Prečo ste sa rozviedli?
Jasne, sú dôvody ako nevera, alkohol, tyranie( často nepochopiteľne napriek tomu ženy neodídu), ale zaujímalo by ma najmä prečo sa ľudia po pár rokoch rozídu, keď potom vychádzajú nadpriemerne dobre. Taktiež často hneď majú nových partnerov, to je myslím aj znak toho, že nemajú nejaké vážnejšie vady, ako agresivita a pod.
Obcas si ti ludia napriek korektnemu vztahu skratka nedavaju navzajom, co potrebuju - znami sa rozisli po 11 rokoch, ona nemala pocit, ze robi pre nu dost a on mal pocit, ze nech spravi cokolvek nebude to dost (zjednodusene a v skratke). Tak sa rozisli, delia si starostlivost o deti a normalne spolu vychadzaju....
Ak sa raz rozvediem tak dôvod bude, že každý sa časom uberá úplne iným smerom a ma odlišne priority!kym ja čím som staršia tým viac chcem byt aktívna (šport,príroda,priatelia), tak muž presný opak.doma,kľud,tv,žiadne návštevy atd..kým mame deti je ešte o čom.ale čo potom????
moja suseda odišla od manžela lebo nechcela takto ďálej žiť. našla si rozv. priateľa a dieťa 10 r s manželom nechala napospas osudu
známa si po 20 r manželstve povedala že chce si ešte život užiť . nechala manžela, deti a odišla do bytu v krajskom meste. sem - tam ich príde pozrieť na dedinu
@anonym_autor napriek tomu, ze sme mali deti, on nadalej zil ako slobodny chlap, ja a deti sme boli na 38. mieste v zozname jeho priorit, slintal predo mnou nad kazdou inou suknou a nerespektoval moju vychovu, doslova ma zhadzoval pred detmi. Ked som chcela, aby vyberal deti zo skolky, tak ich drbol svojej matke a isiel si po svojom. Staci? Lebo je toho viac… a nie, nebil ma, nechlastal, nepodvadzal, vlastne sme sa ani velmi nehadali.
Moja roztahovala nohy druhému,pokiaľ som ja chodil do práce aby im nič nechýbalo.Vzdy mala všetko a aj deti a aj tak to urobila 3 deťom a nezaujímalo ju,že im zničí psychiku a detstvo...
finančné týranie,neskôr denne alkohol
Moja roztahovala nohy druhému,pokiaľ som ja chodil do práce aby im nič nechýbalo.Vzdy mala všetko a aj deti a aj tak to urobila 3 deťom a nezaujímalo ju,že im zničí psychiku a detstvo...
@mateo37 no všetko asi nemala keď išla k druhému …
@mateo37 a ako im zničila psychiku a detstvo tým že si našla iného? skôr ty to ťažko nesieš, ona nič neurobila im, ale tebe a ty si riadne zatrpkol a argumentuješ deťmi, to je trápne
Ak sa raz rozvediem tak dôvod bude, že každý sa časom uberá úplne iným smerom a ma odlišne priority!kym ja čím som staršia tým viac chcem byt aktívna (šport,príroda,priatelia), tak muž presný opak.doma,kľud,tv,žiadne návštevy atd..kým mame deti je ešte o čom.ale čo potom????
@pragmaticka aj u nás.Mame väčšie deti a prišla som na to, že oni robili tu kulisu, že je čo robiť, s kým rozprávať.Ked sme sami muž má vždy čo robiť čistenie akvária, kosiť, upratať garáž ja chcem ísť do kina, výlet, najest sa, grilovačky s kamarátmi.To ho otravuje, netreba má 45 r a dušou starec dôchodca.Ziadny spoločný čas okrem nákupu a povinnosti😂hrozim sa dňa kedy budeme sami.Ja chcem žiť otvoriť po rokoch pri deťoch krídla, on byť doma na dvore, alebo gauči.Cokolvek navrhnem je hlúposť, teplo, veľa ľudí totálny negativizmus.Jeho teória nepijem, nefajčím, som doma a ja nevdacnica, ak by som tu nebola ani si to nevšimne.Takze dôvody sú rôzne, ak tak... u nás to budú tiež iné priority.Jediny problém je, že nemám s kým chodiť preč mám veľa kamarátok, ale každá má svoje priority ešte malé deti, vnúča, nie športový typ, lenivá na mobile, žiarlivý muž🤣
@mateo37 a ako im zničila psychiku a detstvo tým že si našla iného? skôr ty to ťažko nesieš, ona nič neurobila im, ale tebe a ty si riadne zatrpkol a argumentuješ deťmi, to je trápne
@anonym_bcb181
@zuzanka.zuzu ale tiez by sme sa mohli spytat, co ona robila pre neho? preco len chlap ma byt ten, co sa ma snazit? vyriesila problem neverou? ano, zrejme si nesedeli ako osobnosti, ako ludia, nemali nic spolocne, ale to sa neverou neriesi. Jasne, ze je zatrpknuty. Nie vzdy je dobra zena a chudatko. Niekedy je to aj potvora, ktora sa stara len sama o seba. Jasne, nepozname pripad, ani nazor druhej strany. Len vravim, ze nevera nie.
ja síce rozvedená nie som a ani sa pre istotu neplánujem nikdy vydať.Istota je gulomet aby som toto nemusela riešiť aspoň papierovo teda 😀😁 Ale nie vždy je to tak niekedy tie osoby ozaj majú všetko aj dobrých mužov alebo ženy.Proste ok po všetkých stránkach ale začnú sa nudiť,niekoho stretnú ani trebárs neplánuju,nevyhladávajú nič a už to ide dole vodou doma.Tomu sa vtedy povie,koze bolo dobre tak sa išla smýkať na lad.Ja len na margo toho že nie je to vždy len preto že si dvaja nerozumejú.Ale aj sa omrzia po rokoch alebo proste niekto tretí sa vyskytne
@pragmaticka aj u nás.Mame väčšie deti a prišla som na to, že oni robili tu kulisu, že je čo robiť, s kým rozprávať.Ked sme sami muž má vždy čo robiť čistenie akvária, kosiť, upratať garáž ja chcem ísť do kina, výlet, najest sa, grilovačky s kamarátmi.To ho otravuje, netreba má 45 r a dušou starec dôchodca.Ziadny spoločný čas okrem nákupu a povinnosti😂hrozim sa dňa kedy budeme sami.Ja chcem žiť otvoriť po rokoch pri deťoch krídla, on byť doma na dvore, alebo gauči.Cokolvek navrhnem je hlúposť, teplo, veľa ľudí totálny negativizmus.Jeho teória nepijem, nefajčím, som doma a ja nevdacnica, ak by som tu nebola ani si to nevšimne.Takze dôvody sú rôzne, ak tak... u nás to budú tiež iné priority.Jediny problém je, že nemám s kým chodiť preč mám veľa kamarátok, ale každá má svoje priority ešte malé deti, vnúča, nie športový typ, lenivá na mobile, žiarlivý muž🤣
@anonym_e57aa6 môžeš ísť von aj sama, určite časom niekoho spoznas, možno aj nejakú inú kamarátku nájdeš, keď sa mužovi nechce ísť s tebou, ja by som to skúsila, možno mu začne vŕtať v hlave, kam stále chodíš a trochu sa zobudí
@anonym_bcb181
@zuzanka.zuzu ale tiez by sme sa mohli spytat, co ona robila pre neho? preco len chlap ma byt ten, co sa ma snazit? vyriesila problem neverou? ano, zrejme si nesedeli ako osobnosti, ako ludia, nemali nic spolocne, ale to sa neverou neriesi. Jasne, ze je zatrpknuty. Nie vzdy je dobra zena a chudatko. Niekedy je to aj potvora, ktora sa stara len sama o seba. Jasne, nepozname pripad, ani nazor druhej strany. Len vravim, ze nevera nie.
@zuzana76 práveže sme si sedeli.Spolocne záujmi,výlety,prechádzky všetok čas sme obaja venovali len rodine...Až jej skončila materská,preplo jej v hlave a už to šlo...Ja som s tým úplne ok už ,len ma mrzi ako ich hucka proti mne a prestávajú má mať radi😟
@mateo37 a staral si sa o ňu? Hovoril si, že ju ľúbiš, chodili ste niekde spolu, našiel si si na ňu čas, počúval si ju?
@mateo37 a staral si sa o ňu? Hovoril si, že ju ľúbiš, chodili ste niekde spolu, našiel si si na ňu čas, počúval si ju?
@gomak To sa akoze snazis zvalit vinu za neveru jeho manzelky na neho? Nemusela byt stastna, kto je vzdy a zakazdym stastny..ak nebola, mala to povedat, riesit, dat sancu to vylepsit a nie sa pelesit s inym. Su osoby, ktore naplnene a spokojne nebudu.. ani s dobrym partnerom a spokojnym manzelstvom.. sle ved nech si idu..ja som mojho ex poslala za milenkou..myslis, ze je stastny s nou? Myslis, ze mam od neho pokoj? Preco taku nedokonalu ex manzelku, ktoru "musel" podvadzat, stale nepusti z mysle a stale jej otravuje zivot?
@anonym_e57aa6 ježíš… nie si z BA? Ak áno, budeme chodiť spolu 😅
@gomak tak nechcem to tu riešiť dookola ale ešte raz odpoviem.Ano,hovoril som jej že ju milujem,mala kvety vždy keď mala sviatok.Casu až toľko nebolo keďže pracujem na 3 smenny a mame 3 malé deti s ktorými nám nikto nepomohol.Ano,doslova nikto preto som rešpektoval že bola stále unavená ak keď som jej so všetkým pomáhal keď som bol doma z práce.A pravidelne sme nemali sex aj 4-5 mesiacov a aj keď mi to chýbalo,neutekal som za inou...tak asi tolko
@gomak ako prepac, moj muz tiez toto nerobi a neroztahujem nohy inemu. Ideme spolu, len ked ja nieco naplanujem, prenho su dolezite ine veci, v com sa nezhodneme, ale ako pisem, nie je to dovod.
Ľudia sú rôzni.... Nehovorím, že to urobí každá ale..... Keď žena nepociťuje, že je milovaná, že s ňou ten jej partner netrávi dostatok času, tak sa to častokrát môže takto zvrtnúť. Poznám ženy, čo ich manžel pracoval od vidím do nevidím, áno peňazí bol dostatok a napriek tomu sa manželstvo rozpadlo.....
Nechcel žiť ako ja,tak som šla ďalej bez neho
@zuzanka.zuzu no tak, že sa im rozpadla rodina. mnohé deti ťažko znášajú konflikty medzi rodičmi a rozvod. Plus sa musia vysporiadať s novými partnermi rodičov, čo si pre nich neznámi ľudia - cudzí element v rodine.
@zuzanka.zuzu no tak, že sa im rozpadla rodina. mnohé deti ťažko znášajú konflikty medzi rodičmi a rozvod. Plus sa musia vysporiadať s novými partnermi rodičov, čo si pre nich neznámi ľudia - cudzí element v rodine.
@qrstxyz asi tak.Ja som posledný deň v mesiaci odišiel večer o 20 preč z bytu do podnájmu,a o 22 sa nasťahoval nový partner.Tak si to vieš predstaviť ako sa deti ráno zobudili a doma cudzí ujo....ale to pochopiť len človek,čo si tým prejde...
@qrstxyz asi tak.Ja som posledný deň v mesiaci odišiel večer o 20 preč z bytu do podnájmu,a o 22 sa nasťahoval nový partner.Tak si to vieš predstaviť ako sa deti ráno zobudili a doma cudzí ujo....ale to pochopiť len človek,čo si tým prejde...
@mateo37 preboha, tak to si fakt neviem predstaviť, chudence deti, to musel byť šok pre nich
@mateo37 preboha, tak to si fakt neviem predstaviť, chudence deti, to musel byť šok pre nich
@janickacrazy čo ti poviem,na nikoho nepozerala ani na deti,na ich psychiku na nič...Toľko plaču tam bolo že až....A teraz to je na deťoch vidno,že nie je všetko v ich hlavách v poriadku 😟 Ale to je jedno,nebudem tu od veci dávať príspevky...
@janickacrazy čo ti poviem,na nikoho nepozerala ani na deti,na ich psychiku na nič...Toľko plaču tam bolo že až....A teraz to je na deťoch vidno,že nie je všetko v ich hlavách v poriadku 😟 Ale to je jedno,nebudem tu od veci dávať príspevky...
@mateo37 držím palce, aby bolo už lepšie, veľa šťastia
Bývalá spolužiačka sa rozviedla, pretože manželstvo a deti ju nebavili. Vraj to bol omyl z mladosti.Takto sa vyjadrila pred nami. Odsťahovala sa do hlavného mesta a deti nechala tak. Už je to do 10 rokov a vôbec sa o ne nezaujíma. Stará sa o ne otec a starí rodičia z oboch strán. Aj takéto prípady sú.
@zuzana76 práveže sme si sedeli.Spolocne záujmi,výlety,prechádzky všetok čas sme obaja venovali len rodine...Až jej skončila materská,preplo jej v hlave a už to šlo...Ja som s tým úplne ok už ,len ma mrzi ako ich hucka proti mne a prestávajú má mať radi😟
@mateo37 moja mama tiež roky nemala pekne slovo na otca a verila som jej, strašne sa ľutovala, až prišiel čas, ked som zistila, že to čo hovori, sa nezhoduje s tym, aka je skutočnosť... a ja verim, že tvoje deti raz zistia, kde je pravda
Bývalá spolužiačka sa rozviedla, pretože manželstvo a deti ju nebavili. Vraj to bol omyl z mladosti.Takto sa vyjadrila pred nami. Odsťahovala sa do hlavného mesta a deti nechala tak. Už je to do 10 rokov a vôbec sa o ne nezaujíma. Stará sa o ne otec a starí rodičia z oboch strán. Aj takéto prípady sú.
@anonym_f1e896 toto ja nikdy nepochopím ako matka môže nechať deti len tak. Puklo by mi srdce.

@anonym_autor pre neho nebola rodina priorita. nevera, začiatky ekonomického tirania... Až neskôr som pochopila, že je to narcista, bez citov.. vždy bol len on, on, on...