icon

Prečo sú ženy s viacerými partnermi považované za menejcenné?

minenkaa
17. júl 2025

@domkakvet
Zakladám koli tebe diskusiu,prečo sú zeny čo majú viac sexuálnych partnerov menejcenne

Strana
z7
macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@macatt nie, neľutovala, prečo by som to mala ľutovať? A áno, nezávisia, čo na tom nechapeš? A prečo mám dávať svojej vagíne stop? Ty so svojim chlapom nespíš, či čo?? Ty musíš byť jedna z tých zakomplexovaných žien, čo si s mužom na seba ostali.

@anonym_d274bb ach🫶 nikomu nič neodopieram, len svoju vagínu nedávam na počkanie😋

anonym_d274bb
18. júl 2025
@macatt

@anonym_d274bb ach🫶 nikomu nič neodopieram, len svoju vagínu nedávam na počkanie😋

@macatt na počkanie? 😄 Ic už spať prosím ťa a nestrápňuj sa.

macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@macatt a ešte mu určite odopieraš aj sex, jak aj svojej dcére. Diktátorka celej rodiny a moralistka žien. Uffff

@anonym_d274bb varím segedín, nemôžem ísť spať, nemáš rada? Pokecali by sme ako som to myslela, lebo strieľaš úplne vedľa a úplne to celé zle vidíš 🫣

anonym_d274bb
18. júl 2025
@macatt

@anonym_d274bb varím segedín, nemôžem ísť spať, nemáš rada? Pokecali by sme ako som to myslela, lebo strieľaš úplne vedľa a úplne to celé zle vidíš 🫣

@macatt podľa mňa ťa tvoj muž podvádza, inak si to nedokážem vysvetliť toto tvoje správanie voči druhým ženám 😄 taká nešťastná a zakomplexovaná..

macatt
18. júl 2025
@anonym_d274bb

@macatt podľa mňa ťa tvoj muž podvádza, inak si to nedokážem vysvetliť toto tvoje správanie voči druhým ženám 😄 taká nešťastná a zakomplexovaná..

@anonym_d274bb muža už nemám kurevníka dávno..a teraz som sa rozišla po 13 tich rokoch…netáraj, v čom zlá na iné ženy?
Poď konkrétne.. alebo dojdi na segedín..
Že som šťastná a spokojná zbytočne písať..

anonym_de8eb9
18. júl 2025

No tak toto je tu už riadne trápne

domkakvet
18. júl 2025
@macatt

@anonym_d274bb muža už nemám kurevníka dávno..a teraz som sa rozišla po 13 tich rokoch…netáraj, v čom zlá na iné ženy?
Poď konkrétne.. alebo dojdi na segedín..
Že som šťastná a spokojná zbytočne písať..

@macatt ja som sa uz sice vyjadrila k tomu, ze na tuto temu viac reagovat nebudem, sexu na prvom rande by som odolala, ale segedinu nie, vyzera super, mozem prist aj ja, zena so zastaralymi nazormi, slobodna a bezdetna, ktora nema predstavu o tom ako muzi vnimaju zeny?

macatt
18. júl 2025
@domkakvet

@macatt ja som sa uz sice vyjadrila k tomu, ze na tuto temu viac reagovat nebudem, sexu na prvom rande by som odolala, ale segedinu nie, vyzera super, mozem prist aj ja, zena so zastaralymi nazormi, slobodna a bezdetna, ktora nema predstavu o tom ako muzi vnimaju zeny?

@domkakvet Ježiši určiteeeee, segedín sa podaril👍
Si vítaná🩷 aspoň sa nebudem cítiť jak zatrpknutá, podvádzaná, závistlivá, zakomplexovaná diktátorka, čo rozkazuje vagíne 😃

domkakvet
18. júl 2025
@macatt

@domkakvet Ježiši určiteeeee, segedín sa podaril👍
Si vítaná🩷 aspoň sa nebudem cítiť jak zatrpknutá, podvádzaná, závistlivá, zakomplexovaná diktátorka, čo rozkazuje vagíne 😃

@macatt 😂😂😂😂

lubossi
20. júl 2025

Ja som presvedčený že na toto žiadne pravidlo ani vzorec platiť nebude. Každý má rád niečo iné. Pre mňa je žena, ktorá si užíva život so všetkým čo jej prináša príťažlivejsia, než nejaká puritanka, ktorá to má tak, že sex az po svadbe a navždy len s jedným. A viem si predstaviť chlapa ktorý to bude mať presne opačne.

Ale tu sa asi iné rozoberá. Mňa zaujal jeden dokumentárny film o mladých tigroch, ktorý začínali loviť. Keď chytili niečo, tak ich to nudilo a len letmo labou držali korisť a niekedy ju schválne pustili, aby ju mohli znova naháňať. Vedci to vysvetlovali tak, že ich láka ten adrenalín z lovu a následne dopaminova odmena za ulovenie, ale keď už tú korisť mali (a neboli hladní, tak to bola následne nuda).

lubossi
20. júl 2025

Podobne to vidím aj v ďalšom. Jeden sused je rybár a každu rybu, čo chytí hneď pusti. Keď som sa pýtal prečo, povedal, že jeho baví ich chytať, nie ich jesť a čím dlhšie na ňu čaká a bojuje s ňou, tým je ten zážitok preňho lepší. Načo druhý sused povedal, že jemu by sa s tým mordovat nechcelo radšej by zašiel do supermarketu a rybu si jednoducho kúpil.

anonym_500472
20. júl 2025

@minenkaa pretože tak to určili mnohé spoločnosti v histórii. Niekedy tak rozhodli muži, napriklad v Starej Zmluve v Biblii, aby zabránili ženám mať deti s inými mužmi. Muž si chcel chrániť, kto zdedí jeho majetok, a tak zaviedol zahanbovanie aj kameňovanie - popravu ženy, ktorá by si urobila dieťa s iným.

Sú o tom celé knihy, ako sa manželstvo vyvíjalo, ako a prečo sa kládol dôraz na neveru a obzvlášť na ženy, ktoré nesmeli voliť, mať vlastný bankový účet, pracovať tam kde muži.... aby sa zabránilo ženám v nezávislosti.

Dnes môžeš bezstrestne mať partnerov koľko chceš, nemusíš sa vydať, môžeš voliť, mať svoj bankový účet.
Ale tradícia je sviňa a ludia stále majú predsudky. Nielen voči ženám. Aj voči mnohým iným veciam, napriklad na základe cirkví, náboženstiev, alebo rozhodnutí Stalina, Pol Pota, Mao C Tunga.....

žena aj muž by mali robiť, čo chcú, ak tým nikomu neubližuju. ak partnera nepodvádzaš, neklameš, ak tvoji partneri vedia, že spávaš
s viacerymi, ak praktizuješ bezpečný sex, neprenášaš pohlavné choroby - tak nevidím problém. je to tvoj život, uži si ho.

anonym_650717
22. júl 2025

Ja poznám prípad, kde snúbenec zrušil svadbu, lebo sa dozvedel o neveste a jej minulosti, pritom dievča inteligentné, krásne, ale za manželku ju nechcel, bolo toho na neho moc.

maya_hi
24. júl 2025
@anonym_75d93a

@maya_hi myslím, že v tejto diskusii nejde o ženy, o ktorých okolie vie, že skočia do postele hocikomu, alebo o ženy, ktoré si počas VŠ privyrábali ako spoločníčky, ale o ženy, ktoré mali dvoch troch partnerov počas štúdia, potom manžela, po rozvode zase dvoch, troch a teraz žijú s ďalším v dlhodobom vzťahu. Okolie možno vie len o tých dvoch, s ktorými žena žila dlhodobo, prípadne ešte o jednom. Súčasný partner predsa nerieši počet predošlých, aspoň ja som to nikdy s nikým neriešila, nikoho to nezaujímalo. Aj keď chápem, že v dnešnej dobe, keď väčšina žien dáva všetko na sociálne siete, môže mať prehľad asi každý, tak je to ťažké.

@anonym_75d93a to je jedno akým spôsobom sa k nim dostala. To, o čom som písala sa týka všetkých 🤷🏻‍♀️ Stále je to jedna žena, jedno telo, jedna duša.... a veľa mužov (ktoré boli tiež možno s ďalšími ženami). Inak, nespomenula som riziko prenosu pohlavných chorôb, či vírusu HPV 🫤

Strana
z7