Prečo ženy rušia plánované rande?
Casto sa stava, ze slecna prijme pozvanie na rande a potom na poslednu chvilu ho zrusi. Nielen mne ale aj inym chalanom co poznam. Je to taky bezny jav. Ja by som chcel vediet, ake su na to dovody. Jasne ze som sa pytal, ale mam pocit ze nikdy nedostanem pravdivu odpoved. Skor si slecny nieco vymyslia, aby nevyzerali zle alebo aby ma nezranili.
Rad by som teda pocul od vas, ktore ste v minulosti zrusili rande, co bol skutocny dovod.
Ja mam nejake teorie, ale neviem do akej miery su pravdive:
1. Vobec nechcela ist von, ale nevedela / nechcela povedat nie.
2. Iny chlap - mozno riesila zaroven niekeho ineho - lepsieho. Mozno cakala ci ju on pozve von a ked sa to stalo, tak zrusila mna. Mozno sa zoznamila s niekym inym. Mozno stretla svojho ex a zacala ho zase riesit. Nvm.
3. Zistila / pocula / uvedomila si nieco o mne, kvoli comu zmenila nazor.
4. Menstruacia (aj take vysvetlenie som uz dostal).
5. Nechce sa jej, alebo moze ist robit nieco zaujimavejsie - zabavnejsie. Is na party, von s kamoskou, alebo tak. Ak ma vela napadnikov, tak sa nic nestane ked toho jedneho zrusi.
Vopred vdaka za uprimne odpovede 🙂
No prečo? Lebo sú hlúpucke. A tu sa to aj ukázalo v tých odpovediach ze sa na ženy nedá spoľahnúť, lebo ani nevedia co vlastne chcú, a nedržia slovo. Ale zato vedia nasľubovať horydoly
@anonym_01f2f1 ach, ďalší ohrdnutý zúfalec...🙄
@jardojardo odpoviem za seba, keď som bola slobodná rada som chodila von a spoznávala nových ľudí , žiaden sex ani radodajka, proste som bola vonku s x chalanmi.
Veeela krát som zrušila a v 99% to bolo že sa mi nechcelo. Sprcha , vlasy , make Up, outfit bla bla bla ..
@anonym_42a64a Úprimnosť sa cení, ale inak táto odpoveď len dokazuje staré príslovie "Žena nevie, čo chce...".
@anonym_0339fc za to že ty si nemala,iné to tak môžu mať😅😅Ty nie si 50% z tých čo píšu.Ja som fotku mala moju reálnu a písalo mi dosť mužov.
@gabrielabydzo preto už 3 krát pisem, že sa to nedá zovšeobecniť a že je to rôzne
@jardojardo tak ja ti odpoviem uprimne 🙂 robila som to preto, že sa mi zrazu nechcelo 😀 predstava že sa mám stretnúť s niekým cudzím koho som nevidela ma zrazu prestala lákať. Nemala som ani lepší program, ani iný, ani žiadny. Ten som si vymyslela až potom keď som rande zrušila.
@anonym_42a64a Úprimnosť sa cení, ale inak táto odpoveď len dokazuje staré príslovie "Žena nevie, čo chce...".
@hefo wtfffff.... To vôbec môj komentár nevystihoval ale neva
Vdaka vsetkym za uprimne odpovede, mimochodom myslel som rande so zenou co poznam osobne. Je zaujimave kolko ludi usudilo, ze myslim nejaku neznamu zo zoznamky. Asi je teraz taka doba.
Vdaka vsetkym za uprimne odpovede, mimochodom myslel som rande so zenou co poznam osobne. Je zaujimave kolko ludi usudilo, ze myslim nejaku neznamu zo zoznamky. Asi je teraz taka doba.
@jardojardo u mna by to bol dôvod 1 alebo 5 alebo take typické, ze žena si len tak zapoluje a ked sa chyti udicka, tak to opadne, strati záujem. Ja mám s tým taký problen, ze som mila, povtipkujem a hneď sa každý chyti, dokonca, aj ked sa o flirt vôbec nejedna, potom to seknem…
@jardojardo tak aj to bolo. Väčšinou preto, že veľmi tlačil na stretko a mňa to odradilo, alebo znova opäť môj štandardny dôvod, že sa mi jednoducho nechcelo. Nemala som ani iného, ani iný program... Ale ja som divná, takže tak 😀
Ja som sa väčšinou stretla, keď sme sa dohodli. Samozrejme len na kávu. Ide o to, že veľmi dlho trvá kým sa stretnú dvaja kompaktibilní ľudia. Raz si dal so mnou stretko alkoholik v cukrárni som išla na wc a už som sa nevrátila. Mala som s neho strach. Taktiež raz prišiel mentálne narušený človek ...stretko za neho vyjednával bratranec. Tak že, nečuduj sa tým dievčatám. Moje skúsenosti sú z pred 20 rokov.

No prečo? Lebo sú hlúpucke. A tu sa to aj ukázalo v tých odpovediach ze sa na ženy nedá spoľahnúť, lebo ani nevedia co vlastne chcú, a nedržia slovo. Ale zato vedia nasľubovať horydoly