icon

Prečo ženy vyhľadávajú nebezpečných mužov?

unbeholfen
20. dec 2025

Často v témach zaznelo, že by ženy išli s hocikým len nie so mnou. A v realite sa často stáva že ženy sú v partnerstve so všelijakými násilníkmi, alkoholikmi, asociálmi, psychopatmi, a potom niekedy to končí až tragicky. Pričom jej dvoria chalani čo by jej také nespravili ale snima just nie. Tak vám dám aj názornú ukážku: Pozrite si video, a povedzte čo je na tomto muživi atraktívnejšie ako na mne?

https://youtube.com/shorts/r4W70cpeTtY?si=vvkjM...

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

Pocuj vies sam zhodnotit svoje chyby?

@lentakyterapeut skôr vidím že chalan s velmi podobným správanim ako ja si babu našiel…

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@mircalla

@unbeholfen Bez urazky. Videla som tvoju fotku, citala tvoje nazory niektorych diskusiach. Preco sem nedas priklad muza, co je lepsi ako ty? Predpokladam, ze vacsina...
Co je na tebe totalne najhorsie, je neustale vyplakavanie a sebalutost. To je pre zeny totalne nesexy, neustale sa lutovat. Tak preto. Nedavaj sem priklad muzov, co su horsi, pouvazuj, ako byt lepsi a zaujimavejsi. Co robis, tak tadial cesta nevedie

@mircalla prave preto lebo lepsi muzi si v poriadku. Ak je muz na urovni a najde si zenu, na tom sa necudujem. Ale skor ma stve ze obela horsi si najdu, a ako to oni robia? Co vedia ponuknut?

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@mischy00

@unbeholfen a ten muz na videu ma akože davy obdivovateliek? Isto nie, tak co to ma spoločné s tym, ze ty si sám? Uz som písala minule, aj väčší borci majú problém si nájsť plnohodnotný vzťah. A nie ty, čo vkuse vyplakavas....najhoršie na tebe je asi to, ze by si zobral hocičo, len nech je....a to je pre každú ženu nočná mora, prepáč

@mischy00 práveže naopak obela horší “borci” si našli ženy, zaživam osobne.

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@anonym_2f818f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2f818f preco si si nasla magora? Preco ovela horsi magori zaujmu zenu?

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

Podla mna aj ja som 100x lepsi ako ty 😀

@lentakyterapeut a prezrad mi ako je mozne ze 100x horsi dokazu zaujat zenu…

lentakyterapeut
20. dec 2025
@unbeholfen

@lentakyterapeut a prezrad mi ako je mozne ze 100x horsi dokazu zaujat zenu…

@unbeholfen ty mas velky problem a je v hlave. Dokola omielaams ze ovela horsi.... Ako vies ze oni su od teba ovela horsi? Ty sa pozeras na inych a svoj problem (velky) odmietas priznat

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@unbeholfen ty mas velky problem a je v hlave. Dokola omielaams ze ovela horsi.... Ako vies ze oni su od teba ovela horsi? Ty sa pozeras na inych a svoj problem (velky) odmietas priznat

@lentakyterapeut nie svoj, ale porovnavam. Vidim kamaratov/kolegov že slušní chalani a odmietne ich baba, ale darebakov berú. A tolko vidíš snáď aj ty ze jeden je slušný, zabezpečený, a nevie si dlho nájst, a príde hocijaký darebák problémový a žena ho chce.

lentakyterapeut
20. dec 2025
@unbeholfen

@lentakyterapeut nie svoj, ale porovnavam. Vidim kamaratov/kolegov že slušní chalani a odmietne ich baba, ale darebakov berú. A tolko vidíš snáď aj ty ze jeden je slušný, zabezpečený, a nevie si dlho nájst, a príde hocijaký darebák problémový a žena ho chce.

@unbeholfen stale sa motas v bludoch takto ta zufaleho odmietne kazda

sova7
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@unbeholfen stale sa motas v bludoch takto ta zufaleho odmietne kazda

@lentakyterapeut už som ho nahlásila dokola to isté zbytočne diskusie potrebuje odbornú pomoc

rozculena
20. dec 2025
@anonym_691325

Mne skočila pod tvoj príspevok reklama na Breda Pitta. Prepáč, ale na toho nemá nikto. 😂

@anonym_691325

sticker
anonym_a688f5
20. dec 2025
@rozculena

@anonym_691325

@rozculena v tom filme F1 je neskutocnyyyy

rozculena
20. dec 2025
@anonym_a688f5

@anonym_a688f5 je to na netflixe? idem kuk

pralinka25
20. dec 2025

ja si nemozem pomoct ale mne stale prides ako jeden velky socialny experiment. respektive sa nemozem zbavit pocitu ze sa vazne len bavis a v skutocnosti nic z toho co o sebe pises neni pravda a len sa bavis na reakciach 😀

pralinka25
20. dec 2025
@anonym_a688f5

@anonym_a688f5 hej je

pralinka25
20. dec 2025

inac si sem aspon mohol dat nejakeho tazkeho rockera z heavymetalovej kapely, alebo nejakeho hells angels motorkara ... nie takuto trapnost

mircalla
20. dec 2025
@unbeholfen

@mircalla prave preto lebo lepsi muzi si v poriadku. Ak je muz na urovni a najde si zenu, na tom sa necudujem. Ale skor ma stve ze obela horsi si najdu, a ako to oni robia? Co vedia ponuknut?

@unbeholfen Takto - ze je niekto alkoholik, nasilnik, narcis, gambler....to sa prejavi az neskor, vo vacsine pripadov to zena hned nevie. Ked to zisti, bude odide alebo sa trapi. Ale ze ty si zufaly a lutujes sa, to vie hned. Tak asi preto.

denithestrange1993
20. dec 2025

@unbeholfen ved nezaoberaj sa ostatnymi,ale sebou. Ak je pravda to,ze si prestal vyberat kontajneri,mas pracu,hygiena ok tak len tak dalej. Hlavne si udrzuj tento level starostlivosti o seba,vzdelavaj sa,sportuj a casom uvidis.

mircalla
20. dec 2025
@denithestrange1993

@unbeholfen ved nezaoberaj sa ostatnymi,ale sebou. Ak je pravda to,ze si prestal vyberat kontajneri,mas pracu,hygiena ok tak len tak dalej. Hlavne si udrzuj tento level starostlivosti o seba,vzdelavaj sa,sportuj a casom uvidis.

@ubenholfen Mozno taka rada - nedavaj sem statusy, ze zbieras zalohove flase a kovosrot. Najdi si pracu, aspon skus. A presne ako pise
@denithestrange1993 zaoberaj sa sebou a pracuj na sebe.

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@mircalla

@unbeholfen Takto - ze je niekto alkoholik, nasilnik, narcis, gambler....to sa prejavi az neskor, vo vacsine pripadov to zena hned nevie. Ked to zisti, bude odide alebo sa trapi. Ale ze ty si zufaly a lutujes sa, to vie hned. Tak asi preto.

@mircalla nejde len o mňa ale je kopec dobrých mužov, a ženy radšej uprednostia tých prpblémových.

lentakyterapeut
20. dec 2025
@unbeholfen

@mircalla nejde len o mňa ale je kopec dobrých mužov, a ženy radšej uprednostia tých prpblémových.

@unbeholfen ty si traged dokola omielas to.iste lutuj sa dalej

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@unbeholfen ty si traged dokola omielas to.iste lutuj sa dalej

@lentakyterapeut lebo nechápu, ja hovorím to čo je pravda, čo sa reálne deje. A oni hovoria od veci. Najlepšie odpovedala tá hentá na zaciatku skoro čo je.

unbeholfen
autor
20. dec 2025

More, dokedy je otvorená jednota? Nemám pečivo! To si navšímajte len nahlas rozmýšlam. Idem sa dobre nachálovať keď na mňa ženy kašlú.

anonym_b52ee7
20. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_b52ee7 a hentaki co vedia zene ponuknut?

@unbeholfen tvoje video som nepozerala. Dám ti jednu dobrú radu, nerieš iných ale ries sam seba

lentakyterapeut
20. dec 2025

Chyba ti intelekt a bez toho si nevrznes

pralinka25
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut nooooo keby si videl kolko bezintelektovych ludi si denne vrzne...
s tym intelekt nesuvisi. a navyse x jeho prispevkov medzi riadkami hovori uplne nieco ine ako sa na prvy pohlad zda

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut a hentí kadejakí grázli ho majú a preto sa im podarí… Neskôr uz idú problémy ale aspon začiatok sa im darí. Dostanú sa po bod kam ja nikdy. Alebo mnohí ďalší.

lentakyterapeut
20. dec 2025
@unbeholfen

@lentakyterapeut a hentí kadejakí grázli ho majú a preto sa im podarí… Neskôr uz idú problémy ale aspon začiatok sa im darí. Dostanú sa po bod kam ja nikdy. Alebo mnohí ďalší.

@unbeholfen vsetci okrem teba nie su ufnukane decka. Ty nechapes ze ziadna zena sa nebude motat so zufalcom? Chlap sa sprava inak.

unbeholfen
autor
20. dec 2025
@lentakyterapeut

@unbeholfen vsetci okrem teba nie su ufnukane decka. Ty nechapes ze ziadna zena sa nebude motat so zufalcom? Chlap sa sprava inak.

@lentakyterapeut dam ti uplne konkretny priklad, jeden chalan mlady, neskuseny, vraj panic, tlsty, totalne detinske spravanie, a dostal sa po ten level ze si ziskal zenu. Neviem ci sa dostali aj po milovanie ale to vidis ze sa k sebe maju, ze objatia pusniky, a aj ona ze napr. cely den bola taka priemerna naladou a ked sa on objavil tak sa zacala usmievat popod nos vies ten taky typ usmevu ked sa zena tesi, ze ju to tak rozziari. A tiez je unfukanec lebo nahodou sa ku mne dostala informacia ze sa chalan tak zalubil ze aj plakal… Co na nom teda ta zena vidi? Vysvetli.

cimage
20. dec 2025
@unbeholfen

@cimage prave pisem vyssie ze jednemu takemu sa to uz posdarilo…

@unbeholfen vies kolkym sa to podarilo? Nielen jednemu a netreba sa na nich upinat, ale pozriet sa na seba a hlavne nezavidiet.

mischy00
20. dec 2025
@unbeholfen

@lentakyterapeut dam ti uplne konkretny priklad, jeden chalan mlady, neskuseny, vraj panic, tlsty, totalne detinske spravanie, a dostal sa po ten level ze si ziskal zenu. Neviem ci sa dostali aj po milovanie ale to vidis ze sa k sebe maju, ze objatia pusniky, a aj ona ze napr. cely den bola taka priemerna naladou a ked sa on objavil tak sa zacala usmievat popod nos vies ten taky typ usmevu ked sa zena tesi, ze ju to tak rozziari. A tiez je unfukanec lebo nahodou sa ku mne dostala informacia ze sa chalan tak zalubil ze aj plakal… Co na nom teda ta zena vidi? Vysvetli.

@unbeholfen ty vieš tak krásne opísať iných mužov 🙂, ako sú všetci vlastne luzri, ale ženu si získajú. Mozno v tvojich očiach sú, v očiach tej ženy su vnimaní inak. Mne sa tiež nepáči každý partner, manžel v mojom okolí ale nebudem predsa riešiť, cim zaujali svoje zeny 😀.
Ty si tu robíš vlastne medvediu službu, uz všetky zeny na koníka alebo kde všade si, vedia ze ťa žiadna nechce. Ozaj si myslíš, ze to je pre nás sexi a neodolateľné zistenie?🤔