Prečo stratila dôveru k priateľovi po nájdení fotiek?
Sme len na začiatku vzťahu.Priateľovi som pozrela do mobilu, nebol odhlásený z facebooku a nejaká mladá slečna mu poslala cez messenger jeho fotky.Tvár, postavu a holý p...s. V profile mala svoju fotku a pod ňou vek pod 18r. Vie mi niekto vysvetliť čo to má znamenať? Konverzáciu tam nemajú žiadnu, poslala mu iba jeho fotky.
59??? Ty máš koľko?
Tak ale tento normálny nebude ani zďaleka. 59 ročný sa ukajal nad neplnoletou? Ved to je uchylarcina. S takým by som už vôbec o ničom nediskutovala, úplne by som ho odstránila zo života.
Vies co, bud sa riesili cez kameru, alebo ho spoznala na fcb a zoznamili sa na erot.portali, kde bud ma alebo jej poslal vlastne fotky. Planujes to teda s nim ukoncit hned alebo este das tomu nejaky cas, ako sa ukáze?
osemnástku zaujímal holý oný skoro 60-ročného chlapa? A ty podľa toho, ako píšeš, tiež nebudeš mať viac ako 18! Obidve vyhľadajte psychiatra a dotyčného pána pošlite kadeľahšie, ale rýchlo
59 ročný? Čo sa ty blázniš žena? Odhliadnuc od toho, že je to perverzný starý chuj, nemáš s ním žiadnu budúcnosť. Len nenapíš, že máš 20 preboha.
59 rokov má😄A ty koľko dievča ?No starý úchylák ,ten sa už nezmení .
Kašli na to, či ťa kameroval. S tým už nič nenarobíš. Hlavne sa ho rýchlo zbav.
Ty si na hlavu fakt.
Preboha uz si toho pedofila zablokuj a nerieš ho uz.