icon

Prečo sú si manželia neverní?

28. sep 2025

Čo vedie partnerov k tomu, aby dali priestor nevere?

anonym_b53803
29. sep 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 inak toto nie je podrypacna otázka iba ma to zaujíma. Ako si vedela spávať s oboma naraz? Ked si prisla od milenca domov a potom mala sex s mužom necítila si sa blbo? Alebo nemyslela si na milenca? Alebo pri milencovi na manžela? A ako vies dalej zit s mužom ked ti s milencom bolo tak dobre? Nebojíš sa ze ta tie tajnosti budu casom ťažiť? Prepac za tolko otázok nemusíš odpovedať ked nechces, ja si to len neviem predstavit ci by som to zvládla.

anonym_d34511
Autor odpoveď zmazal
anonym_b53803
29. sep 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 dakujem za odpoved 🙂

anonym_129954
29. sep 2025
@anonym_b53803

@cippi podla mna (podvádzajúci) muži nie su lovci ale primitívne slabé stvorenia, bez morálnych zásad, bez racionálneho rozmyslania. Úbohi jedinci, ktorí su kvoli hocijakej flandre ochotní zahodiť roky manželstva. A najsmutnejšie je, ze si este myslia podaktorí, ze je to v poriadku “lebo muži su tak nastavení”. Nie su tak nastavení ani muži ani ženy. Človek co naozaj miluje nikdy neurobí nic co by ublížilo tomu druhému. Žiaden normalny muž si nevyberie milenku nad tým ze ma možnosť vidiet deti kazdy den a mat fungujúce manželstvo. Mozno by sme sa mohli zamyslieť, ci neprispievame tvrdením ze muži su tak nastavení k tomu ze oni sami berú neveru ako bežnú vec. Nerobme z chlapov primitivov. Su muži, ktorí vedia milovať cely život svoju zenu bez potreby ju podvádzať. Samozrejme o neverných ženách si myslím to iste, len na ženy sa nevraví, ze to maju v génoch.

@anonym_b53803 ľudia sú ešte stále živočíšny druh. Áno, majú schopnosť pretvárať prostredie na rozdiel do iných živočíchov, ale veľa znakov s cicavcami naďalej ostalo, pudy, rozmnožovanie, vylučovanie. Je to fakt. Ľudia skrátka trtkaju hlava nehlava, a nikdy to iné nebolo, nie a ani nebude. Chudák ženy, čo myslíš, že muži a aj iné ženy sú vyššie mravné, krásne bytosti. 🤣

bruno1
29. sep 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 tak že žiadne výčitky svedomia?Nechcem prorokovať ,ale ty budeš manžela podvádzať ,aj naďalej.Okúsila si zakázaného ovocia a zachutilo ti.Odchováte spolu to najmladšie a ty sa zaláskuješ znovu.🤷

anonym_81a6f9
29. sep 2025

@anonym_autor stereotyp a príležitosť. Kvalita vzťahu s tým nijako nesúvisí, manželstvo môže byť 100 percentné, stačí stretnúť človeka, kde chémia zafunguje hneď na 101 percent a potom je to už len o tom, ako dlho s tým človek dokáže bojovať a odolávať. Ja som vydrzala niečo vyše roka a potom som už nevládala, zvalcovalo ma to, podľahla som. Nie som na seba hrdá, ale to,čo zažívam je silnejšie ako výčitky svedomia.

anonym_d34511
Autor odpoveď zmazal
anonym_d34511
Autor odpoveď zmazal
anonym_b53803
30. sep 2025
@anonym_129954

@anonym_b53803 ľudia sú ešte stále živočíšny druh. Áno, majú schopnosť pretvárať prostredie na rozdiel do iných živočíchov, ale veľa znakov s cicavcami naďalej ostalo, pudy, rozmnožovanie, vylučovanie. Je to fakt. Ľudia skrátka trtkaju hlava nehlava, a nikdy to iné nebolo, nie a ani nebude. Chudák ženy, čo myslíš, že muži a aj iné ženy sú vyššie mravné, krásne bytosti. 🤣

@anonym_129954 Ano je pravda ze sme živočíšny druh a mame vela spoločne s primatmi. Lenže u nas sa odohrala encefalizacia, zväčšil sa mozog natoľko, ze dokážeme racionálne premýšľať, cítiť vyššie emócie a plánovať. A hlavne sa vieme ovládať. Uz nie sme v dobe kedy splodenie znamenalo prežitie druhu. Hlavne je velmi vela druhov z monogamný skupiny zvierat, ktore sa rozmnožovali len s partnerkou. Takze dnešní ľudia si vedia velmi ľahko povedat toto je partner, s ktorým som sa rozhodla prežiť život a aj ked ma láka vzrušenie inde nejdem lebo som si s ním nieco vybudovala a nestojí mi jedna aférka za roky prace. Pud neznamená ze automaticky to urobím. Mame pud chrániť svoje potomstvo a kolko žien robi pravý opak?toto je iba moj názor, ja odmietam vidiet neverných ludi ako pudovych. Je to slobodná voľba každého z nas, ci sa necháme zlákať alebo použijeme mozog.

anonym_b53803
30. sep 2025
@anonym_81a6f9

@anonym_autor stereotyp a príležitosť. Kvalita vzťahu s tým nijako nesúvisí, manželstvo môže byť 100 percentné, stačí stretnúť človeka, kde chémia zafunguje hneď na 101 percent a potom je to už len o tom, ako dlho s tým človek dokáže bojovať a odolávať. Ja som vydrzala niečo vyše roka a potom som už nevládala, zvalcovalo ma to, podľahla som. Nie som na seba hrdá, ale to,čo zažívam je silnejšie ako výčitky svedomia.

@anonym_81a6f9 snazim sa nesúdiť, ale preco nepreukazes mužovi aspon tu trochu ucty a rešpektu a nepovieš mu, ze s ním nie si stastna? Potom mozes byt s milencom bez výčitiek a muž bude mat šancu nájsť zenu, co ho bude ľúbiť.
Netrvrdim, že ľudia musia skysnúť s jedným partnerom 20 rokov. Je úplne normálne že časom sa začneme nudiť je to Stereotyp je ten druhý okukaný ale ako nám toto dáva právo držať toho partnera v ilúzií, že je milovaný a popritom mať paralelný vzťah s niekým iným? Ja neviem možno žijem ja v ilúzii. Ja si prosté myslím že keď príde ten moment vzťahu kedy sa chceme vyspať s niekým iným tak máme prísť za tým partnerom a povedať že už ma ne priťahuješ chcela by som niekoho iného a buď poďme na tom popracovať alebo poďme od seba a dajme si obaja šancu na stastny vzťah.

bruno1
30. sep 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 veď chvíľu vydrž a on sa ten pán božský =101%objaví.😁Bože toto keby tu písal MUŽ tak ho to ženské na 12 stránkach rozdupú .🙄

anonym_b53803
30. sep 2025
@anonym_129954

@anonym_129954 viem, ze ma tu za tuto porovnavacku skritizujete 😂 ale ked uz sa pri nevere vyhovarame na živočíšny druh, gény a pudy, ako je možné, ze sa tak odsudzuje dlhodobé dojcenie, nosenie a kontaktné rodičovstvo?
Keďže nedojčí dlhšie ako pol roka až rok už sú na ňu škaredé pohľady že to už iba voda a nic to dieťaťu nedáva. Šimpanz dojci 3-5 rokov, orangutan 6-8. Neexistuje ze spi inde ako na/pri matke, pretože to automaticky znamená nebezpečenstvo. Mladá sa cely sen nosí a dojci niekoľko rokov. Toto je iba jeden príklad také čo vnímam okolo seba.
Ano su to hrušky s jablkami. No je to aj dvojitý meter

cippi
30. sep 2025
@anonym_b53803

@cippi podla mna (podvádzajúci) muži nie su lovci ale primitívne slabé stvorenia, bez morálnych zásad, bez racionálneho rozmyslania. Úbohi jedinci, ktorí su kvoli hocijakej flandre ochotní zahodiť roky manželstva. A najsmutnejšie je, ze si este myslia podaktorí, ze je to v poriadku “lebo muži su tak nastavení”. Nie su tak nastavení ani muži ani ženy. Človek co naozaj miluje nikdy neurobí nic co by ublížilo tomu druhému. Žiaden normalny muž si nevyberie milenku nad tým ze ma možnosť vidiet deti kazdy den a mat fungujúce manželstvo. Mozno by sme sa mohli zamyslieť, ci neprispievame tvrdením ze muži su tak nastavení k tomu ze oni sami berú neveru ako bežnú vec. Nerobme z chlapov primitivov. Su muži, ktorí vedia milovať cely život svoju zenu bez potreby ju podvádzať. Samozrejme o neverných ženách si myslím to iste, len na ženy sa nevraví, ze to maju v génoch.

@anonym_b53803 Nie daj muzom moznost zmen spolocnost, predstav si ze zeny by sa spravali ako muzi ze lovili by aky je pomer muzov na pokeci, facebooki na jednu zenu 🙂. Kto lovi viac vzdy, ked pekna zena da foto na pokec, zoznamku jej pride aj sto sprav 🙂. Mozno aj viac. Ked muz nikdy sa toto nedeje uz len toto ukazuje na rozdiel medzi muzmi a zenami zeny funguju totalne inak. Predstav si to opacne ze muz ide na pokec alebo hockde online a zrazu mu pise sto zien roznych, ze ho priam lovi, myslis ze muz by sa spraval rovnako ako zena a aj napriek takemuto zaujmu 99 percent si tieto napadnicky nevsimal? Ja veru nie, vyuzil by som vacsinu moznosti, hlavne keby sa mi zeny pacia. Staci sa na toto takto pozriet. Aky maju muzi zaujem o zeny online svet to pekne ukazuje, aky je tam princip fungovania - lovci. A keby zrazu je zaujem o muzov taky obrovsky ale zo strany zien. Ake by bolo ich spravanie u vacsiny, tam najdes odpoved, ked tvrdis ze muzi a zey su rovnaki 🙂. Muzi maju omnoho vacsi problem s monogamiou lebo aj vo vztahu zvacsa tuzia po inych zenach a lahsie podlahnu a to ze muzi sa snazia spravat ako v danej spolocnosti nejako neznamena, ze to je ich prirodzene spravanie len spolocnost potlacila taketo spravanie. Ak by sa vsak zmenilo kompletne zriadenie a napr spravanie zien by bolo ine muzske viac tak, je takmer iste ze muzi by to radi vyuzivali 🙂. Mozno by to bolo az prekvapive pre zeny. Lebo podvedome je tak vacsina nastavena od prirody.

anonym_b53803
30. sep 2025
@cippi

@anonym_b53803 Nie daj muzom moznost zmen spolocnost, predstav si ze zeny by sa spravali ako muzi ze lovili by aky je pomer muzov na pokeci, facebooki na jednu zenu 🙂. Kto lovi viac vzdy, ked pekna zena da foto na pokec, zoznamku jej pride aj sto sprav 🙂. Mozno aj viac. Ked muz nikdy sa toto nedeje uz len toto ukazuje na rozdiel medzi muzmi a zenami zeny funguju totalne inak. Predstav si to opacne ze muz ide na pokec alebo hockde online a zrazu mu pise sto zien roznych, ze ho priam lovi, myslis ze muz by sa spraval rovnako ako zena a aj napriek takemuto zaujmu 99 percent si tieto napadnicky nevsimal? Ja veru nie, vyuzil by som vacsinu moznosti, hlavne keby sa mi zeny pacia. Staci sa na toto takto pozriet. Aky maju muzi zaujem o zeny online svet to pekne ukazuje, aky je tam princip fungovania - lovci. A keby zrazu je zaujem o muzov taky obrovsky ale zo strany zien. Ake by bolo ich spravanie u vacsiny, tam najdes odpoved, ked tvrdis ze muzi a zey su rovnaki 🙂. Muzi maju omnoho vacsi problem s monogamiou lebo aj vo vztahu zvacsa tuzia po inych zenach a lahsie podlahnu a to ze muzi sa snazia spravat ako v danej spolocnosti nejako neznamena, ze to je ich prirodzene spravanie len spolocnost potlacila taketo spravanie. Ak by sa vsak zmenilo kompletne zriadenie a napr spravanie zien by bolo ine muzske viac tak, je takmer iste ze muzi by to radi vyuzivali 🙂. Mozno by to bolo az prekvapive pre zeny. Lebo podvedome je tak vacsina nastavena od prirody.

@cippi to, ze je o ženy väčší záujem ako o mužov neznamená, ze maju muži podvádzať manželky, pelesit sa kade tade a zvaľovať to na pudy. Keby mali muži morálne zásady a boli normálni nebudú vypisovať na pokeci pokiaľ su zadaní.

anonym_b53803
30. sep 2025
@cippi

@cippi pokiaľ maju muži problem s monogamiou a priťahujú ich vo vzťahu iné ženy nech sa nezenia a ostanú slobodní, kde je problem ? Muži boli lovci v minulosti ale kvoli prežitiu ženy a potomstva. To ze odišiel loviť mamuta na pár dni znamená ze siel sulozit s ďalšími dvoma. Treba si doštudovať a neprispôsobovat fakty k svojmu preferovanému názoru. 🙂

cippi
1. okt 2025
@anonym_b53803

@cippi pokiaľ maju muži problem s monogamiou a priťahujú ich vo vzťahu iné ženy nech sa nezenia a ostanú slobodní, kde je problem ? Muži boli lovci v minulosti ale kvoli prežitiu ženy a potomstva. To ze odišiel loviť mamuta na pár dni znamená ze siel sulozit s ďalšími dvoma. Treba si doštudovať a neprispôsobovat fakty k svojmu preferovanému názoru. 🙂

@anonym_b53803 Zbytočne toto ženám vysvetľovať. Aj tak si to krútia podľa seba. Nikdy nebudú mužmi takže ťažko pochopia. Proste napísal som ak by sa zmenila spoločenská norma a bolo by to normálne neverím že muži by toho nevyužili mnohí a ukázala by sa ich podstata. A neboli by proti tomu ako ženy 😁. Pretože ich nastavenie je iné. A ženy sa môžu aj rozkrajat nezmenia to. Ako vravím muž, ktorý pozná ženy sa nikdy nebude otvorene chváliť ak teda žena nie je tiež nejaká otvorená a nevadí jej to. Preto mnohé ženy myslia že ich muž je iný dá sa povedať a iné mu ani hlavou neprebehnú, ale to je zväčša mytus. Muži pozerali nahé ženy od veky vekov. Proste stačí pozrieť správanie sa mužov a žien normálne ako to je a vidno že je tam obrovský rozdiel a ten sa nemení po celú dobu. Stačí si prečítať sem muž napísal že stále ho priťahujú ďalšie ženy a ďalší muži mu tam tiež písali že aj ich jeden dokonca 65 ročný takže ani vek to často nemení mužské naprogramovanie 😁. Pisala tam aj žena nejaká čo s mužmi rozpráva a tiež jej toto potvrdili že stále ich priťahujú mnohé ženy a majú a tým problém. Takže ženy buď veľmi nepoznajú mužov alebo si také naivné. Proste muž bude vnímať takmer vždy iné ženy sexuálne . Vacsina. https://www.reddit.com/r/latterdaysaints/commen...

anonym_b53803
1. okt 2025
@cippi

@anonym_b53803 Zbytočne toto ženám vysvetľovať. Aj tak si to krútia podľa seba. Nikdy nebudú mužmi takže ťažko pochopia. Proste napísal som ak by sa zmenila spoločenská norma a bolo by to normálne neverím že muži by toho nevyužili mnohí a ukázala by sa ich podstata. A neboli by proti tomu ako ženy 😁. Pretože ich nastavenie je iné. A ženy sa môžu aj rozkrajat nezmenia to. Ako vravím muž, ktorý pozná ženy sa nikdy nebude otvorene chváliť ak teda žena nie je tiež nejaká otvorená a nevadí jej to. Preto mnohé ženy myslia že ich muž je iný dá sa povedať a iné mu ani hlavou neprebehnú, ale to je zväčša mytus. Muži pozerali nahé ženy od veky vekov. Proste stačí pozrieť správanie sa mužov a žien normálne ako to je a vidno že je tam obrovský rozdiel a ten sa nemení po celú dobu. Stačí si prečítať sem muž napísal že stále ho priťahujú ďalšie ženy a ďalší muži mu tam tiež písali že aj ich jeden dokonca 65 ročný takže ani vek to často nemení mužské naprogramovanie 😁. Pisala tam aj žena nejaká čo s mužmi rozpráva a tiež jej toto potvrdili že stále ich priťahujú mnohé ženy a majú a tým problém. Takže ženy buď veľmi nepoznajú mužov alebo si také naivné. Proste muž bude vnímať takmer vždy iné ženy sexuálne . Vacsina. https://www.reddit.com/r/latterdaysaints/commen...

@cippi nepíšeš o reprezentatívnej vzorke. Ani štúdia by nebola kvalitna. Pokiaľ by si zbieral 80%muzov planéty na anonymný dotazník dali by sa tvoje slova brat vazne, ale nemáš vzdelanie ani vestecku guľu. Jedine co mas su vlastne skúsenosti muža, ktorému jedna nestačí tak sa snažíš presvedčiť sam seba, ze to tak ma byt. Plus tvoje okolie. Súhlasím, ze je to väčšina muzov, ale nikdy nebudem súhlasiť, ze to je normalne a maju sa s tým ženy zmieriť. Takýmto mužom želám, aby mali po svojom boku bud rozhodnozku, ktorá spáva s každým alebo aby si uvedomili chyby na výške alimentoch a zmeskanom detstve deti. Tým co berieme za normu nastavujeme spoločnosť. Inak tiez mozem začať tvrdiť, ze ženy potrebujú k svojej spokojnosti okrem partnera aj milenca lebo vzdy to tak bolo a ze tvoja žena ta na 99% podvádza, len to dobre skrýva. Ale hlavne z toho nerob tragédiu ved ty by si jej nestačil. 🤷🏼‍♀️ myslím, ze na tomto sa nikdy nezhodneme ani my dvaja ani ženy a muzi, kazdy mame svoje hranice tolerantnosti inde

anonym_b23444
1. okt 2025
@autumn1

@anonym_80b0e0 vieš, že tvoja reakcia je úplne zbytočná nakoľko píšem, že ma nikto nepresvedčí o opaku? Jednoducho kto miluje a má sa skutočne dobre nepodvedie a bodka. Pre mňa tam nie je nič na diskusiu o tom. Keď podvedie je niekde chyba a nie stále druhá polovička o tom vie. To, že niekto si myslí, že sa druhý má dobre môže byť pravda ale nemusí.

@autumn1 Ale ludia su spolu 20, 30, niekedy aj 40 rokov a nemas sa vzdy s danym clovekom iba dobre, pridu aj problemy, aj tazsie obdobia, ked sa vzdialite a ak to vtedy neustoji clovek hodnotovo, tak sa nevera zial moze stat aj inak fungujucemu paru, ktory nezvladol krizu/narocnejsie obdobie. A take pride po case v kazdom vztahu. Je iba na ludoch, ako ho zvladnu.

anonym_b23444
Autor odpoveď zmazal
anonym_2aa9fe
1. okt 2025

@anonym_autor ja mam skor inu otazku… co vedie zeny k tomu aby “spavali” so zadanym muzom?

anonym_b53803
1. okt 2025
@anonym_2aa9fe

@anonym_autor ja mam skor inu otazku… co vedie zeny k tomu aby “spavali” so zadanym muzom?

@anonym_2aa9fe to iste co vedie muža aby spávali so zadanou ženou?

marca12
1. okt 2025
@anonym_autor

Nepodviedol ma partner, alebo aspoň o tom neviem. Ale nastúpila som do novej práce a hneď v prvý mesiac mi napísal kolega. Samozrejme , odmietla som. O dva týždne ďalší. Nie som nejaká vynimocna, specialna. Som normálna žena, normálne sa o seba starám, určite nie som vyzývavá. Ale začala som si všímať, že sa to dnes nejako znormalizovalo. Doma vzorný manžel, ale akonáhle za sebou zavrie dvere, hneď je otvorený novým možnostiam. Ja nerozumiem, že čo ich k tomu vedie, keď viem, že v manželstve sú relatívne spokojní. Nezvažuju rozvod, fungujú normálne, ale tajné podvádzajú. Nerozumiem. Nie som prvá ani jedina, ktorej sa to stalo, a viem, že to funguje aj naopak,.kedy je žena, manželka otvorená týmto veciam. Ale neviem, že prečo. Fakt tá nuda?

@anonym_autor Potrebuju neustale nove masko. Doma sa hraju na rodinku,maju status manzela,otca,ale potrebuju neustale lovit a zazivat nove vzrusenie.

anonym_129954
1. okt 2025
@anonym_b53803

@anonym_2aa9fe to iste co vedie muža aby spávali so zadanou ženou?

@anonym_b53803 zase, no, tak s kým spávajú všetci tí nevernici? Len so ženami, aj výdatými .Takže aj ženy vedia byť pekne kur.ičky

wayway
1. okt 2025

Chlapi mozno by ste boli prekvapeni kolko zien by tiez v pohode na zaklade pudov striedalo partnerov. Na zaklade pudov by som sa vyspala s kdekym. A ano paci sa mi aj ta fyzicka variabilita, to, na co sa chlapi odvolavaju. Myslim si ze zeny skor maju taku tu emocionalnu brzdu, asi zmyslame viac prosocialne alebo ako to vysvetlit, a nie ze by sme nemali tuzby. Tymto nasim moralizovanim sko to tu vidite, zrkadlime nasu tuzbu, aby bol muz verny a nie nase vlastne biologicke sklony, lebo vernost povazujeme extremne dolezitu u partnera na to, aby sme mali dobry vztah. Kolko ja vidim za den fesnych chlapov, a keby som to v hlave rozvijala tak ako vy, tak naozaj neviem neviem, frajerov by som mala asi na kazdom kroku a vlastneho muza vyuzivala ako tutmaka, ako staly zdroj podpory, ako takto vela muzov vyuziva svoje manzelky. Vy chlapi ste nielen biologiou ale do velkej miery aj normalizaciou spolocnosti ako odtrhnuti z retaze, akoby neexistovalo nejake sebazaprenie ludom vlastne napriklad co sa jedla tyka apod. Nepopieram, ze to mozete mat tazsie, ale snad vam moj prispevok pomohol vidiet ze az taky velky rozdiel medzi nami nie je. Zial, chlapom chybaju vzory aj v tomto ohlade, a velku rolu hra aj porno, normalizacia ne-sebakontroly, a scasti novodobe obliekanie zien. Len tak na zaver som svojmu muzovi nikdy nebola neverna. Lebo proste zastavujem blbe myslienky v zarodku. Simple. End of.

wayway
1. okt 2025

A este dodam ze podla mna posobim ako ticha zakriknuta zena. Radsej sa stranim chlapov, jeden z dovodov je strach, co by sa u mna spustilo, keby som prestala byt ostrazita 😂. Cize uplny opak toho co si asi chlapi myslia, teda, ze som asexualna alebo zamerana len na jedneho muza uplne bezproblemovo a prirodzene. Po emocionalnej stranke ano, ostatne mam asi ako chlap.

A napada mu este jedna dolezita tema, ktoru som akosi nikdy nevidela na fore rozvinutu. My zeny sa mozeme vo vztahu javit ako asexualne, no bud tam nieco nestimuje po emocionalnej stranke a preto sme uzatvorene voci DANEMU chlapovi alebo nas niecim nepritahuje, ale stale by sme po sexualnej stranke chceli zazivat viac vzrusa. Takyto chlap namiesto toho aby dal do poriadku jeho zle spravanie - ak je objektivne zle - zacne vnimat zenu ako nudnu a asexualnu, lenze ona je sexualne a emocionalne frustrovana tiez… V tomto sme asi ini, zena potrebuje vacsiu emocionalnu stabilitu pre sex s muzom s ktorym je vo zvazku. Asi tym ze je ta ktora otehotnie ak by doslo k oplodneniu… Kluc k tomu ma proste chlap, takze chlapi taka mala rada pre vas, budte dobri a proaktivni, aby ste netrpeli ani vy ani vase zeny…

anonym_06287f
1. okt 2025
@anonym_2aa9fe

@anonym_2aa9fe Napríklad to, že so ženatým riešim len sex a nič iné. So slobodným by som riešila sprostosti, zaláskovanie z ich strany, výčitky ak nemáš čas alebo máš iný program, žiarlivostné scény atď. Ženatý mi urobí dobre, ja jemu tiež a každý si ideme svojou cestou a svojím životom, nemusíme sa jeden druhému spovedať. Takže mne ženatý vyhovuje viac.

vorkola
1. okt 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 A co jej mas zavidiet, ,vsak pri sexe je kazdy mily,Ktohovie, co vsetko by si objavila,keby si ho mala v domacnosti

vorkola
1. okt 2025
@anonym_d34511
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d34511 No ale ,ked ti teda vyvohoval,preco ,alebo co negativne si na nom objavila,ked v pripade tvojho rozvodu by si ho nechcela?

autumn1
2. okt 2025
@anonym_b23444

@autumn1 Ale ludia su spolu 20, 30, niekedy aj 40 rokov a nemas sa vzdy s danym clovekom iba dobre, pridu aj problemy, aj tazsie obdobia, ked sa vzdialite a ak to vtedy neustoji clovek hodnotovo, tak sa nevera zial moze stat aj inak fungujucemu paru, ktory nezvladol krizu/narocnejsie obdobie. A take pride po case v kazdom vztahu. Je iba na ludoch, ako ho zvladnu.

@anonym_b23444 neschopnosť komunikovať neospravedlňuje neveru. Mám krízu, problém, s niečim nie som spokojná vo vzťahu aj keď je to maličkosť? Komunikujem včas a nepodvádzam. A je jedno, či som s niekym 20dní alebo 20rokov. Ale väčšina ľudí má problém otvorene komunikovať a pri najlepšom naznačujú. 99% kríz by sa ľahko vyriešilo už v ich počiatkoch keby boli odkomunikované.

anonym_7adb2c
2. okt 2025

@anonym_autor proste sa vytratí zamilovanosť a zostávajú kvôli rodine čo ma tom nechapes?