icon

Prečo ženy klamú pri online písaní?

roman9763
26. feb 2024

Ahojte všetky slobodné, zadané, rozvedené, osamotené a zaľúbené ženy 🙂.

Rozmýšľal som, že či sem vôbec čosi písať ale veď bude aspoň diskusia a možno sranda 😀🙂.

Stala sa mi taká príhoda a chcem sa s Vami o ňu podeliť a vedieť možno aj váš názor.

Písal som si s jednou 20 ročnou babou/ženou. Písali sme si nejaké 2 mesiace. Spoznal som ju na jednej nemenovanej internetovej stránke. Napísal som jej ja prvý. Začalo to celkom pekne a sľubne. Písali sme si podstate každý deň alebo každý druhý deň. Časom mi dala číslo na WhatsApp. Sociálne siete ako Facebook alebo Instagram mi nechcela dať lebo vraj si tie siete chce zrušiť, ani mi nechcela povedať ako sa volá priezviskom ani kde býva ....Prišlo mi to celkom podozrivé a čudné ale neriešil som to ešte lebo sa mi s ňou dobre písalo. Keď som sa jej pýtal na vzťahy, tak povedala že nemala skoro 3 roky frajera ...Písali sme si veľa správ až by som povedal že dlhé litánie. Keď som jej odpisoval, tak mi to trvalo aj vyše pol hodiny. Písali sme si o všetkom možnom ako je škola, práca, rodina, vzťahy, peniaze, milovanie, túžby sny a ciele atď... Po čase sa mi začala čím ďalej tým viac páčiť ako písala a čo písala. Potom sme si aj poslali fotky. Na fotke vyzerala veľmi pekne až sexy veľmi rozkošne vyzerala. Potom som jej tiež poslal fotky s tým že možno mi už prestane písať, (lebo som miešanec a myslel som, že jej to bude vadiť) opak bol pravdou, napísala že som zlatý a že vyzerám dobre, samozrejme že ma to aj potešilo. Po čase som ju zavolal von ale odmietla a povedala, že si malo píšeme. Povedal som si že fajn, ak bude chcieť, tak aj sama má časom zavolá lebo už vie že mám záujem. No od vtedy sme si už moc nepísali iba zopár správ. Ja som potom aj o pár dní ochorel dosť, takže som jej ani nechcel písať keď ani neodpísala ona naposledy. Ale stále som na ňu myslel a premýšľal, že čo môže robiť. Zrazu ma napadlo v hlave, že by som ju mohol skúsiť nájsť na internete aj sám. Dal som si tú námahu ale len pre 2 dôvody. Po 1. Nudil som sa a mal som veľa času keďže som na PNKE. Po 2. Chcel som zistiť niečo viac o nej a aj či mi hovorí pravdu vo všetkom. A ozaj sa mi ju nejako podarilo nájsť na Facebooku aj Instagrame.

Všetko, čo mi písala o práci, škole, záľubách atď, tak písala zrejme pravdu. Žiaľ čo sa týka vzťahu že nemá vzťah, tak klamala. Má skoro 3 ročný vzťah. Instagram plný storičiek a fotiek s frajerom. Na prvý moment ma to dobre nasralo, sklamalo nahnevalo. Ale po pár dňoch som z toho vytriezvel a zistil čo je realita a podstate som aj zistil, že sme podstate stále písali len o nej, na mňa sa ani po 2 mesiacoch nebola schopná ani len spýtať, ako sa mám alebo aký som mal deň a pritom som sa snažil pýtať na ňu a ona mi to vôbec neopätovala. Ďalšia vec fotku čo poslala je zrejme ona ale na ďalších 10 fotiek vyzerá dosť inak, neupravená atď.... a vyzerá o dosť odlišne od tej fotky čo mi poslala. Možno keď sa namaľuje, tak vyzerá ako na fotke fajn ale ak zhodí omietku, tak by ju človek nespoznal...Skoro 3 týždne už neodpísala ale aj keby mi čosi napísala, už by som nemal záujem si s takou písať. Samozrejme nie som už malé dieťa, nie som naivný, trošku som aj tušil a bol zmierený že to nemusí byť všetko pravda čo písala. Ale aj tak ma to zarazilo a prekvapilo, že má potrebu ma takto klamať až vymýšľať si....

Otázka na vás ženy. Prečo má takto žena potrebu si vymýšľať alebo klamať? Čo to dá tej žene ? Čo ma z toho žena?
Napádajú má len tri dôvody:
1. Chcela si navýšiť sebavedomie alebo ego
2. Chcela len nezáväzne flirtovať somnou
3. Chcela si len zo mňa spraviť srandu s dobrý deň zo mňa

Niekedy by som chcel vidieť do ženských hláv, že čo vám tam behá alebo ako premýšľate lebo toto fakt nechápem.

Ak ste to potiaľto prečítali tak ďakujem. Napísal som to sem len pre zaujímavosť a možno nejaké reakcie ľudí. Ale čím ďalej som starší iba sa mi potvrdzuje, že všeobecne sú ľudia povrchný a radi si klamú medzi sebou. Nemal som veľa vzťahov v živote ale aj tak mi to príde také smutné, že sa takto ľudia klamú. Aj ma to odradilo ešte viac si hľadať teraz nejakú babu alebo len obyčajné oslovenie báb atď... Samozrejme aj ja chcem ženu, užiť si a zažiť niečo pekné ale už si myslím, že čím ďalej tým je to menšia šanca 🙂.

Strana
z2
roman9763
autor
27. feb 2024

@rorino Možno má to sklamalo na chvíľu ale teraz som šťastný že to takto dopadlo a že som sa nenamotal na ňu. A určite nemám v pláne sa jej pýtať prečo to robila na čo už ? A ďakujem za prianie 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@moonlight1210 ťažko povedať, keď som videl tie fotky a príbehy tak tam vyzerali byť šťastný obaja ale to je internet a vieš asi sama dobre, že fotky a život sú rozdielne veci 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@stanielka17 na Facebooku keď som našiel jej meno tak ma napísané presne to isté telefónne číslo aké mi dala na WhatsApp, ma tam Instagram, aj snapchat, tiktok (robí videá na kozmetiku) a ešte niečo nové čo ponúka Instagram aplikáciu. A áno na Instagrame má verejný profil 🙂 ale hej už nebudem míňať na ňu energiu iba som sa chcel podeliť o príbeh a prečítať si niektoré názory od ľudí

roman9763
autor
27. feb 2024

@janaolas332 možno som naivný lebo asi chcem na silu niekoho. Ale určite som sa nenamotal na ňu (aspoň už nie teraz ako som to zistil) už nemám 15, aby som plakal do vankúša za ňou. Neviem či si vypisuje s niekým iným ale ak hej a ma frajera tak je to dosť zúfalé a úbohé z jej strany, možno keby nemala nikoho tak to pochopím ale ak má niekoho tak by sa mala jemu venovať a nie behať po internete a vypisovať si s chalanmi. Môj názor

janaolas332
27. feb 2024

@roman9763 pre pána jana,veď tak to už nerieš a koniec.

weronika171717
27. feb 2024

@roman9763 a ako si ju našiel, keď si nevedel jej priezvisko?

roman9763
autor
27. feb 2024

@h2 asi čo píšeš o Tom rozchode môže byť aj pravda to už vedia len oni dvaja ako to je medzi nimi. Ak je to aj tak, že hľadá niekoho počas vzťahu, tak ja to určite už nebudem pre ňu.
K fotke... Ja ako muž to asi tak neviem dobre rozoznať, vy ženy to viete zrejme lepšie rozlíšiť. Akože rozdiel tam je nejaký badať medzi určitými fotkami to hej. Možno aj ten filter tam môže byť.
K pravopisu.... Uznávam, keď som si to prečítal po sebe, mám tam 3 chyby v slove podstate som nedal v podstate. Ale zas si myslím, že môj pravopis nie je až taký zlý ako keď vidím iné príspevky. Nebudem sa vyhovovať nie vždy píšem pravopis správne. Ale aj tak ďakujem za opravu. 😀

roman9763
autor
27. feb 2024

@janaolas332 tak nemusíš reagovať na moje príspevky, keď ti prekáža, že niečo vypisujem. Iba som sa chcel podeliť o svoj zážitok nič viac a iba odpovedám ľuďom čo píšu ale asi sa nerozumieme.... Prajem ti pekný deň

roman9763
autor
27. feb 2024

@weronika171717 cez číslo (Skype), no musím uznať, že som mal aj šťastie (nešťastie) že sa mi ju podarilo nájsť

roman9763
autor
28. feb 2024

Poviem Vám, tá baba mi zrovna dnes odpísala skoro po mesiaci a odôvodnila to tým, že má toho veľa a dúfa že jej odpíšem a že ďakuje že som na ňu počkal 😀

eliska13
28. feb 2024

@roman9763 ide po tebe🙂asi ju zase nahneval frajer.

roman9763
autor
29. feb 2024

@eliska13
To je možné. No popravde má to dostalo a ja neviem čo mám robiť. Myslel som že jej nebudem chcieť odpisovať. Zatiaľ som nič nenapísal ale aj tak ma to nutka jej odpísať.

demodun
29. feb 2024

@roman9763 vykašli sa na to. Ona sa len zabáva.

1sally12
1. mar 2024

@roman9763 ja by som jej napísala že už viem všetko, nech sa nenamáha

marca12
1. mar 2024

@roman9763 zrejme jej chyba pozornost od frajera,tak to hlada inde. Mozno ju bavi namotavat chlapov a pisat si s nimi.

roman9763
autor
1. mar 2024

Ďakujem ženy za vaše rady a názory. Bude to zrejme najlepšie jej buď napísať že viem všetko alebo ju odignorovať.

roman9763
autor
1. mar 2024

@demodun samozrejme aj tebe ďakujem

Strana
z2