Prečo sú si manželia neverní?
Čo vedie partnerov k tomu, aby dali priestor nevere?
Niekedy najmä u chlapov nic iné len príležitosť
@anonym_autor stereotyp,nuda v manželstve, vyprchanie citov,hádky, nezhody,kriza stredného veku.Niekedy vstupujú do manželstva mladý a po rokoch zistia ,že su vlastne úplne rozdielny, nepracujú na vzťahoch, ochladnú city a veľa krát to končí neverou. Nie všade, ale stáva sa to často..chcú opäť skúsiť iných...ake zároveň nechcú zo vzťahu odísť. A niekedy sa bezhlavo zamilujú do mladších a nasleduje rýchly rozvod a nie vždy to skončí stastbe pre oboch.
Podviedol ta chlap ?Neries ,už je to aj tak zbytocne
Je za tým chýbajúca láska a/alebo problém vo vzťahu. Kvôli zlej komunikácii alebo zbabelosti niekedy druhá polovička ani nemusí vedieť, że je nejaký problém. Nikto nikdy nepodvedie nikoho koho skutočne miluje a s kým sa cíti dobre. A nikto ma v tomto tvrdení nepresvedčí o opaku.
Frustracia, nuda alebo len potreba vyskusat ci splnit si tajne tuzby, ktore sa s partnerom nedaju, skombinovane s vhodnou prilezitostou
Je za tým chýbajúca láska a/alebo problém vo vzťahu. Kvôli zlej komunikácii alebo zbabelosti niekedy druhá polovička ani nemusí vedieť, że je nejaký problém. Nikto nikdy nepodvedie nikoho koho skutočne miluje a s kým sa cíti dobre. A nikto ma v tomto tvrdení nepresvedčí o opaku.
@anonym_autor príležitosť🤣hlavne Vianočné večierky, atď...po pár spoločných rokoch čaro nového.Zeny myslia na deti, chlapi sú pudovejsi.
@autumn1 to nemáš pravdu môže to mať chlap doma dobre aj tak podvedie len tak..lebo je príležitosť, ďaleko na služobnej ceste, s chlapmi na koncerte, lyžovačke.
Nepodviedol ma partner, alebo aspoň o tom neviem. Ale nastúpila som do novej práce a hneď v prvý mesiac mi napísal kolega. Samozrejme , odmietla som. O dva týždne ďalší. Nie som nejaká vynimocna, specialna. Som normálna žena, normálne sa o seba starám, určite nie som vyzývavá. Ale začala som si všímať, že sa to dnes nejako znormalizovalo. Doma vzorný manžel, ale akonáhle za sebou zavrie dvere, hneď je otvorený novým možnostiam. Ja nerozumiem, že čo ich k tomu vedie, keď viem, že v manželstve sú relatívne spokojní. Nezvažuju rozvod, fungujú normálne, ale tajné podvádzajú. Nerozumiem. Nie som prvá ani jedina, ktorej sa to stalo, a viem, že to funguje aj naopak,.kedy je žena, manželka otvorená týmto veciam. Ale neviem, že prečo. Fakt tá nuda?
@anonym_autor príležitosť🤣hlavne Vianočné večierky, atď...po pár spoločných rokoch čaro nového.Zeny myslia na deti, chlapi sú pudovejsi.
@autumn1 to nemáš pravdu môže to mať chlap doma dobre aj tak podvedie len tak..lebo je príležitosť, ďaleko na služobnej ceste, s chlapmi na koncerte, lyžovačke.
@anonym_80b0e0 vieš, že tvoja reakcia je úplne zbytočná nakoľko píšem, že ma nikto nepresvedčí o opaku? Jednoducho kto miluje a má sa skutočne dobre nepodvedie a bodka. Pre mňa tam nie je nič na diskusiu o tom. Keď podvedie je niekde chyba a nie stále druhá polovička o tom vie. To, že niekto si myslí, že sa druhý má dobre môže byť pravda ale nemusí.
Pri muzoch je to pocit, ze este nieco dokazu, pocit vzrusenia, napatia, dokazovanie si niecoho. Casto ked upadnu do stereotypu, potrebuju nejake vzrusenie a adrenalin. Oni miluju svoju zenu, len chcu zazit este aj nieco ine. Ked som sa bavila s kamosmi, co su zenati a viem, ze maju milenky, tak toto dominovalo. Preco zeny? O jednej viem, ze je to kvoli sexu.
Absencia intimity, nuda, stereotyp v posteli.Jest 10,15,20 rokov to iste by nikomu nechutilo.Chcu skusit nove, neokukane.Potrebuju zmenu.Ten co ma príležitosť to vacsinou vyuzije.Su muzi, o ktore zeny nemaju zaujem, tak ten bude skor verny lebo nema príležitosť .A ti rozumnejsi to dokazu pekne skryt a zena sa to v zivote nedozvie .
Tak bud som škaredá ako noc, ale ešte sa mi nestalo že by mi nejaký kolega písal.
@autumn1 asi s tebou uplne suhlasim. Podla mna nevera vo vztahoch je stara ako ludstvo samo. Kedysi sa to tolerovalo chlapom, resp sa aj ocakavalo, ze nebudu 100% verni a teda nemyslim len na nejake cisarske a kralovske rodiny (vezmime len habsburgovcov). Zena mala smolu, ze kedysi jej nevernost casto skoncila s nasledkami. V sucasnej dobe je internet a socialne siete velka nastraha. Kedysi som citala clanok, v ktorom sa pisali dovody nevery a teda iba kvoli sexu to nebolo...
@anonym_d34511 ďakujem Ti za úprimnú odpoveď doslova zo života, že to nie je názor, ale v Tvojom prípade skúsenosť. A fungovalo manželstvo aj potom, keď sa Tvoj vzťah s milencom skončil? Lebo presne toto je to, čo ma zaujalo, že doma to funguje, a aj napriek tomu my ľudia hľadáme a skúšame aj inde...
@anonym_autor chlapi podvádzajú, lebo jedna šuška im nestačí. Ich slová.
Spokojní v manželstve, manželku chvália, aká je úžasná ale podvádzajú. Manželka nemá tušenia, lebo doma sa správa ako vzorny manžel, na stole v kancelárii má jej fotku a na FB titulnú fotku s ňou.
Toto je realita, nie môj dojem. 🙂
No u mňa to bol dlhodobo extrémne nefunkčný vzťah bez niekoľkoročnej reakcie na snahu o zmenu … samozrejme keď som to urobila … hneď som to ukončila … zvláštne je že kým sa to nestalo tak som si neuvedomila že je to tak zle že je vlastne koniec … som si hovorila tie trápnosti čím sa utešujú ľudia že však ma nebije a nepije 🫣 keď som po tej noci nemala žiadne výčitky ale cítila som úľavu tak bolo jasne
Nepodviedol ma partner, alebo aspoň o tom neviem. Ale nastúpila som do novej práce a hneď v prvý mesiac mi napísal kolega. Samozrejme , odmietla som. O dva týždne ďalší. Nie som nejaká vynimocna, specialna. Som normálna žena, normálne sa o seba starám, určite nie som vyzývavá. Ale začala som si všímať, že sa to dnes nejako znormalizovalo. Doma vzorný manžel, ale akonáhle za sebou zavrie dvere, hneď je otvorený novým možnostiam. Ja nerozumiem, že čo ich k tomu vedie, keď viem, že v manželstve sú relatívne spokojní. Nezvažuju rozvod, fungujú normálne, ale tajné podvádzajú. Nerozumiem. Nie som prvá ani jedina, ktorej sa to stalo, a viem, že to funguje aj naopak,.kedy je žena, manželka otvorená týmto veciam. Ale neviem, že prečo. Fakt tá nuda?
@anonym_autor Chod robiť do závodov (každý s každým) to je iná kurváreň 🙄 To ja som mala klapky na očiach a kebyže nevidím, nepočujem, neverím...som rada,že som odtiaľ dávno preč...hmus,grc 🤮🤮🤮
Tak bud som škaredá ako noc, ale ešte sa mi nestalo že by mi nejaký kolega písal.
@vilma7 Rak odporúčam závody..a budeš sa veľmi čudovať ako by di išla na dračku..
V závodoch skúsenosť nemám, pracujem vo verejnej správe, ale asi to s týmto nemá súvis.
@anonym_autor Muzi su takmer vsetci lovci a sleduju viac zien minimalne pohladom len mudry muz to pred zenou nikdy nepovie otvorene. Preto monhe zeny si myslia ze akeho mozu mat vynimocneho muza v porovnani s inymi ze on je ten co ma oci len pre nu. Zamysli sa keby zrusili spolocenske pravidla a muz by mohol mat ja neviem hocaku zenu a nik by to neriesil keby mal aj 10 mileniek naraz. Myslis ze muzi by boli ako zeny, ze staci mi jedna zena keby mali tieto moznosti a neboli by negativne posudzovani? Potom by sa videlo kolko muzov je nastavenych tak, ze chce spat len s jednou zenou po cely zivot. A necitili by sa previnilo lebo to je ich prirodzene nastavenie. A clovek sa sprava inak ked ho nevidi doma partner. Ja napr moc neverim ze ked muz je v zahranici niekde mesiac dva tri v kuse, nik ho neukontroluje, ze minimalne neflirtuje so zenami tam niekde nedajboze ak je k svetu este a zeny po nom idu. Este v zeny verim ako ze sa dokazu viac tdrzat aj ked su mimo dlho aj ked aj tam sa najde nejake percento, ktore sa sprava inak nez doma ). Zeny su proste viac nastavene na jedneho partnera vacsina muzov presny opak takze maju vacsi problem sa drzat 🙂. Preto zeny tak strasne nemaju rady ked maju muzi zenske kamosky podvedome maju strach 🙂. Mal som peknu kamosku, a razmi povedala ze zeny ma nepozvali na akciu party lebo som pekna a proste boja sa ze ich chlapi by slintali po mne a ze to sa jej stalo uz viackrat pri roznych prilezitostiach 🙂
@anonym_autor Muzi su takmer vsetci lovci a sleduju viac zien minimalne pohladom len mudry muz to pred zenou nikdy nepovie otvorene. Preto monhe zeny si myslia ze akeho mozu mat vynimocneho muza v porovnani s inymi ze on je ten co ma oci len pre nu. Zamysli sa keby zrusili spolocenske pravidla a muz by mohol mat ja neviem hocaku zenu a nik by to neriesil keby mal aj 10 mileniek naraz. Myslis ze muzi by boli ako zeny, ze staci mi jedna zena keby mali tieto moznosti a neboli by negativne posudzovani? Potom by sa videlo kolko muzov je nastavenych tak, ze chce spat len s jednou zenou po cely zivot. A necitili by sa previnilo lebo to je ich prirodzene nastavenie. A clovek sa sprava inak ked ho nevidi doma partner. Ja napr moc neverim ze ked muz je v zahranici niekde mesiac dva tri v kuse, nik ho neukontroluje, ze minimalne neflirtuje so zenami tam niekde nedajboze ak je k svetu este a zeny po nom idu. Este v zeny verim ako ze sa dokazu viac tdrzat aj ked su mimo dlho aj ked aj tam sa najde nejake percento, ktore sa sprava inak nez doma ). Zeny su proste viac nastavene na jedneho partnera vacsina muzov presny opak takze maju vacsi problem sa drzat 🙂. Preto zeny tak strasne nemaju rady ked maju muzi zenske kamosky podvedome maju strach 🙂. Mal som peknu kamosku, a razmi povedala ze zeny ma nepozvali na akciu party lebo som pekna a proste boja sa ze ich chlapi by slintali po mne a ze to sa jej stalo uz viackrat pri roznych prilezitostiach 🙂
@cippi mýliš sa .Sociálne anonýmne prieskumy ,na západ od nás ,hovoria niečo iné. Dnešné ženy podvádzajú ,dokonca o niečo viac ako muži.Anonymita internetu ,k tomu dos5 pomáha a hlavne sociálne siete ,kde dominujú ženy.Predsa muž to má ťažšie ,keď chce podvádzať ,musí vyvinúť úsilie ,musí sa snažiť ,aby ženu dostal ( oblbol) .Žena je tá čo si vyberá ,stačí jej súhlasiť.Chlap môže mať 10 mileniek na raz? Prosím ťa a ako by si ich obslúžil v posteli.Zasa žene stačí v posteli predstierať ,no erekcia sa predsierať nedá 😉.
@anonym_autor každá žena, ktorá si myslí, že ju jej muž nikdy, nikdy nepodvedie sa samozrejme mýli. Tak, ako žena hľadá dôvody, zdôvodňuje, racionalizuje, filozofuje, .. tak muž jednoducho myslí inak a to penisom bohužiaľ. Moslimovia ( a tých je na svete viac ako kresťanov) sa tým netrápia. Chlap môže obrábať oficiálne až 4 ženy, takže žena nemá ani čo reptať. Ako sa hovorí, keď sa mu postaví, rozum mu zastaví, je svätá pravda.
@anonym_d34511 a dieta co cakas nemoze byt milencovo?
@anonym_d34511 a dieta co cakas nemoze byt milencovo?
@anonym_8145d4 nie dieta je manželovo na 100%.
@anonym_8145d4 nie dieta je manželovo na 100%.
@anonym_d34511 len smrť je 100%ná ,ale chápem musíš seba o tom presvedčiť.😉
@cippi podla mna (podvádzajúci) muži nie su lovci ale primitívne slabé stvorenia, bez morálnych zásad, bez racionálneho rozmyslania. Úbohi jedinci, ktorí su kvoli hocijakej flandre ochotní zahodiť roky manželstva. A najsmutnejšie je, ze si este myslia podaktorí, ze je to v poriadku “lebo muži su tak nastavení”. Nie su tak nastavení ani muži ani ženy. Človek co naozaj miluje nikdy neurobí nic co by ublížilo tomu druhému. Žiaden normalny muž si nevyberie milenku nad tým ze ma možnosť vidiet deti kazdy den a mat fungujúce manželstvo. Mozno by sme sa mohli zamyslieť, ci neprispievame tvrdením ze muži su tak nastavení k tomu ze oni sami berú neveru ako bežnú vec. Nerobme z chlapov primitivov. Su muži, ktorí vedia milovať cely život svoju zenu bez potreby ju podvádzať. Samozrejme o neverných ženách si myslím to iste, len na ženy sa nevraví, ze to maju v génoch.
@anonym_autor každá žena, ktorá si myslí, že ju jej muž nikdy, nikdy nepodvedie sa samozrejme mýli. Tak, ako žena hľadá dôvody, zdôvodňuje, racionalizuje, filozofuje, .. tak muž jednoducho myslí inak a to penisom bohužiaľ. Moslimovia ( a tých je na svete viac ako kresťanov) sa tým netrápia. Chlap môže obrábať oficiálne až 4 ženy, takže žena nemá ani čo reptať. Ako sa hovorí, keď sa mu postaví, rozum mu zastaví, je svätá pravda.
@anonym_129954 a ty odkiaľ vies ze sa každá žena automaticky v tom mýli? Milujem tieto zaručene vedomosti konikovych expertov😂 kiež by mali ľudia dostatok inteligencie, aby vedeli, ze nikdy nebudú vediet vsetko ani na 100%. Je odvážne tvrdiť taketo veci. Co by si povedal mužovi, ktorí nepodviedol nikdy svoju zenu? Ze to nie je pravda a nech ju ide rychlo podviesť?😅

@anonym_autor
Môj názor:
Buď extrémna frustrácia z dlhodobo nefungujúceho vzťahu alebo chýbajúce hodnoty v živote, ako je vernosť, úcta, oddanosť, rodinna, vlastné deti.
Ja osobne som sa nikdy s takým párom nestretla