Prečo ženy túžia po hokejistoch a futbalistoch?
Vsade v okoli pocuvam, ze jeziiis hokejisti. Zeny su z nich roztecene :D same im naskacu do postele, maju nalepku-suknickari, takze je jasne, ze nebudu verni :D a aj tak skoro kazda by chcela hokejistu,futbalistu. Ja som teda po takom chlapovi nikdy netuzila uz len skrz tu neveru. Lebo sama som pocuvala rozne historky o tom, ako si chodia takito uzivat po hoteloch :D a zit s tym ze ma kedykolvek moze chlap vymenit za mladsi model, je hrozne :D aj taka sebestova. Mala futbalistov a obaja utiekli za inymi. Mne to pride, ze niektoré su nepoucitelne. Alebo fakt im ide iba o tie prachy?
Ja si nemôžem pomôcť, ale na mňa všetci títo športovci - hokejisti, futbalisti atd. pôsobia ako takí jednoduchší muži. Skrátka keď otvoria ústa tak vacsinou katastrofa...nechcem hádzať všetkých do jedného vreca, určite sú medzi nimi aj inteligentní a dobrí muži, ale mne je väčšina už na prvý pohľad nesympatická.
Hokej je velmi rychly sport, tj musia mat vybornu fyzicku a svaly, su proste taki muzni, vacsina je bradatych, proste ako drevorubaci. Ak sa zene lubi takito typ, tak je jedno co ten chlap robi.
Futbalisti su ina kategoria, ti su stihli, ti bezia “pomalsie” ale dlho. Tak su jak taki maratonci, ti sa mne nikdy nepacili. A su to taky metrosexualy😂
@ariannazara hokejista fyzioterapeut je super kombo,poznám takého, som ale bohužiaľ beznádejne zadaná 😢🤣
Lebo majú dobrú kondicku a stavbu tela🤷♀️
A vymeniť za mladší model ta môže aj Fero murár z Hornej Dolnej
Nikdy som vo svojom okolí nemala ženy, o akých píšeš. Cítiť z toho nejakú traumu - vymenil ťa muž za inú? Ak áno, tak nie preto, že všetci podvádzajú. Ale preto, že buď je to zlý charakter muža alebo je muž v pohode, ale žena ho debilinami natoľko otravuje, že mužovi ten odchod nakoniec uzná každý príčetný človek. Alebo je tu trauma, že ty by si aj toho hokejistu chcela, alebo iného fešáka, len oni nechcú teba? Lebo aká dospelá žena, ktorá je v poriadku, sem hodí takýto zúfalý výkrik?
@melanta :D boze, hra sa teraz hokej, tak asi vnimam v okoli, ze kto ako reaguje :D preco by som mala byt zufala, ked tu napisem takyto prispevok?:D denne sa tu riesia rozne temy :D a preco ked niecomu nechápem, tak hned musim zavidiet?:D to na vsetko je len jedna jedina odpoved?:D zavidis. O zufalych zenach by sa tu na MK mohlo viac diskutovat :D potom kazda jedna zena, co tu denne prispieva, aj ty, moze byt zufala, lebo nema co ine na robote :D a pritom si tu chodia mozno len podebatovat na rozne temy. S touto temou som zacala len kvoli tomu, ze sa teraz hra hpkej a viac to takto vnimam. A nikde som ani nenapisala, ze podvadzaju len sportovci 🫣iba som napisala, ze uspesni, pekni a bohati muzi maju teda ovela viac moznosti podvadzat a myslim si, ze maju aj ovela vyssi sklon k nevere a urcite by to potvrdili viaceri ludia, co sa tym zaoberaju. Ano, mam skusenosti s hokejistami, ze staci otvorit nejaku zoznamku a par ich tam obieha uz dlhe roky vkuse a zeny im skacu do tej postele len preto, ze to hraju za nejaky tim..Dovolim si tvrdit, ze aj mne velmi velakrat pisali na instagrame sportovci, ale ja proste nie som ten tyo, co je zosrata z toho, ked ma muz pekne telo a plnu penazenku :D a absolútne to nie je kvoli tomu, ze taki o mna nezakopnu alebo ze som len frustrovana :D zapamataj si, ze zivot je pestry a nemusi byt vsetko tak, ako si to ty zaradis :D
@melanta a este by som podotkla, ze zato, ze ty v okoki take zena nemas, tak take neexistuju. Je jasne, ze 5o rocn zeny maju uplne iny okruh znamych, ako tie 25 rocne napriklad 😉
aj 50ročná mala pred 25 rokmi 25,aj pred 25rokmi žili futbalisti a hokejisti....aj teraz aj vtedy mi boli ukradnutí.
akurat som si hovorila, ze ti nasi terajsi maju celkom pekne tvaricky, za mojich mladsich cias sa mi to nezdalo. neviem, cim to je, mozno suhra nahod. ALE. ja teda z hokejistov fakt roztecena nie som, maloktory mi pride trochu intelektualnejsie zalozeny. a hlupi chlapi na mna posobia odpudzujuco. dalo by sa tak na jednej ruke zratat tych, co vedia vyplodit zmysluplnu vetu alebo reagovat, ze vidno, ze im to trochu srotuje.
Peniaze - keďže ich má dosť, nie je žgrloš, popularita - zvezú sa pri ňom, rozbehne sa im vlastný Instagram napríklad, získajú kontakty, dostanú sa medzi "celebritky", niektoré možno kalkulujú, že budú mať pohodlný život, možno nebudú musieť pracovať, ak budú mať s ním dieťa, dobre vyzerajú - vymakané telo napríklad, pozvanie na Let´s dance 😂 ale nie...všeobecne sa im otvoria viaceré dvere a sú aj také masochistky, ktoré rajcuje, ak ulovia žiadaného chlapa...proste korisť.
@ariannazara heeej 😅 presne na tomto sme sa s kamoškami tiež zhodli 🤣🤣 Že mat tak doma chiropraktika/fyzioterapeuta 🙏🙏🙏🤣
@ketrint ja k jednému chodím taky mladý 😂 a hovorila som mu ze ma šťastie ze som vydatá lebo by ma masiroval deň noc ci chce ci nie 😂🤭
@ketrint a on mi vždy hovorí ze to tak nefunguje ze domov sa práca nenosí 😂 a mohla by som zabudnu🤭🤭
Aj shakira mala futbalistu a opustil ju, aj mlada vondrackova tusim hokejistu a tiez ju vymenil a v oboch pripadoch ti chlapi osrali aj ich spolocne deti. A cudujsa svet aj murar Jano z Liptova podvadza svoju zenu aj robos Ivan....a teraz co? Zrovna len sportovci su hajzlici? Mna podviedol v mladosti aj nezamestnany looser bez vlastneho byvania....
@zooeynka ale ved ja nikde netvrdim, ze ini nepodvadzaju :D iba som podotkla, ze vela zenam nezalezi na buducnosti, ale pozeraju len na financie, ze im budu kamosky zavidiet atd :D ani som nikde nenapisala, ze teraz kazdy sportovec podvadza. Ale nemozete tvrdit, ze chlspi, ktori maju na vyber, to neurobia :D si vezmite, ze maju doma ženu,.obkukanu z kazdej strany, este je aj mrzuta a zla a vyberu sa dakde na zur, kde sa im tam.same ponukaju mlade zaby :D nech mi nikto netvrdi, ze proste taky chlap nepodlahne. Mozno niekto nie, ale urcite to nebude na tekej istej urovni, ako bezny chlap, ktory sa zdrziava vacsinu casu doma.
Tu nejde o toho chlapa, tu ide o rýchle oplodnenie a vysoké alimenty.
Nikdy som nechcela hokejistu ani futbalistu. U muza hladam aj IQ a to vacsinou absentuje u oboch.
S chlapom sa rada aj rozpravam a predpokladam, ze by velmi nebolo o com.
@ariannazara 🤣🤣🤣 no doriti. Tak to ma ani nenapadlo, ale dáva to zmysel. Koelgynin muž kuchár tiež doma nevarieva. Tak sa mi práve rozplynuli sny 🤷🏻♀️😅

Myslis si, ze murara alebo riaditel banky by ta za mladsiu nevymenil? Alebo by ti boli verni? To nie je o povolani ale o charaktere. A aj o tvojom, nielen jeho. Na pocudovanie.