icon

Prečo ženy chcú všetko a mužom stačí pokoj?

17. jún 2025

Všimol som si, že čím viac sa snažím v partnerstve o rovnováhu a pohodu, tým viac mám pocit, že „to nestačí“. Ženy ako keby stále niečo riešili, chcú hlbšie rozhovory, intenzívnejšie zážitky, viac pozornosti. My chlapi sme často vďační za pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Nemyslím to zle, len si to porovnávam.

tenerifka
17. jún 2025

No komplex buniek je viac ako len jedna bunka......

petracandle
17. jún 2025

Áno, lebo všetci chlapi sú rovnakí a všetky ženy rovnaké 😃😃

januska12323
17. jún 2025

Ženský mozog pracuje inak ako mužský, to je vedecky aj životom dokázané.

adreena
17. jún 2025

Lebo muži sú z Marsu a ženy z Venuše.

mandzula
17. jún 2025

Daj sa dokopy s chlapom, mozete chillovat spolu.

ha_ha
17. jún 2025

Vieš čo, aj ženy by chceli pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Ale nemajú ho, lebo chlap chce ticho, pokoj a kľud po práci a očakáva, že o všetko, o čo sa treba postarať, sa postará žena. A keď ona chce, aby sa aj on o niečo staral, o deti, o domácnosť, o bežné veci v živote... tak on to berie, že ONA od neho niečo chce, ONA nedá pokoj.

yelena159
17. jún 2025

Veď sa daj dokopy s chlapom. Aký problém?

mondolina
17. jún 2025

chápem, ja som v tomto tiež ako muž. 👍

rejka7
17. jún 2025

Aj ženy majú rovnakú stavbu tela ako muži. Majú len jedny nervy, len dve ruky, ale dve, tri deti. Častokrát však má len muž právo a žena nie. Aj žena chce ticho a pokoj po práci, ale často ho kvôli mužovmu kľudu a regenerácii nemá.
No, ženy riešia, máš pravdu, niekto z rodiny musí vyriešiť jedlo, ho kúpiť, vyložiť, pripraviť, spratať. Deti poriešiť. No, to väčšinou nejde, keď je kľud a ticho. 🤔

panonia
17. jún 2025

Ja mam naštastie muža čo rad nakupuje a vlastne všetko rieši on lebo on to robí rád nechcem mu kaziť radosť....s Tebou by som teda nechcela byť😄😄😄.

maury
17. jún 2025

Nie je to vždy pravidlom. Ale ženy sú viac také emocionálnejšie, chcú cítiť také aj vnútorné spojenie so svojou polovičkou, i keď si to niekedy možno neuvedomujú a muži bývajú viac takí racionálnejší a pragmatickí, oni to tak do hĺbky neriešia, neanalyzujú. I keď tie vzorce sa časom môžu meniť a prispôsobovať sa. Ale zo všeobecnosti to tak bolo, vlastne základná psychologická analýza 🙂 preto ženy majú na takéto pokeci kamošky na tzv. "babské reči" ako to niektorí nazývajú.

ha_ha
17. jún 2025

Autor sa neozýva, asi chce pokoj, ticho a kľud. 😂

lubkovaandrejka
17. jún 2025
@ha_ha

Vieš čo, aj ženy by chceli pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Ale nemajú ho, lebo chlap chce ticho, pokoj a kľud po práci a očakáva, že o všetko, o čo sa treba postarať, sa postará žena. A keď ona chce, aby sa aj on o niečo staral, o deti, o domácnosť, o bežné veci v živote... tak on to berie, že ONA od neho niečo chce, ONA nedá pokoj.

@ha_ha presne si to vystihla!

betulinka1
17. jún 2025

Tiez chcem klud a ticho. Ale u nas to nie je mozne, lebo mojmu muzovi stale idu usta, nevie byt chvilu ticho…

strawberry0797
17. jún 2025

S kolkymi zenami si vo vztahu? Hovorit mozes max o tej jednej, ktora taka je.

mimirka32
17. jún 2025

To ako keby si opisal moj vztah s muzom😅

greywolf
18. jún 2025

Pretoze zena nikdy nieje spokojna, stale potrebuje riesit, ohovarat, porovnavat. 😀 muz je rad ked ma cas na seba, svoje myslienky, napady, vizie.

Bol pokus dali na opusteny ostrov skupinu zien, po par dnoch ohovarania, skupinkovanie, zla nalada. Ked zopakovali u muzov, boli spolu, opekali, spolocne postavili pristresok, ohnisko, plavali uzivali si prirodu.
Vzdy zalezi od osobnosti ale u vacsiny zien a muzov to je tak.

ha_ha
18. jún 2025
@greywolf

Pretoze zena nikdy nieje spokojna, stale potrebuje riesit, ohovarat, porovnavat. 😀 muz je rad ked ma cas na seba, svoje myslienky, napady, vizie.

Bol pokus dali na opusteny ostrov skupinu zien, po par dnoch ohovarania, skupinkovanie, zla nalada. Ked zopakovali u muzov, boli spolu, opekali, spolocne postavili pristresok, ohnisko, plavali uzivali si prirodu.
Vzdy zalezi od osobnosti ale u vacsiny zien a muzov to je tak.

@greywolf Daj zdroj na ten pokus, strašne by ma to zaujímalo.

grof_monte_christo
18. jún 2025

Aj mne stačí mať už hlavne svoj pokoj a nepotrebujem muža, s ktorým treba niečo analyzovať, riešiť a nasilu sa motivovať.

tykat
19. jún 2025

Ty vies co, ked sme minule kecali s kamoskami tak vacsina nechce vsetko, vacsina chce aby od nich nikto nic nechcel 😃