icon

Prečo ženy zostávajú s nevernými mužmi?

27. mar 2025

Citala som dnes diskusiu na fb v priznani žien :D a pisala tam jedna zena, ze pozna zenu, ktoru jej chlap opakovane podvadza a ze nechape, ako mu to moze tolerovať. A v komentároch sa velmi casto opakovalo, ze ci ona je ta milenka, ked ju riesi. A ze je dôležité, kde sa ten chlap vracia. To si vazne podvadzane zeny myslia, ze sa k nim ten chlap vracia, lebo su nieco lepsie, ako ta milenka? Teraz myslim z pohladu chlapa. Za mna sa ten chlap vracia preto, lebo je ovela komplikovanejšie riesit rozvod, nasledne striedavku, vyzivne. A naco by to robil, ked ma doma taku zenu, co mu to toleruje, este mu aj navari, uprace, prinasa financie s pocitom, ze ja som tu ta na koni. Ja sama som presla neverou a veru som ten vztah ukoncila a to bol vztah, kde uz bola svadba na spadnutie. Ja by som teda nedokazala zit s chlapom, co chodi za inymi a mala ho este vitat s usmevom a s pocitom, ze vsak sa vzdy vracia ku mne. A kde maju tie zeny zaruku, ze raz da nedoblazni do nejakej a neutecie za nou?

Strana
z2
jesenzima
27. mar 2025

Amen 😀

personality
27. mar 2025

Hubu a krok držia len tie chuderky čo nemajú kde bývať podľa mňa. Nemajú istotu, že keď sa dajú dokopy s iným chlapom, že bude iné. Najlepšie je mať svoje zázemie a chlapa len preto že chcem, nie že musím.

beata_k
27. mar 2025

V takych pripadoch ide o obchodny vztah a nie partnersky. Ak to tej zene vyhovuje, tak tebe to moze byt jedno, nie?

luccija
27. mar 2025

@personality to nemáš pravdu.Su aj zabezpečené a aj tak sú s ním, lebo deti, lebo status, alebo si zvyknú?😆ja poznám lekárku on lekár a sú spolu.Dokonca ona je úspešnejšia..

predavamknihy
27. mar 2025

Lebo zenam cim dalej typ viac prepina... Argumentuju tym, ze maju deti atd., ale realne je to len vyhovorka. Radsej ziadny otec (alebo nebiologicky, ale zato spravny otec do rodiny) ako hovado, co svoju zenu nemiluje, podvadza ju a rodinu rozbija. To mi je uz len spravny priklad pre deti fakt

minenkaa
27. mar 2025

Ni su také ako ty a potom také co to proste prežijú lebo chcu ,musia

predavamknihy
27. mar 2025

Alebo presne ako pisu baby vyssie, nemaju kam inam ist, su na materskej bez prijmu alebo nejak inak zavisle od muza... no to je uz potom problem no

ivik4
27. mar 2025

Neriesim
Viem to pochopit ked maju male deti ( dajme tomu cez matersku este ) a zena sa este nedokaze postavit na vlastne nohy ,postarat sa o seba aj deti a odist.
Lahko sa sudi a hovori co by ste spravili Vy.
Klobuk dole zenam ktore to dokazali .
Bezdetne zeny ci zeny uz s velkymi detmi kt. Ostanu s nevernikom nechapem ani ja

enmery
27. mar 2025

Tu je téma, kde chlap je 7 rokov prihlásený na všetkých možných platformách/sexuálnych/, vypisuje ešte aj po instagrame a dranká od žien sexy fotečky a vypytuje sa, či maju frajera. Plus milión kompliment na vzhľad. Autorka od rozhorčenia prešla od rozčarovania až po, že to nič nie je. Asi aj verí tomu, že tento je jej verný.🤷‍♀️ Sú bezdetní.

personality
27. mar 2025

@luccija tak samozrejme sú aj výnimky 🙂 Niektoré tak milujú chlapa že mu dovolia aj viac žien 🙂 existuje aj polymoria či otvorený vzťah.

karolinakr
27. mar 2025

každy toleruje niečo ine, aj ked to znie neuveriteĺne, ale je to tak
niekto neveru, niekomu muž prehra celoživotne uspory, i tak s nim ostane - to zas nechapem ja, niekto toleruje chorobne lakomeho na peniaze , niekto alkoholika, dosť žien, čo sa necha biť opakovane,
a to, čo toleruje jedna, nebude druhá.
prečo je to tak? tak tažko povedať, každý si ulietava v niečom inom ..

selest
27. mar 2025

Myslim si ze je to individualne a kazda ta zena ma inde hranicu co dokaze tolerovat co nie. A tiez ma kazda ine dovody preco prehliada manzelovi urcite veci. Kazdopadne je to vec tej zeny a pokial tam nie je nasilie a do toho deti tak co koho do toho ci niekomu vadi alebo nevadi ze ho partner podvadza.

karolinakr
27. mar 2025

može byt ta žena aj trochu frigidna, tak je rada, že sa vyriadi inde...žiarliva a zaĺúbená toto tolerovať určite nebude

autor
27. mar 2025

@beata_k pochybujem, ze kazds co toleruje neveru je taka, co ma doma milionara :D

beata_k
27. mar 2025

Nemusi ist iba o milionara. V obchodnom vztahu to vyhovuje obom, inak by to nebol obchod. Ty das nieco a dostanes nieco a naopak. Dovodov moze byt milion. Od toho, ze sa boja tak " toleruju" az po ten, ze im to vyhovuje. To, ze tebe by to nevyhovovalo, neznamena, ze cely svet sa musi podla toho tocit.

zuzinka888
27. mar 2025

Neverila by si kolko ludi ma otvoreny vztah. Klape im to vo vsetkom okrem sexu- a sex je len jeden pulier manzelstva. Su vztahy kde si jeden z partnerov chodi len vypraznit gule, ci ukojit svoje fantazie ci fetise ak ma druha strana s nimi problem. Neriesim ine vztahy, nesudim inych ludi preco robia ci nerobia to a hento. Nezijem s nimi a nechodim v "ich topankach". Kazdy z nas mame ine hodnoty, hranice nastavenia- to ze to maju inak ako my neznamena ze to maju "horsie" ci "zle"

mischy00
27. mar 2025

Nedávno jedna žena žiadala muža o ruku a ten ju 11 rokov podvádzal....co k tomu dodať 🤷‍♀️

nynia
27. mar 2025

Niektorym parom vyhovuje aj tzv otvoreny vztah a spolu su ako spolubyvajuci z roznych dovodov vacsinou kvoli financiam alebo byvaniu osobne poznam psr ktory maju hypoteku na velky polmilionovy dom tak z toho sa pochopitelne nechce ani jednemu odist 🤣 ale mimo toho domu obaja maju vlastny zivot. Ale moj ex ma podvadzal ked som nato prisla hned isiel vsade do bloku (nastastie este sme nebyvali spolu) ale napriek tomu prve dni boli tazke ale pre mna nevera je nieco o com nie som ochotna ani len diskutovat.

karolinakr
27. mar 2025

Nevera je vždy o poníženi ega, preto, ked ju niekto toleruje, ĺudia naňho hĺadia zvrchu
Videla som vela prankov, kde akože ženy podvadzali a všetci chlapi do jedného, keď to zbadali, išli do bitky..žiaden to netoleroval, nechcel si to v kĺude vydiskutovať, ani jeden, sadnúť si a rozprávať...začali hovoriť päste
takže muž tu neveru vnímajú asi inak ako ženy, je to vec cti alebo také niečo

biba_18
27. mar 2025

myslím že mnoho takých žien to už berie len ako obchodný vzťah… a na tom nič zlé nevidím, spočíta si 2 a 2… čomu nerozumiem - keď sú tie ženy ešte stále citovo zaangažované…

karolinakr
27. mar 2025

@biba_18 to sa ani neda, od žiarlivosti ťa roztrhne

biba_18
27. mar 2025

@karolinakr jasne že sa dá, mám takú kamošku… ale keď ona ho miluje 🤦🏼‍♀️ (jej slová)

katica06
27. mar 2025

Je iné, keď je svadba na spadnutie a dlhoročný vzťah 2-3 malé deti. Ja osobne som zruz zásnuby kvôli nevere 3mesiace pred svadbou, a som šťastná že som to rozhodnutie urobila. Keď žena nemá žiadne úspory ani vlastne bývanie len malé deti (ktoré sú zväčša stále choré)a nízky rodičák.

vilma7
27. mar 2025

Nemusí mar milionára, ale môžu mať dom na hypo, atď.
Ja si myslím, že aj ta žena už ináč rozmýšľa, keď ma deti ako keď ich nemá. .
Kým som bola slobodná, bezdetna, tiež som bola zástancom toho, že neveru nikdy neodpustim a koniec. Potom sa nám narodili deti a myslím, že nejaké pošmyknutie raz v nepríčetnosti stave, by som možno vedela spracovať, hlavne keď ma otec úžasný vzťah s detmi, to olutuje atď.
Pokiaľ by tam boli city k dotyčnej, zas by to bola iná situácia...takže už aj z tohoto sa nedá povedať, že je nevera ako nevera. A ak dotyčný milenku miluje viac ako svoju rodinu, tak ide aj sám. Netreba ho vyhadzovať.
Ale mnoho osôb si chce asi len spestriť sexuálny život.
Neviem, sama som to nešťastie ešte nemusela v manželstve riešiť a co prinesie budúcnosť, nik nevie.

bruno1
27. mar 2025

@karolinakr Je to vec cti ,ale hlavne hrozí malá kukučka a keď onej nevieš ,investuješ do ne city,lásku ,čas a aj prachy a majetok a odrazu zistíš ,že tvoje gény nepokračujú.

u2jana
27. mar 2025

Mozno, ze maju otvorene manzelstvo a ta, zena ma tiez milenca/milencov. Spolu zostavaju, lebo sa im nechce babrat s rozvodom. Btw,je to ich vec.

ismarela
27. mar 2025

Zostáva len na oko a popritom si hľadá tiež niekoho podľa mňa 🙂

vroni
27. mar 2025

Nepripadá mi na tom vobec nič zvláštne. Každá druhá téma je tu o tom, že je chlap nejakym spôsobom mimo. Vydeluje ženu s prachmi, ak vôbec nejaké ma a dá, je hrubý, vulgárny, agresívny, ideálne všetko dokopy, jedine, k čomu doma priloží ruku je žene jedna cez hubu, sex nie je alebo stojí za starú backoru a ženská sa ho drží ako pijavica. Neverím, že by ju zvlášť rušilo, že si pán občas vrzne inde, veď ona ho miluje, on sa zmení a bla, bla, bla....A argument o "úplnej rodine" je úplne vseobjimajuci, keď je inak "výborný otec a manzel" chlap tlcuci či inak tyrajuci svoju manželku, prečo by nemohol byť výborným otcom manželom aj kurevnik..... 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

macko_usko222
27. mar 2025

tak povedzme si na rovinu, že situácia na Slovensku slobodnej matke s deťmi na ružiach neustelie po žiadnej stránke.Nie každá za svoju slobodu bojuje a nie každá vie byť sama ..Na toxických vzťahoch vzniká aj závislosť

matkahelka
27. mar 2025

Autorka, napis nam, kolko mas deti, ake stare, aky mas prijem, kolko rodinnych prislusnikov je s detmi ochotnych pomahat, ci mas vlastnu nehnutelnost. Lebo nie kazda matka ma vlastnu nehnutelbost, celu armadu babiek, dedkov, strykov a tiet, nie kazda matka zaraba 2ooo netto. v skupine pravne poradenstvo je kazdy treti prispevok ako vymoct vyzivne od otca, ako riesit exekutora. a to vyzivne je vo vacsine pripadov doslova smiesne.o tom, ze otec je s detmi v tom lepsom pripade kazdy druhy vikend a v horsom 3x rocne, uz nepisem. cize je komplet vsetko na matke. Na slovensku sa maju najlepsie pracujuci dochodcovia, najhorsie matky samozivitelky. od pocitaca s pismenkami je kazda velka hrdinka, v realite je to o dost ine. zostan sama s 2 detmi s prijmom 1000euro a vyzivnym 250€. plat z toho podnajom vo vacsom meste (ak sa najde taky blazon, co matke samozivitelke byt prenajme), stravu, skolku, skolu, oblecenie pre deti, cestovne, lieky. a ries kazdu ocr-ku sama a cakaj, kedy ta vydrbu z prace. to je situacia pri malych detoch. a pri velkych, kde su spolocne majetky si pokojne moze zit kazdy svojim zivotom, tak ako chlap, aj zena moze mat milenca a su spolu oficialne, lebo im to tak vyhovuje. myslim, ze som to tu uz aj pisala- ja som vo svojom okoli mala pripad, pred rokmi, kedy sa zenac nemal k rozvodu, tak milenka prisla k manzelke, ze teda je milenkou a jej muz ju miluje. manzelka ju vysmiala, ze ked ju miluje, nech sa ho opyta, kedy sa rozvedie. nikdy sa nerozviedol, doteraz su spolu, uz su obaja po 60.

Strana
z2