Prečo ženy vyhľadávajú nebezpečných mužov?
Často v témach zaznelo, že by ženy išli s hocikým len nie so mnou. A v realite sa často stáva že ženy sú v partnerstve so všelijakými násilníkmi, alkoholikmi, asociálmi, psychopatmi, a potom niekedy to končí až tragicky. Pričom jej dvoria chalani čo by jej také nespravili ale snima just nie. Tak vám dám aj názornú ukážku: Pozrite si video, a povedzte čo je na tomto muživi atraktívnejšie ako na mne?
@unbeholfen Nepoznám ťa, neviem o aké diskusie ide.
Ten pán na videu je nechutný primitív.
@estellas a presne takých pánov si žena zvoli skôr ako mňa.
Mne skočila pod tvoj príspevok reklama na Breda Pitta. Prepáč, ale na toho nemá nikto. 😂
Veľmi zle vybraný príklad, lebo toto žiadnej žene nemôže prísť atraktívne, normálne sa mi tuším ovulácia zastavila tuším a nie, normálna žena si takéhoto chlapa nevyberie... ak áno, tak je na rovnakej mentálnej úrovni ako on a takú ženu asi nepotrebuješ pri sebe...
Ale teda rôzni psychopati, narcisti, agresori a podobne vedia byť zo začiatku veľmi očarujúci a vedia si tú ženu namotať a to je to, čo tebe chýba podľa diskusií, nejaký ten sociálny skill proste... pri alkoholikoch zase často najskôr pozerajú na dno pohárika obaja, len sa potom vymkne z pod kontroly... samozrejme, nechcem zovšeobecňovať...
Strašné chobotiny vkuse riešiš . Robotu si si konečne udržal , kontajnery stále vyberáš ? Zmenil si niečo vo svojom živote, či len reči ako koza bobkov a skutek utek? Normálna ťa nikdy nebude chcieť. Nezáviď akí dementi si vedia nájsť ženu a ty nie. To by ti mohlo napovedať, ako pôsobíš na ženy,, keď aj oni si nájdu a ty nie. Keď ti aj 10 ľudí povie, že ty si lepší ako niekto, aj tak to nič nezmení na tvojej situácii a ženu ti to nenájde.
@unbeholfen pories si svoj ziviot, zdravotný stav a az potom si niekoho hľadal. Co by si akože chcel nejakej zene ponúknuť?
Lebo tí muži ktorí sú dobri a dali by žene aj modré z neba sú väčšinou hrozne dotieravi a otravni. Nevedia kedy je tej pozornosti a prejavov už moc. X dobrých mužov ma zaujalo rozumeli sme si ale nechápali ze nemusíme byť na sebe nonstop nasati nemusíme si písať 24 hodín denne. Keď som neodpísala pol hodinu už sa pýtal co sa stalo kde urobil chybu, dobrým mužom chyba sebavedomie ktoré kreteni majú
Zase ty? Prestan kazdy den vyplakavat na fore pre matky a daj sa dokopy. Len fnukas, ze ta nikto nechce. A to ziadnu zenu urcite nepritahuje. Co jej chces ponuknut? Nikto sa nechce starat a tahat za sebou este nevyzreteho, ufnukaneho chlapa.
Strašné chobotiny vkuse riešiš . Robotu si si konečne udržal , kontajnery stále vyberáš ? Zmenil si niečo vo svojom živote, či len reči ako koza bobkov a skutek utek? Normálna ťa nikdy nebude chcieť. Nezáviď akí dementi si vedia nájsť ženu a ty nie. To by ti mohlo napovedať, ako pôsobíš na ženy,, keď aj oni si nájdu a ty nie. Keď ti aj 10 ľudí povie, že ty si lepší ako niekto, aj tak to nič nezmení na tvojej situácii a ženu ti to nenájde.
@anonym_06a39c zmenil...zmenil si profilovú fotku
ale prosim ta tohoto si urcite ziadna sudna zena nevyberie a to snad dobre vies. ak aj nejaka ano tak na rovnakej mentalnej urovni. cize nic zavidenia hodne.
@anonym_06a39c zmenil...zmenil si profilovú fotku
@goodidea Beriem späť, to je výkon hodný uznania.
,,ženy išli s hocikým len nie so mnou,,. Po prečítaní tvojich príspevkov, s tým súhlasím. Žijem s celkom normálnym chlapom žiaden násilník,alkoholik, asociál ani, psychopat. Za to ty si mohol riešiť konečne svoje zdravie psychiku a prácu
@unbeholfen žiadna žena nechce muža ktorý sa lutuje a stavia sa do role obete a nemá poriadnu prácu. Veď jej budeš na príťaž
Chlap ktory fnuka by sa mal vratit k mame. Ty sa vobec nespravas ako chlap a zena si povie boze o jedno decko na krku viac. Chapes?
@unbeholfen ten debilko na videu kde ma zenu? Ver, ze tohoto by si nezavesila ziadna na krk
Nepoznám ťa, prepáč, ale keď si predstavím, že s tebou vediem rozhovor, ježia sa mi vlasy.
Nemyslim si, ze MK ti moze pomoct, naozaj uz vyhladaj odbornu pomoc.
Pocuj vies sam zhodnotit svoje chyby?
@unbeholfen Bez urazky. Videla som tvoju fotku, citala tvoje nazory niektorych diskusiach. Preco sem nedas priklad muza, co je lepsi ako ty? Predpokladam, ze vacsina...
Co je na tebe totalne najhorsie, je neustale vyplakavanie a sebalutost. To je pre zeny totalne nesexy, neustale sa lutovat. Tak preto. Nedavaj sem priklad muzov, co su horsi, pouvazuj, ako byt lepsi a zaujimavejsi. Co robis, tak tadial cesta nevedie
@unbeholfen a ten muz na videu ma akože davy obdivovateliek? Isto nie, tak co to ma spoločné s tym, ze ty si sám? Uz som písala minule, aj väčší borci majú problém si nájsť plnohodnotný vzťah. A nie ty, čo vkuse vyplakavas....najhoršie na tebe je asi to, ze by si zobral hocičo, len nech je....a to je pre každú ženu nočná mora, prepáč
medzi človekom z videa a tebou je ešte cca 80% mužov…
Nepoznám ťa, prepáč, ale keď si predstavím, že s tebou vediem rozhovor, ježia sa mi vlasy.
@tatiana288 za dva dni s ním by si mala depresie
Podla mna aj ja som 100x lepsi ako ty 😀
Veľmi zle vybraný príklad, lebo toto žiadnej žene nemôže prísť atraktívne, normálne sa mi tuším ovulácia zastavila tuším a nie, normálna žena si takéhoto chlapa nevyberie... ak áno, tak je na rovnakej mentálnej úrovni ako on a takú ženu asi nepotrebuješ pri sebe...
Ale teda rôzni psychopati, narcisti, agresori a podobne vedia byť zo začiatku veľmi očarujúci a vedia si tú ženu namotať a to je to, čo tebe chýba podľa diskusií, nejaký ten sociálny skill proste... pri alkoholikoch zase často najskôr pozerajú na dno pohárika obaja, len sa potom vymkne z pod kontroly... samozrejme, nechcem zovšeobecňovať...
@anonym_e555a0 ale ďakujem, asi najlepší feedback čo som tu zažil. Pri alkáčoch je obvykle muž ten agresívni a tak to potom pripadá že žena je obeť, ale obvykle aj ona je podobná. A zase ti ostatní všelijaki maníci čo im neskôr ubližujú majú tie skills teda že vedia len tú časť ako namotať ale to je tak všetko. Leno napríklad mám kamaráta čo je taký nemastný neslaný jak sa hovorí, ale je slušný, je zabezpečený, a tiež ho nechceli ženy a išli radšej za rôznimi agresormi. Konkrétne viem o jednej ktorej on dvoril ale dala sa dokopy s nejakym psychopatom čo ju uškrtil šnúrkou od kabelky… Po velmi dlhom hladaní si nasiel zenu aj sa vzali zalozili rodinu a je vzorný otec. Ale proste ak takíto chalani nemaju to skills ako balamutiť ženy tak darmo sú dobrí do života darmo maju srdce a všetko ked nemajú tie skills.
@anonym_06a39c zmenil som, nevyberam kontajnery, mam zanestnanie, prave teraz kupujem vianocne darceky pre rodinu. Do prace chodim navonany. Holim sa, nechty striham, na vlasy mam specialny capilus šampón. Starám sa jak viem. Jediny problem je obezita lebo lubim jest. Ale to aj keby som si s tym vedel poradit to je projekt na 2 roky.
@unbeholfen pories si svoj ziviot, zdravotný stav a az potom si niekoho hľadal. Co by si akože chcel nejakej zene ponúknuť?
@anonym_b52ee7 a hentaki co vedia zene ponuknut?
Lebo tí muži ktorí sú dobri a dali by žene aj modré z neba sú väčšinou hrozne dotieravi a otravni. Nevedia kedy je tej pozornosti a prejavov už moc. X dobrých mužov ma zaujalo rozumeli sme si ale nechápali ze nemusíme byť na sebe nonstop nasati nemusíme si písať 24 hodín denne. Keď som neodpísala pol hodinu už sa pýtal co sa stalo kde urobil chybu, dobrým mužom chyba sebavedomie ktoré kreteni majú
@anonym_90cbb1 ano o tomto som pocul uz, vola da to bad boy efekt ci nejako tak… Ale kolega dokazal zaujat zenu tym ze je naivny, dobracky, vkuse sa na nu liepa, a pritom je od nej mladsi, tlsty, celkovo taky detsky. Jemu sa to akoze podarilo? Toto by ma zaujimalo.
Zase ty? Prestan kazdy den vyplakavat na fore pre matky a daj sa dokopy. Len fnukas, ze ta nikto nechce. A to ziadnu zenu urcite nepritahuje. Co jej chces ponuknut? Nikto sa nechce starat a tahat za sebou este nevyzreteho, ufnukaneho chlapa.
@cimage prave pisem vyssie ze jednemu takemu sa to uz posdarilo…
@tatiana288 máš krásne vlasy.

@unbeholfen Nepoznám ťa, neviem o aké diskusie ide.
Ten pán na videu je nechutný primitív.