Prečo som nervózna pri mužovi, ktorý ma priťahuje?
Ahojte 😁 ide o to ze stretavam sa s jednym chlapom a boli sme von asi 6 x. Je to velmi dobry chlap, slusny. A neskutocne ma pritahuje. Ked spolu pozerame film objime ma, hladka ma , pri odchode mi da pusu do vlasov. Dnes ma aj chytil za ruku a hladkal ma po nej. A vlastne len staci ze sa ma dotkne a mne sa rozbusi srdce. Staci uz len to ze pri nom blizko sedim. No a vlastne tu je jeden mensi problem ze mam problem sa mu dlhsie pozerat do oci ked rozprava a aj ked ja rozpravam uhybam pohladom. Neviem preco ale je mi to nekomfortne. A taktiez niekedy mi prinom odchadza hlas uplne ze ani neviem nic povedat alebo taky otupeny hlas mam. A to sa mi stava pri kolegoch s ktorymi sa citim trapne a aj pri dlhorocnom kamosovi pri ktorom sa necitim komfortne. A aj sa mi casto stava ze si skaceme do reci. Ja nieco poviem a on zas uplne daco ine. Ako keby sme sa nevedeli zladit v komunikacii. Preco sa toto deje vsetko ked ma tak pritahuje a je dobry, pozorny, zaujima sa o mna, vieme ak pokecat dobre ale tie zadrhele tam su.. co si o.tom myslite ?
Že treba investovať do klímy lebo najväčšie teplo ešte len prichádza a už teraz to veľa ľudí nezvláda... 😂
len sa z neho nepo.er
@anonym_autor 6.rande a on ta hladká po ruke a dá ti pusu na vlasy? To by chcelo už posunúť niekam... Keby ma na 6.rande chlap hladká len po ruke, tak niečo nie je ako ma byť. Teda aspoň podľa mňa 😃
@anonym_autor 6.rande a on ta hladká po ruke a dá ti pusu na vlasy? To by chcelo už posunúť niekam... Keby ma na 6.rande chlap hladká len po ruke, tak niečo nie je ako ma byť. Teda aspoň podľa mňa 😃
@anonym_301863 mozno ma 13 rokov, tak preto😉
@anonym_autor tak sa treba naučiť komunikovať, nechať najprv jedného dorozprávať a potom začať hovoriť, nie je to až také ťažké :D
to nie su ziadne zadrhely, ale zaciatok vztahu, ten byva aj trosku trapny :P ale teda co sa nanho nevrhnes, nechapem :D
boli sme vonku, nie von
Po 6tich stretnutiach už vieš, že je dobrý, slušný, pozorný 🤨
@anonym_autor pretože si našla svojho vysnívaného, nič necgcesy pokaziť, chceš byť pri ňom dokonalá, to vyvoláva stres, búšenie srdca, vyhýbavý pohľad, nie si uvoľnená....
Nechaj sa pretiahnuť ním do zadku a ľady budú ihneď prelomené.
@anonym_autor Ak si z neho nervozna, citis sa nekomfortne, tak je uplne jedno, ako to navonok vyzera a ze to splna vsetky formalne znaky mileho vztahu. Tvoje vnutro ti hovori, ze nieco nie je v poriadku, i ked nevies presne co.
Ako sa hovori, pri tom spravnom partnerovi citis pokoj, istotu a smelost byt sama sebou bez zabran. Lebo vies, ze budes prijata, nie sudena. Citis sa v bezpeci a kludna.
V podstate ti hrozi, ze v tomto vztahu budes po case ty ta zavisla, druhe husle. Budes tuzit po rovnopravnosti a on sa bude rozhodovat, ci ti ju da, ci nie.
boli sme vonku, nie von
@anonym_30e488 to je prekvapivá novinka, väčšinou býva "pôjdeme/ideme/zobral ma vonku"
@anonym_autor Ak si z neho nervozna, citis sa nekomfortne, tak je uplne jedno, ako to navonok vyzera a ze to splna vsetky formalne znaky mileho vztahu. Tvoje vnutro ti hovori, ze nieco nie je v poriadku, i ked nevies presne co.
Ako sa hovori, pri tom spravnom partnerovi citis pokoj, istotu a smelost byt sama sebou bez zabran. Lebo vies, ze budes prijata, nie sudena. Citis sa v bezpeci a kludna.
V podstate ti hrozi, ze v tomto vztahu budes po case ty ta zavisla, druhe husle. Budes tuzit po rovnopravnosti a on sa bude rozhodovat, ci ti ju da, ci nie.
@moonlight1210 citila som sa sama sebou pred ex a ten ma podvadzal
@anonym_autor o exovi z tej jednej vety tazko niekto nieco vydedukuje.
Ja len viem, ze ked si akoby v krci vo vztahu pri niekom (akokolvek roztomilo ten stres navonok vyzera - to sa da pochopit pri prvych rozpacitych stretnutiach, ale nie v kuse uz pri siestom-siedmom stretnuti, kde travite pospolu aj par hodin, vymienate si dotyky, objatia, pusinky), tak to nie je dobre a telo sa ti snazi nieco povedat, aj ked rozum to nevie preniest do jasnej myslienky.
X-krat si clovek neskor povie, ze to od zaciatku citil, akurat nechapal, tak to rozumom radsej potlacil a vytesnil, ako hlupost. A snazil sa konat logicky, rozumne.
@anonym_30e488 to je prekvapivá novinka, väčšinou býva "pôjdeme/ideme/zobral ma vonku"
@danica2711 nebýva! pôjdeme von, zobral ma von, boli sme vonku! na východe to hovoríte zle.
@anonym_301863 fuha a ja som si zas vravela ze este len sieste rande a uz su takto posunuti. Toto by som ja nedovolila mimo vztahu. A ak chcem ist do vztahu musim chlapa poznat mininalne pol roka.
Nechaj sa pretiahnuť ním do zadku a ľady budú ihneď prelomené.
@anonym_1ca427 toto bolo tak strašne trápne.
@anonym_autor podla mna mas uzkost a tremu. Mozno sa bojis ze nieco pokazis a prides o neho. Si uzkostna osoba?
Ja na tvojom mieste by som mu to povedala, ze co ta trapi a co prezivas. Ak mu to povies a pomenujes svoj problem, 50% mas nad uzkostou vyhrate.
Skus si najst na internete ako pracovat s uzkostou
@anonym_301863 fuha a ja som si zas vravela ze este len sieste rande a uz su takto posunuti. Toto by som ja nedovolila mimo vztahu. A ak chcem ist do vztahu musim chlapa poznat mininalne pol roka.
@anonym_40cb4f chápem, každá mame hranice niekde inde. U mňa sex nie je podmienený vzťahom. Nezačala by som si vzťah s chlapom s ktorým si nerozumiem po sexuálnej stránke. A strácať s niekym čas pol roka to ozaj nie.
Poprosim pribrzdenych aby do tejto temy neprispievali. Robia to pubertiaci predpokladam ze ked su prazdniny tak su to oni.

Že si len nadržana z nového chlapa, ale nie je ten pravý 😀