Prečo ženy ohovárajú aj neznámych?
Stalo sa vám že ste niekam chodili pravidelne a videli ste že niektoré ženy vás nemusia ale že ohováranie doslova zazeranie aj keď sa osobne nepoznáte? Či jedna žena povedala druhej..to ako v škôlke mi príde
@anonym_autor nie, nestalo…tebe ano?
Veď nie je každému každý sympatický, či? Ale za opýtanie nič nedáš, choď za nimi a uvidíš 😂.
@gribka1 však áno ale nevšímam si a neohovaram ako trúba
Stalo sa mi to nie raz
@anonym_autor ak som ťa správne pochopila, tak mne sa deje také, že ja chodím na skupinové tréningy, kde ma ohovárajú staršie panie od ktorých som o 30 rokov mladšia, s ktorými som sa nikdy nerozprávala a počula som to na vlastné uši keď som bola na wc a nevedeli, že som tam a spustili 🙂
@anonym_autor ak som ťa správne pochopila, tak mne sa deje také, že ja chodím na skupinové tréningy, kde ma ohovárajú staršie panie od ktorých som o 30 rokov mladšia, s ktorými som sa nikdy nerozprávala a počula som to na vlastné uši keď som bola na wc a nevedeli, že som tam a spustili 🙂
@viki99999 jezibaby

Preco ta to trápi
Preco ta to trápi
@minenkaa ani neviem . Asi preto že ja má nikoho nič nekydam čo ja viem ..nejak na ľudoch nič nehľadám beriem ako kto aký je
@minenkaa ani neviem . Asi preto že ja má nikoho nič nekydam čo ja viem ..nejak na ľudoch nič nehľadám beriem ako kto aký je
@anonym_autor a prečo ťa to trápi? To je vizitka druhej strany.
Neber si niečo, čo nie je tvoje
Ja osobne nikdy nestíham druhých sledovat, vyzdvihnem dieta a utekám domov pozdravím sa a bežím kade ľahšie 😂 a co tam ostatný riesia, ci co varia, ci je zima? Ci teplo? Ci mna? Nemám cas to riesit
☕ Vysielame určitý signál, nie každý musí pochopiť , že si fajn baba, žiadna horenoska. Možno je to tak ako píšeš, možno si to len namýšľaš. A možno ti ani ony nie sú 3x sympatické, len to skryješ za sklopené viečka..., a ony to cez energiu, ktorú "mimozmyslovo" vysielaš cítia. Skús, ak môžem poradiť, prejdi okolo nich, usmej sa, pozdrav sa a odíď. Možno ich zaujme srdečnosť a intonácia tvojho hlasu, možno skutočnosť, že si slušný človek, ktorý pozdraví. Pozdravom hovoríš " nie som nepriateľ"... Ak ti na tom záleží, skús tento prvý krok. Ak to máš v paži, odkráčaj a nerieš - my ženy sme niekedy nenapodobiteľné v týchto infantilných -bľa bľa bľa- zbytočných verbálnych prejavoch.
viem čo myslíš.Ja s tým mám bežne problémy lebo ludia si myslia že som namyslená a chladná presne ako sa tu píše taká netýkavka a horenoska.A až keď ma spoznajú tak povedia opak a že je somnou sranda.A toto sa mi stávalo bežne napr na trhovisku keď som prechádzala okolo jednej partie žien čo tam predávali tovar a vždy si šuškali a škaredo zazerali keď som tadial išla ale tak nepríjemne.No boli to baby v mojom veku cca.Ale určite kvôli nim tadial neprestanem chodiť.Keďže to mám ako skratku.Ludia vždy boli klebetní.Netreba si z toho nič robiť.Tak hádam ich teraz nezačnem zdraviť len aby sa na mňa usmievali 😁 veď sú to cudzie ženy čo poznám maximálne z videnia
@viki99999 a vo hovorili tie strigy? :D
@anonym_autor toto sa mi stáva pravidelne. Je to nepríjemné ale neriešim.
@viki99999 a vo hovorili tie strigy? :D
@anonym_1ecbf7 riešili moju dovolenku, na ktorú som šla.. lebo počuli ako som sa s trénerom rozprávala o dovolenke na ktorú som mala ísť a povedala som že nás čaká dlhé šlapanie - alias poznávačka a žiadne odpočívanie pri mori a oni riešili že bohvie ako som myslela to šlapanie a ako tam budem šlapať a čo tam idem robiť :D
@anonym_1ecbf7 riešili moju dovolenku, na ktorú som šla.. lebo počuli ako som sa s trénerom rozprávala o dovolenke na ktorú som mala ísť a povedala som že nás čaká dlhé šlapanie - alias poznávačka a žiadne odpočívanie pri mori a oni riešili že bohvie ako som myslela to šlapanie a ako tam budem šlapať a čo tam idem robiť :D
ale oni na mňa celkovo zazerajú ale radšej neriešim, nechcem to ani vedieť čo si myslia
Našťastie, veľmi dávno viem,ze mi nemusí záležať na názore každého.Ja žijem pokojne a ohovaraca môže aj trafiť 😀... prípadne si musí nájsť iný objekt svojho záujmu.

Veď nie je každému každý sympatický, či? Ale za opýtanie nič nedáš, choď za nimi a uvidíš 😂.