Prečo ženy zahaľujú výstrih pri mužskom kolegovi?
Ahojte,
ako chlapa ma zaujima nasledujúca situácia a jej interpretácia:
Predstavte si kanceláriu, kde sedite s kolegyňou. Obliekli ste si šaty s hlbším výstrihom. Do miestnosti vstupi muž. Prišiel vybaviť nejaké papiere. A teraz sa udeje to, že si "inštinktívne" prekryjete alebo poupravite výstrih, tak aby ste sa viac zahalili.
Otázka: Prečo ste si obliekli také šaty, keď mate potom potrebu si ich poťahohať, aby neukazovali tak veľa?
To či to urobite, to inštinktívne zahaľovanie, závisí od toho kto je ten chlap? Urobite to:
a) pri hocijakom chlapovi?
b) pri atraktivnom chlapovi?
c) pri divnom chlapovi, u ktoreho mate pocit, že zíra?
Prečo sa pýtam...proste to ženy robia v mojej pritomnosti, aj keď si myslim, že nečumím. Pre mňa je to tiež neprijemna situácia, keď potrebujem s kolegyňou niečo prebrať a jej výstrih je proste trošku viac ako by mohol/mal.
Robím ja niečo zle, keď maju potrebu si prekryť vystrih, resp. si potahovat šaty? Prečo si potom ten výstrih dávate, keď vám je následne nepríjemná interakcia s mužmi?
vďaka za objasnenie.
Nj, pozname velmi dobre. Zena si oblecie zarezane leginy, idealne aby bolo dokonale vidno zarez od maternice az po chrbticu a potom chlap je uchyl ked sa na nu nahodou pozrie.
Lebo nechce vyzerať ako stetka,ktorej kozy vyliezaju von a zároveň robí tak self checking,či je všetko ok a zároveň vie,že si to všimnes.Take je to jednoduché.
A ženy si presne z dvoch dôvodov dávajú takéto oblečenie.Aby muži zirali a kolegyne zavideli
@doriiis a prečo chce, aby si to všimol
Obliekam si to, čo sa mi páči. Správna odpoved je C. Ak by si sa mi páčil, tak by som nemala potrebu sa schovávať.
Rada nosím oblečenie s výstrihom, nie až po pupok. A zahalim sa až vtedy, keď vidím ze mi dotycny očami olizuje prsia 🤣🤣 to je také ze ups, neslintaj, som vydatá 🫣
ale ja si nemyslim, že ziram, dokonca sa snažím všemožne si to nevšímať, skôr sa snažím držať očný kontakt viac, aby sa dotyčná necitila nekomfortne.. nemôžete sa do prace obliekať normalne? 🙂)
Pre mna je odpoved A. Tiez sa mi parkrat stalo, ze som si dala napriklad tricko s vacsim vystrihom. Lebo sa mi paci so suknou, ktoru som si chcela obliect. Bavi ma kombinovat oblecenie a doma sa mi to na mne paci a nepride mi vyzyvave. Ale v robote mam kolegov a citila som sa pri nich blbo, aj ked vobec necumeli. Tak som sa stale napravovala, aby nebolo nic vidno
Milý autor. Normálne? Prepac, ale inak vyzera obycajne tričko s V výstrihom na zene s velkostou A a na zene s velkostou D. Nebudem nosit rolaky len preto, ze mam vacsie prsia a ze sa nad tym nejaky moj kolega pozastavuje az tak, ze o tom potrebuje vecer vypisovat na zenskom fore.
Milý autor. Normálne? Prepac, ale inak vyzera obycajne tričko s V výstrihom na zene s velkostou A a na zene s velkostou D. Nebudem nosit rolaky len preto, ze mam vacsie prsia a ze sa nad tym nejaky moj kolega pozastavuje az tak, ze o tom potrebuje vecer vypisovat na zenskom fore.
@mamamasama to bolo myslene žartom. obliekajte si čo sa vam páči. temu som založil preto, aby som to viac pochopil. Nevedel som, či ja robim niečo zle, alebo to je proste normalne?
možno "zízaš" a nevieš o tom alebo vzbudzuješ taký dojem, možno si prišiel príliš blízko a narušil osobnú zónu, a možno si dotyčná až v kancelárii uvedomila, že ten výstrih je o trošku vyzývavejší ako by mal byť a cíti sa nekomfortne a pokúša sa to napraviť, a Ty s tým nič nemáš, a možno je tam x iných dôvodov.
Stačí keď sa priblblo usmeješ keď sa jej pozrieš pod krk a už sa radšej zakrýva. Alebo len zisťuje či je všetko kde má byť.
Nerobíš nič zlé. Šaty s výstrihom sú do práce jednoducho nevhodné. Niektoré ženy zrejme neodolajú pekným šatám, hoc v práci neplánujú nikoho dráždiť, možno sa chcú len páčiť samé sebe. Väčšina žien sa aj tak fintí viac kvôli iným ženám, nie kvôli mužom. V každom prípade, v dodrziavaní pracovného kódexu ešte dosť zaostávame. Súcitim s tebou, musí to byť ozaj nepríjemné.
No uprimne..som zena
Ale proste hlboky vystrih na zenach nepritahuje öen zrak muziv,ale vsetkych....pretoze proste to automaticky na seba upozornuje
A presne,cim viauc sa snazis tam necumet,lebo samemu cloveku to je neprijemnetak este viac ti tam zen pohlad taha...
Je to tak.
Nie som na zeny a citim sa blbo v spolocnosti zeny s vystrihom az po pas
Je to neprirodzene..
Je ok,ak je vystrih steklivy...mozno chce kolegu zblit...ale ak pride niekto dolezity, pred kym sa to aj dotycnej zda prilis,tak asi zahaluje...neviem..
Mozno sa v tej chvili trapne,lacno....ktovie
@mamamasama vsak nikto ti nekaze nosit rolaky,tie sa nosia v zime,ale daj si slusne tticko ,ktore ma strih len po krcnu jamku,a vec vyriesena.Kto to ,ktory cert vymyslel ,aby zena chodila do prace s odhalenymi ceckami.je to hnus,dokonca som sa stretla aj v ambulancii a sestricka ,vysoka vobec nie stihla, taky valibuk,,a k tomu este dost odhalene s prsia,ale ozaj dost, No ja som zena ,ako som vstupila do ambulancie,tak mi vyraazila dych,ze som skoro zabudla ,na com som prisla,.Ale moja mudr,taky dobracisko, ze sa ju teda tu sestru boji asi upozornit.Este na ulici to akceptujem aj v nejakej restavracii ako hosta,,ale ako servirku,uz nie, pracovnici vo vsetkych rezortoch by mali byt v praci slusne obleceni..Chlapi su predsa slusnejsi.len si predstavte,ze by mal v robote kratasy na sposob panskych plaviek.a preda ked aj kratase ,ale nevidno nic len kolena
Výstrih do práce jednoducho nepatrí. Je to nevkusné. Navyše veľmi často to odkrýva slabé miesta ženy, ktorá si to ani neuvedomuje. Pokojne nech v súkromí chodí ako sa jej páči.
Tiez nerozumiem zenam, co si daju velke vystrihy, a potom ich nervozne popotahuju. Ci jej netrci podprda, ramienka, ci jej nie je vidno az na brucho,…
Vsak bud si kupim saty, kde viem, ze mi vystrih sedi ako uliaty a drzi na mieste a nemusim ho cely den dookola pred druhymi riesit.
Alebo ak uz ho mam taky velky preto, ze chcem hrdo ukazovat hrud a citit sa v robote za sexy cicu, tak neriesim, ze niekto mi do vystrihu kuka. Vsak presne preto ho na sebe mam. Aby svet videl.
Toto popotahovanie a osivanie sa ako gadzovka z lazov svedci akurat bud o jej antitalente na modu (co jej sedi a svedci), alebo na bonton.
Mám 80D a nosím už desaťročia ČIERNE tričká a mikiny ku krku, len aby nič nebolo vidno a najradšej by som polovicu niekomu dala🙈
Nemozem hovorit za druhe zeny . Ale Ja osobne sa obliekam pre seba pre svoj pocit. Nie pre kolegyne ci kolegov ( ale v robote vystrih nie) Moc by som neriesila a nerozpitvavala preco druhi nieco robia. Asi sa necitia uplne komfortne v tom co maju na sebe ked maju potrebu to opravovat. Nemusi to mat nic spolocne s tebou ci sa im pacis/ nepacis.
To sa ešte nosí? Výstrihy? 😀 mne to vždy prišlo out 👎
Ja napríklad nechápem, načo nosí výstrih, ked ho potom rukou zakríva?
@mamamasama vsak nikto ti nekaze nosit rolaky,tie sa nosia v zime,ale daj si slusne tticko ,ktore ma strih len po krcnu jamku,a vec vyriesena.Kto to ,ktory cert vymyslel ,aby zena chodila do prace s odhalenymi ceckami.je to hnus,dokonca som sa stretla aj v ambulancii a sestricka ,vysoka vobec nie stihla, taky valibuk,,a k tomu este dost odhalene s prsia,ale ozaj dost, No ja som zena ,ako som vstupila do ambulancie,tak mi vyraazila dych,ze som skoro zabudla ,na com som prisla,.Ale moja mudr,taky dobracisko, ze sa ju teda tu sestru boji asi upozornit.Este na ulici to akceptujem aj v nejakej restavracii ako hosta,,ale ako servirku,uz nie, pracovnici vo vsetkych rezortoch by mali byt v praci slusne obleceni..Chlapi su predsa slusnejsi.len si predstavte,ze by mal v robote kratasy na sposob panskych plaviek.a preda ked aj kratase ,ale nevidno nic len kolena
@vorkola Mam v praci uniformu. S vystrihom. Nenavrhla som si ju sama. Neviem preco si predstavujes vystrih ako nieco co musi koncit pri branici. Mame normalne vystrihy, akurat vyzeraju inak na doske a inak na mne. A ano, zakryvam si ho rukou, hlavne ak musim nieco dvihat.
Zaujimava tema. Ja by som povedala ze to moze robit aj preto aby na ten vystrih uputala pozornost. Taka falosna cudnost. Kolko mas takychto kolegyn? Cakala by som ze maximalne 1-2. Ci vsetky tvoje kolegyne nosia velke vystrihy?
Nerieš. Ak sa nevie vhodne obliecť, tak to dopadne takto. Súhlasím, že aj ako žena mám problém nečumieť na nevhodné oblečenie, aj keď sa snažím si to nevšímať. Do práce je nevhodne oblečená ona. Aj keby si čumel, tak máš na to právo. Na to máš oči. Mala sa inak obliecť.
Neriešila by som a nebrala osobne. Oblečenie sa pri nosení bezne povytiahne, krúti, rozopne, ohne. A tiež nejako inak vyzerá, keď stojím, sedím, náklanam sa, zohnem sa pre niečo… Keď som v kancelárii sama je to iné, ako keď z nej vyjdem alebo som v interakcii s ostatnymi. Vtedy považujem za normálne, že si skontrolujem, či všetko sedí tak ako ma, napravím, potiahnem, uhladim, aby to nepôsobilo rušivo a neupravene. Mohla by sice z tvojej strany padnúť otázka prečo nosím nieco na gombíky, s golierom, iba po kolena, veci, ktoré sa vyhrnú.. lenže ty si zjavne zameraný len na ten výstrih.🧐
Je ešte možné, ze nejaka kolegyňa chce cez výstrih nejako zapôsobiť. To by si ho však nenapravovala skôr naopak. 😁
@mamamasama oblec sa normalne a nemusíš nosiť rolaky ku krku. Problém vybavený. 👌
Ja som si vystrih zahalovala zvacsa preto, lebo som sa necitila komfortne. Bala som sa, ze mi vsetko trci aj ked realne netrcalo. Preto som vsetko s vystrihom vyhodila a nosim vsetko az ku krku.
C
Autor
Tu ťa o chvíľku zožerú už len za tú poznámku, aby sa ženy obliekali normálne. Teda bez toho aby im liezli prsia VZ výstrihu, zadky zo sukni alebo vycnelky z legín 😂😂😂
A keď povieš, že sa nejaká oblieka vulgárne, tak ju utlacas, lebo predsa ona si môže obliecť čo chce a ty nemáš pozerať..
Hlavne že polka z nich sú "kresťanky" čo sa v kostole vydávajú..
vdaka za odpovede, myslim, ze teraz rozumiem, že to pravdepodobne vôbec nesúvisí so mnou ...
Niektore zeny sa obliekaju prakticky, niektore sa chcu paradit a nosia aj vystrihy, kazda je ina.
Ten vystrih sa pri sedeni asi posunie a jednoducho sa len skontroluju ci nieco netrci, napriklad aj podprsenka, aby neposobili vulgarne, ak niekto vstupi do kancelarie.
Aj ked tiez si myslim, ze do prace velke vystrihy nepatria.

Lebo nechce vyzerať ako stetka,ktorej kozy vyliezaju von a zároveň robí tak self checking,či je všetko ok a zároveň vie,že si to všimnes.Take je to jednoduché.
A ženy si presne z dvoch dôvodov dávajú takéto oblečenie.Aby muži zirali a kolegyne zavideli