icon

Prečo ženy ohovárajú aj neznámych?

13. sep 2025

Stalo sa vám že ste niekam chodili pravidelne a videli ste že niektoré ženy vás nemusia ale že ohováranie doslova zazeranie aj keď sa osobne nepoznáte? Či jedna žena povedala druhej..to ako v škôlke mi príde

gribka1
13. sep 2025

Veď nie je každému každý sympatický, či? Ale za opýtanie nič nedáš, choď za nimi a uvidíš 😂.

tenerifka
13. sep 2025

@anonym_autor nie, nestalo…tebe ano?

autor
13. sep 2025
@gribka1

Veď nie je každému každý sympatický, či? Ale za opýtanie nič nedáš, choď za nimi a uvidíš 😂.

@gribka1 však áno ale nevšímam si a neohovaram ako trúba

autor
13. sep 2025
@tenerifka

@anonym_autor nie, nestalo…tebe ano?

@tenerifka áno

gribka1
13. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 však áno ale nevšímam si a neohovaram ako trúba

@anonym_autor Ja by som ich opýtala, čo im vadí.

autor
13. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Ja by som ich opýtala, čo im vadí.

@gribka1 cudzích žien ?

doriiis
13. sep 2025

Stalo sa mi to nie raz

gribka1
13. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 cudzích žien ?

@anonym_autor No a? Ak si si istá, že je to o tebe, tak áno.

viki99999
13. sep 2025

@anonym_autor ak som ťa správne pochopila, tak mne sa deje také, že ja chodím na skupinové tréningy, kde ma ohovárajú staršie panie od ktorých som o 30 rokov mladšia, s ktorými som sa nikdy nerozprávala a počula som to na vlastné uši keď som bola na wc a nevedeli, že som tam a spustili 🙂

pribinak
13. sep 2025
@viki99999

@anonym_autor ak som ťa správne pochopila, tak mne sa deje také, že ja chodím na skupinové tréningy, kde ma ohovárajú staršie panie od ktorých som o 30 rokov mladšia, s ktorými som sa nikdy nerozprávala a počula som to na vlastné uši keď som bola na wc a nevedeli, že som tam a spustili 🙂

@viki99999 jezibaby

sticker
minenkaa
13. sep 2025

Preco ta to trápi

autor
13. sep 2025
@pribinak

@viki99999 jezibaby

@pribinak 😆😂tak je to normálne u ježibab

autor
13. sep 2025
@minenkaa

Preco ta to trápi

@minenkaa ani neviem . Asi preto že ja má nikoho nič nekydam čo ja viem ..nejak na ľudoch nič nehľadám beriem ako kto aký je

zmrzlinka2021
13. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ani neviem . Asi preto že ja má nikoho nič nekydam čo ja viem ..nejak na ľudoch nič nehľadám beriem ako kto aký je

@anonym_autor a prečo ťa to trápi? To je vizitka druhej strany.

Neber si niečo, čo nie je tvoje

anonym_e52149
13. sep 2025

Ja osobne nikdy nestíham druhých sledovat, vyzdvihnem dieta a utekám domov pozdravím sa a bežím kade ľahšie 😂 a co tam ostatný riesia, ci co varia, ci je zima? Ci teplo? Ci mna? Nemám cas to riesit

minenkaa
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ju nerieš,koli čomu

amazonka13
13. sep 2025

☕ Vysielame určitý signál, nie každý musí pochopiť , že si fajn baba, žiadna horenoska. Možno je to tak ako píšeš, možno si to len namýšľaš. A možno ti ani ony nie sú 3x sympatické, len to skryješ za sklopené viečka..., a ony to cez energiu, ktorú "mimozmyslovo" vysielaš cítia. Skús, ak môžem poradiť, prejdi okolo nich, usmej sa, pozdrav sa a odíď. Možno ich zaujme srdečnosť a intonácia tvojho hlasu, možno skutočnosť, že si slušný človek, ktorý pozdraví. Pozdravom hovoríš " nie som nepriateľ"... Ak ti na tom záleží, skús tento prvý krok. Ak to máš v paži, odkráčaj a nerieš - my ženy sme niekedy nenapodobiteľné v týchto infantilných -bľa bľa bľa- zbytočných verbálnych prejavoch.

liusa82
13. sep 2025

viem čo myslíš.Ja s tým mám bežne problémy lebo ludia si myslia že som namyslená a chladná presne ako sa tu píše taká netýkavka a horenoska.A až keď ma spoznajú tak povedia opak a že je somnou sranda.A toto sa mi stávalo bežne napr na trhovisku keď som prechádzala okolo jednej partie žien čo tam predávali tovar a vždy si šuškali a škaredo zazerali keď som tadial išla ale tak nepríjemne.No boli to baby v mojom veku cca.Ale určite kvôli nim tadial neprestanem chodiť.Keďže to mám ako skratku.Ludia vždy boli klebetní.Netreba si z toho nič robiť.Tak hádam ich teraz nezačnem zdraviť len aby sa na mňa usmievali 😁 veď sú to cudzie ženy čo poznám maximálne z videnia

gomak
13. sep 2025
@anonym_autor

@tenerifka áno

@anonym_autor Prečo to riešiš? Kašli na nich..

anonym_1ecbf7
13. sep 2025
@viki99999

@viki99999 a vo hovorili tie strigy? :D

terry658
13. sep 2025

@anonym_autor toto sa mi stáva pravidelne. Je to nepríjemné ale neriešim.

viki99999
13. sep 2025
@anonym_1ecbf7

@viki99999 a vo hovorili tie strigy? :D

@anonym_1ecbf7 riešili moju dovolenku, na ktorú som šla.. lebo počuli ako som sa s trénerom rozprávala o dovolenke na ktorú som mala ísť a povedala som že nás čaká dlhé šlapanie - alias poznávačka a žiadne odpočívanie pri mori a oni riešili že bohvie ako som myslela to šlapanie a ako tam budem šlapať a čo tam idem robiť :D

viki99999
13. sep 2025
@viki99999

@anonym_1ecbf7 riešili moju dovolenku, na ktorú som šla.. lebo počuli ako som sa s trénerom rozprávala o dovolenke na ktorú som mala ísť a povedala som že nás čaká dlhé šlapanie - alias poznávačka a žiadne odpočívanie pri mori a oni riešili že bohvie ako som myslela to šlapanie a ako tam budem šlapať a čo tam idem robiť :D

ale oni na mňa celkovo zazerajú ale radšej neriešim, nechcem to ani vedieť čo si myslia

viera012345
14. sep 2025

Našťastie, veľmi dávno viem,ze mi nemusí záležať na názore každého.Ja žijem pokojne a ohovaraca môže aj trafiť 😀... prípadne si musí nájsť iný objekt svojho záujmu.