Prečo ženy chcú všetko a mužom stačí pokoj?
Všimol som si, že čím viac sa snažím v partnerstve o rovnováhu a pohodu, tým viac mám pocit, že „to nestačí“. Ženy ako keby stále niečo riešili, chcú hlbšie rozhovory, intenzívnejšie zážitky, viac pozornosti. My chlapi sme často vďační za pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Nemyslím to zle, len si to porovnávam.
Áno, lebo všetci chlapi sú rovnakí a všetky ženy rovnaké 😃😃
Ženský mozog pracuje inak ako mužský, to je vedecky aj životom dokázané.
Lebo muži sú z Marsu a ženy z Venuše.
Daj sa dokopy s chlapom, mozete chillovat spolu.
Vieš čo, aj ženy by chceli pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Ale nemajú ho, lebo chlap chce ticho, pokoj a kľud po práci a očakáva, že o všetko, o čo sa treba postarať, sa postará žena. A keď ona chce, aby sa aj on o niečo staral, o deti, o domácnosť, o bežné veci v živote... tak on to berie, že ONA od neho niečo chce, ONA nedá pokoj.
Veď sa daj dokopy s chlapom. Aký problém?
chápem, ja som v tomto tiež ako muž. 👍
Aj ženy majú rovnakú stavbu tela ako muži. Majú len jedny nervy, len dve ruky, ale dve, tri deti. Častokrát však má len muž právo a žena nie. Aj žena chce ticho a pokoj po práci, ale často ho kvôli mužovmu kľudu a regenerácii nemá.
No, ženy riešia, máš pravdu, niekto z rodiny musí vyriešiť jedlo, ho kúpiť, vyložiť, pripraviť, spratať. Deti poriešiť. No, to väčšinou nejde, keď je kľud a ticho. 🤔
Ja mam naštastie muža čo rad nakupuje a vlastne všetko rieši on lebo on to robí rád nechcem mu kaziť radosť....s Tebou by som teda nechcela byť😄😄😄.
Nie je to vždy pravidlom. Ale ženy sú viac také emocionálnejšie, chcú cítiť také aj vnútorné spojenie so svojou polovičkou, i keď si to niekedy možno neuvedomujú a muži bývajú viac takí racionálnejší a pragmatickí, oni to tak do hĺbky neriešia, neanalyzujú. I keď tie vzorce sa časom môžu meniť a prispôsobovať sa. Ale zo všeobecnosti to tak bolo, vlastne základná psychologická analýza 🙂 preto ženy majú na takéto pokeci kamošky na tzv. "babské reči" ako to niektorí nazývajú.
Autor sa neozýva, asi chce pokoj, ticho a kľud. 😂
Vieš čo, aj ženy by chceli pokoj, ticho a trochu kľudu po práci. Ale nemajú ho, lebo chlap chce ticho, pokoj a kľud po práci a očakáva, že o všetko, o čo sa treba postarať, sa postará žena. A keď ona chce, aby sa aj on o niečo staral, o deti, o domácnosť, o bežné veci v živote... tak on to berie, že ONA od neho niečo chce, ONA nedá pokoj.
@ha_ha presne si to vystihla!
Tiez chcem klud a ticho. Ale u nas to nie je mozne, lebo mojmu muzovi stale idu usta, nevie byt chvilu ticho…
S kolkymi zenami si vo vztahu? Hovorit mozes max o tej jednej, ktora taka je.
To ako keby si opisal moj vztah s muzom😅
Pretoze zena nikdy nieje spokojna, stale potrebuje riesit, ohovarat, porovnavat. 😀 muz je rad ked ma cas na seba, svoje myslienky, napady, vizie.
Bol pokus dali na opusteny ostrov skupinu zien, po par dnoch ohovarania, skupinkovanie, zla nalada. Ked zopakovali u muzov, boli spolu, opekali, spolocne postavili pristresok, ohnisko, plavali uzivali si prirodu.
Vzdy zalezi od osobnosti ale u vacsiny zien a muzov to je tak.
Pretoze zena nikdy nieje spokojna, stale potrebuje riesit, ohovarat, porovnavat. 😀 muz je rad ked ma cas na seba, svoje myslienky, napady, vizie.
Bol pokus dali na opusteny ostrov skupinu zien, po par dnoch ohovarania, skupinkovanie, zla nalada. Ked zopakovali u muzov, boli spolu, opekali, spolocne postavili pristresok, ohnisko, plavali uzivali si prirodu.
Vzdy zalezi od osobnosti ale u vacsiny zien a muzov to je tak.
@greywolf Daj zdroj na ten pokus, strašne by ma to zaujímalo.
Aj mne stačí mať už hlavne svoj pokoj a nepotrebujem muža, s ktorým treba niečo analyzovať, riešiť a nasilu sa motivovať.
Ty vies co, ked sme minule kecali s kamoskami tak vacsina nechce vsetko, vacsina chce aby od nich nikto nic nechcel 😃

No komplex buniek je viac ako len jedna bunka......