icon

Prečo sú staršie ženy stále populárnejšie medzi mužmi?

8. júl 2025

Ahoj. Toto je len taká oddychová téma. Nič neriešim. Neviem či len v mojom okolí to tak je, ale čoraz častejšie vídavam páry kde je žena staršia než muž. Ja mám tiež mladšieho partnera. Zaujíma ma názor ľudí ako to vidíte. Prečo si myslíte že sa to obrátilo s dobou?

Strana
z2
vanilkovazmrzka
9. júl 2025
@anonym_autor

@vanilkovazmrzka v zivote som nepoznala muza co by sa nechal vydrziavat zenou. 😆

@anonym_autor no tak to sa musis zacat zoznamovat s tymi mladymi, kedze o tych je rec

autor
9. júl 2025
@vanilkovazmrzka

@anonym_autor no tak to sa musis zacat zoznamovat s tymi mladymi, kedze o tych je rec

@vanilkovazmrzka jedneho mam doma. A okrem toho ze je o neho postarane ako o ktorehokolvek ineho chlapa, ho nijak zvlast nesponzorujem.

spongebob1
9. júl 2025
@anonym_autor

@vanilkovazmrzka v zivote som nepoznala muza co by sa nechal vydrziavat zenou. 😆

@anonym_autor Ved polovica muzov sa necha vydrziavat! Ci varenie, pranie, upratovanie(pokial panko pozera tv, spi, hra futbal( nie je forma vydrziavania? Museli by platit zenu v domacnosti a takto to vacsina zien robi. Vydrziava si muza touto formou!

autor
9. júl 2025
@spongebob1

@anonym_autor Ved polovica muzov sa necha vydrziavat! Ci varenie, pranie, upratovanie(pokial panko pozera tv, spi, hra futbal( nie je forma vydrziavania? Museli by platit zenu v domacnosti a takto to vacsina zien robi. Vydrziava si muza touto formou!

@spongebob1 ja som asi prilis stara skola na toto. Mne to nepride ako taka velka praca postarat sa o domacnost. Nemam pocit ze mam viac prace nez ked som byvala sama. A tiez nepoznam zenu ktora by mala pocit ze robi nieco extremne tym ze operie.

uzivajden25h
9. júl 2025
@anonym_autor

@spongebob1 ja som asi prilis stara skola na toto. Mne to nepride ako taka velka praca postarat sa o domacnost. Nemam pocit ze mam viac prace nez ked som byvala sama. A tiez nepoznam zenu ktora by mala pocit ze robi nieco extremne tym ze operie.

@anonym_autor
@ozaj si príliš stará. Tebe to vyhovuje niekomu nie. Niektoré dámy jednoducho nebudú investovať do vzťahu viac ako dostavaju a tým myslím aj napr domáce práce. Teba to baví, možno je to tvoja záľuba. Ale nemusí byť kazdeho

autor
9. júl 2025
@uzivajden25h

@anonym_autor
@ozaj si príliš stará. Tebe to vyhovuje niekomu nie. Niektoré dámy jednoducho nebudú investovať do vzťahu viac ako dostavaju a tým myslím aj napr domáce práce. Teba to baví, možno je to tvoja záľuba. Ale nemusí byť kazdeho

@uzivajden25h mne to len nepride ako investicia do vzathu postarat sa o domacnost. Teda ak zije zena sama a uprace si a operie tak investuje? Nie, proste je to normalne mat cisto. Aka je potom uloha zeny? Jasne, pokial je chlap vyslovene povalac je to ine. Ale v normalnom vztahu, kde muz zastava svoju rolu a zena svoju aby som sa citila ako chudera ze pustim pracku? A to je vlastne asi odpoved na moju povodnu otazku. A som rada ze moj chlap sa ma pri mme dobre.

spongebob1
10. júl 2025

@anonym_autor Mozem sa spytat na tvoj vek a taktiez priatelov?

autor
10. júl 2025
@spongebob1

@anonym_autor Mozem sa spytat na tvoj vek a taktiez priatelov?

@spongebob1 31 a 26

lb1984
11. júl 2025

@anonym_autor myslím že ženy napriek tomu že sú starsie sú ine ako to bolo kedysi. Jednak sa viac o seba staraju viac si uzivaju život. Muži vacsinou chcu pohodu a klud a spravidla čím starsia tým vyrovnanejsia; samostatnejsia a ako som pisala pokial je žena aktivna bez ohladu na vek a má radost zo zivota verim že pre vyspelejsieho muza ktoremu neide len o vzhlad je rovnako ak nie viac zaujimavejsia ako možno jeho rovesnicky či mladsie. Nie raz sa mi stalo že aj ten moj sa otočil za pekne upravenou ženou 45+ skor ako za 20. A tiez si myslím že v dnesnej dobe maju mladí ine priority a hodnoty co tak pocuvam a citam tj skor si užívat, neviazat sa atd

Strana
z2