icon

Prečo sú muži povrchní?

17. aug 2025

Fakt sú muži takí povrchní,ako sa o nich hovorí? Snažím sa doma,deti ešte nemame.Varím,periem,upratujem. Ale miesto toho aby pochvalil moju snahu,tak ho zaujima len to ci som bola behat atd.. Veľakrát hovoril že prečo mám celulitidu,nedá si vysvetliť ,že aj chudé ženy majú celulitidu,pritom som priemernej postavy,to iste pocuvam aj od mojich kamaratok co sa tyka muzov,fakt uz je dnes dolezite len to aku ma zena postavu atd a uz nic viac nemusi vediet ? Hrozna doba.Mám sto chuti nič doma nerobiť a už len sa starať o seba

Strana
z2
olimuc
17. aug 2025

Pozri, zobrala si si ho dobrovolne a mozes sa ho rovnako zbavit. Robis mu sluzku - personal … personal sa nechbali, personalu sa plati … co sa tyka celulitidy …tu ma krokolvek. Ale samozrejme vyuzivaj svoj cas viac pre seba a necha sa naje a opere si ako chce. Je to blb. Ale co ta k nemu viaze, Co ma barak alebo vtaka zo zlata?

mane01
17. aug 2025

@anonym_autor no tak nevar, nepeč a chod behat! On si nezacne vazit tvoju snahu, kym nepociti, co mal a uz nema. A k tym blbym poznamkam… moj taky nie je, naopak, aj ked uz daaavno nemam 20, nikdy by mi nepovedal, ze mam kila navyse alebo velke brucho… praveze mi lichoti a ja sa pri nom citim sexi. Cize… prehodnotila by som, ci ta ma ten tvoj naozaj rad…

bashka80
17. aug 2025

@anonym_autor veď aj ty mu povedz, že prečo nemá postavu ako Henry Cavill a nech sa snaží v posilke

lapersefona
17. aug 2025

Skus to iba sa starať o seba a menej prasatá možno si všimne co všetko robíš keď to nie je urobene. Muži to berú automaticky ze je popratane

anonym_c3f976
17. aug 2025
@bludna

@anonym_autor Ja som este nezazila muza, ktory by ocenil navarene, oprate a upratane 😀

Ale hej, suhlasim s tym, ze ak ma taketo trapne pasivno agresivne poznamky na tvoj vyzor, tak to urcite nie je ok. Co ma za problem?
Tiez by sa mi nepacilo keby moj muz mal nadvahu a celulitidu ale ak sa mu to nepaci a je to prenho neprekonatelmy problem, tak nech sa zariadi. Je dospely.

@bludna tak to je divne, moj muz aj to vie ocenit a pochvali, ked mu chuti, ked je cisto, vie, ze to dalo pracu, ze to sa same nespravilo. Ale pre kazdeho je nieco ine dolezite. A pochvali aj, ked sa pekne obleciem, upravim. Ale ked nie, tiez sa z toho neposklada a celulitidu ani hadam nevie, co to je 🙃😅.

anonym_97577f
17. aug 2025
@anonym_c3f976

@bludna tak to je divne, moj muz aj to vie ocenit a pochvali, ked mu chuti, ked je cisto, vie, ze to dalo pracu, ze to sa same nespravilo. Ale pre kazdeho je nieco ine dolezite. A pochvali aj, ked sa pekne obleciem, upravim. Ale ked nie, tiez sa z toho neposklada a celulitidu ani hadam nevie, co to je 🙃😅.

@anonym_c3f976 Chapem. My to obaja berieme tak, ze upratat, navarit a oprat su uplne bezne (aj ked otravne) veci a treba ich spravit. Je to ako vynasat smeti 😀 Otravne ale musis. Ja sa nad tym ani nepozastavujem a verim, ze ani moj partner nie. A rozhodne to na nom neocenujem. Beriem to ako zakladne minimum, ze to robi. Rovnako ako to robim ja. Fakt si neviem predstavit, ze toto niekto berie ako hodnotu, ktoru prinasa do vztahu. Neverim, ze take vztahy su v rovnovahe.

bludna
17. aug 2025
@anonym_c3f976

@anonym_c3f976 Nechapem preco mi to odoslalo ako anonym 🙈

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@anonym_c3f976 Nechapem preco mi to odoslalo ako anonym 🙈

@bludna preco by dobre jedlo nemalo byt ako hodnota? Manzelia sa maju o seba navzajom starat a to, ze manzel sa potesi, ze navarim nieco, co mu chuti, je podla mna prejav jeho ucty a lasky a respektu. Ja si ho tiez vazim, ze vykonava prace okolo domu. (Vari aj on a velmi dobre, dokonca aj upecie.) Vazime si jednoducho pracu toho druheho, ktorú vykonava pre nasu rodinu.

bludna
17. aug 2025
@zuzana76

@bludna preco by dobre jedlo nemalo byt ako hodnota? Manzelia sa maju o seba navzajom starat a to, ze manzel sa potesi, ze navarim nieco, co mu chuti, je podla mna prejav jeho ucty a lasky a respektu. Ja si ho tiez vazim, ze vykonava prace okolo domu. (Vari aj on a velmi dobre, dokonca aj upecie.) Vazime si jednoducho pracu toho druheho, ktorú vykonava pre nasu rodinu.

@zuzana76 Chapem co sa snazis povedat ale pre nas je jedlo uplne bezna nevyhnutna vec, ktorej rozhodne neprikladame takyto romanticky vyznam. Ked navari, podakujem, rovnako ako on ale stale to nie je v rovine, ze to povazujem za nieco extra. Je to pre mna absolutny standard. Keby to nerobil, bol by to pre mna neschopny muz, s ktorym by som nebola.

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@zuzana76 Chapem co sa snazis povedat ale pre nas je jedlo uplne bezna nevyhnutna vec, ktorej rozhodne neprikladame takyto romanticky vyznam. Ked navari, podakujem, rovnako ako on ale stale to nie je v rovine, ze to povazujem za nieco extra. Je to pre mna absolutny standard. Keby to nerobil, bol by to pre mna neschopny muz, s ktorym by som nebola.

@bludna a co je pre teba to navyse? Ked berieme, ze jemu vyhovuje moj charakter a mne zase jeho, obaja pracujeme, starame sa o rodinu. Co je podla teba to navyse?

bludna
17. aug 2025
@zuzana76

@bludna a co je pre teba to navyse? Ked berieme, ze jemu vyhovuje moj charakter a mne zase jeho, obaja pracujeme, starame sa o rodinu. Co je podla teba to navyse?

@zuzana76 Napriklad to, ze pojde so mnou na dovolenku do krajiny, ktoru by si sam nevybral 😀
Len aby som nemusela ist sama.

jamidea
17. aug 2025

@anonym_autor nie, to mas len doma debila

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@zuzana76 Napriklad to, ze pojde so mnou na dovolenku do krajiny, ktoru by si sam nevybral 😀

@bludna tak to ja zase mam tak, ze ho nechcem nutit a urobime kompromis. Nikdy by som ho nenutila napr na okruh Tureckom, alebo Rumunskom, neviem, toto zase mne pridu take komromisove veci, ze respektujeme navzajom svoje limity. On nema rad moslimske krajiny, okrem Dubaja, tam by urobil vynimku a mna nenuti lietat lietadlom, co neznasam a mam z toho paniku. Na taketo dovolenky beriem kamosky.

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@bludna takze pre mna je vacsia hodnota, ze napr mi v sobotu a nedelu urobi ranajky a ja len vstanem. Okrem toho nam robievalm desiatu vsetkym on, kazde rano mne aj detom. Mne toto prislo ako vacsia pomoc, viac casu na vychystanie sa, nemusiet tak skoro vstavat. Tak asi to mame kazdy inak, ja si zase vazim na nom tieto veci a mne su ovela viac napomocnejsie v beznom zivote.

bludna
17. aug 2025
@zuzana76

@bludna takze pre mna je vacsia hodnota, ze napr mi v sobotu a nedelu urobi ranajky a ja len vstanem. Okrem toho nam robievalm desiatu vsetkym on, kazde rano mne aj detom. Mne toto prislo ako vacsia pomoc, viac casu na vychystanie sa, nemusiet tak skoro vstavat. Tak asi to mame kazdy inak, ja si zase vazim na nom tieto veci a mne su ovela viac napomocnejsie v beznom zivote.

@zuzana76 My na vacsinu dovoleniek chodime samostatne. Mame rozdielne preferencie a rozdielne hobby, za ktorym cestujeme. Preto je pre mna take extra, ked povie, ze sa prida. Lebo zvycajne chodievam sama alebo s kamaratkami. Ako chapem ako to myslis aj s tymi ranajkami ale ved to je jeho cast prace, ked ty nestihas a potrebujes sa chystat.
Posledne dni tu bolo niekolko diskusii, v ktorych zena pisala o tom, ako vari, perie a upratuje a muz ju nedoceni a je uplny magor a moje feministicke JA uz nezvlada nasavat tieto nezmysly 😀
Ja neviem ci je to naozaj skutocna realita tych zien a tie naroky na muzov su tak extremne nizke alebo co 🤦‍♀️

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@zuzana76 My na vacsinu dovoleniek chodime samostatne. Mame rozdielne preferencie a rozdielne hobby, za ktorym cestujeme. Preto je pre mna take extra, ked povie, ze sa prida. Lebo zvycajne chodievam sama alebo s kamaratkami. Ako chapem ako to myslis aj s tymi ranajkami ale ved to je jeho cast prace, ked ty nestihas a potrebujes sa chystat.
Posledne dni tu bolo niekolko diskusii, v ktorych zena pisala o tom, ako vari, perie a upratuje a muz ju nedoceni a je uplny magor a moje feministicke JA uz nezvlada nasavat tieto nezmysly 😀
Ja neviem ci je to naozaj skutocna realita tych zien a tie naroky na muzov su tak extremne nizke alebo co 🤦‍♀️

@bludna ale on robil tu desiatu denne, roky rokuce, my s detmi len vstaneme, hygiena, nieco zbodneme a on vsetko nachystal. Nemyslim si, ze robenie ranajok denno-denne je jeho praca. Ja nie som princezna, ale ja som si prave preto velmi vazila, ze to robi. Pre mna nenahraditelne. Ja som robila ranajky a desiatu len ked bol odcestovany.

zuzana76
17. aug 2025
@bludna

@bludna postara sa, urobi aj tzv muzske aj zenske prace uplne v pohode. A este je aj dobry chlap a aj pekny 😀 Ved uz sme spolu takmer 30 rokov. A on si mna zase vazi, ze sa venujem detom, po zdravotnej a skolskej stranke viac ja, kedze to je moja domena skor. Jednoducho kazdy mame to svoje. Len som potrebovala vyjadrit, ze niektori to mame tak, ze si vazime toho druheho za take bezne cinnosti, ktore bez unavy vykonavame.

anonym_5b5c2f
17. aug 2025

Ja som takého dementa mala, vyzeral ako hajzlový pavúk, jedol 1x za deň a vkuse komentoval aj keď som jedla jablko. Hneď ako prišiel sa informoval čo som jedla celý deň, keď mám také veľké brucho.
Proste ráno ploché a večer prečo už nie.
Musel mať prehľad kolko tiež zarábam a vraj sú ženy čo zarábajú viac🤣
Poslala som ho kade ľahšie, keď sa začal hral na Monka a nervačil za paperik na zemi, tanier v drese v mojom byte, do ktorého nedal 1€ a neprispel ani na slamku.
Nepochválil nikdy nič, len kritizoval a nepomohol nič.

anonym_5b5c2f
17. aug 2025

*papierik, v dreze😇

sowhat
Autor odpoveď zmazal
sowhat
18. aug 2025

@anonym_autor nechapem, preco mu nedas cast tych domacich prac na starost a nejdes si teda zabehat... ved byvate obaja doma, nie? mal by pomoct. necuduj sa potom, ze ked sa zanedbas a on sportuje, tak ze zacne po inych pokukavat

zelenina1
18. aug 2025
@anonym_5b5c2f

Ja som takého dementa mala, vyzeral ako hajzlový pavúk, jedol 1x za deň a vkuse komentoval aj keď som jedla jablko. Hneď ako prišiel sa informoval čo som jedla celý deň, keď mám také veľké brucho.
Proste ráno ploché a večer prečo už nie.
Musel mať prehľad kolko tiež zarábam a vraj sú ženy čo zarábajú viac🤣
Poslala som ho kade ľahšie, keď sa začal hral na Monka a nervačil za paperik na zemi, tanier v drese v mojom byte, do ktorého nedal 1€ a neprispel ani na slamku.
Nepochválil nikdy nič, len kritizoval a nepomohol nič.

@anonym_5b5c2f co to ale hovori o tebe 🙂 ty tiez nebudes ziadne terno, ak si bola schopna takeho cloveka akceptovat ako partnera, hoc len na urcitu chvilu

anonym_5b5c2f
18. aug 2025
@zelenina1

@anonym_5b5c2f co to ale hovori o tebe 🙂 ty tiez nebudes ziadne terno, ak si bola schopna takeho cloveka akceptovat ako partnera, hoc len na urcitu chvilu

@zelenina1 nuž, ale ja terno som, mám rada kritiku a kľudne aj vtipy na moju osobu, možu byť aj podrývačné, mňa to proste rajcuje.. by som zomrela od nudy a žiaľu keby si ma partner nevšimal.
Ale za papierik okomentovaný bola stopka, veď chytím a zahodím a neriešim

zelenina1
19. aug 2025
@anonym_5b5c2f

@zelenina1 nuž, ale ja terno som, mám rada kritiku a kľudne aj vtipy na moju osobu, možu byť aj podrývačné, mňa to proste rajcuje.. by som zomrela od nudy a žiaľu keby si ma partner nevšimal.
Ale za papierik okomentovaný bola stopka, veď chytím a zahodím a neriešim

@anonym_5b5c2f ty opisujes uplneho magora, exota 🙂 tieto vlastnosti sa museli prejavovat davno pred tym, ako si s nim zacala vztah... Cize si do toho isla vedome, nastahovala si si domov magora - a z toho usudzujem, ze aj u teba bude nejaky problem :P

anonym_5b5c2f
19. aug 2025
@zelenina1

@anonym_5b5c2f ty opisujes uplneho magora, exota 🙂 tieto vlastnosti sa museli prejavovat davno pred tym, ako si s nim zacala vztah... Cize si do toho isla vedome, nastahovala si si domov magora - a z toho usudzujem, ze aj u teba bude nejaky problem :P

@zelenina1 moj zámer bol napísať autorke, že vyzvedaním či behala je len začiatok, potom bude starosť čo a kedy večeria, čo nosí oblečené, obuté a že sa to bude stupňovať a partner bude mať potrebu na nej donemoty niečo zlepšovať až mu bude vadiť aj neumytý tanier.
Na to, aby si zistil že je niekto magor treba čas, sú to nevinné poznámky, ktoré mne nevadili, v autorke to však rezonuje.
Rozni ľudia behajú po svete, mala som za partnerov len magorov, toto bol jeden z tých lepšich😃
O mne to nevypovedá nič, problém vidím v tebe že sa vnímaš ako dokonalý jedinec, ktorému sa to nemože stať.
A keď nemáš co poradiť tak sa tu zbytočne rozťahuješ svojimi múdrosťami a kritizovaním ľudí, ktorych nepoznáš.
Maj pekný deň.

Strana
z2