icon

Prečo ženy prežívajú tak náročné obdobia?

26. feb 2024

Často zamýšľam nad touto otázkou prečo to máme my ženy taký ťažký život? Už len to čo všetko musíme vytrpieť.
Menštruácia neznášam to každý mesiac strašne mi to znepríjemňuje život. Meniť si vložky a stále si dávať pozor či niečo nepretieklo. Zmeny v tele prsia ma bolia mám ich ťažké ako kameň na dotyk bolestivé. Ďalšia vec pôrod sakra to bolí, mala som dva pôrody prirodzene plus zotavenie po pôrode. Dojčenie pohryzane bradavky nevyspate noci. Jedno pozitívum čo má žena že môže priviesť na svet svoje najväčšie lásky svoje deti. Ostatné čo telo aj myseľ ženy musí vytrpieť výkyvy nálad, starať sa o domácnosť a všetko maličkosti.
Chlapi to majú omnoho ľahšie. Je to taký nefér nemyslite?

Strana
z3
777januska777
27. feb 2024

@katka700 ak to mužovi nevyhovuje a chce si to telesne ochlpenie holiť tak je samozrejme tiež divný a isto je gay.
Ak muž nechce mať plesatu hlavu a podstupi nejakú kúru na to je divný, ak si hlavu farbí, lebo nechce mať biele vlasy je divný a nie je pravý chlap a tak by som vedela pokračovať.

neviditelnypes
27. feb 2024

...a ešte doplním, neviete si predstaviť ten stres, keď sa chlap postaví k pisoáru, a - vtedy buchnú dvere a vchádza niekto ďalší! 🙂

katka700
27. feb 2024

@neviditelnypes Tak môžeš ísť do kabínky 😂
Nabudúce k tomu pisoaru nechoď hneď, pekne sa vráť pred vchod do WC a počkaj 30 minút - pochopíš ako sa cíti žena keď jej treba na wc v kine, divadle, koncerte, diskotéke a všade inde kde sa stretne viac ludi 😂
Netvrdím že chlapi majú ľahší život, len majú iné problémy ako ženy a často ženské problémy zlahcuju čo nás ženy pochopiteľne s*rie. Napríklad ani môj naj kamoš nechápe ako ide na nervy ten nekonečný tlak na vzhľad a upravený pestovaný mladistvý vzhľad a ešte ma tú drzosť povedať že si za to môžeme my ženy samy lebo sa "pretekáme" ktorá bude krajšia upravenejsia. No jasné lebo každý chlap sníva o neupravenej zle oblečenej žene bez makeupu, s nadváhou, chlpatymi nohami a riedkymi mastnými vlasmi, však áno 😂

777januska777
27. feb 2024

@katka700 pozri to fakt nie je o pohlaví, ale o všeobecnom nastavení spoločnosti. Niečo majú ženy nastavene onicom a niečo zas muži. Napriklad spoločenská udalosť v lete, neexistuje aby chlap išiel v košeli s krátkym rukávom, musí mať košeľu a sako, ved ženy povedia, vsak co vydrží, nebude predsa nejaká bábovka. Ak chlap chce mať na sebe niečo iné a zene sa to nepáči, má smolu, lebo však šatník muža je vizitkou ženy. Mali sme tu často príspevky ako ženy svojim mužom vyhadzovali oblečenie. Ide o to, ze tak ako muži neakceptuju ženské problémy, tak ženy rovnako neakceptuju mužské.

katka700
27. feb 2024

@777januska777 No neviem kde si prišla na to že šatník muža je vizitkou ženy 🤔Kurník sopa však z tých chlapov nerobme neschopné domáce zvieratká. Zvládajú náročnú duševnú či fyzickú prácu a teda zvládnu pustiť pracku, vedia použiť žehličku alebo naparovak aj základy farebnej teórie pochopia 😆 Je milé keď chce chlap počuť názor ženy či sa košeľa hodí k nohaviciam alebo chce zladiť outfit s partnerkou.
Keď žena chysta mužovi oblečenie a takpovediac mu robi komornika je to len a len jej blbost.

777januska777
27. feb 2024

@katka700 no už som to veľmi veľa krát počula zo strany žien túto vetu. Niekedy ženy dokážu veľmi dobre muža manipulovať a dosiahnuť čo chcú. Ako vravím veci sú veľmi individuálne a nie je nejaké pohlavie na tom lepšie ako druhé.

dogblock
28. feb 2024

@katka700 velmi vela muzov nepozaduje od zien tiptop oblecenie, mejkap, vzdy dokonale oholene nohy a nevadia im ani nejake tie kila navyse (co napr. zeny u muzov vnimaju ovela prisnejsie a maju na nich o dost vyssie naroky nez muzi na zeny)

Strana
z3