icon

Prečo stále priťahujete nesprávnych mužov?

5. feb 2025

Ahojte, malo píšem do diskusii,ale možno sa tu nájde niekto kto si prešiel rovnakou situáciou ako ja. Bude to trošku dlhšie. Ide o to že mám 33 rokov a nikdy som oficiálne nemala žiaden vzťah, nie preto že by som nechcela ale vždy si priťahujem asi tie nesprávne typy mužov. Začala som randiť dosť neskoro možno v 25 rokoch, vôbec to neľutujem, no odvtedy som mala x stretiek, len bohužiaľ aj keď to veľakrát vyzeralo ideálne, fungovala chémia, spoločne záujmy, pravidelné sa stretávanie, no nikdy ten muž nakoniec nemal záujem o vztah aj keď samozrejme zo zaciatku to tak bolo. V skutočnosti ma všetci len využili na stretávanie sa, sex, alebo butlavu vrbu po rozchodoch 😀. Je pravda že som sa vždy stretávala len s mužmi zo zoznamky, je možné že naozaj si vyrábam z nejakého dôvodu nesprávne typy alebo hľadám na zlom mieste ? Alebo môže byť problém niekde inde. Doteraz som to veľmi neriešila, len teraz počúvam z kazdej strany- rodina kamarátky kolegovia prečo som stále sama a už ma to samú začína trápiť prečo to tak je :( nezažila som ešte ten pocit byť šťastná s mužom, užívať si spoločne chvíle ako pár. Možno sa tu nájde niekto kto si prešiel rovnako touto cestou, budem vďačná za každý názor 😀

michaela789
5. feb 2025

No v prvom rade, na zoznamke by som žiaden vrchol rebríčka nečakala. V druhom rade, píšeš že sa ti to deje opakovane, že ťa využijú na to alebo ono a nič z toho. Prečo im to dovolíš? Pri najmenšom náznaku treba povedať, že toto nehľadáš a ísť jednoducho ďalej. Chlap ti plače na ramene, ešte ťa aj využije na sex a ty s ním si až pokým on nepovie že sa na vzťah necíti?
No, za mňa bude príčina v tom, že robíš rovnaké rozhodnutia a čakáš iný výsledok... čo je hlúposť.

martinmmartin
5. feb 2025

Je mozne ze pritahujes uplne vsetkych ale das ty osobne sancu iba niekomu? Tam hladaj odpoved. Co mali sudruhovia napadnico ktorych si ty chcela spolocne co ostatny nemali?

nyusika
5. feb 2025

ty si takych vyberas.
a skus napisat, ako dobre (a dlho) sa poznate, kym pride k intimnemu zblizeniu ?

zuzanita1609
5. feb 2025

Skús opačnú taktiku pri výbere. Ignoruj takých, ktorým by si dala šancu a daj šancu tým,ktorých by si odignorovala 😏.

nynia
5. feb 2025

Nepisala si tu uz 2 diskusie? 🤣 Teda, minimalne su tu uz 2 s rovnakym stylom pisma, rovnakym problemom. Teraz narychlo som nasla len tuto a nemam cas dalej hladat https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/preco-sa-mi-vo-veku-33-rokov-nedari-vo-vztahoch/ skus si precitat tie rady tam, co uz si dostala 😉 a nezabudni zase po case pridat rovnaku anonymnu diskusiu.

nyusika
5. feb 2025

@nynia tooto vsetko su fiktovne temy, aby sa tu diskutovalo

grof_monte_christo
5. feb 2025

Začala si randit pomerne neskoro. Odzila si si svoju prvú lásku? Ak nie, tak si niečo dolezite preskocila a nadväzujes vztahy ako robot.

domkakvet
5. feb 2025

Vidim problem v tom, ze si im hned dala, teda neviem ci si im hned dala, ale z tvojho prispevku mi to tak znie. Druha vec poobzeraj sa po tvojom okoli a nie na zoznamke.

autor
5. feb 2025

@grof_monte_christo nie neodžila, a to je zrejme aj ten problém…

autor
5. feb 2025

@domkakvet nie nie je to tak ako to v príspevku vyznelo

grof_monte_christo
5. feb 2025

@autorka Ano, môže to byť problém.

libertz
8. feb 2025

ano vyberas si furt nespravnych.. rovnaky typ zrejme.. taka klasika

aga_aga
Odpoveď bola odstránená