Prečo som nervózna pri mužovi, ktorý ma priťahuje?
Ahojte 😁 ide o to ze stretavam sa s jednym chlapom a boli sme von asi 6 x. Je to velmi dobry chlap, slusny. A neskutocne ma pritahuje. Ked spolu pozerame film objime ma, hladka ma , pri odchode mi da pusu do vlasov. Dnes ma aj chytil za ruku a hladkal ma po nej. A vlastne len staci ze sa ma dotkne a mne sa rozbusi srdce. Staci uz len to ze pri nom blizko sedim. No a vlastne tu je jeden mensi problem ze mam problem sa mu dlhsie pozerat do oci ked rozprava a aj ked ja rozpravam uhybam pohladom. Neviem preco ale je mi to nekomfortne. A taktiez niekedy mi prinom odchadza hlas uplne ze ani neviem nic povedat alebo taky otupeny hlas mam. A to sa mi stava pri kolegoch s ktorymi sa citim trapne a aj pri dlhorocnom kamosovi pri ktorom sa necitim komfortne. A aj sa mi casto stava ze si skaceme do reci. Ja nieco poviem a on zas uplne daco ine. Ako keby sme sa nevedeli zladit v komunikacii. Preco sa toto deje vsetko ked ma tak pritahuje a je dobry, pozorny, zaujima sa o mna, vieme ak pokecat dobre ale tie zadrhele tam su.. co si o.tom myslite ?
Že treba investovať do klímy lebo najväčšie teplo ešte len prichádza a už teraz to veľa ľudí nezvláda... 😂
len sa z neho nepo.er
@anonym_autor 6.rande a on ta hladká po ruke a dá ti pusu na vlasy? To by chcelo už posunúť niekam... Keby ma na 6.rande chlap hladká len po ruke, tak niečo nie je ako ma byť. Teda aspoň podľa mňa 😃
@anonym_autor 6.rande a on ta hladká po ruke a dá ti pusu na vlasy? To by chcelo už posunúť niekam... Keby ma na 6.rande chlap hladká len po ruke, tak niečo nie je ako ma byť. Teda aspoň podľa mňa 😃
@anonym_301863 mozno ma 13 rokov, tak preto😉
@anonym_autor tak sa treba naučiť komunikovať, nechať najprv jedného dorozprávať a potom začať hovoriť, nie je to až také ťažké :D
to nie su ziadne zadrhely, ale zaciatok vztahu, ten byva aj trosku trapny :P ale teda co sa nanho nevrhnes, nechapem :D
boli sme vonku, nie von
Po 6tich stretnutiach už vieš, že je dobrý, slušný, pozorný 🤨
@anonym_autor pretože si našla svojho vysnívaného, nič necgcesy pokaziť, chceš byť pri ňom dokonalá, to vyvoláva stres, búšenie srdca, vyhýbavý pohľad, nie si uvoľnená....
Nechaj sa pretiahnuť ním do zadku a ľady budú ihneď prelomené.
@anonym_autor Ak si z neho nervozna, citis sa nekomfortne, tak je uplne jedno, ako to navonok vyzera a ze to splna vsetky formalne znaky mileho vztahu. Tvoje vnutro ti hovori, ze nieco nie je v poriadku, i ked nevies presne co.
Ako sa hovori, pri tom spravnom partnerovi citis pokoj, istotu a smelost byt sama sebou bez zabran. Lebo vies, ze budes prijata, nie sudena. Citis sa v bezpeci a kludna.
V podstate ti hrozi, ze v tomto vztahu budes po case ty ta zavisla, druhe husle. Budes tuzit po rovnopravnosti a on sa bude rozhodovat, ci ti ju da, ci nie.
boli sme vonku, nie von
@anonym_30e488 to je prekvapivá novinka, väčšinou býva "pôjdeme/ideme/zobral ma vonku"
@anonym_autor Ak si z neho nervozna, citis sa nekomfortne, tak je uplne jedno, ako to navonok vyzera a ze to splna vsetky formalne znaky mileho vztahu. Tvoje vnutro ti hovori, ze nieco nie je v poriadku, i ked nevies presne co.
Ako sa hovori, pri tom spravnom partnerovi citis pokoj, istotu a smelost byt sama sebou bez zabran. Lebo vies, ze budes prijata, nie sudena. Citis sa v bezpeci a kludna.
V podstate ti hrozi, ze v tomto vztahu budes po case ty ta zavisla, druhe husle. Budes tuzit po rovnopravnosti a on sa bude rozhodovat, ci ti ju da, ci nie.
@moonlight1210 citila som sa sama sebou pred ex a ten ma podvadzal
@anonym_autor o exovi z tej jednej vety tazko niekto nieco vydedukuje.
Ja len viem, ze ked si akoby v krci vo vztahu pri niekom (akokolvek roztomilo ten stres navonok vyzera - to sa da pochopit pri prvych rozpacitych stretnutiach, ale nie v kuse uz pri siestom-siedmom stretnuti, kde travite pospolu aj par hodin, vymienate si dotyky, objatia, pusinky), tak to nie je dobre a telo sa ti snazi nieco povedat, aj ked rozum to nevie preniest do jasnej myslienky.
X-krat si clovek neskor povie, ze to od zaciatku citil, akurat nechapal, tak to rozumom radsej potlacil a vytesnil, ako hlupost. A snazil sa konat logicky, rozumne.
@anonym_30e488 to je prekvapivá novinka, väčšinou býva "pôjdeme/ideme/zobral ma vonku"
@danica2711 nebýva! pôjdeme von, zobral ma von, boli sme vonku! na východe to hovoríte zle.
@anonym_301863 fuha a ja som si zas vravela ze este len sieste rande a uz su takto posunuti. Toto by som ja nedovolila mimo vztahu. A ak chcem ist do vztahu musim chlapa poznat mininalne pol roka.
Nechaj sa pretiahnuť ním do zadku a ľady budú ihneď prelomené.
@anonym_1ca427 toto bolo tak strašne trápne.
@anonym_autor podla mna mas uzkost a tremu. Mozno sa bojis ze nieco pokazis a prides o neho. Si uzkostna osoba?
Ja na tvojom mieste by som mu to povedala, ze co ta trapi a co prezivas. Ak mu to povies a pomenujes svoj problem, 50% mas nad uzkostou vyhrate.
Skus si najst na internete ako pracovat s uzkostou
@anonym_301863 fuha a ja som si zas vravela ze este len sieste rande a uz su takto posunuti. Toto by som ja nedovolila mimo vztahu. A ak chcem ist do vztahu musim chlapa poznat mininalne pol roka.
@anonym_40cb4f chápem, každá mame hranice niekde inde. U mňa sex nie je podmienený vzťahom. Nezačala by som si vzťah s chlapom s ktorým si nerozumiem po sexuálnej stránke. A strácať s niekym čas pol roka to ozaj nie.
Poprosim pribrzdenych aby do tejto temy neprispievali. Robia to pubertiaci predpokladam ze ked su prazdniny tak su to oni.
@danica2711 nebýva! pôjdeme von, zobral ma von, boli sme vonku! na východe to hovoríte zle.
@anonym_3eb002 no veď presne to myslím, že to často býva naopak než je správne, ibaže sa častejšie vyskytuje "idem vonku". Mne trhá uši (teda tu oči) jedno aj druhé

Že si len nadržana z nového chlapa, ale nie je ten pravý 😀