icon

Prečo sú ženy s viacerými partnermi považované za menejcenné?

minenkaa
17. júl 2025

@domkakvet
Zakladám koli tebe diskusiu,prečo sú zeny čo majú viac sexuálnych partnerov menejcenne

anonym_75d93a
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa tak v prvom rade dakujem za pochopenie, ze sa nebudem venovat jednej teme pol dna, ktora sa ani netyka autorky a ze si teda zalozila vlastnu temu, aby si dostala odpoved, aj ked mohla si to rozpisat aj viac, aby sa k danej teme mohli vyjadrit aj ostatni a tak by si vedela ake odpovede prevazuju. Tak moja odpoved je, ze podla mojho nazoru, ked ma zena sex na prvom rande je u muza povazovana za lahko dostupnu, cize v jeho ociach za menej cennu ( nie v mojich ociach a ani nie v kazdom pripade), ale aj podla toho co tu citam je tych pripadov viac nez dost. Ak muz povazuje zenu za menej cennu, ked mu da zena na prvom rande nevidim na tom nic zle, lebo z mojho pohladu je prirodzene, ze clovek si vazi viac toho co tazsie dosiahne. Co sa tyka casteho striedania partnetov moze to mat zdravotne nasledky, ak niekto skace z postele do postele rozne pohlavne choroby. K predoslej teme, teda ku komentaru ci sa potom, zena podriaduje pre muza, nie nepodriaduje sa, ked je tu zena pre muza a muz pre zenu, tak si myslim, ze ide o normalny vztah a nie podriadovanie sa a tiez, ked sa chce zena zapacit muzovi neznamena, ze sa mu podriaduje.

@domkakvet neviem, či si si robila štatistiku, ale muži vo väčšine prípadov uvítajú, ak je žena skúsenejšia a neleží ako poleno. Možno pár mužov, často zakomplexovaných ocení, že má doma ženu, ktorá bola pannou, keď ju spoznal, ale túži po skúsenej. Vôbec tým nechcem znevažovať to, že sa pár rozhodne čakať do svadby, poznám taký, čakali 7 rokov, kým skončili VŠ, sú spolu roky, majú tri deti. Je to ich vec. Tak isto je nepovažujem za menejcennú ženu, ktorá tých partnerov vystriedala dajme tomu desať. No užívala si, ak bola nezadaná, muž tiež, nikomu tým neubližovala. Za menejcennú pobažujem ženu, ktorá su začne so zadaným mužom, To je u mňa chudera, ktorá nemá na viac. A nezabúdaj, že žena môže mať veľa sexuálnych partnerov, o ktorých sa nikdy nedozvieš

betulinka1
17. júl 2025

@minenkaa hlavne naco by som to vešala niekomu na nos kolko som ich mala. Co koho do toho.

mira0611
17. júl 2025
@minenkaa

@mamutka jednoducho keď mala za zivot viac sexuálnych partnerov

@minenkaa ahoj autorka, ked mala zena viacerych partnerov nepovazujem ju za menejcennu.
Mala som vsak kolegynu, ktora mala prosim pekne 3 partnerov naraz. Mala zenateho milenca, ktory sa kvoli nej rozvadzal (so zenou mali par mesacne babatko), na teambuidingu si zasukala aj s kolegom, ktory mal tehotnu partnerku (na vsetkych moznych podujatiach spala s tymto kolegom) a bol 3.adept ktory za nou chodil, k nam do lrace ona k nemu zvykla vybehnut cez prestavku, nasadla k nemu do auta a vacsinou vystupila s nejakym darcekom (doniesol jej nejake ranajky, obed...) ja som si naivne myslela je to jej brat, ale potom vysvitlo, ze nie je. Tak za menejcennu som ju nepovazozala, ale za k.rvu to ano.
V mojom okoli, je ona jedina, ktoru poznam a odsudzujem.
Mala som aj kamaratky, ktore mali milencov, ale vedela som aj to, ze maju zle manzelstvo, ze si ziju ako 2 rastliny vedla seba a bavia sa o detoch.
A zrazu prisiel niekto, vedla ktoreho sa citili byt zenou, s ktorym si rozumeli a boli aj zamilovane...
Neuznavam taketo vztahy, ale nie je to moj zivot, a je to tazke, ked je v tom vztahu aj dieta ktoremu nechces ublizit...

alyson29
17. júl 2025
@beata_k

Necitala som predchadzajucu diskusiu, ale vyspat sa s muzom na prvom rande je take....dvihlo by mi kustik obocie.

@beata_k vidíš a my sme od toho prvého rande aj oficiálne spolu a asi ho tá noc natoľko okúzlila, že si ma až zobral 😄

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet a ešte som sa pýtala,či v tomto duchu aj vychovávaš svoje deti alebo chces a či aj svojim deťom budes rozprávať ,ako chcú chlapi zeny len na sex a využiť ich a zena v podstate ani nemá nič zo sexu
Pretože v tej druhej téme si to brala ako ochranu
Tie zdravotne problemi to nie je až rak horúce sk sa používa prezervativ ,inak aj pri prvom sexe sa dá nakaziť ,to že ma zena malo sexuálnych partnerov nezaručuje nenakazenie sa pohlavnom chorobou

@minenkaa co sa tyka vo vychove, tak ano za mna je dobre spomenut aj to, ze su aj muzi, ktori chcu zenu iba na sex, samozrejme v primeranom veku dietata. Pohlavnou chorobou sa moze zena nakazit aj pri jednom partnerovi, ja sa vzdy vyjadrujem k tomu co je viac pravdepodobne, cize vacsia sanca je, ze sa nakazi zena s viacerymi partnermi ako zena s jednym. Nikde som nepisala, ze zena co mala viac partnetov je menej cenna, su zeny ktorym nevynde ani 20 vztah, ale mne osobne by bolo trapne niekomu povedat, ze som mala priklad 20 muzov, ale tak to som ja.
@alyson29 nie su vsetci taki, som rada, ze si natrafila na takeho, ze vam to obom vyhovuje.

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa co sa tyka vo vychove, tak ano za mna je dobre spomenut aj to, ze su aj muzi, ktori chcu zenu iba na sex, samozrejme v primeranom veku dietata. Pohlavnou chorobou sa moze zena nakazit aj pri jednom partnerovi, ja sa vzdy vyjadrujem k tomu co je viac pravdepodobne, cize vacsia sanca je, ze sa nakazi zena s viacerymi partnermi ako zena s jednym. Nikde som nepisala, ze zena co mala viac partnetov je menej cenna, su zeny ktorym nevynde ani 20 vztah, ale mne osobne by bolo trapne niekomu povedat, ze som mala priklad 20 muzov, ale tak to som ja.
@alyson29 nie su vsetci taki, som rada, ze si natrafila na takeho, ze vam to obom vyhovuje.

@domkakvet pardon napisala si že ak ma zena sex na prvom rande je lacná
Tak teda lacná znamená čo
Mala som viac sexuálnych partnerov a nakazil ma manžel ,tak teda ako to je .Veľa ľudí sa nakazí práve v partnerstve ,kde sa malo používa orezervativ

beata_k
17. júl 2025
@alyson29

@beata_k vidíš a my sme od toho prvého rande aj oficiálne spolu a asi ho tá noc natoľko okúzlila, že si ma až zobral 😄

@alyson29 Super, blahozelam.

domkakvet
17. júl 2025
@anonym_75d93a

@domkakvet neviem, či si si robila štatistiku, ale muži vo väčšine prípadov uvítajú, ak je žena skúsenejšia a neleží ako poleno. Možno pár mužov, často zakomplexovaných ocení, že má doma ženu, ktorá bola pannou, keď ju spoznal, ale túži po skúsenej. Vôbec tým nechcem znevažovať to, že sa pár rozhodne čakať do svadby, poznám taký, čakali 7 rokov, kým skončili VŠ, sú spolu roky, majú tri deti. Je to ich vec. Tak isto je nepovažujem za menejcennú ženu, ktorá tých partnerov vystriedala dajme tomu desať. No užívala si, ak bola nezadaná, muž tiež, nikomu tým neubližovala. Za menejcennú pobažujem ženu, ktorá su začne so zadaným mužom, To je u mňa chudera, ktorá nemá na viac. A nezabúdaj, že žena môže mať veľa sexuálnych partnerov, o ktorých sa nikdy nedozvieš

@anonym_75d93a nie je pre mna taka zena menej cenna, uz som to vysvetlila v komentaroch na prvej strane a nerobila som si statistiku, ci maju muzi radi skusenejsiu, alebo nie a tato tema je o inom a nie co dokaze zena v postely, lebo lepsia moze byt aj ta co mala partnerov menej, tak ze to nie je o tom.

anonym_d274bb
17. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet ono je to veľmi individuálne s tými nakazami.. mňa nakazil môj prvý partner v 16, s ktorým som chodila 3 roky. Mala som ureaplazmu, mladá a nešťastná, kde sa to vzalo, veď som len nedávno prišla o panenstvo. A on ako moja prvá láska si prášil všetko, čo bolo atraktívne a nevedela som o tom 🤷‍♀️

maya_hi
17. júl 2025

@minenkaa ťažko povedať kto ich považuje za menejcenné. Chlapi ktorí to striedajú asi nie. Myslím že pre väčšinu normálnych chlapov to bude na prvý pohľad pôsobiť možno dráždivo, a príťažlivo, ale na druhý, sa takejto žene vyhnú a určite s ňou nebudú chcieť seriózny vzťah. Ak aj áno, celý život ich to bude škrieť a budú jej to zazlievať. V niektorých kultúrach, ako vieme, sa dodnes vysoko cení panenstvo. Úprimne, na mňa osobne taká žena pôsobí skôr špinavo. Toto slovo to asi vystihuje najviac. Nič v zlom. Naozaj to mám problém ospravedlniť po takej fyzickej stránke. "Koľko tam toho mala" 🫣 Nevenujem sa tomu, ale keď som čítala o pohľade na sex z optiky niektorých východných náboženstiev, ide z duchovného hľadiska aj o vzájomné vymieňanie energií. Že žena sa mužovi otvára a preto by mala byť veľmi obozretná, "čo sa stane jej súčasťou, koho k sebe pustí". Som kresťanka, ale s takýmto pohľadom celkom súhlasím. Naše telá predsa nie sú len kus mäsa. Sú to naozaj chrámy o ktoré by sme sa mali starať a rozmýšľať komu dovolíme sa ich dotýkať, niečo s nimi robiť. Nie sme predsa "veci", handry, ktoré operieme ak sa pošpinia. Mladá generácia kresťanov sa vracia dokonca k úplnej čistote pred manželstvom a vôbec sa im nečudujem. Sex je fajn, áno, je dôležitou súčasťou partnerstva, ale... dosť sa preceňuje. V konečnom dôsledku stojí partnerstvo na úplne iných veciach a nakoniec, aj v tomto smere sa pri dobrej komunikácii partnerov dá zdokonaľovať a nachádzať riešenia 😏 Pri dnešnom "presexovanom" svete už sú niektorí mladí naozaj často obozretnejší a rozumnejší, ako sme boli kedysi. Je to každého osobná vec... ale nech sa potom nečuduje čo to urobí s jeho životom, vnímaním samého seba, vlastnej hodnoty 🤷🏻‍♀️

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet pardon napisala si že ak ma zena sex na prvom rande je lacná
Tak teda lacná znamená čo
Mala som viac sexuálnych partnerov a nakazil ma manžel ,tak teda ako to je .Veľa ľudí sa nakazí práve v partnerstve ,kde sa malo používa orezervativ

@minenkaa napisala som, ze pre muza moze byt taka zena lacna, nie pre mna, uz som ti to vysvetlila na prvej strane, niekde som to videla aj v statistikach, ale to sa mi nechce hladat, tak ze ukazuju to aj statistiky, mozes si to dohladat, alebo skus dat do Al ci ti to nenajde.

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa napisala som, ze pre muza moze byt taka zena lacna, nie pre mna, uz som ti to vysvetlila na prvej strane, niekde som to videla aj v statistikach, ale to sa mi nechce hladat, tak ze ukazuju to aj statistiky, mozes si to dohladat, alebo skus dat do Al ci ti to nenajde.

@domkakvet pre teba je lacná ta zena

minenkaa
autor
17. júl 2025
@maya_hi

@minenkaa ťažko povedať kto ich považuje za menejcenné. Chlapi ktorí to striedajú asi nie. Myslím že pre väčšinu normálnych chlapov to bude na prvý pohľad pôsobiť možno dráždivo, a príťažlivo, ale na druhý, sa takejto žene vyhnú a určite s ňou nebudú chcieť seriózny vzťah. Ak aj áno, celý život ich to bude škrieť a budú jej to zazlievať. V niektorých kultúrach, ako vieme, sa dodnes vysoko cení panenstvo. Úprimne, na mňa osobne taká žena pôsobí skôr špinavo. Toto slovo to asi vystihuje najviac. Nič v zlom. Naozaj to mám problém ospravedlniť po takej fyzickej stránke. "Koľko tam toho mala" 🫣 Nevenujem sa tomu, ale keď som čítala o pohľade na sex z optiky niektorých východných náboženstiev, ide z duchovného hľadiska aj o vzájomné vymieňanie energií. Že žena sa mužovi otvára a preto by mala byť veľmi obozretná, "čo sa stane jej súčasťou, koho k sebe pustí". Som kresťanka, ale s takýmto pohľadom celkom súhlasím. Naše telá predsa nie sú len kus mäsa. Sú to naozaj chrámy o ktoré by sme sa mali starať a rozmýšľať komu dovolíme sa ich dotýkať, niečo s nimi robiť. Nie sme predsa "veci", handry, ktoré operieme ak sa pošpinia. Mladá generácia kresťanov sa vracia dokonca k úplnej čistote pred manželstvom a vôbec sa im nečudujem. Sex je fajn, áno, je dôležitou súčasťou partnerstva, ale... dosť sa preceňuje. V konečnom dôsledku stojí partnerstvo na úplne iných veciach a nakoniec, aj v tomto smere sa pri dobrej komunikácii partnerov dá zdokonaľovať a nachádzať riešenia 😏 Pri dnešnom "presexovanom" svete už sú niektorí mladí naozaj často obozretnejší a rozumnejší, ako sme boli kedysi. Je to každého osobná vec... ale nech sa potom nečuduje čo to urobí s jeho životom, vnímaním samého seba, vlastnej hodnoty 🤷🏻‍♀️

@maya_hi tu sa nejedna o skákanie z postele do postele ,ale o sex na prvom rande ale mať viac ako jedného dvoch partnerov
Ja zas poznam veľa mladých kresťanov čo majú sex aj pred manželstvom

maya_hi
17. júl 2025
@minenkaa

@maya_hi tu sa nejedna o skákanie z postele do postele ,ale o sex na prvom rande ale mať viac ako jedného dvoch partnerov

@minenkaa veď o tom píšem. O viacerých partneroch. A áno, aj ja som mala sex pred manželstvom. Chcela si názor, pohľad, či si sa chcela hádať? 🙂

minenkaa
autor
17. júl 2025
@maya_hi

@minenkaa veď o tom píšem. O viacerých partneroch. A áno, aj ja som mala sex pred manželstvom. Chcela si názor, pohľad, či si sa chcela hádať? 🙂

@maya_hi normálne sim odpovedala na tvoj komentár

anonym_d274bb
17. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa ja mám taký pocit, že to hovoria len neatraktívne ženy.. také, o ktoré muži moc neprejavovali nikdy záujem. Pretože nepoznám žiadnu atraktívnu ženu, ktorá by na druhú povedala, že je lacná len preto, že im to po sexe nevyšlo a to neznamená byť hneď promiskuitná (žena alebo muž môžu mať vážny záujem, no po sexe, kde nie je chémia, záujem opadá a nebudú nasilu udržovať vzťah, keďže by im to neklapalo). Či ste sa hneď všetci trafili na prvý šup a vyhovoval vám v posteli? 😄

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@domkakvet pre teba je lacná ta zena

@minenkaa ospravedlnujem sa za nejasne vyjadrenie, bolo to myslene tak, ze v tom konkretnom pripade je za mna lacna u daneho muza, samozrejme nemusi byt, ale opieram sa o vacsinu, cize o vacsiu pravdepodobnost ale je pravda ze tiez si viac cenim to co sa dosahuje tazsie. Pre upresnenie, ked sa napriklad niekto stazuje na muza, ze nepomaha v domacnosti, podvadza, alebo nieco ine mozem napisat, ze sa ma s nim rozist, lebo je taky hentaky, ale v skutocnosti mam rada vsetkych ludi, cize je to pre dany konkretny pripad a situaciu s tym, ze sa opieram o to co je pravdepodobnejsie, ze sa to udeje.

anonym_75d93a
17. júl 2025
@maya_hi

@maya_hi myslím, že v tejto diskusii nejde o ženy, o ktorých okolie vie, že skočia do postele hocikomu, alebo o ženy, ktoré si počas VŠ privyrábali ako spoločníčky, ale o ženy, ktoré mali dvoch troch partnerov počas štúdia, potom manžela, po rozvode zase dvoch, troch a teraz žijú s ďalším v dlhodobom vzťahu. Okolie možno vie len o tých dvoch, s ktorými žena žila dlhodobo, prípadne ešte o jednom. Súčasný partner predsa nerieši počet predošlých, aspoň ja som to nikdy s nikým neriešila, nikoho to nezaujímalo. Aj keď chápem, že v dnešnej dobe, keď väčšina žien dáva všetko na sociálne siete, môže mať prehľad asi každý, tak je to ťažké.

anonym_75d93a
17. júl 2025
@domkakvet

@minenkaa ospravedlnujem sa za nejasne vyjadrenie, bolo to myslene tak, ze v tom konkretnom pripade je za mna lacna u daneho muza, samozrejme nemusi byt, ale opieram sa o vacsinu, cize o vacsiu pravdepodobnost ale je pravda ze tiez si viac cenim to co sa dosahuje tazsie. Pre upresnenie, ked sa napriklad niekto stazuje na muza, ze nepomaha v domacnosti, podvadza, alebo nieco ine mozem napisat, ze sa ma s nim rozist, lebo je taky hentaky, ale v skutocnosti mam rada vsetkych ludi, cize je to pre dany konkretny pripad a situaciu s tym, ze sa opieram o to co je pravdepodobnejsie, ze sa to udeje.

@domkakvet nerozumiem reči tvojho kmeňa - príspevok z 22:34

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@domkakvet si zena?

domkakvet
17. júl 2025
@anonym_75d93a

@domkakvet nerozumiem reči tvojho kmeňa - príspevok z 22:34

@anonym_75d93a je to odpoved pre autorku.
@minenkaa samozrejme.

alyson29
17. júl 2025
@anonym_d274bb

@minenkaa ja mám taký pocit, že to hovoria len neatraktívne ženy.. také, o ktoré muži moc neprejavovali nikdy záujem. Pretože nepoznám žiadnu atraktívnu ženu, ktorá by na druhú povedala, že je lacná len preto, že im to po sexe nevyšlo a to neznamená byť hneď promiskuitná (žena alebo muž môžu mať vážny záujem, no po sexe, kde nie je chémia, záujem opadá a nebudú nasilu udržovať vzťah, keďže by im to neklapalo). Či ste sa hneď všetci trafili na prvý šup a vyhovoval vám v posteli? 😄

@anonym_d274bb tak asi niektorým vyhovuje kupovať mačku vo vreci 😄 alebo fakt mali také šťastie, že sa vydali hneď za toho prvého 🤷🏻‍♀️

anonym_de8eb9
17. júl 2025

Čo takto ísť radsej posúložiť partnera ako tu rozoberat debiliny?

minenkaa
autor
17. júl 2025
@anonym_de8eb9

@anonym_de8eb9 je unavený prišiel o pól deviatej z prace

anonym_d274bb
17. júl 2025
@anonym_de8eb9

@anonym_de8eb9 môj už je usúložený a spí. Ďakujem za opytanie. A čo ten tvoj, keď máš čas čítať tieto debiliny?

nikoletta1712
17. júl 2025
@earlgrey

Necítim sa menejcenná a ani sa nehanbím za počet mojich sexuálnych partnerov a či ma niekto považuje za menejcennú mi je totálne ukradnuté 😁 chlapi sa ma na počet partnerov nikdy nepýtali ale po sexe so mnou konštatovali, že som ich musela mať dosť 🤣🤣🤣

@earlgrey To je krásny kompliment😁

minenkaa
autor
17. júl 2025
@domkakvet

@anonym_75d93a je to odpoved pre autorku.
@minenkaa samozrejme.

@domkakvet tak potom prečo tak často píšeš čo si myslia muži ,veď každej jednej žene to môže byt jedno, ak ten chlap s ňou chce mať len sex ,tak načo takého aj riesit,ak ten chlap nechce sex na prvom rande a zena áno tak to normálne povie a ak chcú obaja ten sex na prvom rande ,tak sa dvaja alebo koľkí sa stretnú dohodli na tom,dobrovoľne a nik si o nikom nebude myslieť ,že je lacní

earlgrey
17. júl 2025
@nikoletta1712

@earlgrey To je krásny kompliment😁

@nikoletta1712 Samozrejme, že je 🤣 pre mňa je kompliment aj to, keď mi niekto povie, že vyzerám ako tuleň 🤣 veď to je tak krásne a zlaté zviera

minenkaa
autor
17. júl 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 Samozrejme, že je 🤣 pre mňa je kompliment aj to, keď mi niekto povie, že vyzerám ako tuleň 🤣 veď to je tak krásne a zlaté zviera

@earlgrey mám boty z tuleňa

domkakvet
17. júl 2025
@minenkaa

@anonym_de8eb9 je unavený prišiel o pól deviatej z prace

@minenkaa okrem toho si podla mna zalozila neobjektivnu diskusiu, mala si jasne polozit otazku, kde by sa kazdy vyjadril a nie vytrhnut z kontextu, aj tak by som ti odpovedala, ked ze viem, ze ta to zaujima, no je to nepodstatne nech si kazdy robi ako mu vyhovuje a hlavne nech zena nie je lacna pre muza, nie pre mna, myslim ze moj nazor je aj tak nepodstatny, aj ked statisticky casto pravdepodobny, ked ze radim nie z vlastnej skusenosti, ale podla vyskumov.