Prečo ženy posielajú nahé fotky iným mužom?
Neviem porozumiet co tym zeny sleduju. Je to zabava? velmi zriedka si pisem s jednou peknou mamickou. Vacsinou o blbostiach ale za rok a pol mi 2x poslala svoju nahu fotku. Samozrejme mi to zacalo motat hlavu ale potom sa zase stiahla na viac ako mesiac. Opat sa ozvala zase pisanie bez flirtu a potom zase asi po pol roku znova. Opat to iste. Motala mi hlavu navrhol som stretnutie a zase sa odmlcala na 2 mesiace. Online svieti kazdy vecer len neodpise asi su tam lepsi muzi. Da sa tomu porozumiet preco toto robi?
Nehľadá nič reálne, len sa zabáva (podľa toho čo píšeš)
Nehľadá nič reálne, len sa zabáva (podľa toho čo píšeš)
@anonym_e0c30d takze sa bavi na mojej hluposti?
@anonym_e0c30d takze sa bavi na mojej hluposti?
@anonym_autor nenamotaj sa ňu
@anonym_autor potrebuje byt milovana, prijata, ocenena, a ide na to nezdravym sposobom. zeny su vedene k tomu ze musia byt "krasna princezna" a ked to ocenenie nedostavaju, ked vyrastaju v tom ze nie su dost krasne,
tak im trosku take zranenie zaceli ocenenie uchylov co ich vidia nahe..... Ale vydata?
ublizuje svojmu manzelovi ak toto robi poza jeho chrbat. aj keby to nebol dobry manzel, je to od nej nezodpovedne, v podstate
je to forma nevery.
ona potrebuje uzdravit svoje tazkosti, nie je asi clovek ktoremu sa teraz da doverovat, ak takto podvadza muza,
bude podvadzat mozno aj dalsieho muza.
Co vedie teba písať si s vydatou? Aký išiel,takú našiel....
@janinah nepoznas zenatych muzov? Nedate sa do reci? Socialne siete su take lajknes fotku napise dakujem alebo das komentar ona odpovie a uz je debata. Tak si pisete vareni a inych blbostiach a potom ta prekvapi fotka. Pisem lebo je pekna. Len to mota hlavu a nic
A ty by si taku chcel čo poza chrbat svojho muza si vypisuje s inym?Vacsina normálnych muzov by taku nevernicu doma nechcelo.Toto bude robiť v každom vztahu, asi potrebuje ego napraviť .A pravdepodobne to neostane len pri písaní, su také zeny a je ich dosť čo otrcia každému
A ty by si taku chcel čo poza chrbat svojho muza si vypisuje s inym?Vacsina normálnych muzov by taku nevernicu doma nechcelo.Toto bude robiť v každom vztahu, asi potrebuje ego napraviť .A pravdepodobne to neostane len pri písaní, su také zeny a je ich dosť čo otrcia každému
@anonym_9e8f8a je cudzia iba si piseme a ked to poslala tak akoby dala cervika do hlavy. Potom sa mi miesaju myslienky. Ked nepise mesiac dva aj zabudnem a potom znova hlava zasiahnuta lebo posle fotku.
@janinah nepoznas zenatych muzov? Nedate sa do reci? Socialne siete su take lajknes fotku napise dakujem alebo das komentar ona odpovie a uz je debata. Tak si pisete vareni a inych blbostiach a potom ta prekvapi fotka. Pisem lebo je pekna. Len to mota hlavu a nic
@anonym_autor ked mi pise taky, co je zenaty, tak ja ho hned bloknem. spytam sa, ze co chce a v 99% pripadoch je jasne, ze podviest manzelku, aj ked len online. tak koncim.
nema to nijaky vyznam. kvalitne rozhovory mozem mat aj inde. Uz som zazila hrozy podvadzania, nevery aj takeho iba "nefyzickeho" podvadzania, uz to nepotrebujem opakovat ani ublizit nejakej nevinnej manzelke, ze sa budem bavit s jej manzelom a on si nad mojim textom bude honit... nie, netreba.
Chlapom stačí tak málo. Staci poslať nahú fotku a už je chyteny 😁
@anonym_9adde9 veru nie. je chyteny tak na jednu noc. alebo na nezavazny fuckbuddy "vztah"...
@anonym_9e8f8a je cudzia iba si piseme a ked to poslala tak akoby dala cervika do hlavy. Potom sa mi miesaju myslienky. Ked nepise mesiac dva aj zabudnem a potom znova hlava zasiahnuta lebo posle fotku.
@anonym_autor A tebe to nevadí, ze si ženatý a ona vydatá?Keby si tak tvoja zena vypisovala poza tvoj chrbat nevadilo by ti to?
@anonym_9adde9 smejes sa ale stava sa to. Hej fotka dokaze zamotat hlavu poriadne.
@anonym_9adde9 smejes sa ale stava sa to. Hej fotka dokaze zamotat hlavu poriadne.
@anonym_autor mňa skôr zábavné písanie zaujme
@anonym_autor nie hlavu, iny telesny organ. je to len telo. a urcite hormony. osoba ktoru nepoznas a je naha na fotke, moze zabijat deti, tyrat zvierata, sikanovat chorych ludi, okradat starych ludi....
@anonym_9adde9 este lepsie ked je prehnana cez 10 filtrov alebo neni vobec jej 🤣 ako jeden pan minister co naletel "krasavici" A.Z. co sedi v base
Poznám opačný prípad, keď slobodná žena posiela svoje nahé fotky zadaným chlapom. Je to stará dievka, ktora nikdy nemala vzťah a nedokáže chlapa zaujať ničím iným, ako svojím nahým telom. Chudera.
Ona sa len zabáva a tá fotka na 95% ani nie je jej. Ty si jednoduchý tvor a zakaždým sa chytíš.
Iba sa vytešuje že aká je kocka a rada si to číta a užíva
Ona sa len zabáva a tá fotka na 95% ani nie je jej. Ty si jednoduchý tvor a zakaždým sa chytíš.
@januska12323 je jej urcite. Piseme si cez fb fotky ma realne.
Posiela ti ich, aby si nestratil zaujem a namotal sa. Ona si zvysi ego a ty sa obsluzis sam. Na socialnych sietiach sa rata kazdy like a follower, nech je to od certa.
@anonym_autor bud je socialnosietova zavislacka (zberatelka lajkov, obdivu...), alebo sa s tebou zlomyselne hra (omotava si ta okolo prsta), alebo je naruziva a toto (a mozno nielen toto) ju uspokojuje.
@anonym_566949 muži sú hlúpi vždy sa riadia vizuálne vidíte čo narobila fotka.Ste naivné, ak si myslíte niečo iné.Moj šéf je vzdelaný VŠ v zahraničí špička vo svojom obore, ale čo sa týka žien môžu si s ním robiť čo chcú.A doma má peknú ženu aj vzdelanu.
@anonym_9e8f8a
@anonym_566949 muži sú hlúpi vždy sa riadia vizuálne vidíte čo narobila fotka.Ste naivné, ak si myslíte niečo iné.Moj šéf je vzdelaný VŠ v zahraničí špička vo svojom obore, ale čo sa týka žien môžu si s ním robiť čo chcú.A doma má peknú ženu aj vzdelanu.
@anonym_9e8f8a
@anonym_c712d5 ty so šéfom bývaš, že to tak dobre vieš? Inak zaujímavé premostenie. Vydatá mamička posiela chlapovi od veci nahé foto a že muži sú hlúpi.
ty musis vediet, ci ma zena tohto typu pre teba hodnotu... nepoviem, pokial je to normalny vztah v ramci nejakej nalady na vecer taketo nieco posielat... otazka je, to ma kolko rokov? robi to bezne? alebo som ja vynimocny a zena popritom aky mala den mi sem tam posle holu pi*u? sorry, ja som asi stara a nemoderna, a netvrdim , ze som nikdy taku fotku neposlala, ale nebolo to cudziemu cloveku... dnes by som neposlala ani vlastnemu muzovi, nikdy nevies kde a u koho takato fotka skonci.... a vobec... nebud ako jednobunkovec, co ti staci vidiet nahu fotku... a ber to ako zvedomenie, aku hodnotu ti ta zena podsuva... rozhodne nie si jediny, komu takto posiela...
Pekná je a uz namotany
A to je výsledok hodnôt podľa ktorých vyberas🙂
Treba zvýšiť sebavedomie a latku
Hladaj kde je chyba v tebe, ze iba tak malo ti ich posielaju. To mne posielaju neustale a hlavne tie vydate.. Viac ci menej vkusne fotky ☹
@janinah kde píše ze je vydata? Ja to nevidím 🤭

@anonym_autor chýba jej doma pozornosť tak ju hľadá online