Prečo sú staršie ženy stále populárnejšie medzi mužmi?
Ahoj. Toto je len taká oddychová téma. Nič neriešim. Neviem či len v mojom okolí to tak je, ale čoraz častejšie vídavam páry kde je žena staršia než muž. Ja mám tiež mladšieho partnera. Zaujíma ma názor ľudí ako to vidíte. Prečo si myslíte že sa to obrátilo s dobou?
@anonym_autor žena už vie, čo chce, a hlavne ma veľa životných skúseností, a najmä ženy zrelšie priťahujú mladších milencov 😁
@anonym_autor fakt ? Ja poznám len mužov, ktorí sa asi blížia ku kríze a teda majú mladšie baby... A ako baba by som v tejto dobe asi nechcela mladšieho ktorého by som mala ako ďalšie dieťa 😂 takže tiež ma zaujíma tvoja otázka 🤔
@anonym_autor mozno su lepsie v posteli
@anonym_autor fakt ? Ja poznám len mužov, ktorí sa asi blížia ku kríze a teda majú mladšie baby... A ako baba by som v tejto dobe asi nechcela mladšieho ktorého by som mala ako ďalšie dieťa 😂 takže tiež ma zaujíma tvoja otázka 🤔
Možno, ze sú viac udržiavané a starajú sa vzhľadovo o seba a nie sú uz take náročné ako mlade
Urcite aj finančne nezavisle aj to môže byť dôvodom pre muzi
@anonym_autor sranda, ono je to asi dosť individuálne ozaj 😁 lebo ja mám zase v okolí páry, kde je žena mladšia, až teda na výnimku mojej maminy (manžela má o 9 rokov mladšieho). Ja mám muža zase o 9 rokov staršieho 😄 kolegyne a kamarátky sú buď mladšie alebo skoro rovnaký ročník ako ich muži.
Ale inak ma napadlo, že niektoré staršie ženy už majú odrastené deti alebo už nechcú/neplánujú ďalšie. Pre mužov to znamená menej tlaku, záväzkov či očakávaní, vzťah môže byť viac o spoločnej pohode, nie o budovaní rodiny od nuly 😁
@anonym_autor tak ono určite záleží na konkrétnom človeku, veď každý sme iný... Ja len podľa toho, čo vidím okolo seba neviem či by som vydržala s mladším poblaznenym 😁 ale zasa je pravda, že čím je žena staršia, tým menej rieši somariny ako žiarlivosť...alebo veci typu keď ma ľúbiš tak ma vezmeš s kamarátmi von (a všade kam pôjdeš najlepšie pomaly aj na wc) a podobne 🤔
V dnešnej dobe taka 40tnicka plus vyzerá lepšie než niektore 20tky ci 30tky.
@anonym_autor no ja neviem, nemozem si pomoct, na mna tie starsie zeny posobia ako matky tych mladsich muzov v urcitom veku. Vekom je ten rozdiel velmi vidiet, hlavne po 50ke. Zeny v menopauze, priberaju, a ti chlapi vekom dozrievaju, pri takej tetke vyzeraju ako ich synovia
Toto tvrdenie sa určite nedá aplikovať všeobecne, väčšina mužov vždy bude chcieť radšej mladšie ženy.
@anonym_autor no ja neviem, nemozem si pomoct, na mna tie starsie zeny posobia ako matky tych mladsich muzov v urcitom veku. Vekom je ten rozdiel velmi vidiet, hlavne po 50ke. Zeny v menopauze, priberaju, a ti chlapi vekom dozrievaju, pri takej tetke vyzeraju ako ich synovia
@anonym_3af56b ja ked sa nad tym zamyslim, z ludi co poznam tak bud ten muz pri zene zostarol alebo naopak zena sa rozziarila.
Toto tvrdenie sa určite nedá aplikovať všeobecne, väčšina mužov vždy bude chcieť radšej mladšie ženy.
@laurinka27 ano, ved toto nie je svate pismo ze to tak je. Len si spominam ako som par rokov dozadu mala debatu s kamoskou ktora odmietala mladsieho a teraz je to viac nez bezne.
@anonym_3af56b ja ked sa nad tym zamyslim, z ludi co poznam tak bud ten muz pri zene zostarol alebo naopak zena sa rozziarila.
@anonym_autor no vidis, ja vidim stare tetky so synmi
@anonym_autor asi to riešiš podľa seba. Ja robím čisto v mužskom kolektíve a teda pre nich sú staré aj tie ženy, ktoré majú (rovesníčky a mladšie)
Na nete pozerajú ooooveľa mladšie a samé pipky vymaľované s polmetrovymi nechtami…) niektorí aj píšu a stretajú sa….
Mám iba jednu kamarátku, o 6r mladšieho, ale on žil s mamou a sestrou, má milión exekúcii, teda ho chápem, že iná by ho aj kopla do riti a skôr nechápem prečo je ona s ním (bo je ešte aj žiarlivec) inak teda nepoznám nikoho takého (ale asi záleží ako mentálne je vyzretý chlap a či hľadá mladú umelinku alebo ho zaujímajú aj iné prednosti)
Ja mám manžela o necelé 2 roky mladšieho, mám sa spýtať prečo je so mnou alebo som zlá vzorka lebo je vekový rozdiel moc maly?
Ja mám manžela o necelé 2 roky mladšieho, mám sa spýtať prečo je so mnou alebo som zlá vzorka lebo je vekový rozdiel moc maly?
@olga_hurajova malý rozdiel 😀
Nepoznam jeden taky par. Skor to bude tebou ze si viac vsimas co mas . Ja ked som presla z tmavych vlasov na blond som vnimala Akoby kazda druha bola blond a nie je to tak .. rovnako ako ked som bola bezdetna som si extra nevsimala deti a ked som mala deti zrazu vidim ze su Vsade . To je take selektivne vnimanie .
@anonym_autor Neobratilo sa to, len si mozno v takych kruhoch zhodou okolnosti. V mojom okoli je to bezne aj v generacii 60tnikov-70tnikov, do tych 5 rokov rozdiel je casty. Jeden par poznam aj s rozdielom 11 rokov.
V mojom blízkom okoli mam 3 takéto páry kedy je žena staršia o 9+ rokov od manžela.
@anonym_autor nepoznam nikoho takeho.
@anonym_autor O akej kategorii sa bavime? Uplne normalne, ked zeny po rozvode chytia druhy dych a narazia si zajacika. Rozdiel 10-20 rokov. Tyka sa to zien od cca 35-50. Nie je to vobec niecim vynimocne. Vela kamaratov s vyhodami sa tymto verejne nechvali. Potom je kategoria 55+u zien, ktorre maju toyboyov, ale v toto pripade ich zivia, pomahaju s karierou, atd. Velmi dobre vedia, ze bez financii alebo patricnej slavy, by chlapci s nimi neboli.
Svet sa vobec neobratil, toto je tu uz davno. 😁 Mladi muzi maju radi skusene zeny, no plodia deti a zenia sa s mladsimi.
@anonym_autor lebo sme vzááááácne
No ja take vztahy poznam a niekolko... maju ale vsetky jednu spolocnu ceru a to, ze tie vsetky zeny su uspesne karieristky a ti muzi su z mojho pohladu neschopaci... byvaju u tych zenach, nechaju sa pomaly zivit, nevadi im, ze nebudu mat rodinu.. proste doba sa zmenila.. muzi nevedia byt muzmi (nie vsetci samozrejme).. a tak sa zavesia na nejaku, ktorá si tým zas kompenzuje svoje premeskane.. mam 3 blizke taketo kamaratky jedna ma cyklistu... pekne hobby ale tym sa neuzivis.. druha ma vodica sanitky.. a tretia sice pravnika, ale dlhodobo nezamestnaneho.. chalanko si chodi po turistikach a na pivo s kamosmi.. proste otras
@anonym_autor bez vetra sa ani list na strome nepohne. Aj tvoja otázka má svoj vyznam, lebo nik nechodí z nudy vkladať takéto témy ktorých je tu neúrekom.
No ja take vztahy poznam a niekolko... maju ale vsetky jednu spolocnu ceru a to, ze tie vsetky zeny su uspesne karieristky a ti muzi su z mojho pohladu neschopaci... byvaju u tych zenach, nechaju sa pomaly zivit, nevadi im, ze nebudu mat rodinu.. proste doba sa zmenila.. muzi nevedia byt muzmi (nie vsetci samozrejme).. a tak sa zavesia na nejaku, ktorá si tým zas kompenzuje svoje premeskane.. mam 3 blizke taketo kamaratky jedna ma cyklistu... pekne hobby ale tym sa neuzivis.. druha ma vodica sanitky.. a tretia sice pravnika, ale dlhodobo nezamestnaneho.. chalanko si chodi po turistikach a na pivo s kamosmi.. proste otras
@slaskou1975 skutocne to nema hlbsi vyznam.
@anonym_3efb3f ja zas poznam ludi co sa maju skutocne radi. Asi je to fakt o kruhoch ako tu bolo spomenute. Napriklad u nas to bolo tak ze ked sme sa spoznali mal inu, mladsiu od seba, uspesnejsiu odomna. A nie, nerozbila som im vztah.
Asi su mladi chlapci menej schopni slusne zarabat, tak chcu nejaku co ich uzivi 🫠
Asi su mladi chlapci menej schopni slusne zarabat, tak chcu nejaku co ich uzivi 🫠
@vanilkovazmrzka v zivote som nepoznala muza co by sa nechal vydrziavat zenou. 😆

@anonym_autor ja takého nikoho nepoznám okrem mojej maminy a jej manžela 😄 asi som z iného kraja, tu preferujú mladšie..