame spolu) neboli pozvaní na krstiny( jeho sesternica krstí syna). Vysvetlím podrobnejšie ďalej.. prišli sme k snúbencovým rodičom na bežnú návštevu a tam nám oznámili že idú budúci víkend na krstiny , vravím si okej asi pozývali len zopár ľudí takých najbližších no keď mi budúca svokra začala hovoriť o tom ako všetci idú, ako je každí pozvaní.. tak mi len zmizol úsmev z tváre a poviem vám- veľmi ma to zarmúrtilo najmä kvôli snúbencovi, nejde tak ani o mňa ale skôr o neho ako sa asi musí cítiť. Všetkých jej bratrancov a sesternice popozývala (dokonca na jednu čakali až z Anglicka aby mohli robiť krstiny) a my sme sa žiadneho pozvania nedočkali. Kladieme si otázku prečo? Čo sme im urobili? Vzťahy mal s nimi snúbenec úplne normálny, žiadne hádky nič. Dokonca aj jeho rodičia majú s nimi vzťahy také bežne nič extra , ale ide o ten princíp, každí pozvaní len my nie? Povedali sme si že sa teda zachovame v istých udalostiach rovnako a nebudú vítaní ani oni na našej udalosti ale cítime sa dosť nepríjemne.
@maja22 pise ze cakali na sesternicu az z anglicka takze toto neplati 😉
@mamina7070 aha, tak pokial nie je krstna, tak asi nie...
Nebrali automaticky, ze na krstiny pridete, ked pozyvali rodicov tvojho priatela? Nech priatel zavola sestrnici, pogratuluje kubkrstinam a tak zisti, ci nenastal len omyl v komunikacii
@eva8 odkedy sa gratuluje ku krstinam??
asi nezostalo na 12 ty zlaty tanier… mozno za tym naozaj nic nie je…
@veronikaszabova obkecala by som to. Radsej smiech azistenie, co sa deje, nez nedorozumenie a domyslanie si. A potom by si boli na cistom. Nie, pozvani nie su, ano, povazovali za ptirodzene, ze pridu.

@autorka Aj u nas sa zvykne pozyvat tak, ze ked sa na oslavu pozyvaju rodicia, pozvane su s nimi aj deti, ktore s nimi ziju v jednom dome. Ked si tych pozvanych rozmenis na drobne, nie je to tak, ze pozvali starych rodicov a clenov domacnosti, s ktorymi byvaju?