Prečo vo vzťahu vždy jeden miluje viac?
@nelka421 A to sa ako meria?
Ako vie ten druhý ako ho ja milujem? A ako viem ja ako on miluje mňa?
Láska sa nedá zmerať. Buď miluješ alebo nie....preto sa to volá láska. Láska však môže mať rôznu podobu ja ti môžem x krát za deň povedať Ľúbim ťa ....ale ty mne prejaviš lásku inak to neznamená že ťa ľúbim menej
@vanilkovazmrzka mozno neexistuje, ale každý ukazuje lásku inak..ja napríklad musím priznať, ze u nás je ten viacej milujúci môj muž..rozmaznáva ma, stará sa, mojká sa..ja pravý opak, odkedy mame malého som rada, že mám chvíľu pre seba 🤣 našťastie je zatiaľ tolerantný..ale teda veľa krát mi vyčíta, že ho nemilujem 🫣
@monicatko20 ale to je nieco ine 🙂 ano niekto moze prejavovat lasku viacerymi sposobmi, ale neznamena to ze lubi viac. Proste lubi. Niekto lubi a prejavuje to “len” vernostou a lojalitou. A to je akoze malo? Lebo nekupuje kvety a cokolady?
@wanduska327 Sak metrom🤣🙈
Ako vieš posúdiť, kto ako miluje a kto miluje menej a kto viac?
@nelka421 no pockat, ale ked je jednemu jedno a nech sa aj vztah ukonci..tak on nemiluje.....ak by to bolo je mu jedno, hlavne nech mame klud doma a ten druhy nech je stastny lebo mne na tom az tak nezalezi tak znamena, ze miluje len to nechce rozmazavat, kedze nevidi zmysel.... tiez si myslim, ze lasku nezmerias
@fairyy ďakujem za odpoveď. Skôr je to ten druhý prípad, že hlavne chce mať kľud...
@stastnamanzelka ďakujem za odpoveď. Veď tomu nerozumiem, načo to hovorí...
@nelka421 asi pravdepodobne nedokáže riešiť konflikty, tak je preňho jednoduchšie sa tváriť, že je mu to jedno, aj keď možno mu to úplne jedno nie je. Inak dosť dôležité je, o čo sa jedná, kde máte rôzne názory, či len nejaká blbosť alebo vážna vec typu bývanie, deti, svadba.
@tundra Ahaaa🫣👍🤣🤣
@monicatko20 moj manzel podobne...
Je taka vseobecna rada ze zeny by si mali vybrat takeho chlapa ktory ju ma viac rad ako ona jeho.

Podla mna sa da len milovat alebo nemilovat. Neexistuje meratelna miera lasky.