Prosim kolko je viac sexualnych partnerov? A viac naraz alebo za zivot? 🙂
Necitim sa menejcenne tak neviem, ci preto, ze som ich mala malo alebo 😅🤷♀️
@petamich čo je malo,lebo pre niektoré tu aj keď sa vyspis s niekym jednorazovom a bude ti iba raz v živote budes menejcenna a ešte aj nezáleží zdravotne priblemi
@petamich čo je malo,lebo pre niektoré tu aj keď sa vyspis s niekym jednorazovom a bude ti iba raz v živote budes menejcenna a ešte aj nezáleží zdravotne priblemi
@minenkaa menejcenná? S tymto názorom som sa este nestretla.
Ano, mám názor na ženy, ktoré skáču z postele do postele. Ale je to ich vec, rozhodne ich za menejcenné nepovažujem. Skor mi pride, ze si menej vážua samé seba.
@minenkaa od kedy je žena menejcenná len preto, že sa vyspala s niekým jednorázovo? Napr. nepôjdem do vzťahu, ak nám nebude klapať sex.. takže hold niekedy po prvom sexe, kde nie je chémia, sa viac neuvidíme 😄 ako to má inak človek zistiť, keď to neskúsi.. ja si dosť zakladám na sexe, je to pre mňa dosť dôležitý článok v partnerstve a tak si myslím, že to funguje aj naopak u mužov a nebude so ženou, čo mu nevyhovuje (samozrejme neťahám všetkých do jedného vreca 😄)
Ešte by ma zaujímalo, či si niekto robí čiarky, lebo ja osobne svoj intímny život nepreberám s nikým. Je jasné, že ak žena do 25 rokov randí s 15, tak je to už dosť, ale nemyslím si o nej nič, je mi to jedno
A to ona komu vešia na nos že koľko sexuálnych partnerov mala?
To niekomu hlási?
@evickuska to je uplne jedno ,či naraz alebo postupne,veď je to vlastne jedno
@minenkaa nie je ak dokazes naraz mat 10 chlapov v jeden vecer, uf mas problem ale ak ich mas za sebou 100, poloz si otazku pre koho si menejcenna? a ta odpoved ti odpovie... musis hladat takeho, ktory je dospely, zmieri sa s tym a neriesi minulost ☺️
Necítim sa menejcenná a ani sa nehanbím za počet mojich sexuálnych partnerov a či ma niekto považuje za menejcennú mi je totálne ukradnuté 😁 chlapi sa ma na počet partnerov nikdy nepýtali ale po sexe so mnou konštatovali, že som ich musela mať dosť 🤣🤣🤣
@minenkaa tak v prvom rade dakujem za pochopenie, ze sa nebudem venovat jednej teme pol dna, ktora sa ani netyka autorky a ze si teda zalozila vlastnu temu, aby si dostala odpoved, aj ked mohla si to rozpisat aj viac, aby sa k danej teme mohli vyjadrit aj ostatni a tak by si vedela ake odpovede prevazuju. Tak moja odpoved je, ze podla mojho nazoru, ked ma zena sex na prvom rande je u muza povazovana za lahko dostupnu, cize v jeho ociach za menej cennu ( nie v mojich ociach a ani nie v kazdom pripade), ale aj podla toho co tu citam je tych pripadov viac nez dost. Ak muz povazuje zenu za menej cennu, ked mu da zena na prvom rande nevidim na tom nic zle, lebo z mojho pohladu je prirodzene, ze clovek si vazi viac toho co tazsie dosiahne. Co sa tyka casteho striedania partnetov moze to mat zdravotne nasledky, ak niekto skace z postele do postele rozne pohlavne choroby. K predoslej teme, teda ku komentaru ci sa potom, zena podriaduje pre muza, nie nepodriaduje sa, ked je tu zena pre muza a muz pre zenu, tak si myslim, ze ide o normalny vztah a nie podriadovanie sa a tiez, ked sa chce zena zapacit muzovi neznamena, ze sa mu podriaduje.
Mala som celkom bujaru mladost 🙂 nepovazujem sa za menejcennu, ani nikto ma nepovazuje
Navyse, nemam vytetovanu ciarku za kazdeho chlapa, takze to ludia ani nevedia.
@minenkaa tak v prvom rade dakujem za pochopenie, ze sa nebudem venovat jednej teme pol dna, ktora sa ani netyka autorky a ze si teda zalozila vlastnu temu, aby si dostala odpoved, aj ked mohla si to rozpisat aj viac, aby sa k danej teme mohli vyjadrit aj ostatni a tak by si vedela ake odpovede prevazuju. Tak moja odpoved je, ze podla mojho nazoru, ked ma zena sex na prvom rande je u muza povazovana za lahko dostupnu, cize v jeho ociach za menej cennu ( nie v mojich ociach a ani nie v kazdom pripade), ale aj podla toho co tu citam je tych pripadov viac nez dost. Ak muz povazuje zenu za menej cennu, ked mu da zena na prvom rande nevidim na tom nic zle, lebo z mojho pohladu je prirodzene, ze clovek si vazi viac toho co tazsie dosiahne. Co sa tyka casteho striedania partnetov moze to mat zdravotne nasledky, ak niekto skace z postele do postele rozne pohlavne choroby. K predoslej teme, teda ku komentaru ci sa potom, zena podriaduje pre muza, nie nepodriaduje sa, ked je tu zena pre muza a muz pre zenu, tak si myslim, ze ide o normalny vztah a nie podriadovanie sa a tiez, ked sa chce zena zapacit muzovi neznamena, ze sa mu podriaduje.
@domkakvet a ešte som sa pýtala,či v tomto duchu aj vychovávaš svoje deti alebo chces a či aj svojim deťom budes rozprávať ,ako chcú chlapi zeny len na sex a využiť ich a zena v podstate ani nemá nič zo sexu
Pretože v tej druhej téme si to brala ako ochranu
Tie zdravotne problemi to nie je až rak horúce sk sa používa prezervativ ,inak aj pri prvom sexe sa dá nakaziť ,to že ma zena malo sexuálnych partnerov nezaručuje nenakazenie sa pohlavnom chorobou
@domkakvet uuuf, tak to idem poďakovať manželovi, že ma neberie za menejcennú a ľahkú ženu, lebo sme sa spolu vyspali na prvom rande 🙈 a že ma miluje za to aká som a nerieši nejaký počet mojich expartnerov 😄 to by som musela byť menejcenná pre všetkých mojich dlhoročných partnerov, lebo sme nečakali na sex pol roka 😄
@domkakvet ti podriadenie chlapom som myslela tak,že to že podľa teba muži považujú ženu za menejcennu ak mala viac partnerov ,nemajú mať zeny sex kedy chcú a s kým chcú?
Necitala som predchadzajucu diskusiu, ale vyspat sa s muzom na prvom rande je take....dvihlo by mi kustik obocie.
Nevnímam také ženy ako menejcenné, ale ako promiskutné rozhodne, lebo to je fakt. Mám kamošku a tá sa mi priznala, že mala vysoké číslo, že ho ani neprezradí. Netuším, koľko to bolo. Povedala, že sa hanbí za svoju minulosť a vrátila by to späť. Ja som mala v živote dvoch sexuálnych partnerov a nemám problém sa k tomu priznať. Heh, raz mi jeden kolega povedal, že to je veľmi málo.😁
Ak si to vytiahla z tej diskusie, že trtkáš všade kadiaľ chodíš to ti ešte pekne napisala
Necitala som predchadzajucu diskusiu, ale vyspat sa s muzom na prvom rande je take....dvihlo by mi kustik obocie.
@beata_k tak mužom sa zdvíha väčšinou niečo iné a nie obočie 🙂
Ak si to vytiahla z tej diskusie, že trtkáš všade kadiaľ chodíš to ti ešte pekne napisala
@anonym_862216 ?

Prosim kolko je viac sexualnych partnerov? A viac naraz alebo za zivot? 🙂
Necitim sa menejcenne tak neviem, ci preto, ze som ich mala malo alebo 😅🤷♀️