Preferencie na partnera po štyridsiatke
Ahojte, mam prakticke otazky, chcela by som vediet, ake mate preferencie u muza, resp. co pozadujte u muza, ked mate po 40tke.
Dotknem sa par bodov:
1. praca - stabilny prijem vs. slobodny prijem, umelec, clovek bez prace, na urade prace, clovek vykonavajuci osobnu asistenciu, na opatrovatelskom, invalidnom apd.
2. byvanie - samostatne, byvanie s detmi vs. byvanie s mamou, rodicmi apd.
3. bez deti, deti v striedavej starostlivosti, deti vo vyhradnej starostlivosti
4. manualna zrucnost - schopnost nieco male doma opravit, urobit
5. schopnost vykonavat domace prace - varenie, zehlenie, upratovanie apd.
6. vodicsky preukaz a vlastnenie auta
7. schopnost dorozumiet sa cudzimi jazykmi
Ak mate este nejake body, ktore by mohli odozniet, sem s nimi.
@anonym_autor naroky na partnera mam vyssie ako ked som si mohla vdaka nizsiemu veku viac vyberat a ak by nesplnal co i len jeden moj narok, radsej budem sama. K tvojim bodom:
1. Zamestnany, to je jedno aku pracu bude vykonavat, samozrejme legalnu.
2. Byvanie samostatne, s rodicmi iba v pripade ze sa planuje odstahovat.
3.jedine bez deti
4. Nemusi byt
5. Ano mal by vediet nieco uvarit okrem spagiet a aj upratovat.
6. Nemusi byt
7. Nemusi byt
@anonym_autor hlavne msi byť iskra. A nemyslím si,že po 40tke sú taký, čo nemajú deti. A ak sa o deti nestará, zas to hovorí o jeho charaktere.
@anonym_autor hlavne msi byť iskra. A nemyslím si,že po 40tke sú taký, čo nemajú deti. A ak sa o deti nestará, zas to hovorí o jeho charaktere.
@bambulka224 ale sú aj bezdetní po 40-tke, keď nenašli tú pravú na založenie rodiny
@anonym_autor chlap, ktory je rozvedeny a ma deti v striedavej starostlivosti asi nebude uplny kreten, ked mu sud tie deti zveril do striedavky. Skor je to zaruka toho ze sa naozaj vie postarat aj bez zeny o seba, deti, svoju domacnost a tak isto o pripadnu partnerku.
Práca-stabilný príjem
Bývanie-samostatne
Bez detí
Manuálna zručnosť-aspoň nejaká
Schopnosť vykonávať domáce práce-nezomrieť od hladu, nežiť v bordeli a chodiť čistý
Vodičský preukaz a vlastné auto-pravdaže
Schopnosť dorozumieť sa cudzím jazykom-pre mňa nie podstatné
Všetko čo som hľadala, som aj ponúkala (až na to dieťa, mám teenagerku).
A našla som. Plus rozumieť si, mať spoločný zmysel pre humor, môcť sa spoľahnúť, dôverovať, starať sa o druhého a pomáhať mu.
A aby nepil, nefajčil
@huxy áno máš ,ten čo si sa sťažovala na neho .buď rada že vôbec nejakého s tým tvojim správaním máš.
@anonym_autor Zaujímavá téma. Na prvom mieste asi spoločná harmónia vo vzťahu, zmysel pre humor, odolnosť v stresových situáciách, človek čo hľadá riešenia, samostatnosť, zodpovednosť, schopnosť prijať rolu muža, vnímavosť, vlastne koníčky, čo povie, to platí, hovoriť o ľuďoch vo svojom blízkom okoli realisticky, inteligencia.
Ak toto ma, zvyšok by mal byt jedno, lebo to už ide ruka v ruke. Cudzie jazyky by ma asi nezaujímali.
Tie poziadavky mi pridu ako na pracovnu poziciu. Nazov pracovnej pozicie: "partner" . Kde je laska, chemia, pritazlivost, suzvuk duší?!

Každý vyberá predsa podľa toho, za akým účelom chce spoznať osobu.
Ja som si hľadala v 38 partnera na založenie rodiny. Požiadavky: slobodný, bezdetný a normálny, najlepšie nefajčiar, žiadne drogy a alkohol, zmysel pre humor.
Či mal auto alebo kde býval mi bolo jedno. Samozrejme ešte boli dôležité pracovné návyky.
PS býval u rodičov pomaly celý život a normálne sa dokázal socializovat, dokonca aj vysťahovať za mnou do zahraničia.