icon

Prečo snívam o inom mužovi?

2. jún 2025

Ahojte, mám rodinu, maličké dieťa, také bežne manželstvo…no aj tak sa mi pravidelne už roky sníva o inom mužovi…nikdy sme spolu nič nemali, iba pár bezdotykových rande…možno aj preto ma tak neskutočne priťahoval, že nič nechcel 😀 zrazu prestal komunikovať a ja som viac neriešila, no vkuse sa mi o ňom sníva, pravidelne tak 1 až 2 krat do mesiaca 🙈 vôbec neviem čo to znamená, nie som s nim v kontakte a už asi nikdy nebudem (z mojej iniciatívy určite nie). Stále mame síce na seba kontakt cez sociálne siete ale nekomunikujeme už pár rokov. Vždy ma to rozhodí, akoby mi niečo naznačovalo že som si vybrala zle a mala som byt niekde inde…s nim 🙄

anjelicek26
2. jún 2025

Keby chlapi opustali manzelky kvoli nejakym mokrym snom a pripisovali tomu, ze im vesmir nieco naznacuje 😂😂😂

sowhat
2. jún 2025

mne sa aj 15 rokov po skole sniva o skuskach a chatach so spoluziakmi, co vsak neznamena, ze tuzim potom vratit sa do skoly 🙂

danieli
2. jún 2025

Nemas to v sebe uzavrete, psychika ti to takto predhadzuje, najskor preto, ze to bolo bezdotykove, zapla sa fantazia a uz je veselo, neprikladala by som tomu nejaky vyznam, pripadne by som si to v sebe skusila uzavriet ako prijemnu minulost, hadam nehovoris zo sna…

lanlan
2. jún 2025

Sry, ze budem grammarnazi, ale co je to za slovne spojenie "sniva sa mi s niekym"? Vidim to casto, no je to nespisovne a nedava to ziadny vyznam. Ked uz, tak "sniva sa mi o niekom".

sara07
2. jún 2025

nemáš v to v sebe uzavreté a vyriešené

bielasovicka
2. jún 2025
@lanlan

Sry, ze budem grammarnazi, ale co je to za slovne spojenie "sniva sa mi s niekym"? Vidim to casto, no je to nespisovne a nedava to ziadny vyznam. Ked uz, tak "sniva sa mi o niekom".

@lanlan keď ti to nedáva význam tak tému ignoruj, ty, grammarnazi 🤦🏼‍♀️

Zaujímavé že okrem teba sme to všetci pochopili

bystrozraky
2. jún 2025

Cez sny komunikuje tvoje podvedomie – ale nie priamo, ale pomocou symbolov. Takže v tvojom sne je on symbolom niečoho. Predstavuje nejaký symbol a nie jeho samého ako človeka. Môže to byť pripomienka toho, aby si sa nebála vyjadriť svoje autentické túžby v súčasnom živote. To je najpravdepodobnejšie. Ale sem napíš presne, čo sa ti o ňom sníva, a dobre ti to rozoberiem. Určite v tom nehľadaj, že po ňom túžiš, alebo niečo podobné. Ak tomu odkazu, ktorý ti tvoje podvedomie stále vysiela, porozumieš svojím vedomím, tvoje podvedomie ti prestane dávať tento sen. Takže ak na to prídeš, vtedy sen zmizne. 😉

milka1988
2. jún 2025
@bystrozraky

Cez sny komunikuje tvoje podvedomie – ale nie priamo, ale pomocou symbolov. Takže v tvojom sne je on symbolom niečoho. Predstavuje nejaký symbol a nie jeho samého ako človeka. Môže to byť pripomienka toho, aby si sa nebála vyjadriť svoje autentické túžby v súčasnom živote. To je najpravdepodobnejšie. Ale sem napíš presne, čo sa ti o ňom sníva, a dobre ti to rozoberiem. Určite v tom nehľadaj, že po ňom túžiš, alebo niečo podobné. Ak tomu odkazu, ktorý ti tvoje podvedomie stále vysiela, porozumieš svojím vedomím, tvoje podvedomie ti prestane dávať tento sen. Takže ak na to prídeš, vtedy sen zmizne. 😉

@bystrozraky a ak sa mi pravidelne cca 1 za mesiac už roky sníva o ex? Ze sme znovu spolu. A pritom sme sa rozišli v 2013 bol to môj prvý vzťah od 17 az do 25🙈

bystrozraky
2. jún 2025
@milka1988

@bystrozraky a ak sa mi pravidelne cca 1 za mesiac už roky sníva o ex? Ze sme znovu spolu. A pritom sme sa rozišli v 2013 bol to môj prvý vzťah od 17 az do 25🙈

@milka1988 No, záleží aj od toho, či je to vždy ten istý sen, alebo sú tam podobné témy (a aké), alebo je to vždy niečo iné. Pravidelne raz do mesiaca toľko rokov? Bola tam niekedy väčšia prestávka alebo niekoľko prestávok?

milka1988
5. jún 2025
@bystrozraky

@milka1988 No, záleží aj od toho, či je to vždy ten istý sen, alebo sú tam podobné témy (a aké), alebo je to vždy niečo iné. Pravidelne raz do mesiaca toľko rokov? Bola tam niekedy väčšia prestávka alebo niekoľko prestávok?

@bystrozraky nie je to vždy ten istý deň, mení sa to ale v podstate ide o to že mi vyznáva lásku, že sme spolu. A sníva sa mi to už asi celé roky (10) od kedy sme rozideny, teda zo začiatku menej lebo vtedy som začala chodiť s niekým iným a bola som zaľúbená tak moja hlava bola zamestnaná iným mužom.
Prestávky boli aj väčšie, jedna trvala 9 mesiacov cca.
Boli sme spolu 7 rokov