Prečo sú ľudia v mojom okolí neprajní?
Áno,ohovaram ich teraz.Viem.No všímam si to dlhšie,že niekto niečo urobí lepšie,ide niekam na lepšiu dovolenku,niečim vynikne v pozitívnom zmysle a už je to sususu poza chrbát a zmena správania.Su ľudia takí neprajni,alebo sa mi to len zdá...
A to ta trapi? Ved ti moze byt u prdele, co si myslia cudzi ludia.
Zdá sa ti to. Vôbec nikoho nezaujimas. Čo ľudí zaujima je to čo povies. Ak sa zbytočne “chváliš” hlúposťami ak zbytočne taras nezmysly tak áno ľudia o tom hovoria. Nie zo závisti ale ako “ticha posta”, samozrejme že sa informácia občas prekrútil ale koho už len ty zaujímas a tvoja dovolenka na Bahamách 🙂 ľudia hovoria lebo nebudeme na seba kukať ako muly ale nie koli tebe😉
Ďakujem za názory
Ako vieš čo si myslia cudzí ľudia?
Samozrejme, že u každého v okolí sa môže objaviť človek vyslovene závistlivý a neprajný, ale moja skúsenosť je, že ak má človek pocit, že sú takí všetci okolo neho a len on je chudáčik, ktorému chcú všetci len zle, tak to tak naozaj nebýva, buď je to iba jeho blbý pocit, lebo sám si nedopraje alebo je to práve naopak…
preco ta trapia cudzi ludia?
Cudzí ľudia vedia kam ideš na dovolenku? To čo dávaš vyhlasovať do obecného rozhlasu a 3 články do novín?
...ja Ti doprajem😘😘😘
ty ako vieš,že keď niekto ide na lepšiu dovolenku,tak niekto iný robí šušušu poza chrbát?

Neviem co si myslia cudzi ludia. A ani ma to nezaujima. Dolezite je pre mna nieco uplne ine.