icon

Prečo sme neboli pozvaní na krstiny?

9. feb 2024

Ahojte. Idem si sem asi vyliať dušu alebo lepšie povedané pozrieť si aj váš názor na danú situáciu. Ide o to že sme so snúbencom (bývame spolu) neboli pozvaní na krstiny( jeho sesternica krstí syna). Vysvetlím podrobnejšie ďalej.. prišli sme k snúbencovým rodičom na bežnú návštevu a tam nám oznámili že idú budúci víkend na krstiny , vravím si okej asi pozývali len zopár ľudí takých najbližších no keď mi budúca svokra začala hovoriť o tom ako všetci idú, ako je každí pozvaní.. tak mi len zmizol úsmev z tváre a poviem vám- veľmi ma to zarmúrtilo najmä kvôli snúbencovi, nejde tak ani o mňa ale skôr o neho ako sa asi musí cítiť. Všetkých jej bratrancov a sesternice popozývala (dokonca na jednu čakali až z Anglicka aby mohli robiť krstiny) a my sme sa žiadneho pozvania nedočkali. Kladieme si otázku prečo? Čo sme im urobili? Vzťahy mal s nimi snúbenec úplne normálny, žiadne hádky nič. Dokonca aj jeho rodičia majú s nimi vzťahy také bežne nič extra , ale ide o ten princíp, každí pozvaní len my nie? Povedali sme si že sa teda zachovame v istých udalostiach rovnako a nebudú vítaní ani oni na našej udalosti ale cítime sa dosť nepríjemne.

Strana
z2
maja22
10. feb 2024

@autorka Aj u nas sa zvykne pozyvat tak, ze ked sa na oslavu pozyvaju rodicia, pozvane su s nimi aj deti, ktore s nimi ziju v jednom dome. Ked si tych pozvanych rozmenis na drobne, nie je to tak, ze pozvali starych rodicov a clenov domacnosti, s ktorymi byvaju?

mamina7070
10. feb 2024

@maja22 pise ze cakali na sesternicu az z anglicka takze toto neplati 😉

maja22
10. feb 2024

@mamina7070 aha, tak pokial nie je krstna, tak asi nie...

eva8
11. feb 2024

Nebrali automaticky, ze na krstiny pridete, ked pozyvali rodicov tvojho priatela? Nech priatel zavola sestrnici, pogratuluje kubkrstinam a tak zisti, ci nenastal len omyl v komunikacii

veronikaszabova
11. feb 2024

@eva8 odkedy sa gratuluje ku krstinam??

ivec16
11. feb 2024

asi nezostalo na 12 ty zlaty tanier… mozno za tym naozaj nic nie je…

eva8
11. feb 2024

@veronikaszabova obkecala by som to. Radsej smiech azistenie, co sa deje, nez nedorozumenie a domyslanie si. A potom by si boli na cistom. Nie, pozvani nie su, ano, povazovali za ptirodzene, ze pridu.

Strana
z2